|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.3.2007 22:13:42   
mis
uf, nanica, ta s podgano je pa kar huda. no, sej je isto kot miška al pa hrček.verjetno

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10351
23.3.2007 22:14:12   
moci
mis, sej ne vem kdo ti je ferrarija obljubil...
jaz sem po porodu dolgo manjkala, pa mi fali en del debatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10352
23.3.2007 22:15:14   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

1. Naš Maks je obupen s tem nesedenjm, on bi stal. Ko ima vsega dovolj, začne dvigovati rit in hoče vstati.
Čuj, ta Maks pa je opasen. Kaj takega si sploh nisem predstavljala, da se dogaja, pojma nimam kaj naj....ampak zvezat ga definitivno na nek način. Še posebej, ker pride verjetno do kakšnih trenutkov, ko nisi tak pozorna nanj, ko Emo gledaš. 
3. A so vaši tudi tako scrkljani, da hočejo biti ves čas po naročju? Pri nas je noro. Zelo rada grem k moževim domov, ampak ko od tam pridemo domov, rabimo cel dan, da nazaj skapiramo, da se doma pač ne nosi po naročju.

Iva ni toliko scrkljana v tem smislu, da bi bila rada nonstop na rokah, ampak je tako zelo name navezana, da sploh drugih ne upošteva. Noče biti pri nobenemu dlje časa, še pri možu več ne. Nonstop se ozira za mano, me čekira in prav žalostno cmevka, če jo naprimer ima mož. Prav tak obtožujoč pogled zapiči vame, pa cmevkaZaspi sploh ne pri nikomur. Če jo vzamem jaz, pa jo lahko kar odložim na kavč in malo pobožam, pa že škili. Nekam čudna je, ta naša mala user posted image . Danes recimo, ko sva z Nežo krasili in sem jo dala možu v varstvo, sploh ni spala. Potem sem jo ob 18.00 prevzela in jo nesla direkt v spalnico. Od takrat spi. No, vmes je dvakrat jedla. Sumim, da bomo vstali pred 06.00.
Je pa bila Neža taka, kot opisuješ Maksa. Na rokah 24/7 to je bil zanjo lajf.

4. No, za danes je lahko tudi en drug vzrok. Včeraj je mož odprl eno pepsi in baje vsebuje kofein. Jaz sem je kar nekaj popila, a je možno, da je to danes vplivalo, da ni hotel spati, tudi zvečer sva imela težave, da je zaspal, pa že dolgo lepo zaspi sam od sebe.

Jaz sem totalna kofetarica. Dve šalci črne turške kave na dan, pa Iva spi normalno. Je bila že odvisna od kofeina v maternici user posted image
Sicer pa Maks se bliža 6 mesecem, dvomim, da bi zdaj še bil tako zelo občutljiv.

Pa da ne bom samo jamrala, potem pa dobim najlepeše nazaj, kar lahko. Sva se z Emo pogovarjali, da bova za stare mame naredili srčke za materisnki dan iz hama perlic, oz. da jih bo ona sama. Pa me še nekaj sprašuje o materinskem dnevu in ji razlagam, potem pa me vpraša: "Mami, a maš ti tudi matelinski dan? ". Sem rekla, da tudi, da ga imamo vse mamice. Pa pride, me objame in reče: " Vse najboljše mami, za matelinski dan.", pa mi da lubčka. Sem se pa čisto stopila, kar jokat sem začela, še ne dolgo nazaj sem pa penila na njo. Potem sva se pa objemali in lupčkali.... Pa tisti njen najboooooooljše tako lepo raztegne, joj, če bi vam lahko zvok dala....

Povej če to ni blažen občutek user posted image  user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10353
23.3.2007 22:15:42   
Pikabu
mis, jaz sem v sredo na G čakala med samimi user posted image . Sem prišla domov vsa na glavo in hitela možu razlagat, kako so bile lepe, pa kako me je spet prijelo, pa kako bi za kakšen dan tudi jaz imela trebušček.... Pa me je postavil na realna tla in rekel, da moram oba sama spraviti spat. Pa vem, da me vsaj še enkrat vseeno to čaka, se že veselim. Drugače pa če se ne motim, bodo pri Arabeli zečli delati na tem, kajne? Arabela, držimo pesti, pa poročaj nam, kako bo šlo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10354
23.3.2007 22:16:08   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mis, sej ne vem kdo ti je ferrarija obljubil...
jaz sem po porodu dolgo manjkala, pa mi fali en del debatuser posted image

ja moci, za častno oktobrko je bil mišljen ane? ampak žal samo mišljen... no, pa materialno ni vse... mi tolk več pomeni naša Tina... pa da je zdravauser posted image  no, sej v bistvu je. kaj vse je še hujšega kot to...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10355
23.3.2007 22:19:34   
mis

mis, jaz sem v sredo na G čakala med samimi user posted image . Sem prišla domov vsa na glavo in hitela možu razlagat, kako so bile lepe, pa kako me je spet prijelo, pa kako bi za kakšen dan tudi jaz imela trebušček.... Pa me je postavil na realna tla in rekel, da moram oba sama spraviti spat. Pa vem, da me vsaj še enkrat vseeno to čaka, se že veselim. Drugače pa če se ne motim, bodo pri Arabeli zečli delati na tem, kajne? Arabela, držimo pesti, pa poročaj nam, kako bo šlo. user posted image

ja, sem prav to razmišljala kako bo, ko ponovno zanosim 8bog daj da bi...). Kako bom z drugimi čvekala, ne vem, če bom npr. marčevka. Men je tko čudno da ne bi bla več oktobrka. Mogoče bi pa kar oktobra spet meli enega...user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10356
23.3.2007 22:20:13   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

Mis kolikor sem te brala si se zeeeeeelo dorbo držala!! jaz samo pomislim, da bi morala Vita v bolnišnico se mi že zašibijo noge. Res držim pesti za Tino!

To pa je res. Saj smo ti že vse napisale Mis, pa še enkrat. Vsa čast. Jaz sem dobila občutek, da si res ena korajžna, pametna punca. Brez panike si to prestajala, tak kot je treba, trezno. Res si nam lahko za vzor. Take mamice rabijo naši otročički user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 10357
23.3.2007 22:21:22   
nanica
pa še nekaj sem se spomnila, se ne boste tako grdo obnašale do mene in mojega lepotcauser posted image ,
da se takole nič ne javljate na ženitno ponudbo.

Govori vam druga najstarejša oktobrka, a se tako obnaša do starejših, ve mladičke
in z mojim sva že skoraj toliko let skupaj kot je mlada najmlajša oktobrka

zdej grem pa probat zaspat, Blaž že od pol osme smrči, tako pleza po najini postelji, da me je kar malo strah, da ne čmokne dol. vedno zaspi na zizi v najini postelji, potem ga pa dam v njegovo (ali pa tudi ne)

lepe sanje in lahko noč

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10358
23.3.2007 22:22:34   
Pikabu
Muki, ja, zvezat... user posted image Potem bo šele dretje. Če je na tleh niti ni panike, bolj je kriza, če je kje drugje. Glede naročja se mi pa zdi, da je bolj problem, da on hoče biti pokonci. To mi je zdaj kapčilo, ko sem tvoj prispevek brala. Verjetno sploh ni fora, da ga moraš nosit, ampak da bi on bil pokonci in letal za Emo. Če je ona ob njem, pa da jo gleda, je ves blažen, pa čisto mir da, samo kaj, ko se Emi ne ukvarja ves čas z njim. Mah, jaz ne vem, kaj mu je, ampak tole pobiranje me pa res moti. Da ga imam pa v naročju, da mi sedi, se pa prav na noge hoče postavljat, stati pa itak še ne more, ampak on kar bi. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10359
23.3.2007 22:23:59   
@lina

Zdaj pa da jaz malo jamram.

1. Naš Maks je obupen s tem nesedenjm, on bi stal. Ko ima vsega dovolj, začne dvigovati rit in hoče vstati. Če je na tleh, da leži, se prav postavi na noge, na stopala, pa z glavo se opira, vse ostalo ima v zraku. Na ta način se celo premika. user posted image In on to počne povsod, v naročju, v vozičku, v ležalniku.... Jaz sploh ne vem več, kaj naj mu naredim. A sva zrela za razvojno? user posted image

Mam enak problem...  Ko mi tako začne, ga enostavno dam na tla na blazino in ga nimam v naročju... v vozičku je zaenkrat še miren... v stolčku za hranjenje (imamo prima pappa) pa sem mu nagnila v rahlo ležeči položaj, pa je zaenkrat tudi priden, ker se z nogicami ne more opret - še ne doseže... ležalnik sem zaradi tega dvigovanja ukinila, ker je bilo res že nevarno da mi pikira ven, pasovi so ga pa motili še toliko bolj...

2. Naš voziček: že pri Emi smo imeli težave, ko se je zares začela postavljati na noge, je to naredila tudi v vozičku in sva vozili tako, da je ona stala namesto, da bi sedela. Naš voziček pa nima pasov, da bi privezala otroka čez ramena. Ko sva ga kupovala na to niti pomislila nisva, opozoril naju pa tudi ni nihče. Pa je pri Emi minilo, je bilo eno obdobje, zdaj pri Maksu me pa še bojl skrbi, ker že sedaj se hoče pobrati ven. A mislite, da se da voziček kako preurediti, da bi namontirali pasove, da bi ga lahko privezala. ker sicer bo on meni res padel ven.

Kako ima voziček uštimano pa med nogicami, če je v sedečem položaju? Jaz bi ga vseeno nekako privezala, ne glede na to, kako bi to zgledalo drugim ljudem... Saj lahko uporabiš kakšen šal ali kaj podobnega, okrog sedežnega dela... Sicer bo ta problem trajal samo še kak mesec, dokler ne bo čist samostojno sedel... se spomnim pri Juretu je bilo tudi ful problematično okrog 5. meseca - ležat ni več hotel, sedeti pa še ni mogel in je bilo vozičkanje eno samo tuljenje... Matjaž je še kar priden, moram rečt, če primerjam z njegovim starejšim bratom user posted image

Sicer pa Pikabu, saj že veš, pridejo taki "moreči" dnevi, jutri boš že vse pozabila!En user posted image zate!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10360
23.3.2007 22:24:45   
gaya

Zdaj k ste pa začele o user posted image  govort, pa jst rajš gremuser posted image . Mogoče enkrat kdaj v daljni prihodnostiuser posted image . Pomoje bom altatin recept uporabla 5 let razlike, da se vmes lahko naspišuser posted image

Pa glede komentraj o datumu poroda sem se samo hecalauser posted image , itak da je bil vsak dan od 19. septebra pa do 2 mnovembra, ko je pokukal na svet kakšen naš "oktobrček" za mamico najlepšiuser posted image

Ful mirno noč vam želim

pa rada vas mam moje virtualne babniceuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10361
23.3.2007 22:25:49   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis
ja, sem prav to razmišljala kako bo, ko ponovno zanosim 8bog daj da bi...). Kako bom z drugimi čvekala, ne vem, če bom npr. marčevka. Men je tko čudno da ne bi bla več oktobrka. Mogoče bi pa kar oktobra spet meli enega...user posted image

Mis, itak, da boš. A že delata na tem? Letošnji oktober sta pomojem že sflalila, razen če nam kaj prikivaš? user posted image Za naslednjega je pa še čas. Meni je šefica rekla, naj tudi tretjega kar tako planiramo, da bom spet ravno celo šolsko leto doma. Če jo ubogam, spet pride na en tak čas. Ampak mene zdaj mika kakšen april, maj, če bo ratalo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10362
23.3.2007 22:27:51   
viv_
Čer zvečer! Še zadnjič danes!

Postavljanje na noge:
No, naša Zaronka gre po Mirninih stopinjah in bi bila tudi samo na nogah. Če jo postaviš na noge stoji ko pribita, pa ful se reži. Isto na tleh, opre se na noge in glavo, rit pa v luft. V vozičku je zaenkrat še OK. Je pa Mirna shodila pri 9. mesecih. Pomoje bo ta tudi user posted image  Bi se pa tudi nosila. Če jo dam na tla, jok, dokler se ne začnem po njej valat. No, pa če se zraven nje na tleh z Mirno kaj igrava je tudi OK.

Materinski dan:
Pri nas v vrtcu so delali loške kruhke. Otroci so naredili testo, zrezali srčke in okrasili, kuharice so pa spekle. Potem so jih pa dali v take lepe vrečke. Pa gor srček in piše:"Mami, rada te imam!" in še ena pesmica je napisana... A je treba omenjat, da sem že v vrtcu v garderobi jokala?

Planica:
A sem lahko važna? Primož Peterka ima oba otroka v našem vrtcu in z Renato sva že na živjo user posted image user posted image  Drugače je meni to ZAKON! Prec bi šla! Ampak moj dragi rata živčen v gužvi. Meni se je pa tako fajn drenat in prerivat. Aaaaaaaaaaaaa... Pa to vzdušje! Joj, ste mi kr skomine naredile!

GH:
Zaenkrat se ne zmrduje nad ničemer, edino po krompirju ful prdi user posted image  Imava pa en obrok že kar gosti. Ful rada je. To ima tudi po sestri user posted image

nanica:
Luštkan poba. Pa pogled na morje... Jest mam 2 punce, pa pogled na Savo user posted image

amazona:
Jaz ne najdem tvojih sličic...

Zdaj grem pa res počasi spat! Doma je vse lepo pospravljeno user posted image  Do jutri, ko bo moj prišel domov z goro ruzakov... Aaaaaaaaaaaaaa...

Lepo spite vse! Nočko!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10363
23.3.2007 22:28:16   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

NEVER HAPPEN user posted image
Pri mojemu tega še niso vzeli, sploh ne pričakujem. Kar se tega tiče je moj totalen trol. Saj je zlatek in ima nas rad bolj kot vse na svetu, ampak ko so se v šoli učili določenih stvari je manjkal user posted image

Uh, muki...jaz sem mislila, da je samo moj takuser posted image  Zdaj, po petih letih zakona, no tolčeva že šesto, me take stvari več ne matrajo, sem se že navadila...

Ja, saj jaz sem se že tudi navadila. V začetku pa so bili šoki...tam...prvih 5 let mogoče user posted image .
Najhujše je bilo, ko sva tolkla prvo leto. Septembra sva začela, on je že delal...pa je bil december, so dobili v službi božičnico. Direkt jo je šel spičit...za celo božičnico si je nabavil cot( zimska jakna, pulover, srajca, puli, žametne hlače...pa kaj vem kaj še...). Pride k meni direkt iz trgovine z dvema nabasanima vrečama. Vprašam kaj je to...on pa meni, da so božičnico dobili in je šel v nabavo, pa da mi pokaže, kaj si je kupil.... name se sploh ni spomnil z eno Milko. Pes umazan, ej......user posted image , to mu še zdaj pod nod mečem user posted image .
No, saj z leti se je unesel...drugače ga ne bi vzela user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10364
23.3.2007 22:29:44   
muki1

mis, jaz sem v sredo na G čakala med samimi user posted image .

Saj res...kako kaj tvoje ,,zadeve,,?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10365
23.3.2007 22:32:42   
Pikabu
@lina, voziček ima med nogami tak pas, zgoraj pa pride lok, pa čez trebušček pride privezan, ampak Ema je kasneje, pri 9. 10. mesecih se izmuznila iz tistega pasu ven in vstala. Se ji je tako fino zdelo, da je znala stati. To je trajalo sicer samo eno obdobje, ko je pogruntala, zakaj ima noge, ampak glede na Maksa, kako že sedaj hoče na noge, me prav skrbi, da bo on še hitreje to pogruntal. Če se ne motim, sem v BC-ju enkrat videla, da se dobijo pasovi, ampak za v stolček. Sem razmišljala, da bi jih kupila, pa prosila moževo mamo, da preuredi to blago (se vse vzame z vozička dol), da bi prišli ti pasovi normalno namontirani v voziček. Zdaj naju čaka še debata o tem. Ko bomo kupovali nov voziček, bo prva stvar to, da bom pogledala, kako ima pasove. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10366
23.3.2007 22:32:58   
mis

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mis, itak, da boš. A že delata na tem? Letošnji oktober sta pomojem že sflalila, razen če nam kaj prikivaš? user posted image Za naslednjega je pa še čas. Meni je šefica rekla, naj tudi tretjega kar tako planiramo, da bom spet ravno celo šolsko leto doma. Če jo ubogam, spet pride na en tak čas. Ampak mene zdaj mika kakšen april, maj, če bo ratalo. user posted image

ne ne, nč ne skrivam. samo tako, razmišljam. mi je pa super tako dve leti dobri razlike met. Tko kot mate ti, pa @lina, pa muki...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10367
23.3.2007 22:33:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

pa še nekaj sem se spomnila, se ne boste tako grdo obnašale do mene in mojega lepotcauser posted image ,
da se takole nič ne javljate na ženitno ponudbo.

Govori vam druga najstarejša oktobrka, a se tako obnaša do starejših, ve mladičke
in z mojim sva že skoraj toliko let skupaj kot je mlada najmlajša oktobrka

zdej grem pa probat zaspat, Blaž že od pol osme smrči, tako pleza po najini postelji, da me je kar malo strah, da ne čmokne dol. vedno zaspi na zizi v najini postelji, potem ga pa dam v njegovo (ali pa tudi ne)

lepe sanje in lahko noč

nanica

sej se lepo obnašamo, no.
jaz sem pred nekaj časa sama ponujala mojo princesko naokrog, pa se potem nismo nič dokončno zmenile, zato zdaj modro molčimuser posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10368
23.3.2007 22:36:17   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

pa rada vas mam moje virtualne babniceuser posted image

jaz tudi, jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10369
23.3.2007 22:36:18   
muki1
user posted image  Nanica, najboljše, da se kar upičiš na enega. To si sama določi. Zdaj pa ne vem, koliko je stara najmlajša oktobrka...da bi ti določila kategorijo user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10370
23.3.2007 22:36:26   
nanica
še to vam povem, moje virtualne prijateljice,

tudi jaz vas imam ful rada, vsak dan bolj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

zdaj pa res spat

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10371
23.3.2007 22:36:52   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Saj res...kako kaj tvoje ,,zadeve,,?

Gre na bolje. Mož pridno maže, za kaj več pa še ni... user posted image Ga moram danes zanimirat.... user posted image user posted image user posted image Drugače pa čakam izvide od krvi, ne vem, kaj sploh ugotavljajo, pa čez en mesec imam kontrolo, pa bomo videli. Upam, da bo moja G, da jo malo več povprašam o vsem tem, ker jaz v življenju nikoli nikjer nisem imela herpesa.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10372
23.3.2007 22:38:38   
mis
joj babnce, vidim da ste že vse neki na GH prešle vmes, ko me ni blo. Jest samo še dojim. Sem pa razmišljala že danes o večernem rižolinu, pa potem nisem. Bo treba počas ane? da bo znala jestuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10373
23.3.2007 22:40:23   
mis
joj, danes nas je spet ful tle gor, ampak jaz grem počasi spat. mož prihaja domov, pa greva končno po dolgem času skupaj lečt.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10374
23.3.2007 22:41:11   
moci
jaz tudi slišim korake in se počaaaasi odpravljamuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Z AI ustvarili gole fotografije otrok
V Španiji so se razširile fotografije mladoletnih deklet, ki jim je nekdo s pomočjo umetne inteligence odstranil oblačil...

večerno varstvo
1hruška

Komu najbolj zaupate otroka v večerno varstvo (če imata oba s partnerjem večerno službo)?

mami (72%)

sestri (6%)

tašči (16%)

prijateljici (1%)

varuški (3%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!