Pikabu
|
Arabela, res sta luštni. Altati, si našla primeren kostim ali se šla kar v spalni srajci? Kako je kaj z našo Mis in njeno Tino? Upam, da je vse v redu. Držimo pesti. Kofein: ve vse redno pijete kavo in so tudi otročki navajeni, jaz je pa sploh ne pijem, tako da je verjetno res bil šok za Maksa. Saj sploh ne vem, kaj mi je bilo, da sem pila pepsi, ravno odprta je bila, pa nič drugega ni bilo. Moci, luštni ste. Kakšni cigančki neki, mi se tudi tega poslužujemo. Od kar imamo pa karavana, se pa mi previjamo kar zadaj v prtljažniku. Do zdaj smo imeli vedno srečo, da je bilo dovolj toplo, sicer bi se pa kar zaprla noter in bi tudi šlo. Samo malo hecno bi mogoče zgledalo. Amazona, za idejo o darilu sem pa že prepozna, kajne? No, mi nesemo plastelin, kakšno sestavljanko, knjigo, zdaj bomo še Hama perlice, ker so mi ful fajn zadeva. Ideje za drugič. Marela (senčnik): pri nas pa zelo prav pride, sem jo uporabljala že pri Emi, zdaj pa tudi. Poglejte v album, imam slikano, kako zgleda. Kupili smo jo pa v BC-ju. Prevleka za dež: mi ravno v hudem dežju ne gremo ven, če pa vidim,d a se pripravlja, jo pa vzamem s seboj in če res kaj začne, jo dam gor. Sicer pa v rahlem pršenju gremo ven in pride prav. Imamo pa univerzalno iz Ariela. Lu, jaz bi imela še kakšnega več kot štiri, samo.... Srce pravi ja, glava ne. Bi res imela veliiiiiiiko družino, samo s temi financami se ne bi izšlo, bi pa rada omogočila vsem to, kar je bilo Emi in Maksu, ne da bodo mlajši prikrajšani. Pa tudi strah me vse bolj postaja in mi včasih take misli letijo preko glave, češ, kaj bi izzivala, če imam dva zdrava, lepa otroka. Trije bodo zagotovo, več kot pet jih pa verjetno ne bo. Viktorje sem gledala na pol in mi je bilo super. Jaz takrat, ko je prvič vodil Zrnec nisem gledala in mi je bilo zato verjetno zdaj še bolj zanimivo. Najbolj všeč (od tega, kar sem videla) mi je bil pa Gospodar prstanov po slovensko. No, zdaj sem pa na kratko vse pokomentirala, grem pa lahko slike do konca uredit, pa kuhat. Lepo nedeljo vsem, pa pustite se razvajat svojim sončkom. Lepo praznovanje materinskega dne.