|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.3.2007 7:39:10   
gaya

Da vam mal lušte naredimuser posted image

Gaja in sestrici so se odločile da bodo race zredileuser posted image

url=http://shrani.si/?ssa40819wh8z.jpg]user posted image [/url]

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10401
24.3.2007 7:48:01   
gaya

Ne vem, če mi neki ne nagaja tole za slikce. Moram še mal probat, upam, da niste hudeuser posted image

Moje pametno deteuser posted image

user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10402
24.3.2007 7:49:27   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas je celo noč deževalo in zdaj je tako tumorno jutro, da bi človek kar nazaj v posteljo pobegnil...Pa še vedno ful piha....

Moj možek pa mora danes delat user posted image , tako da bova z malecko SPET same... se me boše naveličala, če je ne bom kam peljala....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10403
24.3.2007 7:51:46   
gaya

Jutro Arabela, sem mislila da bom sama s sabo debatiralauser posted image , jst se te sigurno nam naveličalauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10404
24.3.2007 8:05:06   
Arabela
Ati mora v službo pa ga nikakor ne morem zbuditi user posted image ... pa KAtarina zraven njega spi, nje pa ne bi rada zbudila... tako da ga s šepetanjem zbujamuser posted image .. očitno ne pali...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10405
24.3.2007 8:06:01   
Arabela
Hvala Gaya user posted image , jaz sem že navajena da sem vedno takrat gor ko ve vse skliznete in imam samogovore

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10406
24.3.2007 8:08:53   
Anonimen
hojla!

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 10407
24.3.2007 8:09:09   
gaya

Čakam, da Gaja rata zaspana in da jo dam na prvo rudno dremuckanja, pa lih kar sem jo mogla celo preoblečt, ker je tko nafilala plenico, da je ta kapituliralauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10408
24.3.2007 8:11:09   
Arabela

user posted image

Ena zimska slikica...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10409
24.3.2007 8:13:41   
Anonimen
o kok sta obe fletne!!user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 10410
24.3.2007 8:18:00   
Arabela
Vožnja v vozičku... tudi mi smo imeli problem, ni več hotela v njem biti, zdaj pa jo dam notri takrat ko vem da bo ajala. če ne ni šans da sprehod mirno mine..

Nošenje doma... tudi ona hoče biti vedno pokonci... sedaj noče več v stajici ležati ampak jo moram držat da dama lahko sedijo in se sede igrajo... ker stabilna pa ful še ni...

Zaspi pa tako samo pri meni... pa mami mora vedno zraven bit, če ne je joj... samo da me vidi pa je ok... sploh si ne morem predstavljat kako bo ko bo treba v službo... čas pa leti...
Bo treba še enega fračeka narediti, da bomo dlje skupaj doma user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10411
24.3.2007 8:18:57   
Arabela
Hvala za komplimente AKi, ampak mami se vedno tako čudno drži na vseh fotkah, je mala vso fotogeničnost pobrala user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10412
24.3.2007 8:24:18   
Arabela
Gaja pa že Mehurčke bere user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10413
24.3.2007 8:28:29   
Arabela
Tak sem že velka

user posted image

Štofirim v babičini kuhinji

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10414
24.3.2007 8:30:18   
Arabela
Jupi ati ne rabi v službo user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10415
24.3.2007 8:35:00   
altati
samo javim se na hitro!
Sinoči sva bila z mojim na večerji z dvema kolegoma, ki sta praznovala rojstni dan. Jaša je doma lepo spal, Tara ga je čuvala (soseda je bila v pripravljenosti, le bi bila panikauser posted image ), Tia je bila pri sosedih. Imeli smo se super,s e najedli, nasmejali, naklepetali.......
Zdajle pa šibamo k mojim, mami ima 60 let in imamo veliko feštouser posted image . Vračamo se jutri zvečer! Pa da mi en naklofate prevečuser posted image user posted image user posted image !!!!!! se mi ne bo dalo brat! Mejte se!!!! čao!čao!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10416
24.3.2007 8:39:00   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

samo javim se na hitro!
Sinoči sva bila z mojim na večerji z dvema kolegoma, ki sta praznovala rojstni dan. Jaša je doma lepo spal, Tara ga je čuvala (soseda je bila v pripravljenosti, le bi bila panikauser posted image ), Tia je bila pri sosedih. Imeli smo se super,s e najedli, nasmejali, naklepetali.......
Zdajle pa šibamo k mojim, mami ima 60 let in imamo veliko feštouser posted image . Vračamo se jutri zvečer! Pa da mi en naklofate prevečuser posted image user posted image user posted image !!!!!! se mi ne bo dalo brat! Mejte se!!!! čao!čao!

user posted image user posted image user posted image , altati uživajte sto na urouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10417
24.3.2007 8:47:17   
altati
Namesto da bi šla poslušat krila in kostime, kaj sploh dobim na svojo velikoooo rituser posted image , gledam vaše fotkeuser posted image !
Madonca, najbolj da grem v spalni srajci...bom ful 'zažgala'user posted image !
Gajči študira Župančičeve Mehurčke, Arabela in mami sta blazno 'cotkani'...kar tako naprej!!!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10418
24.3.2007 8:49:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

še to vam povem, moje virtualne prijateljice,

tudi jaz vas imam ful rada, vsak dan bolj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

zdaj pa res spat

nanica

jaz sem tudi danes razmišljala o vas, moje virtualne prijateljice - z vami visim tukaj gor vsak dan, že dobro leto... razen ene izjeme nisem še nobene srečala, pa mam občutek, kot da vas poznam že sto let...
Vsak dan...toliko ne čvekam niti s svojo najboljšo prijateljico!

Hvala vam ker ste tukaj! user posted image

Tole je pa takoooo res!
Imam občutek da se poznam z vami, veliko bolj kot s tistimi, ki jih videvam dnevno...pa vse si povemo, zaupamo, se tolažimo.....res smo carice!!!!
Ne morem več brez vas user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10419
24.3.2007 8:51:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: mis

joj joj, kakšna virtualna ljubezen je to. Ampak res. Lejte, mi je mož samo omenu da bi bla glavna frajla če bi v bolnici mela internet, pa sem takoj zagrabla. In čim je Tina zaspala sem bla gor. user posted image

Super moža imaš, da ti je to omogočil. user posted image user posted image user posted image user posted image Me smo bile pa tudi vesele, da smo bile na tekočem in da smo te lahko spodbujale. To pa jaz mojega ne bi prepričala. user posted image

Moj bi mi ga pa pomoje kar takoj prinesel, ker bi vedel, da jaz to potrebujem, če želim normalno funkcionirat! Saj potem sem tudi zanj najboljša, če sem dobre volje, a ni tako??????

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10420
24.3.2007 8:52:43   
Arabela
a+ltat, bejž se rihtat... pa ful
fajn se mejte...+ jaz ful rada na take domače fešte hodim, da se potem nažiramo, hahaha

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10421
24.3.2007 8:54:59   
Arabela

namesto da bi malecko zrihtala, že obe visiva tukkaj gor in klocamva

po tipkovnici.... mala s
polno plenico... pa nama čudn
o rata...

Smo se pa res našle tega oktobra.. ..komaj čakam na skupno srečanje...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10422
24.3.2007 9:10:22   
mis
dobro jutr! samo na hitro mala mi drema na rokah. je kar boga. zjutraj je tko čudno jedla, pogledam in tolk poln nos, da so se balončki delal. do zdej sva z možem ene 5x pucala s pumpico... ne moreš verjet da je v takem majhnem nosku tok vsega. vročina še vedno enaka, ne gor ne dol. je pa mala jokec in stokec. danes jo bom kar cartala, jo bom pol odvajala scrkljanosti, ko bo zdrava. kaj pa vem. revček je.

lušne slikice gaya in arabela.

altati uživajte kolikor se da.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10423
24.3.2007 9:10:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

1. Naš Maks je obupen s tem nesedenjm, on bi stal. Ko ima vsega dovolj, začne dvigovati rit in hoče vstati. Če je na tleh, da leži, se prav postavi na noge, na stopala, pa z glavo se opira, vse ostalo ima v zraku. Na ta način se celo premika. user posted image In on to počne povsod, v naročju, v vozičku, v ležalniku.... Jaz sploh ne vem več, kaj naj mu naredim. A sva zrela za razvojno? user posted image

Pojma nimam, kaj naj ti rečem....meni je tole malo čudno, kaj bi rekel pediater-nimam pojmauser posted image ..Omeni naslednjič! Ker mormalno je, da se dvigujejo, samo ne na ta načinuser posted image ...

2. Naš voziček: že pri Emi smo imeli težave, ko se je zares začela postavljati na noge, je to naredila tudi v vozičku in sva vozili tako, da je ona stala namesto, da bi sedela. Naš voziček pa nima pasov, da bi privezala otroka čez ramena. Ko sva ga kupovala na to niti pomislila nisva, opozoril naju pa tudi ni nihče. Pa je pri Emi minilo, je bilo eno obdobje, zdaj pri Maksu me pa še bojl skrbi, ker že sedaj se hoče pobrati ven. A mislite, da se da voziček kako preurediti, da bi namontirali pasove, da bi ga lahko privezala. ker sicer bo on meni res padel ven.

Naš voziček ima pettočkovno zapenjanje, čez rame, v pasu, med nogami....dvomim pa, da lahko to kako dodelaš...kaj pa kakšna boljša marela? Saj jo boš še rabila za enega..čez kakššen mesec, ko bo Maks star 7 mesecev, bi ga že počasi lahko dala v kakšno res kvalitetno, ki se poleže in ima pettočkovno zapenjanje.

3. A so vaši tudi tako scrkljani, da hočejo biti ves čas po naročju? Pri nas je noro. Zelo rada grem k moževim domov, ampak ko od tam pridemo domov, rabimo cel dan, da nazaj skapiramo, da se doma pač ne nosi po naročju. Res, samo odložim ga, je najbolj užaljen jok na svetu, pa kot da bi ga s kože dajala. Danes sem res mislila, da se mi bo kar strgalo. Potem je pa ravno malo utihnil in sem mislila, da bo zaspal, pa pride Ema in zleze k njemu v posteljico. user posted image To je bila pa pika na i. Noro res.

Ne, Jaša ni tak. Je doma kar ves čas na tleh, punci sta ob njem, včasih ga dam za kakšnih 5-10 min v njegov stol v kuhinjo...je pa res, da nima veliko stika s starimi starši in ga nihče ne crklja in ne nosi naokrog. Punci sta pa vedno an tleh pri njem na blazini. To so prednosti tega, da smo skoraj vedno samiuser posted image !!!

4. No, za danes je lahko tudi en drug vzrok. Včeraj je mož odprl eno pepsi in baje vsebuje kofein. Jaz sem je kar nekaj popila, a je možno, da je to danes vplivalo, da ni hotel spati, tudi zvečer sva imela težave, da je zaspal, pa že dolgo lepo zaspi sam od sebe. Še dobro, da zdaj oba spita, da je mož na pevskih, da lahko sama malo k sebi pridem.

Pikabu, jaz popijem 2 kavi vsak dan, pravi, s kofeinom. In Jaša spi! Normalno!Zavisi pa od otroka, do otroka. Če ti drugače ne uživaš nobenega kofeina, je bil anjrž res šokuser posted image . predvidevamuser posted image !

Pa da ne bom samo jamrala, potem pa dobim najlepeše nazaj, kar lahko. Sva se z Emo pogovarjali, da bova za stare mame naredili srčke za materisnki dan iz hama perlic, oz. da jih bo ona sama. Pa me še nekaj sprašuje o materinskem dnevu in ji razlagam, potem pa me vpraša: "Mami, a maš ti tudi matelinski dan? ". Sem rekla, da tudi, da ga imamo vse mamice. Pa pride, me objame in reče: " Vse najboljše mami, za matelinski dan.", pa mi da lubčka. Sem se pa čisto stopila, kar jokat sem začela, še ne dolgo nazaj sem pa penila na njo. Potem sva se pa objemali in lupčkali.... Pa tisti njen najboooooooljše tako lepo raztegne, joj, če bi vam lahko zvok dala....

Jaz sem dobila pa tako lepo narejeno pikapolonica, na katero je Tia zadaj napisala: Mami, rada te imam! tvoja Tiauser posted image user posted image

Moj možek je tudi bolj "pozabljiv" kar se raznih takih stvari tiče. Jaz ga kar malo prej opomnim na prijazen način, ker mi to ful pomeni, potem pa čakam, da pride tisti dan in vmes nič ne omenjam več. Meni se fino zdi, da se z Emo kaj spomnita, pa čeprav vem, d sem morala sama opozoriti, pa me ne moti, ker vem, da teh stvari ni navajen in ga jaz pridno učim. Je pa že boljše, da ga prej spomnim, kot da sem potem užaljena, ker pozabi. Zdaj pa čakam nedeljo....

Jaz sem pa mojemu povedala, da na te praznike ne dam nič (ker res ne dam, priznam!) in da bog ne daj, da mi kaj nosi....Imam raje presenečenja, tako med letom, brez kakršnegakoli praznika...da mi kar tako, en dan, na poti iz službe  ali trgovine kupi in prinese sončnico (sončnice so moja strast)...Še raje imam poleti, da mi jih na kakšne polju ukrade in prinese (to cenim še boljuser posted image ),In moram reči, da to stori kar pogosto (1-2 x na mesec)! Ali pa da gremo kam z avto in se ustavimo na bencinski tankat in mi prinese Mozart kroglico, ali kakšne Mon cheri ali kaj podobnega.....user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10424
24.3.2007 9:12:17   
gaya
altati, če boš krila in kostime posluašala, nau nčuser posted image , pa nehaj o veliki riti govort, sicer ti pa lahko moj kostim posodim, saj si ga probala, še prevelik ti jeuser posted image .

Če greš pa v spalni srjci boš pa najbolj hot chickuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Spolnost po porodu je...
sonček08

...boljša (30%)

...slabša (28%)

...ni razlike (43%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!