ronja
|
nikica, veš, da vem, da nisi tak mislila, samo malo smo se hecali ne mi zamerit, po pol leta pljučnice, ki ti jo odkrijejo šele po pol leta, medtem, ko si ves čas , človek dobi tak črn humor ja, zdaj sem samo na račkotu, sedim in sem pri miru, pa si mislim, da če narkomanke rodijo zdrave otroke, potem tudi tile antibiotiki ne bi smeli vplivat na mojo Ronjo, ker pač to ne bi bilo fer . Ne res? Ja, danes sem boljše, sem spet stara vaša optimistična, vesela ronja, hehe Saj pravim, da se mene ne potolče tak hitro. Zdaj itak nimam kaj, sem se sprijaznila s temi antibiotiki in vsem skup, pa zgleda, da mogoče celo nekaj pomagajo... pa je potem človek takoj boljše volje, hihi Aja, špela, sem butasta ko noč, maš prav, točno tako kot si rekla mi je vrglo ven: tako, da marčevsko plačo vpišem - ker pride aprila, sem trapasta, sploh nisem na to pomislila, da dobimo plačo za nazaj... Eh, Ronja, se vidi, da že dolgo nisi bila v službi... Joj, revica, Špela, moja mami ima hemeroide, jaz jih na srečo nimam, upam, da jih ne bom dobila, baje se jih pogosto ob porodu dobi, vsaj ona jih je ob sestri... nogica, se ti hecaš? če mamo že vse nabavljeno? Voziče, previjalka in eni štumfki, to je vse! Zdaj še v navadno štacuno ne morem po hrano, na srečo lubi vse folga, kaj šele da bi šla v kake baby centre gledat... Bo boljš kati, boš ti uporabljala bombažne plenice za vse ali samo za bruhanje ipd., za ostalo pa pamperske? nikica in kati, hvala za info o ležalničkih, ravno takega imata fantov brat in njegova punca oz. v bistvu njun mali sine. Da ni dober za večjega otroka? Dobro je vedeti, onadva še ne vesta, ker mata komaj 2,5 mesecev starega sineta, sta čisto navdušena nad tem ležalnikom in sta seveda kupila z mišljenjem, da je najboljši (očitno so jim tudi v avstriji rekli, da je ta najboljši), ker na sploh kupujeta bolj taboljše stvari za otroka, no, tudi zase;) Varuške pa midva ne bova mela, ker mava tako majčkeno stanovanje s papirnatimi stenami, da nekak ne bi imelo smisla, saj se sliši, če psička malo bolj glasno vzdihne v sosednji sobi - če smrči, pa sploh!
|