|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
23.3.2007 15:10:45   
FLASK_A
Ojla, nikica tuki!

Jst sm čist zmedenauser posted image  Vam napišem kaj ko bom vedla katera je katera ker čene lahko sam u prazno mlatim nekiuser posted image

Sem zasledila da je Palčica nazaj! Pozdravljena, še kej se nam oglasi- si kar zginla naenkratuser posted image  

No, grem jest :) Se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
23.3.2007 16:18:02   
Anonimen
Nogica tle....za tiste ki ne vidte imen

No men pa imena delajo - jih vidim, ampak ne vem kako naj se sploh odjavim, ker že od včeraj čepim tle goruser posted image . Res je vse pomešano in upam, da bodo kej uredil.

Kati 1000 krat hvala za poslano.user posted image user posted image user posted image Se ti kar tle zahvaljujem. Upam, da boš vidla. No mi jih pa še kr nekaj manjka in upam da mi uspe vse nabrat do naslednjega tedna.
Aja pe lepo da je s tvojim user posted image vse ok. Kolikor vem si imela nekaj težav. Ja saj je le še dva meseca, to bo šlo tako hitro...

Jaz sem danes tako brez energije, najbrž spet nizek pritisk, da sem prej mogla za 15 min kar ležat.
Zdajle sva pojedla (sem na hitro kar rižev narastek naredila). Kaj pa ve kaj kuhate takole vsak dan? Men meso že ven gleda, riž tudi, ker velikokrat naredim al rižev narastek al rižoto, mlečni riž... Torej kaj naj še kuham. Odpadejo pa zelenjavne jedi, ker jih moj user posted image ne mara. Res sem že sita tega kuhanja.

No zdaj mi pa spet energija pada, pa kaj je to danes. Prej sem skoraj zaspala za računalnikom, zdaj bom pa tud. Da vam pa niti ne omenim kako sem zadremala za knjigo - no takole pridno se jaz učim.user posted image user posted image

No pa če ima katera še kakšno kodo od čajčkov 1001 cvet bi lepo prosila user posted image user posted image (rabim pa nekje do torka, ker je samo do konca meseca.

Pozdravček

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
23.3.2007 21:26:39   
KT
KT tuki po dolgem času. user posted image  Sem pa pogruntala, da se vsa imena na vrhu strani nagužvajo in, če se s kurzorjem gor postavite (samo malo ga zadržite na tisti črni packi, kjer so vsa imena "zbrana") se lepo raporedijo po strani.

Drugače sva midve s pikico prav krasno. Ravnokar sva se vrnili iz zadnje službene poti z letalom, ker po 28 T naj bi imele s seboj potrdilo G, da je z nami vse uredu, drugač znajo komplicirat in te ne spustijo na avion. No jaz verjetno še nebi imela teh problemov, saj sem zadnjič svojo G vprašala za potrdilo, pa je rekla, da bodo mene itak samo vprašali, če je bila mizza zelo dobra, ker imam tako mali trebušček. user posted image  Moram priznati, da se mi je kar milo storilo ob tej moji zadnji poti na tuje, tako zelo sem se namreč navadila teh mojih destinacij po Evropi. S kolegi smo se pa poslavljali kot, da grem živet na drug konec sveta. No, do pričetka naslednjega leta me zagotovo ne bo v službo na tujem, na vsak način pa bom še naprej delala v ljubi Sloveniji.

S pikico sva ravno iz pregleda in G jo je prav pohvalila kako pridno raste, samo mami ni tako pridna. Ampak tega res ne razumemuser posted image Na začetku user posted image  sem pridno pridelala 3kg, sedaj pa v treh mesecih le 0.5 kg, res pa je, da sem zaradi službe prav naspidirana in da me ponavadi user posted image  spomni, da bi bilo pravzaprav super, če bi kaj pojedla. Saj razne prigrizke vseskozi v torbi nosim (kot mačka mlade) ampak narobe je, ker jih kot take tudi zvečer domov ali pa nazaj v hotel prinesem user posted image  Tolažim se, da sedaj ko se bom malo umirila s tole službo (moj pravi, da so to le pobožne želje) bodo tudi kile šle gor user posted image  - no, ja mogoče user posted image

Jana super slikice - kakšen cukerček.
Ronja - močno ti želim, da bi ti šlo sedaj na bolje, veš user posted image
Nikical in nigica pa Kati - hvala bogu za vaša pisanja tako vsaj malo vem kaj vse hudirja mi še manjka user posted image  - ja, kot da kaj imam user posted image . Ve kar lepo še naprej pišite!
En krasen vikend si privoščimo   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
23.3.2007 21:46:47   
duhica
Pa daj! Vse sem napisala, pa je kar zginlo!?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
23.3.2007 21:49:08   
duhica
No, pa še enkrat poošiljam podatke za seznamček:

Duhica, 26 let, pričakujemo fantka, Rodila bom v MB.

Zdaj pa grem počasi spat, ker ne morem več.

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
24.3.2007 18:45:37   
Drnula
Kje pa ste danes ??
Jaz sem šele prišla dobro k sebi. Moje noči so slabe, ampak danes je bila ultra grozna noč. Roke mi mrtvijo, zbujam se non stop in če jih hočem ožveti traja kar nekaj časa prehanjanja in razmigavanja vratu. In ravno zaspim nazaj in spet smo tam ... Po malem me mravljinčijo tudi čez dan, če jih dvignem, ko jem...odvisno od položaja. Zoprno user posted image . V ponedeljek grem k fizioterapevtu. Upam da mi bo kaj pomagalo, da mi bo vsaj kaj razložil kaj se dogaja in kako naj ravnam. Upam, da ni kaj hujšegauser posted image

Midva od kar imava vok zelo velio kuhava v njem. Obema imava zelo rada zelenjavo in v voku se da vse živo sčarati z nje, mal različne omakce uporabiš .. za naju je zakon. Pa dost solate ... kaj bi jaz brez solate. Že doma smo bili kot kake krave user posted image
Nogica ... če mora biti zraven meso... morda kaka musaka, lazanja, makaronovo meso, jetrca so simpl...?? Več se ne spomnim.

Od kdaj boste doma, boste že zdaj koristile dopust al si ga boste prišparale za drugo leto ? Jaz bom koristila šele potem. Letos pa 4 dni starega, dan po dan. Namestnico že uvajam in mislim da kar bo. Malo me včasih naživcira ampak bo že. Se mi zdi, da sem tud jaz zadnje čase mal neučakana ... kar naprej nekoga nekaj uvajam in učim in sem malo že naveličana.

Kako si jaz danes želim sladoleda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
24.3.2007 22:23:51   
melaverde
user posted image   

27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1 user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image   
01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna 
02. ~Nina~ 
02. nogica,
26 let, 1 user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
04. nosečka, 26 let, 2 user posted image   
05. dorina,
26 let, 1 user posted image , user posted image   
05. NR,
28 let , 3 user posted image , user posted image  Mark ali   user posted image  Maša, Maribor,
Maruša   24.12.2005  
05. Tina26, 28 let 
06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice  
06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image Jošt 20.02.2006  
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image ,Novo Mesto, user posted image  Matija
08. ŠpelaP,
32 let, 2user posted image , Slovenj Gradec,  Tim 26.11.2003  
08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  Tadej  
12. Jasy,
24 let 
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, Maribor, user posted image  
13. daria78 
14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let 

15. špela07, 1 user posted image  , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor, user posted image  Luka  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR,  user posted image  1995, user posted image  1998, user posted image user posted image
16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

17. bombetka,
26 let 
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  
18. Tracy, 26 let  
18. irenaL, 34 let

20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000   
20. aktem, 35 let 

20. zabica26, 26. let, 1 , Kranj/Ljubljana/Postojna
21. Nina
22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image  Luna , Kranj  

22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje
27. mentos, 1user posted image , Kranj
30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana

Tako, naš seznamček sem dopolnila...upam, da se bo dolgem času še katera srečka nosečka oglasila in nas razveselila s kakšno dobro novico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.3.2007 11:06:37   
Bibyka
Hojla

No da se tudi jaz malo pofočkam po dolgem času.. zelo rada vas berem toda bolj malo pišem. Najprej naj Ronji zaželim čimhitrejše okrevanje. Ronja.. čuvaj se!!!
Drugače pa... jaz sem vredu... Jan pridno poskakuje po buškotu.. Sicer bolj malo brca ( oz. so brce zelo nežne) je pa tolk bolj gibacen.. skos čutim kako se obrača.
Melaverde.. torej pri meni popravi... imeli bomo fantka vendar ne Tadeja ampak bo kar Jan... Je najin kolega dobil sina v novembru kateremu je dal ime Tadej. Ker pa se veliko družimo sva se midva odločila da najinemu pa le ne bo isto ime, tako da sva se odločila kar za Jan-a.
Na morfologiji sem bila februarja... Jan raste tako kot mora. Moje kile pa gredo kar prehitro gor. No do 27t sem pridobila 10kg user posted image
Mogla sem iti tudi na OGTT test, vendar je bil sladkor v mejah normale ( hvala bogu)

Nič punce se bom probala večkrat oglasit in kaj napisat

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.3.2007 14:42:45   
Anonimen
Ojla
Vidim, da se med vikendom kar nekako umaknemo.

Mene pa zanima kje je Andreja, ki bo imela dvojčke (če se ne motim). Je glih zdaj ena kolegica rodila user posted image user posted image , pa ima šele maja rok, zato me zanima kako se kaj počuti. No Andreja javi se kaj in poročaj. Najbrž pa je v tvojem trebuščku kar pestro.
No preživite še lep preostanek dneva.

(odgovor članu Bibyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.3.2007 17:17:48   
ŠpelaP
Nogica - tu je odgovor, zakaj se Andreja nič ne javi:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1393357

Je mene tudi kar strah postalo zaradi žolčnih kamnov, saj jih jaz tudi imam. Samo meni zaenkrat ne delajo preglavic. TRKAM PO LESU!!!

Drugače se pa jaz danes s tako prijetno nostalgijo spominjam današnjega dne izpred štirih let (25.3.03). Točno na danjašnji dan - materinski dan - sem izvedela, da bom postala mama. No, danes, po štirih letih, je pa moj navihanec Tim že pravi velik pobalin. O, kako čas leti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.3.2007 19:37:09   
*ANA*
Naj se vam še jaz malo javim. V ponedeljek sem po pregledu pri svoji ginekologinji pristala v bolnici.
In sicer 1 prst odprta, tako da sem dobila Dexamethason injekcije za zorenje user posted image pljučk, če bi se odločil/a priti prej!
Zdaj pa doma, pa strogo ležanje, pitje magnezija!
Ampak bomo že.
Lepo se imejte

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.3.2007 19:55:19   
Drnula
Ana - upam da bo vse ok user posted image

Jaz sem imela še eno utrujajočo noč z mrtvenjem rokuser posted image . Postavila sem vprašanje pušenjaku .... ima ta človek kdaj prost dan, odgovor je že poslal.
Gre za to, da v telesu zadržujem vodo, ta pa povzeoča nabrekanje tkiv in organov.  Prostor, po katerem proti oddaljenim delo rok in prstov potekajo žile in živci je omejen in ob nabrekanju postane utesnjen. Dolgotrajno utesnjevanje živcev pa lahko le te tudi okvari, zato mi priporoča limfno drenažo že zdaj. G mi je namreč svetovala, da počakam na porod in se potem oglasim pri fizioterapevtu. Očitno ni tako zelo nedelžno user posted image user posted image in še vesela sem, da sem jutri naročena pri fizioterapevtu. Me zanima kaj bo ta rekel.
Zanimivo  - noge imam v gležnjih nekoliko otečene, vendar posebno.

Lepo se mejte.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.3.2007 20:59:17   
KT
Drnula ti kar lepo zavij k fizioterapevtu - veš kak bo krasno. Nikar ne čakaj predolgo, ker ti takšna mrtvičenja lahko poškodujejo živec in potem ni prav rožnato.

Ana držim pesti za vaju s pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Oprosti nespretnemu vprašanju, ampak kakšen pregled ti je G naredila, da je ugotovila, da si za prst odprta?

En krasen začetek tedna vam želim user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.3.2007 21:06:22   
Anonimen
Ana drži se!user posted image user posted image user posted image Držim pesti da bo vse v redu. A si se kaj slabo počutila al so ti pač na pregledu samo rekli, da si odprta. malo povej če lahko.

Drnula tudi tebi želim, da se ti stanje izboljša. user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela hvala za link. Nisem vedela. Upam, da se Andreja čimprej pozdravi.
Kako lepo da si ravno na materinski dan izvedela za nosečnost. najbrž tega ne boš nikoli pozabila, sploh pa ker je bil prvorojenec.

Lepo noč

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
26.3.2007 7:35:58   
janapan
Evo Janapan pri hiši. Da se javim

V soboto sva kupila voziček in vam nekaj toplo priporočam...tiste ki še niste kuple vozička, pejte pogledat tudi v italijo...midva sva kupila PEG PEREGO PLIKO P3 MODULARNI TOP model in sicer iz nove kolekcije v oranžno sivi barvi za 490 eur...btw pri nas stane 645 eur

Drugače pa sem zdej na poti v porodnišnico oziroma ne vem kaj naj nardim, zato vas prosim za nasvet. danes zjutrjaž, že ko sem prišla v službo sem na papirju opazila roza izcedek, ki je sedaj prešel v rjavega...vsega skupaj ne prav dosti ampak me ful skrbi.  Ker moja g ne dela sem se odločla da grem kar v porodnišnico pregledat...kaj menite ve.??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
26.3.2007 8:30:59   
Kati81
Jana ti se pojdi kar lepo pokazat, kaj je s tabo, bolje prej in brezveze kot pa prepozno.

Upam, da bo vse ok. Lohk da ni nič, da je sam kaka žilica počla al kaj podobnega, ampak vseeno bolje da te pogledajo, saj nikoli ne veš. Pa sporoči kako je.

Držim pesti.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
26.3.2007 8:52:53   
zabica26
  Drnula, glede dopusta! Letos moraš koristiti 10 dni dopusta, če želiš imeti izplačan regres in če želiš, da se ti preostanek dopusta prenese v naslednje leto. Če dopusta ne koristiš, ti del dopusta tako ali tako zapade (10 dni).   Kati81, vem, da se boš odločila za Stokke voziček. Zanima me, katere torbe boš zraven kupila. Meni je všeč nahrbtnik in tista torba za spodaj. Ne vem, ali ima katera tudi podlogo za previjanje? Ker gledala sem tudi torbe od BabyBjorna in se mi zdijo odlične. Dej mi mal pomagi.   Drugače pa sem po groznem prehladu spet delovno. En teden sem samo ležala v postelji in hlastala za zrakom.   Vsem želim, da se zdrave! Danes pa na pregled, ki bi ga mogla imeti že prejšnji teden. Komaj čakam! user posted image  

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
26.3.2007 9:33:26   
Luckabucka
Dobro jutro vsem skupaj,

zakaj še ni junij ??? Jaz bi že mela dojenčka, pa ta normalne hlače, pa kako majčko, pa vsaj malo manjše joške user posted image ... Se počutim kot nasedli kit. Mimogrede, uspela sem si zmerit trebuh! Okroglih 100 cm. Vstajam s postelje kot da jih imam 80, danes me je pa itak dotolkla ta zgodnja ura. Moja kri ni nič boljša, niti mi ni padlo železo, to pomeni, da je krvna slika vztrajno neskladna in moram nujno do hematologov user posted image .
Najraje bi šla domov spat in se zbudila čez kak mesec user posted image user posted image

Za Andrejo držim pesti, upam, da se ji bo stanje izboljšalo! Me pa zanima, kje zaboga je naša Ronja?
Ronja, javi se!
Želim vam lep začetek tedna.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.3.2007 9:36:48   
Anonimen
Jana tud jest ti svetujem da se greš pokazat. Pa upam, da ni nič narobe in da je res samo kaka žilca počla. Pa poročaj če si v redu. Držim pesti. user posted image user posted image

Žabica a je kje kaka spletna stran kjer imajo te torbe? Jaz tud rabim, pa sploh ne vem kaj naj si kupim. A naj si grem raje kakk ruzak v Kiplinga kupit? Res  nimam pojma, tako da svetovanje glede tega bo tud fajn.

Aja midva pa sva šla v soboto malo v Pikapolonico na Rudnik. Da sem zapravla bon  sem user posted image kupila dva krat po dve dudici - en paketek od Mam in enega od Aventa. Pa blazinice za dojenje, pa vatke, palčke za ušeska, trakec za dude... Full lepouser posted image . Kej drugega se pa niti nisem spomnila kaj bi še kupila in tako sem ugotovila, da v grobem imam vse(razen kakšnih drobnarij). Manjka mi še kozmetika pri kateri ne bom pretiravala, pa leželnik (njabrž bo res tisti ki ga je Kati zadnjič gor pripopala, ker s tolkimi funkcijami, tako lepega in uporabnega zaenkrat drugje ne najdem). Varuško pa bova najbrž kupila po porodu.
Kati a te ležalnike prodajajo še kje drugje kot v Bušiju? Ma sem na spl. strani BTC City- ja zasledila da je cenejši kar za 10 EUR ampak menda samo v modri barvi.

Se še kaj javim...

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
26.3.2007 10:00:57   
duhica
Pozdravljene!

Ana ti kar lepo počivaj, da boš čim bolj dolgo zdržala!

Jana, saj verjetno si se že šla pokazat, kar je po moje edino pravilno in tudi tebi želim vse dobro.

Luckabuska, tudi jaz se počutim kot slon, ponoči zelo slabo spim in tudi sma sem že večkrat rekla, da bi kar prespala čas do poroda. Pa se moramo nekako zamotit, zato grem zdaj diplomsko pisat. Naj se tudi tvoje težave čimprej rešijo!

Drnula, ti kar upoštevaj nasvet in pojdi k fizioterapevtu. Včasih že masaža pomaga.

Nogica, jaz sem vedno raje uporabljala nahrbtnik, ker ga je lažje nosit, saj vedno nimaš vozička, da bi nanj torbo obesla. Podloge za previjanje sem pa imela take, ki jih uporabljaš dokler ne razpadejo. Skratka ko je podloga umazana ali strgana, jo vržeš stran.

Lepo se imejte in fajn nabavljajte, jaz pa moram samo oprat in sortirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
26.3.2007 10:17:14   
janapan
ma nisem se še šla pokazat - čakam popoldneva da pride moja g - sem klicala v porodnišnico in so rekli da naj počakam da vidim če bo izcedek še trajal. Sedaj je ratal rjave barve ampak še kar vztraja - jaz pa vztrajam v službi, ker bi se mi doma od čakanja zmešalo....čeprav se mi meša tudi tle...delala bom še do malce in pol grem domov...pol ob 1h pa k ginekologinji....vam sporočim. Jaz tudi upam, da ni nič takega. otročiček veselo brca tako da sem zaenkrat še skalmirana ; )

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
26.3.2007 10:35:33   
*ANA*
Naj povem kako je bilo z mano v ponedeljek. Popoldan sem imela normalno kontrolo pri svoji ginekologinji, zjutraj pa sem normalno delala- delam  bolnici kot medicinska sestra. Popoldan pregled, kri in voda OK, me pregleda in reče- saj ne delate več, kajneuser posted image ? Jaz pa njej da delam, da mi je tako fajn ko se lohk fajn razgibam pa to, potem pa ona meni: A bi rada imela nedonošenčkauser posted image ????
Jaz pa zakaj? Ker ste za 1 prst odprta,glavica že boči vrat navzven in ob gibanju bo še slabše,Tako da v bolnico po Dexamethason injekcije in STROGO LEŽANJE!
Potem sem pa dobila reakcijo po injekcijah- visok pritisk, tako da ga še zdaj doma čutim!
Zdaj pa moram počivat, pa na user posted image mislit. Težko pa mi je, ker moje ta velike princeske ne morem niti dvignituser posted image , tako da je ona sedaj atijeva skrb in mi je kar malo težko, ampak bo že.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
26.3.2007 11:17:03   
ŠpelaP
Pozdrav!
Izgleda punce, da so se kar pri večini začele neke poznonosečniške nadloge in težave! Vsem, ki vas karkoli matra (Jana, Ronja, Ana, Andreja, Drnula, Lučkabučka...) želim, da se stanje čimprej popravi ali pa vsaj umili, kar se odpraviti ne da!
Jaz pa te dni čakam na odgovor komisije za bolniško. Sem ravno prej klicala v ZD, pa mi je rekla sestra, da če mi ne bi podaljšali, da takrat bi že dobila odgovor, saj bi drugače naj šla nazaj delati že v sredo. Rekla je še, da se zna zgoditi, da bi mi kar do porodniške podaljšali, ko sem že toliko daleč noseča.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
26.3.2007 11:29:52   
Anonimen
Duhica tud men se zdi nahrbtnik boljši, le ne vem katerega naj kupim. Na vozičku imam eno manjšo torbico gor pripeto za teke nujne stvari dovolj, ostalo pa lahko dam v košaro pod voziček, ampak brez ruzaka pa ne bo šlo. Podloge bom pa tud jest tiste za enkratno nabavla.

Luckabucka nič se ne sekiraj, tudi jaz se počutim kot nasedli kit user posted image user posted image . Ponoči ko vstajam se komaj dvignem- me križ kar fajn matra. Včasih se moram kar zvalit s postelje. Imam pa tudi jaz premer točno 100 cm - grozno. Jest upam, da bo šlo po porodu dol, čeprav se men kilce ne topijo hitro, vsaj pre nosečnostjo sem vedno mogla pazit kaj jem, drugač je šlo takoj gor, dol je bil pa problem. No sej če tako pogledamo je samo še dva meseca pol bodo pa druge stvari user posted image

Ana to je pa kar groza slišat, da ti kar na lepem povejo da moraš strogo počivat in da si že odprta. Ampak samo da se ti stanje izboljša. Ti lepo misli nase in na user posted image pa bo vse v najlepšem redu. Vso srečo, res.

A veste kaj pa mene skrbi, da se mi user posted image ne bi obrnil in bi mogla met zarad tega carskega. No sej ga mam tud zarad česa druzga, ampak to mi je pa najbolj glupo. Moj mali user posted image je v prečnem položaju in upam, da se čimprej postavi na glavo.

A veste da se moja tašča še zmeraj kuja - že tretji teden user posted image . Ma vam povem da mi je čist vseen kaj ji ni prav ampak če začne pa kakšne  scene delat, takrat pa bo vidla kakšen user posted image sem lahko tud jest. Ma sem žleht a ne. Mi je v soboto ena rekla, ja blagor teb k maš tako taščo (jo pozna), pa sm bla kar tiho, se nisem hotela pregovarjat. Ona pa je baje prava reva pri svoji.  Najraje pa bi rekla, da vsak zase ve kako in kaj. Ma sej bom nehala s to taščo, ampak najraje se sprašim pa tle gor.

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
26.3.2007 11:36:39   
Anonimen
Nikica hvala za poslano!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Valentinovo
binyy

Koliko denarja porabite za valentinovo (nakup daril)?

nič, ker ne praznujem (46%)

do 50 € (49%)

od 50 - 100 € (2%)

od 100 - 200 € (0%)

200 in več (2%)

Število vseh glasov: 253

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!