Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis ne ne, nč ne skrivam. samo tako, razmišljam. mi je pa super tako dve leti dobri razlike met. Tko kot mate ti, pa @lina, pa muki... Samo malo sem te pohecala, saj jaz tudi ful razmišljam. Drugače se pa strinjam, meni je tale razlika všeč. Ko sva se z možem pogovarjal za tretjega, sem bila najprej za to, da bi zdaj malo večjo razliko, pa je sam mož rekel, da bomo kar na podobni delali. Pri nas se super obnese. Mene edino služba mori. Ne vem, jaz sem ena taka občutljiva duša. Težko mi je iti nazaj, ker ne bom več tako veliko časa z Emo in Maksom. Med porodniško se navadiš enega takega lepega, sproščenega ritma, služba pa vse podere. Ampak potem mi je pa tudi hudo doma ostati. Pa slabo vest imam do otrok, da jih pustim. To dvoje se meni tepe v glavi. Saj pri Emi sem se potem čisto lepo ujela v ritem in užiuvala v službi, doma pa tudi z Emo in sva potem še bolj izkoristili tisti čas, ko sva bili skupaj. Mi je bilo pa na koncu vseeno hudo za šolske otroke, da nisem mogla z njimi naprej. Tako se mi zdi, da sem samo polovično tam. Eno leto delam, pa sem eno leto doma, pa spet. Če gremo še zdaj na isto razliko, spet pride tako. Po drugi strani si pa govorim, da zdaj je čas, da imam otroke, ko bo pa ta čas mimo, se bom pa službi lahko posvečala, samo mi je vseeno težko. Ma, sem zabluzila....