|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.3.2007 9:15:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

zdaj pa še vprašanje, kako zgčleda če se sor prenese na ritko. A so beli izpuščajčki tu po ritki, al je ritka samo ful rdeča-vneta???? Ker ne vem al ma vneto ritko od sora, pa bi mogla mazat s canestenom, al ma vneto ritko ne od sora, pa bi mogla mazat s praško pastouser posted image user posted image user posted image , čist sem zmedena.

Aja pa v ustih ni več vidt sora, kolk časa ji moram še daktarin dajat?

Matr sem zahtevna, aneuser posted image

Beli izpuščajčki so glivice- Canesten, praška pasta, daktarin! Pa ful sušit rit! Bog en daj da je vlažna! Nobenih robčkov (kvečjemu oljne)..In ma da paliuser posted image !

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10426
24.3.2007 9:17:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

altati, če boš krila in kostime posluašala, nau nčuser posted image , pa nehaj o veliki riti govort, sicer ti pa lahko moj kostim posodim, saj si ga probala, še prevelik ti jeuser posted image .

Če greš pa v spalni srjci boš pa najbolj hot chickuser posted image

poskušala no! sorči bejbiuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10427
24.3.2007 9:26:25   
štorkljica
Dobro jutro!
Ajdo dala pod most, zdaj se pa kotali naprej pa nazaj. Kako je fletna, prav obsedena je že ratala s temi kravicami, kar naprej se na trebuh kotali ker bi ona kravice pasla. Nevem kaj ji je tak kul pri tem.
Grem zdaj glavo prat, pa še stušast se moram.
Nevem kaj bomo danes, vreme je gadno....moramo edino neke darila pokupit gremo jutri k moji prijateljici v MB na obisk, nas je na kosilo povabila.
Ma pa 4 - letno hčerko in nimam pojma kaj naj ji kupim. Ma kera kako idejo kaj kupit 4-letnemu otroku? Puzzle mogoče....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10428
24.3.2007 9:45:22   
muki1
O Gaja pa že Mehurčke bere. Kak je zlata user posted image  user posted image  user posted image
Meni prosim Ciciban in čebela user posted image . Gaya, če ti prideš s svojimi princeskami k meni na kavo pa odpovem vse dnevne obveznosti in se ti popolnoma posvetim, skuham kosilo, te dam spat po kosilu, pojštrček potrepljam, pa še zmasiram te. Ti le pridi.

Arabela, vidve s Katarino sta pa tudi fejst babi, ne vem, kaj se nam skrivaš. Pa kašna luštna zimska idila. Kisla smetana pa je zgleda naredila svoje user posted image , ker jaz ne vidim nobene mozoljave pubertetnice ampak eno zelo luštno punco user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10429
24.3.2007 9:46:40   
muki1
Altati, ti pa kar v pižami...pa ene hude balerinke zraven user posted image . Pa lepo se imej, uživaj in naklepetaj.
Me veseli, da ste se včeraj lepo imeli in da se je prijateljica, ki je praznovala rojstni dan dobro zabavala user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10430
24.3.2007 9:56:40   
muki1
user posted image , Gaya, še ena z RR me je ponoči sanjala http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1417272&mpage=1&key=&#1417525

Še katera? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10431
24.3.2007 10:02:28   
piskot
dan.

menda so sneg napovedovali, tukaj pa hoce sonce sijat. upam da zdrzi se do popoldneva.

kosilo je pripravljeno, tako da greva lahko pocasi ven.

kar se pa tice dnevov zena, materinskih, raznih obletnic ... prvo leto ko sva hodila, se je spomnil, je prisel do nas, mu je mami odprla vrata, ji hoce dat vrtnico, dvigne tisti zavoj, pa zavoj pade dol. jo je izgubil po poti. tega ne bomo nikol pozabil, se vsako leto za 8.marec spomnimo.

materinski bo letos prvic, bomo videli, ceprav dvomim, da se bo spomnil. lansko leto poleti prideta moja dva na obisk in mati zacne razlagat, ja 3 leta nazaj na ta dan je blo pa 35 stopinj. smo jo prav cudno gledali, kako da se spomni. potem je pa povedala, da imava obletnico poroke. oba sva pozabila. tako da mu res ne morem nic zamerit user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10432
24.3.2007 10:05:44   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

O Gaja pa že Mehurčke bere. Kak je zlata user posted image  user posted image  user posted image
Meni prosim Ciciban in čebela user posted image . Gaya, če ti prideš s svojimi princeskami k meni na kavo pa odpovem vse dnevne obveznosti in se ti popolnoma posvetim, skuham kosilo, te dam spat po kosilu, pojštrček potrepljam, pa še zmasiram te. Ti le pridi.

ej a veš da si me res skor prepričala, sam si pozabla napisat, da bi mi pol k bi jst spala, otroke čuvalauser posted image , zato bom pa rajš drugič pršlauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10433
24.3.2007 10:07:34   
Arabela
Muki hvala za komplimente, ampak mozolj na čelu pa je več kot očiten user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10434
24.3.2007 10:16:48   
gaya

O Arabela, nov avtar user posted image , kako je fletna maleckauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10435
24.3.2007 10:22:26   
moci
morgen. vam mal slik prilepim, pa šibam

arabela, a ti je kaj znana lokacijauser posted image :
user posted image

takole je naša princeska gledala skoke:
user posted image

pa še z atijem in zastavouser posted image :user posted image

pa z mami, sam je ati bolj skrbel,da se skakalnica vidi user posted image
user posted image

takole smo pa mi kot eni cigančki v avtu
user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10436
24.3.2007 10:23:29   
moci
sem bla pridna, da me ne boste tožile zaradi heksenšusauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10437
24.3.2007 10:29:31   
mis
moci lušni ste. pravi cigančkiuser posted image  ne res no. super ste uživali.

arabela, koj je cortek mala!

naša pa še spi. vroča, rokce pa mrzle. jao, kaj smo mi to fasali. mam občutek da bomo kmal nazaj v bolniciuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10438
24.3.2007 10:31:31   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Muki hvala za komplimente, ampak mozolj na čelu pa je več kot očiten user posted image

Ej jaz tudi nisem nobenega mozolja zasledila, si se pa dobro zakamuflirala s tole kapucouser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10439
24.3.2007 10:32:33   
štorkljica
Kaj a noben ne ve kaj kupiti 4-letni deklici za darilo ob prvem obiskuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10440
24.3.2007 10:34:40   
štorkljica
Moci super slikice! user posted image  Mate pa čist isti voziček ko mi sam da je naš na 4 potače!

Zoja je pa tut pozerkauser posted image  Midve se tut tko previjave ko smo v avtu, moram kar pazit da je po luliki ne prepihauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10441
24.3.2007 10:51:50   
štorkljica
Kaj kuhate danes?
Jaz bom špinačo, pire krompir & jajček na uč. Bo Ajda danes tut malo špinačke in pire krompirčka papala!

Neposredna povezava do sporočila: 10442
24.3.2007 10:53:26   
lucika
no, vidim, da vas ima kar nekaj traxx-e. da ves cujem:
vprašanje št. 1: a imate še vedno košare? moci, pr teb gledam da jo še imaš...jaz imam zdaj eno x vrečo, pol brez mi je pa ful hecen voziček. pa ne vem, če bi kupla vrečo originalno, za pol jeseni, al ne bomo rabili. zdaj dokler jih se prodajajo.

vprasanje st. 2: kje boste dobile marele za sonce, ali karkoli. ker se strehca spusti cist dol, pa se pol soncek not sije... ne vem, nekaj bom morala pogruntat

vprasanje stevilka 3:. prevleka za dez

vprasanje st 4: sem dobila en trak zraven vozeka. na eni strani ima neko plastiko, na drugi je zasit kot rocaj. bu, pojma nimam zakaj je, me zanima ce katera ve kaj je to?

no, tole malenkost me razsvetlite.

Neposredna povezava do sporočila: 10443
24.3.2007 10:57:39   
mis
amazona, men se zdijo puzli zlo fini. tud jest jih imam osebno rada. al pa kašne kocke (lesene so mi všeč).

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10444
24.3.2007 10:57:43   
moci
lucika, jaz nimam košare, je sploh nisem imela. to je samo vreča.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10445
24.3.2007 11:01:12   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

vprasanje st. 2: kje boste dobile marele za sonce, ali karkoli. ker se strehca spusti cist dol, pa se pol soncek not sije... ne vem, nekaj bom morala pogruntat

jaz sem mislila lupit sončnik v arielu, a se jih ne dobi, a kaj?

vprasanje stevilka 3:. prevleka za dez
nimam, ne vem če sploh rabim, že pol leta je nisemuser posted image
če jo bom, bom kupila univerzalno v milerju

vprasanje st 4: sem dobila en trak zraven vozeka. na eni strani ima neko plastiko, na drugi je zasit kot rocaj. bu, pojma nimam zakaj je, me zanima ce katera ve kaj je to?
kakšen trak? a misliš ročaj za športni del? ki se pripne spredaj?

no, tole malenkost me razsvetlite.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10446
24.3.2007 11:30:53   
štorkljica
Marelo sem kupila univerzalno v Bejbi centru, prevleke za dež nimam, jo na pa Altati pa NOČE SLIK GOR DAT user posted image
Nevem če se ti splača uno kupovat za jesen, pol bo že itak večji pa ga boš bl oblačila pa še kako drugo stvar lahk nabaviš...recimo kako ovčjo prevleko al nekaj...spet Altati!!
Tisit trak mam pa jaz tut, pa nevem kaj je touser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10447
24.3.2007 11:36:13   
mis
mi gremo k dohtarju. 38,8 pod pazduho...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10448
24.3.2007 11:39:35   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ja sam pejte, mislim na vas, da se vse dobro izteče. Mis drži se, pa lubčka za malo junakinjo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10449
24.3.2007 13:31:09   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ja imate pa res smolo no. Čimbolje opravita.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!