|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  417 418 [419] 420 421   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.3.2007 13:33:26   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Marelo sem kupila univerzalno v Bejbi centru, prevleke za dež nimam, jo na pa Altati pa NOČE SLIK GOR DAT user posted image
Nevem če se ti splača uno kupovat za jesen, pol bo že itak večji pa ga boš bl oblačila pa še kako drugo stvar lahk nabaviš...recimo kako ovčjo prevleko al nekaj...spet Altati!!
Tisit trak mam pa jaz tut, pa nevem kaj je touser posted image

Marelo sem imela pa sem jo prodala. Bila čisto neuporabna. Imam pa voziček PP.
Prevleka za dež. Še nikoli je nisem uporabila. Ne vem vedno tako pride, da je ne rabim.
Ovčka. Mi jo tudi imamo. Imam jo pod Tianom, da ga ne zebe. Kupili na ribnšek sejmu. Stane cca prejšnjih 5.000 sit. Je pa zelo zelo topla.

Sem se kar malo uštulilauser posted image user posted image user posted image Altati ne bo do nedelje.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10451
24.3.2007 13:35:08   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

takole smo pa mi kot eni cigančki v avtu
user posted image

Khm... moci... za tole bi te lahko tožila, a kaj pravišuser posted image user posted image user posted image Me neki vrat matra. Ne vem kaj je to.user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10452
24.3.2007 13:42:42   
Lu
Spet ste bile pridne z pisanjem.

Naj povem, da včeraj ko sem šla po Majo v vrtec me je tako lepo presenetila z rožico. Papiranto in gor piše Rata te imam mami. In mi jo Maja prinese pa reče: Na, mami.Iiiiiiiiiiiiii. Sem se kar topila. Drugače pa je moj glede praznikov tudi anti. No kakšen 8.marec še ve. Potem pa nič več.user posted image user posted image

Muki1 Maja ima tudi Flokija. Rozastega in ga ne da za noben dnar. Je dobila pri 1 letu rezervo. Še rumenega. Vsakič je letel ćčez posteljo. Zdaj ga je dala Tianu in je tudi ves vesel. Ne vem pa kaj bo ko bosta oba čisto strgana. Pa delajo jih nič več ne.user posted image

gaya a mala pa že tako pridno bere. Nekam zgodaj je začela. Bravo. Pa sej pravjo, da je treba čimprej začet, a ne user posted image user posted image

Pikabu a kr user posted image user posted image user posted image user posted image bi imela? Full dobro. Sama sen 3 dni nazaj sanjala, da sem user posted image . Vam povem. Šla sem k zdr. zaradi bruhanja in mi med. sestra pove, ko sem dala kri, ja gospa vi ste noseča. Je bila moja mami z mano in je čisto ven padla. No in potem se še sama nekako nisem mogla sprijaznit s tem. Češ, da je še zelo prekmalu za kaj takega, ker sem res še totalno razštelana user posted image user posted image Potem sem se zbudila. Valda bi ga obdržala. Bi imela user posted image user posted image user posted image . Ko bo Tian dopolnil 2 leti bi lahko spet kaj začela delat na tem. Prej ne.

nanica. Albuma še vedno nisem uspela pogledat, ker enostavno ne morem vpisati gesla. Pa mi nobena ne zna pomagat user posted image

Gremo pa danes z mamo in atom na obisk k prastaršem. To bosta vesela user posted image user posted image user posted image Zdaj samo še počakam da se Maja zbudi. Mali se je pa ravnokar.

In imela sem 30 min časa samo ZASE. Kako je pasalo user posted image

Zdaj pa šibam.

Lepo bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10453
24.3.2007 14:45:42   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Kaj a noben ne ve kaj kupiti 4-letni deklici za darilo ob prvem obiskuuser posted image

naša ta srednja je dobila večinoma plastelin. Al pa maš ful fajne knjigce v knjigarni, k majo puzzle notri - puzzle knjiga.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10454
24.3.2007 16:20:46   
@lina
Malo pred 14h sem dobila sms od mis, pa nisem utegnila prej pred računalnik - Tina je nazaj sprejeta v bolnico. vzeli so ji kri, dobila je svečko proti vročini, čakajo izvide. Zaenkrat še ni vedela, ali je vročina povezana z RSV. Napisala je še, naj vas pozdravim in bo sporočila, ko bo kaj več vedela...

Prav hudo mi je za Tino! user posted image  Želim ji čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10455
24.3.2007 16:37:27   
piskot
No upajmo da bodo Tino cim prej pozdravili.

A ni danes gnil dan. Jaz bi tako malo zakinkala, Martin je pa ves v elementu in krici na ves glas, pa se pogovarja, pa z blazinami obmetava user posted image .

Kupila sem danes ta drugi avtosedez, romer king ts plus. Jih imajo se znizane v baby centru ce katero zanima.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10456
24.3.2007 16:44:42   
Maxica
Pozdravljene moje drage čvekice. Nič kaj zelo mi ne prizanašate, upam, da vas enkrat že še utegnem prebrati. Trenutno smo še vedno brez računalnika, zgleda da je čist kaput, računalničar ni bil nič kaj optimističen, ko ga je pregledal.user posted image Trenutno tako pišem pri mojih starših, ampak računalnik je takooooo počasen, da znorim, preden se mi kakšna stran odpre, tako da vas le lepo pozdravim in povem, da vas zelo pogrešam.user posted image Hvala za čestitke (predvidevam, da ste nama z Lanom kaj čestitale za pet mesecevuser posted image , brala še nisem). Danes smo bili sicer prvič na plavanju in je bilo noro dobro. Lan užival, Max še bolj.
Frrr, voda je imela 32, zrak pa 33 stopinj. Prav fino je.
Kaj berem, da je morala Tina nazaj v bolnico?user posted image Uboga revca, naj jo vendarle pozdravijo.
Nič, moram končat, da ne nabijem prevelikega računa mojim. Se oglasim še kaj, upam, da se ne boste preveč razpisale, pa da se vam čimprej spet pridružim, ker vas res pogrešam. Pozdravček pozdravček.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10457
24.3.2007 19:42:32   
lucika
držim pesti, mis, čimprej se pozdravite!
maxica, cccc, kaj to pomeni, ce doma ne dela racunalnik, da je treba hiiitro še malo drugam letet. ni kja, ko ga jaz nisem imela doma, sem bila vsak dan v knjiznici. ja, me povprečnice:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10458
24.3.2007 20:21:17   
Arabela
Mi smo pa imeli čisto mimo dan.... user posted image user posted image user posted image dopoldne blo ok, šli po nakupih, pa na kosilo k mojim staršem... do tu je bilo še ok.. nato pa smo šli na obisk... jok jok jok in še enkrat histerični jok... sem jo popakala v avto in je uboščica zaspala od joka.... doma je bilo vse ok, pa so prišli kolegi na obisk, pa spet ni bilo miru.. pa jok jok jok... zdaj je komaj zaspala v moji postelji.. uboščica, komaj komaj sem jo pomirila..ž

Ja, bo že držalo da mala ima rada mir... ko sva sami (pa tudi ko je doma ati) je vse ok,čim pa gre kaj iz tirnic, pa je jojooj... vsega je mami kriva user posted image
Upam da bo vsaj zdaj mirno spala....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10459
24.3.2007 20:21:52   
Arabela
A gledate Viktorje? ZAenkrat poprečno...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10460
24.3.2007 20:44:07   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

A gledate Viktorje? ZAenkrat poprečno...

jz škilim, sem po mojem preveč pričakovala...
mogoče pa še bo. sej zrnec je faca

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10461
24.3.2007 20:46:16   
moci
da še malo pojamram:
zoja je danes od 8h zjutraj do zdaj spala cele pol ureuser posted image a je to normalnouser posted image
in sem jo dala spat, pa sploh ne spi, ampak se prevrača po posteljiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10462
24.3.2007 20:57:50   
moci
zakaj sem pa sama user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je pa zdej to?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10463
24.3.2007 21:06:14   
Arabela

da še malo pojamram:
zoja je danes od 8h zjutraj do zdaj spala cele pol ureuser posted image a je to normalnouser posted image
in sem jo dala spat, pa sploh ne spi, ampak se prevrača po posteljiuser posted image

Naša pika ima tudi takšne dneve.... ampak zdaj se je nekako navadila da spi dopoldne vsaj 20 min in nato popoldne... in ker danes ni spala je bila ful tečka...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10464
24.3.2007 21:07:34   
Arabela

zakaj sem pa sama user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je pa zdej to?

Se pozna da je vikend, pa se vse cartajo pri možekih....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10465
24.3.2007 21:07:38   
piskot
nisi vec sama.

teli viktorji sploh niso tolk zanimivi. pa ker je jutri ponovitev, bomo lahko se jutri gledali. itak bomo cel dan noter ce bo res tako vreme kot je napovedano. se bom rajsi spokala mal brat. tega ne morem pocet ce je martin pokonci.

moci pri nas je tak pojav cisto normalen, ce smo cel dan notr. danes smo sli na sreco ze ob 10h ven, pa je spal se vec kot eno uro. po tem pa nic vec, ob 19:30 je omagal sele.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10466
24.3.2007 21:37:09   
moci
piškot,sej nismo bli domauser posted image 3 ure smo bile na kavi s prijateljicami...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10467
24.3.2007 21:38:58   
moci
 eh, ve niste resne. kaj zdej ni nobene tuki. user posted image
frrrr se potepa, altati tud, maxici je računalnik crknil, ... kaj pa ostale

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10468
24.3.2007 21:39:46   
moci
a čem zdaj jaz nadomeščat vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10469
24.3.2007 21:41:40   
moci
moram potem približno 3 strani naklofat do zjutraj

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10470
24.3.2007 21:42:08   
moci
jz se bom polulala k tega zrneca gledam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10471
24.3.2007 21:45:06   
moci
punce, a me mogoče stavkamo, k smo tok povprečne al kaj?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10472
24.3.2007 21:58:10   
lucika
jaz tudi gledam zrneca. najboljsi je bil, ko je bil maneken. mi je mali ze skor spal na rokah, pa sem ga celega pretresla, tako sem se režala:)
ja, še zdaj bedi. seveda je prespal tričetrt popoldneva. malo sva hodila okol, pa malo na sprehodu, pa ga je utrudilo.
kolegica ima hojico, za svojo starejso pupiko...pa sem nasega probala dat not, pa je čist nor, tak mu je fino. ne me zdaj napadat, par minut je bil not, je pa celo mašinerijo, kar jo hojica premore, prelizal. baje da je super. pa pri njih mu je fino tudi v stolčku, pa pod igralnico, pa vse kar imajo no, mu je super. drugje je vse super mega...prav fino ga je gledat, kolk uživa.

zdaj pa je na najinem gnezdecu sredi dnevne. malo se mu drema, samo še ne dosti. v enem kotu spi pikica...to je naš pes..pa se je mali tak dolgo kotalil, da je noge gor na njo dobil. se mu je tud fino zdelo:) tak čist slučajno. kot te slučajno zjutraj točno po nosu zareže, al pa prime in poteeeegne. pa sploh ne rabi gledat, kr sam vtrofi na slepo:)

no, moci, nisi sama:) samo to sem hotla napisat:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10473
24.3.2007 22:02:09   
@lina
moci pridna si, če boš naklofala strani namesto nas... meni se danes še pisat ne da...prej sem pogledala posnete dele od Ally od tega tedna... ostaneta mi še četrtek in petek...Viktorje tudi snemava, ker tko nisva gledala Zrnca od začetka, je blo treba oba otroka dat spat...

ampak res sem lena...user posted image

Aaaa, danes praznujeta Andraž in žan! Čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10474
24.3.2007 22:04:04   
moci
lucika hvala user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  417 418 [419] 420 421   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  417 418 [419] 420 421   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Smučanje v vrtcu
Michonne RR

Ali imajo vaši otroci organiziran tečaj smučanja v vrtcu?

Da (65%)

Ne (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!