lucika
|
jaz tudi gledam zrneca. najboljsi je bil, ko je bil maneken. mi je mali ze skor spal na rokah, pa sem ga celega pretresla, tako sem se režala:) ja, še zdaj bedi. seveda je prespal tričetrt popoldneva. malo sva hodila okol, pa malo na sprehodu, pa ga je utrudilo. kolegica ima hojico, za svojo starejso pupiko...pa sem nasega probala dat not, pa je čist nor, tak mu je fino. ne me zdaj napadat, par minut je bil not, je pa celo mašinerijo, kar jo hojica premore, prelizal. baje da je super. pa pri njih mu je fino tudi v stolčku, pa pod igralnico, pa vse kar imajo no, mu je super. drugje je vse super mega...prav fino ga je gledat, kolk uživa. zdaj pa je na najinem gnezdecu sredi dnevne. malo se mu drema, samo še ne dosti. v enem kotu spi pikica...to je naš pes..pa se je mali tak dolgo kotalil, da je noge gor na njo dobil. se mu je tud fino zdelo:) tak čist slučajno. kot te slučajno zjutraj točno po nosu zareže, al pa prime in poteeeegne. pa sploh ne rabi gledat, kr sam vtrofi na slepo:) no, moci, nisi sama:) samo to sem hotla napisat:)
|