|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  411 412 [413] 414 415   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.3.2007 21:30:33   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Aja pa ful fletni princeski, res. Se mi zdi da ma Iva tako frizuro ko ti spredajuser posted image

A zdaj pa napeljuješ, da sem plešasta user posted image ?
Saj bom kmalu, ker pri meni se je začelo spomladansko čiščenje na glavi. Vsak dan jih kakih 100 ziher zgubim.

poudarek je na spredajuser posted image , se mi zdi tko fletn mata obe kratke laske spredaj, kakor da bi bli v žlahtiuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10301
23.3.2007 21:31:33   
muki1
Gaya, bože sačuvaj. Sebe pripravljave na razočaranje, a ne Moci?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10302
23.3.2007 21:33:07   
muki1
Ma, jaz sem kratkolasa že 10 let...kar ne dočakam, da mi zrastejo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10303
23.3.2007 21:34:04   
muki1
Kje ste zdaj?
Vidim, da je prisotna MIS, daj nam povej, kašno je stanje pri vas.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10304
23.3.2007 21:34:54   
mis
Hoj!

Ja, še vedno enaka vročina. No vmes je za 0,3 padlo, zdaj pa spet enako. Bom vidla kaj bo ko se bo ponoči zbudila za jest. Samo ker je smejko nisem nič ukrepala. Zdaj že spi, je tako lepo zaspala v svoji postelci.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10305
23.3.2007 21:35:49   
moci
muki, a ti si taprava navijačicauser posted image
jaz sem bila že parkrat v planici, v peterkinih časih pa itak. on je bil eno leto pred mano na ekonomski, pa je blo še bolj zanimivo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10306
23.3.2007 21:35:52   
mis
Kaj ve morte tud nicke gor božat da se razporedijo k lastniku?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10307
23.3.2007 21:36:17   
moci

Gaya, bože sačuvaj. Sebe pripravljave na razočaranje, a ne Moci?

tako je, takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10308
23.3.2007 21:36:45   
muki1
No, da vsaj ne narašča. Eh, saj se boste izkopali iz tega, slej ko prej, potem pa spet čisti užitek.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10309
23.3.2007 21:37:12   
mis
Moci, midve greva pa k okrogli številki postovuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10310
23.3.2007 21:37:36   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Hoj!

Ja, še vedno enaka vročina. No vmes je za 0,3 padlo, zdaj pa spet enako. Bom vidla kaj bo ko se bo ponoči zbudila za jest. Samo ker je smejko nisem nič ukrepala. Zdaj že spi, je tako lepo zaspala v svoji postelci.user posted image

srčno upam, da niste kaj pobrali v bolnici,res. Pa hitr mi izdej recept kako si tvojo Tino navadla da sama zaspi v postlci. Gaja je že zaspala sama, zdaj pa spet noče več in mama nosi in trosi. Kar pa pri 8 kg ni tko lahko

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10311
23.3.2007 21:37:53   
moci

Kaj ve morte tud nicke gor božat da se razporedijo k lastniku?

ne. pri meni je red, vejo da jih ne bom božala. še dragega neuser posted image user posted image user posted image
mis, upam, da bo noč naredila svojo čarovnijo in bo potem tina ok

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10312
23.3.2007 21:38:46   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, a ti si taprava navijačicauser posted image
jaz sem bila že parkrat v planici, v peterkinih časih pa itak. on je bil eno leto pred mano na ekonomski, pa je blo še bolj zanimivo.

Jaz sem bila z mojim ene 4 krat, pa enkrat smo šli z šolo...samo se tistega dne bolj slabo spomnim user posted image . Smo se nadpovprečno ukvarjali s slovenskim nacionalnim športom.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10313
23.3.2007 21:38:47   
mis

No, da vsaj ne narašča. Eh, saj se boste izkopali iz tega, slej ko prej, potem pa spet čisti užitek.

Ja, mende se bomo enkrat. Sam da mi ponoč ne zakuha ornk. Me je kar strah ker ne vem čist ukrepat. Saj veš. Prvi otrok... a ji morm ponoč mert? bom vidla na otip pa če se mi bo zdel da je treba...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10314
23.3.2007 21:38:57   
moci

Moci, midve greva pa k okrogli številki postovuser posted image

o pa res. sem pa hotela spat. zdaj moram pa počakatuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10315
23.3.2007 21:39:23   
nanica
Mis, saj bo vse dobro, boš videla, tudi moj sin se je čez noč "shladil" na normalno temperaturo,
jutri bo pa spet tvoj buden sonček zlat-budna sončica zlata.

Jaz pa še kar skozi usta diham, nos imam že ves usnjen.

Le kako bom jaz spala?

Na ponudbe za malega pa še čakamuser posted image

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10316
23.3.2007 21:40:54   
moci
nanica, a ga na vsak način hočeš oženit, ne vem, če se boš kaj zmenila, me izbiramo po taščah, tebe pa nobena ne poznauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10317
23.3.2007 21:42:00   
Pikabu
Komaj sem se privlekla do sem... Danes smo imeli pa težek dan, jaz ne vem, kaj je bilo narobe. Imam občutek, da se je Maks kar naprej jokal (kaj jokal, histerično drl), pa nič mu ni bilo prav, čeprav ni tako. Je bil vmes tudi dobrovoljček, samo mene je čisto izmozgalo. Pred sprehodi imam pravo paranojo, ker se on ne bi več vozil, ampak ne vem kaj... user posted image , kar peš šel, kot Ema. user posted image Ko smo prišli domov, sem komaj, komaj skuhala kosilo, z Emo sva se malo igrali, spal ni kaj dosti. Ko je mož prišel, sem imela takoooooo glavo. Sem samo pojedla, podojila Maksa in šla.... na potep. Šla sem si kupit obleko za poroko, no, je dvodelno, krilo in bluza. Že zelo poletno, upam, da takrat ne bo mraz. Čeprav zdaj malo razmišljam, da ni dovolj "fensi" glede na to, da bom priča, ampak mi je všeč, preprosto, dobro se počutim, pa mislim, da me malo bolj "šlang" naredi. Upam, da jim bo všeč. Mož pravi, da je v redu, Ema je rekla, da ni. user posted image Komu naj zdaj verjamem? Potem sem šla pa še v DM in nabavila par stvari, pa izkoristila tiste bone.

Zdaj pa da jaz malo jamram.

1. Naš Maks je obupen s tem nesedenjm, on bi stal. Ko ima vsega dovolj, začne dvigovati rit in hoče vstati. Če je na tleh, da leži, se prav postavi na noge, na stopala, pa z glavo se opira, vse ostalo ima v zraku. Na ta način se celo premika. user posted image In on to počne povsod, v naročju, v vozičku, v ležalniku.... Jaz sploh ne vem več, kaj naj mu naredim. A sva zrela za razvojno? user posted image

2. Naš voziček: že pri Emi smo imeli težave, ko se je zares začela postavljati na noge, je to naredila tudi v vozičku in sva vozili tako, da je ona stala namesto, da bi sedela. Naš voziček pa nima pasov, da bi privezala otroka čez ramena. Ko sva ga kupovala na to niti pomislila nisva, opozoril naju pa tudi ni nihče. Pa je pri Emi minilo, je bilo eno obdobje, zdaj pri Maksu me pa še bojl skrbi, ker že sedaj se hoče pobrati ven. A mislite, da se da voziček kako preurediti, da bi namontirali pasove, da bi ga lahko privezala. ker sicer bo on meni res padel ven.

3. A so vaši tudi tako scrkljani, da hočejo biti ves čas po naročju? Pri nas je noro. Zelo rada grem k moževim domov, ampak ko od tam pridemo domov, rabimo cel dan, da nazaj skapiramo, da se doma pač ne nosi po naročju. Res, samo odložim ga, je najbolj užaljen jok na svetu, pa kot da bi ga s kože dajala. Danes sem res mislila, da se mi bo kar strgalo. Potem je pa ravno malo utihnil in sem mislila, da bo zaspal, pa pride Ema in zleze k njemu v posteljico. user posted image To je bila pa pika na i. Noro res.

4. No, za danes je lahko tudi en drug vzrok. Včeraj je mož odprl eno pepsi in baje vsebuje kofein. Jaz sem je kar nekaj popila, a je možno, da je to danes vplivalo, da ni hotel spati, tudi zvečer sva imela težave, da je zaspal, pa že dolgo lepo zaspi sam od sebe. Še dobro, da zdaj oba spita, da je mož na pevskih, da lahko sama malo k sebi pridem.

Pa da ne bom samo jamrala, potem pa dobim najlepeše nazaj, kar lahko. Sva se z Emo pogovarjali, da bova za stare mame naredili srčke za materisnki dan iz hama perlic, oz. da jih bo ona sama. Pa me še nekaj sprašuje o materinskem dnevu in ji razlagam, potem pa me vpraša: "Mami, a maš ti tudi matelinski dan? ". Sem rekla, da tudi, da ga imamo vse mamice. Pa pride, me objame in reče: " Vse najboljše mami, za matelinski dan.", pa mi da lubčka. Sem se pa čisto stopila, kar jokat sem začela, še ne dolgo nazaj sem pa penila na njo. Potem sva se pa objemali in lupčkali.... Pa tisti njen najboooooooljše tako lepo raztegne, joj, če bi vam lahko zvok dala....

Nanica,
res lepe slikce, pa kakšen corti je mali. Pa kakšne lepe očke ima. Pa očala ima tudi rad, kot naš Maks. user posted image

Amazona, vi ste pa tudi zelo fletni. Pa kako mlada si še. Ko sem tako na hitro pogledala, si zelo podobna eni moji sodelavki.

mis, lepo, da ste doma, upam, da tale vročina ne pomeni nič hujšega. Naj se vam že enkrat neha.

Gaya, o soru nimam pojma. Pridem na inštrukcije, če nas kdaj slučajno doleti, pa srčno upam, da ne. Vi ga pa čim prej odpravite. Kako je pa s flekci? Pa mož? Je sedaj v redu?

Lucika
, jaz bi tudi geslo, prosim. user posted image

viv, pri nas je šlo bolj slabo s cvetačo. Ni mu bila všeč. user posted image Par žličk je pojedel, potem se je pa tako razhudil, da sem raje nehala. Je pa imel danes itak čuden dan, mogoče je vplivalo tudi na to. Razmišljam, da bi mu jo jutri kar zmešala s korenjem. Lepo, da je vaša uživala.

Pridne vse, ki pospravljate. Pri nas je tudi bolj..... Ne vem, kdaj se bom lotila. Okna so za pomit, pa bo baje jutri dež. Za ostale stvari bom pa videla, če mi bodo dali jutri mir, se še česa lotim.

moci, mi smo precej blizu Planice, pa me nič ne mika tja iti. Bomo kar doma, vi pa uživajte.

Arabela, vi se kar pojdite kopat, saj zdaj pa že obvladate. Je super.

O, muki, vidim, da ste tudi pri vas že danes imeli materinski dan. A niso prisrčni tile naši otroci... Pa kako sta luštni na slikah. user posted image user posted image user posted image

Moj možek je tudi bolj "pozabljiv" kar se raznih takih stvari tiče. Jaz ga kar malo prej opomnim na prijazen način, ker mi to ful pomeni, potem pa čakam, da pride tisti dan in vmes nič ne omenjam več. Meni se fino zdi, da se z Emo kaj spomnita, pa čeprav vem, d sem morala sama opozoriti, pa me ne moti, ker vem, da teh stvari ni navajen in ga jaz pridno učim. Je pa že boljše, da ga prej spomnim, kot da sem potem užaljena, ker pozabi. Zdaj pa čakam nedeljo....

Upam, da sem vse pokomentirala, grem še pogledat, če ste na dojenju še kaj pisaleuser posted image , pa malo o BB prebrat, potem pa spat. Ne da se mi moža čakat, sem res preveč utrujena.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10318
23.3.2007 21:42:36   
lucika
muki, si kar predstavljam tvojo bibiko in njeno deklamiranje! lepo.
jaz imam en cd z ljudskimi pesmicami za otroke..
jaz pa grem na zeleno travco, trgat rozce za mojo mamco...za vsako se mi solze vlijejo. pa bog ve, ce mi bo moj to kdaj zapel. pa sem ze mislila, da nisem dihtik, pa da je to sam enkrat. pa sem kolegici razlagala to, pa so se mi isto solze vlile. pol avtomatsko no, sploh nisem mela nic s tem:(

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10319
23.3.2007 21:43:25   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: gaya
Ja, naša ma 6 kg pa greuser posted image . No, ja. Hm. Vsak večer delam isto. Jo dam iz bombažne pleničke v pampersko, v spalnici imam temo, sveti se s hodnika, potem jo dam na tavelki postelji v žakelj, ji dam za jest v sede, ko vidim da jo zmanjkuje, ampak ne da zaspi, jo dvignem za npr. 10 sekund, potem jo dam v posteljico, dudo, založim s pleničko in je. Včasih mal pojoka, večinoma pa ne. Pa gledam, da je zmatrana. Se pravi nekje 2-3 ure pokonci od zadnje runde. Sej enkrat smo se matral 1 uro, ona v postelji, midva sva se pa menjala pri vstavljanju dude. Od takrat zvečer tako zaspi. Kot bi odrezal. Ampak je takrat nisem ven vzela.

Hoj!

srčno upam, da niste kaj pobrali v bolnici,res. Pa hitr mi izdej recept kako si tvojo Tino navadla da sama zaspi v postlci. Gaja je že zaspala sama, zdaj pa spet noče več in mama nosi in trosi. Kar pa pri 8 kg ni tko lahko

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10320
23.3.2007 21:44:18   
Dajanax
Najprej vse lepo pozdravljam!! Pridne ste ni kaj! Po moje rušite vse RR rekordeuser posted image user posted image

Mis zdravo! Pred kratkim sem čist naključno prebrala, da si v bolnišnici in sem šla hitro Oktobrske poste čekirat kaj je s tvjo Tino! Sem kar požirala vrstice!! Zdaj ko imamo otročke čisto drugače gledamo na bolezni okrog nas.

No na kratko: Tini želim čim prejšnje okrevanje, pošiljam ji ogromno nasmehov moje palčice in upam da je tale nova vročina samo znakec za zobke!!

Lepo se imejte in bodite zdravi!!!!!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10321
23.3.2007 21:51:39   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Komaj sem se privlekla do sem... Danes smo imeli pa težek dan, jaz ne vem, kaj je bilo narobe. Imam občutek, da se je Maks kar naprej jokal (kaj jokal, histerično drl), pa nič mu ni bilo prav, čeprav ni tako. Je bil vmes tudi dobrovoljček, samo mene je čisto izmozgalo. Pred sprehodi imam pravo paranojo, ker se on ne bi več vozil, ampak ne vem kaj... user posted image , kar peš šel, kot Ema. user posted image Ko smo prišli domov, sem komaj, komaj skuhala kosilo, z Emo sva se malo igrali, spal ni kaj dosti. Ko je mož prišel, sem imela takoooooo glavo. Sem samo pojedla, podojila Maksa in šla.... na potep. Šla sem si kupit obleko za poroko, no, je dvodelno, krilo in bluza. Že zelo poletno, upam, da takrat ne bo mraz. Čeprav zdaj malo razmišljam, da ni dovolj "fensi" glede na to, da bom priča, ampak mi je všeč, preprosto, dobro se počutim, pa mislim, da me malo bolj "šlang" naredi. Upam, da jim bo všeč. Mož pravi, da je v redu, Ema je rekla, da ni. user posted image Komu naj zdaj verjamem? Potem sem šla pa še v DM in nabavila par stvari, pa izkoristila tiste bone.

Zdaj pa da jaz malo jamram.

1. Naš Maks je obupen s tem nesedenjm, on bi stal. Ko ima vsega dovolj, začne dvigovati rit in hoče vstati. Če je na tleh, da leži, se prav postavi na noge, na stopala, pa z glavo se opira, vse ostalo ima v zraku. Na ta način se celo premika. user posted image In on to počne povsod, v naročju, v vozičku, v ležalniku.... Jaz sploh ne vem več, kaj naj mu naredim. A sva zrela za razvojno? user posted image

točno tako počne Gaja, samo da za enkrat je v vozičku še mir(smajli ki trka na les)

4. No, za danes je lahko tudi en drug vzrok. Včeraj je mož odprl eno pepsi in baje vsebuje kofein. Jaz sem je kar nekaj popila, a je možno, da je to danes vplivalo, da ni hotel spati, tudi zvečer sva imela težave, da je zaspal, pa že dolgo lepo zaspi sam od sebe. Še dobro, da zdaj oba spita, da je mož na pevskih, da lahko sama malo k sebi pridem.

Ne vem če bi to lahko bil vzrok. Men se včasih zlušta cocacole pa jo pijem, pa kavo tud pijem, pa ni blo nič tacga opazituser posted image , al pa se je Gaja že navadilauser posted image

Pa da ne bom samo jamrala, potem pa dobim najlepeše nazaj, kar lahko. Sva se z Emo pogovarjali, da bova za stare mame naredili srčke za materisnki dan iz hama perlic, oz. da jih bo ona sama. Pa me še nekaj sprašuje o materinskem dnevu in ji razlagam, potem pa me vpraša: "Mami, a maš ti tudi matelinski dan? ". Sem rekla, da tudi, da ga imamo vse mamice. Pa pride, me objame in reče: " Vse najboljše mami, za matelinski dan.", pa mi da lubčka. Sem se pa čisto stopila, kar jokat sem začela, še ne dolgo nazaj sem pa penila na njo. Potem sva se pa objemali in lupčkali.... Pa tisti njen najboooooooljše tako lepo raztegne, joj, če bi vam lahko zvok dala....

Kake skomine ti to men delaš Pikabu,. kdaj bo moja Gaja tko zrasla da me bo objela in me lupčkalauser posted image , po drugi strani se mni pa vsak dan zdi tako dragocen

Gaya, o soru nimam pojma. Pridem na inštrukcije, če nas kdaj slučajno doleti, pa srčno upam, da ne. Vi ga pa čim prej odpravite. Kako je pa s flekci? Pa mož? Je sedaj v redu?

Flekca mamo samo še dvauser posted image , mož je že nazaj v svojem ritmu-beri deloholikuser posted image , kako sem pa jst pa nisi nič vprašalauser posted image , fajn momentalnouser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10322
23.3.2007 21:52:04   
mis
Joj, Dajanax, hvala! Res lepo da misliš na nas. Saj res nočem tako bogo izgledat in mislim da tudi ne zgledamuser posted image  Sem samo poročala naše stanje. Če bi blo hudo bi blo tud meni hujš. Sej v bistvu se šele sedaj zavedam kako dobro smo jo odnesli. Pismu, spet smo meli srečo.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 10323
23.3.2007 21:55:25   
muki1

Ja, mende se bomo enkrat. Sam da mi ponoč ne zakuha ornk. Me je kar strah ker ne vem čist ukrepat. Saj veš. Prvi otrok... a ji morm ponoč mert? bom vidla na otip pa če se mi bo zdel da je treba...

Grrr, napisala, pa me je ven vrglo.
Gremo še enkrat.
Jaz imam z vročino že veliko izkušenj, pa me vedno znova iztiri. Tega se zgleda nikoli ne navadiš. Po otipu pa začutiš, če jo kuha, saj kar gori čelo. Jaz res dam zdravilo, ko je že 38,5, včasih že prej. Če pa ne moreš zbiti, pa hladna kopel. Pa ne je pokrivat, zdaj ko spi, da ji ne bo vroče.
Ampak sem skoraj prepričana, da bi ji do zdaj že narasla, če bi bilo kaj resnega. Verjetno je res zobek.

Hrabro user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10324
23.3.2007 21:55:26   
mis
Pikabu, pride tak dan, ko misliš da se ti bo zmešalo. Jaz sem mela v bolnici enega takega. Pa še ko nikamor ne moreš. Naslednji je bil pa straaaaašno lep. Glede nošenja je tudi naša Tina zahtevna, čeprav jo moram kar pohvalit, zadnje čase se lepo zamoti za kakšnih 10 minut, kar je že suuuuper dosežek. Se je pa jasno mal razvadla z dvema posteljama, omarico, umivalnikom, mizo in tremi stoliuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  411 412 [413] 414 415   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  411 412 [413] 414 415   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

avanture
danuska

ali ste že imeli avanturo za 1 noč?

da (47%)

ne (36%)

ne,ampak nisem proti če bi (7%)

sem odločno proti temu (10%)

Število vseh glasov: 458

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!