|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
21.3.2007 13:03:42   
melaverde
Ma ne spimo ne.... jaz pridno delam, vmes pa še seminarsko nalogo pišem. Naenkrat se je nabralo več stvari na kup, tako da tudi jaz ne grem nič po trgovinah....opažam pa, da imam vedno večje težave pri sedenju za računalnikom. Skoraj, skoraj bi mizo opilila... user posted image

Z nakupi bom počakala ker hočem najprej videt to moje dete, če bo živo po mami ali umirjeno in nežno po očku...takrat bom vedla če bo zadovoljen v vozičku ali si bom morala vsak dan nekaj novega izmislit da ga bom zabavala.

ŠpelaP, jaz sem imela težave s hemoroidi ampak notranjimi (včasih sploh nisem vedla od kod krvavim ker bolelo me ni nič). Važno je, da si takoj umiješ z ledeno vodo da se tudi krvavitev vstavi. Mažem pa si s kremo tea tree od Justa. Meni so se pojavili samo enkrat in nikoli več....čaki baje da se pojavijo pri porodu ?!

Glede pregledov, moji so še vedno na 4 tedne ker ne vidi smisla v bolj pogostih ?! Ve pa za dekleta, ki imajo že od samega začetka bolj pogoste, odvisno od zdravnika...

Lep dan vam želim !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.3.2007 13:07:05   
FLASK_A
Hm, glede varuške sem pa jaz razmišljala, da bi nabavli Angelcareuser posted image

Uradna stran izdelka: http://www.angelcare.si/cenik.htm, ponudniki so tut drugi, cene pa so recimo tam-tam...

Una za 140 EUR zaznava premikanje otročka in tudi glas- torej varuška in zaznavalec gibanja obenem (kakor jaz razumem).
Nisem se še pa še čist odločila za to investicijo... Meni se zdi pametno kupiti vsaj to, da zaznava dihanje, ker se lahko otroček obrne proti blazini (ponoči recimo), pa sploh neveš. Varuško pa si sposodim ali kupim eno rabljeno (cenejša) sam sej nevem če bi kej dosti prišparalauser posted image  Ok, so še druge metode, da mali spi na mestu pa rabim samo varuško, ampak tale napravca je le ziher... Torej- pripombe in mnenja- sploh pa izkušnje- DOBRODOŠLE!

Aveste kaj- zdej sm vidla da sem čist okupirala tale forum in se non stop neki oglašam... Sori, sm zihr že  tečnauser posted image  Grem se zaposlit da me ne boste mele poln kufer. PAPA!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.3.2007 13:14:49   
melaverde
Naša babica (pa ne nona) pravi, da sedaj mladi starši na veliko kupujejo Angelcare varuške ampak se je meni malo posmehovalno potožla, kaj pa boš naredila če neha dihat ??
malo sem obstala, ker seveda si takega primera nihče ne želi....Ona pravi da itak otrok spi na boku, ko bo glavo lahko premikal je sigurno ne bo pustil na nosu...v takem primeru pa nismo usposobljeni za umetno dihanje dojenčka, ker bi naredili več škode kot koristi....

To je njeno mnenje, zdaj ne morem rečt da se strinjam ker sigurno ne bi stala in gledala user posted image

Ona pravi, da še navadnih baby phonov ne potrebujemo ker otroka ne smemo puščat samega...jaz ga pa bom kupila !!!! Vsak ko skočim pod tuš ali na vrt, da sem mirna ....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.3.2007 13:14:56   
sandra85
nikical in nogica hvala vama za odgovor...verjetno sem res zamesala...kdaj se pa dela 3D UZ?naju z mojim dragim, grozno zanima, kaj bova imela (pa ne da si zeliva sam puncko, al pa sam fantka) ampak, kr bi rada ze kupla kak vozicek, pa sva se odlocla, da bo moder, ce bo fantek in roza ce bo puncka...ne bova kupla univerzalnega, da bo pol se za drugega otrocicka, ce bo drugi spol...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.3.2007 14:02:07   
Anonimen
nikica kar se tiče okupiranja tega foruma se mi zdi, da majo tud mene poln kufr, ker skoz kr neki težim...user posted image . Sicer pa kaj bi se za to sekirale, če naju ma kdo poln kufr nej naju pa ma - sigurno pa se bo našel kdo, ki nama bo to tudi povedal, po moje user posted image . Ja ta angelcare sem že gledala, pa mislim, da bom jaz imela kar samo baby phone oz. varuško. Že to je dost drago user posted image .

sandra mislim, da je za 3D UZ najboljše tam nekje v 28 tednu, ampak vprašaj še druge. Se pa naroči kar veliko prej ker se mi zdi da je kr gužva. Tam ti bodo pa itak povedal kdaj je idealno, tako da lahko se že zdej naročiš, vsaj jaz bi se na tvojem mestu. Če te pa spol tako zelo zanima pa na vsakem pregledu vprašaj še ginekologa. Imaš pa pred 3 D UZ še morfologijo in tam se eni user posted image tud že pokažejo al so user posted image al pa user posted image . No naj se ti čimprej pokaže.

Moj user posted image pa zdajle tako razgraja, najbrž mi govori naj se raje učim, kot pa da tle gor vas gnjavim.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.3.2007 14:04:59   
sandra85
hvala ti nogicauser posted image

bom kr na 3D pocakala, da bo za spol sigurno, ker se moj G baje dosti krat zmoti glede spolauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.3.2007 14:28:26   
ronja
nikica, veš, da vem, da nisi tak mislila, samo malo smo se hecaliuser posted image ne mi zamerit, po pol leta pljučnice, ki ti jo odkrijejo šele po pol leta, medtem, ko si ves čas , človek dobi tak črn humoruser posted image ja, zdaj sem samo na račkotu, sedim in sem pri miru, pa si mislim, da če narkomanke rodijo zdrave otroke, potem tudi tile antibiotiki ne bi smeli vplivat na mojo Ronjo, ker pač to ne bi bilo feruser posted image . Ne res?

Ja, danes sem boljše, sem spet stara vaša optimistična, vesela ronja, heheuser posted image
Saj pravim, da se mene ne potolče tak hitro. Zdaj itak nimam kaj, sem se sprijaznila s temi antibiotiki in vsem skup, pa zgleda, da mogoče celo nekaj pomagajo... pa je potem človek takoj boljše volje, hihi

Aja, špela, sem butasta ko noč, maš prav, točno tako kot si rekla mi je vrglo ven: tako, da marčevsko plačo vpišem - ker pride aprila, sem trapasta, sploh nisem na to pomislila, da dobimo plačo za nazaj... Eh, Ronja, se vidi, da že dolgo nisi bila v službi...

Joj, revica, Špela, moja mami ima hemeroide, jaz jih na srečo nimam, upam, da jih ne bom dobila, baje se jih pogosto ob porodu dobi, vsaj ona jih je ob sestri...

nogica, se ti hecaš? če mamo že vse nabavljeno? Voziče, previjalka in eni štumfki, to je vse! Zdaj še v navadno štacuno ne morem po hrano, na srečo lubi vse folga, kaj šele da bi šla v kake baby centre gledat... Bo boljšuser posted image

kati, boš ti uporabljala bombažne plenice za vse ali samo za bruhanje ipd., za ostalo pa pamperske?
nikica in kati, hvala za info o ležalničkih, ravno takega imata fantov brat in njegova punca oz. v bistvu njun mali sine. Da ni dober za večjega otroka? Dobro je vedeti, onadva še ne vesta, ker mata komaj 2,5 mesecev starega sineta, sta čisto navdušena nad tem ležalnikom in sta seveda kupila z mišljenjem, da je najboljši (očitno so jim tudi v avstriji rekli, da je ta najboljši), ker na sploh kupujeta bolj taboljše stvari za otroka, no, tudi zase;)
Varuške pa midva ne bova mela, ker mava tako majčkeno stanovanje s papirnatimi stenami, da nekak ne bi imelo smisla, saj se sliši, če psička malo bolj glasno vzdihne v sosednji sobiuser posted image - če smrči, pa sploh!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.3.2007 17:34:12   
Kati81
Ronja jaz bom uporabljala kar pamperske, ker se mi res ne da tolk veliko časa zapravit za pranje. Sem bolj lena za take stvari, pa bolj praktično se mi zdi.

Glede varuške bomo mi imeli verjetno kar navadno, ker če tista stvar piska za vsak premik mi pa tudi ni všeč, doma je verjetno sploh ne bomo rabili, ker je spalnica zraven kuhinje in dnevne tko da se tko al tko vse sliši, bolj nam bo prišla prav na vikendu al pa če bo user posted image  spal v sobi in bom prosila taščo da mal pomirka, in ji dol nesla varuško. Ne vem pa še katero bomo kupili, verjetno šele po rojstvu. Če ne bomo celo kakšne dobili.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.3.2007 21:02:08   
Drnula
Naša oprema je še vedno pri treh štenah garnauser posted image ... ki so se že spremenili v 3/4 jopice, zdaj pa težijo za novo štreno, ker jo je zmanjkalo. Sestra pa bi rada delala še copatke. Ostalega še prav nič. Ne vem če ne bomo šele maja zalaufali z nakupi, ko bom na porodniški user posted image user posted image user posted image

Kje najdete čas za vse to. Jaz imam po službi pogosto še kake opravke glede gradnje pa itak tudi brez tega sem zvečer že crknjena in se mi tudi na internet ne da večuser posted image Da bi pa med vidkendom šla v šoping user posted image ,morda na kak grd deževen dan. Si pa pridno zapisujem vaše nasvete in mi bo vse prav prišlo user posted image

Špela, si me mal potolažila.  Še to me zanima, a dobim vse potrebne papirje (obrazce) na CSD? Ali moram ponje na različne konce? Od g sem že pred tremi tedni dobila potrdilo o PDP.
Hemeroide pa je tudi moja sestra dobila s porodom in jih po 4 mesecih še vedno ima. Baje pomaga neka maža, lahko jo vprašam kaj uporablja.

Zdaj pa grem šuko.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.3.2007 22:58:05   
ronja
nikica in nogica, nihče vaju nima poln kufer, če se dekleta pretolčejo čez moje poste, potem bojo vajine z levim učem prebrale!

Hihi, jaz sicer sem uradno usposobljena za dajat umetno dihanje dojenčkom, ampak vseeno upam, da tega ne bom rabila, pa mislim, da se otrok na začetku ne more sam obrnit proti blazini, ker še ne more premikat glave - pravijo, da ostane tak, kot ga pustiš, ga daš na hrbet, počaka na hrbtu, ga daš na trebuh, počaka na trebuhu, ga daš na bok, počaka na boku... Vsaj tako so nam razlagali... Tako da se takrat ni za bat, da bi se zadušu, kasneje pa če je premaknil glavo tja, jo bo sigurno tudi nazaj, če ne bo mogel dihat... Tak da ne vem, koliko je to res potrebno... To je po moje bolj za občutek, če imaš res veliko hišo in je otrok čisto nekje drugje, ne pa da ga vsake 5 min. vidiš, ker pač hodiš skozi njegovo sobo... Ko spiš, pa itak ne slišiš, ali diha ali ne, tudi če ti to varuška predvaja... kaj pa vem, mogoče me prepričate, če mi date kake pametne razloge za:)

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.3.2007 23:06:50   
ŠpelaP
Drnula -vse papirje dobiš na CSD, pri ženski, ki se ukvarja s tem - s porodniško in pripadajočimi stvarmi. Tista ti bo tudi vse razložila, kako in kaj!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.3.2007 23:51:44   
melaverde
Ojla punce,

kje ste vse ?? Sigurno spite user posted image , jaz pa se ukvarjam s seminarsko nalogo in zgago...joj kako peče !! Ne bom več jedla pomaranč...do jutri user posted image
Prej sem bila pri sestri in sem lih opazovala ali bi mogoče potrebovala varuško. Ona sigurno ne ker tamalo nosi za seboj, čez dan ji spi na kavču da jo vidi, ko kuha jo da za spremembo v ležalnik in če pride iz sprehoda jo pusti v vozičku. V postelji je samo ponoči in takrat je ona zraven...se mi zdi, da si tega otroka tako želiš in pričakuješ, da ga hočeš imet skozi pred očmi user posted image .

Veste kaj je mogoče zanimivo, to sem vidla lani na rojstnem dnevu od tamale...mamica je bratca pustila spat v avtu, zraven priložila varuško in sama šla še malo na piknik v družbo...določene so tako dobre da se sliši otrokovo dihanje (mogoče pa je otrok tako smrčal user posted image ) Takrat se mi je zdela res fanj, ker v vozičku v gužvi res ne bi spal....

Nič, se grem malo na posteljo kobacat, moj user posted image  itak tako globoko spi, da ga še user posted image  ne moti ko ga v hrbet brca ????

Lepe sanje ....

a ste vidle kako je naš RR lep danes??? Čisto pomladno odet...narava pa v snegu ?! Ampak kaj že to pomeni, da od poletja ne bomo imele nič ???

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
22.3.2007 7:09:54   
janapan
PUNCEE!!! Jaz sem nazaj iz 3D Uz ja v Postojni in kaj naj vam rečem -  meni osebno je bila to najlepša izkušnja do sedaj...če mi uspe usposobit pošlejm kakšno slikico.
Vsi so bili ful prijazni, user posted image  je obrnjen že navzdol a žal s hrbtom proti trebušni steni tako da ni bilo v začetku videti čisto nič, vsake toliko časa se je pojavil uhelj, pa še rokico je imel čez obraz potem pa se je obrnil in takega lepega obrazka še nisem videla, sicer je cel mož...mene ni zraven niti za vzorec ima (kolikor je mogoče to videt iz slikic) možev nosek, oči(take velike - moj mož ima ful izrazite in velike oči za razliko od mene), moževa je ritkasta bradica(če ni bila tisto kakšna senca na obrazu) Ima pet prstkov na vsaki nogi in roki in take debelčkane lička. Ginekologinja je izmerila najprej na 2D kar je potrebno v bistvu je naredila kot še eno morfologijo in vse mere ustrezajo tednom in vsi organi so bp, povedala je da ima po oceni sedaj 1200 g in da naj pričakujem kar velikega otroka.
Želela sva vedeti tudi spol in sva ga izvedela, čeprav se je držal mal tako sramežljivo user posted image  ni razprl nogic tako da še vedno ni sto % ampak smo tam blizu. Bi vam prav rada povedala da bomo imeli ... ampak moj dragi želi skrvnost zadržat samo za naju in kaj čem jo pač bom a ne.

dejte mi napisat kako spravim slikico gor in pol boste vidle našega lepotca/lepotičko. ; )

Neposredna povezava do sporočila: 2213
22.3.2007 7:12:29   
janapan
Aja samo za info dobila sem cd s ful slikicami in filmčki in ne morem vam opisat kako je ko gledaš svojega otročička - ne vem en tak čaroben občutek.
Preden sem šla na ta UZ sem se sama sebi zdela komlikatorka, da kaj mi je tega treba, ampak sedaj se mi zdi teh 50 eur prava malenkost napram občutkom, ki jih doživljem. Vse je že tako realno.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
22.3.2007 8:35:44   
melaverde
Jutro !!

Joj Jana, ma povej samo nam....to ni isto kot bi povedala prijateljicam user posted image
jaz sem tako firbčna za vse, ne le zase ...čeprav letos se mi zdi leto fantkov, vsaj okoli mene se rojevajo sami fantki ?!

Zdaj me zanima kako je moje dete obrnjeno...sej imam za počakat samo 3 tedne...umrla bom !!!!!
Kar prilepi kako slikico, da se vsaj s tvojim otrokom raznežim....

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
22.3.2007 8:37:34   
melaverde
Ma sedaj sploh ne vidim imen, sploh ne vem kdo kaj piše ????
A naš RR razganja pomlad ??????

Neposredna povezava do sporočila: 2216
22.3.2007 9:14:31   
janapan
Upam da boste videle

http://ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=17704&photoid=74937

Neposredna povezava do sporočila: 2217
22.3.2007 9:19:40   
janapan
kot da bi pozabte prejšnji post - ni videt bom poskušala znova ; )

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
22.3.2007 9:20:59   
janapan
Recimo da bo zdaj....če pa ne pol pa je pod albumi ; )
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=74937&asortType=9&apage=1

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
22.3.2007 10:33:30   
Tina26
Hojla punce
Ja tudi jaz sem junijka in sem se celo že enkrat zelo na začetku pofočkala- od takrat naprej pa le enkrat tedensko malo preberem kaj ste napisale, seveda ne folgam sledit vsega.
Me pa zanima nekaj: glede oblekc in drobnarij, a ste že začele pripravljat kaj. Jaz mam rok 6.6. ampak pravijo da je naša buča večja in po velikosti mi rok prestavljajo na 31.05 in sem danes pogruntala da je to samo še dva meseca. Pa glede na to da se mi je prva hči rodila malo prezgodaj user posted image Verjetno bi že res morala počasi začet kaj pripravljat ?
Pa zasledila sem da ste nekatere že dobile potrdilo o PDP? A vas je veliko takih? Ma ker to je pa za mene res že znak da se začenja resno...
Uglavnem držite se še naprej in pridno pišite da mam kaj za brat user posted image
L.P. Tina

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
22.3.2007 10:41:30   
FLASK_A
Čau punce!

Nikica tukiuser posted image  Neki se imena ne vidjo- tko da se moram danes prav predstavituser posted image

Jana, jaz sem imela prav iste občutke- ko vidiš svojega malega cukra v tej dimenziji, ni besed, ki bi popisale občutke... To je res nekaj najlepšega- filmčki so pa sloh najlepši, ker točno vidiš, kaj dela tisti trenutek. Nepopisljivo, res... Pa čestitam ob novici- pa karkoli že ima tale vaš mali med nogami!user posted image user posted image user posted image In ti kar obdrži svojo skrivnost zase- sam se boš prej ko slej zarekla hehehehe user posted image user posted image user posted image  

Ja, glede angelcara pa- škoda, ker še nobena nima izkušenj. Mogoče je res neuporaben... Sam vidim, da vse mislite, da ta naprava zvokovno predvaja dihanje- da vas popravim: če dihanja ne zazna, začne noro tulit. Zvokovno prenašanje pa je pač podobno kot pri navadni varuški. Če se otroček joka al pa vriska, ga slišiš.user posted image  Če pa ni dihanja, se sproži glasen alarm. No, sam tolk.

Lep pomladni dan!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
22.3.2007 12:43:10   
dorina
Jana, res je luštkan vaš mali. Pri nas pa je na 3D UZ skoz čez obraz držal rokice, tako da ga nismo tako dobro videli. Malo noska in ustec, pa ušeska, to je bilo pa vse. Bomo morali še 2 meseca počakati. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
22.3.2007 13:09:48   
Kati81
Jana, res full luštna slikica. Sečlovek kar razneži ko viti tako malo bitjece.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
22.3.2007 15:20:33   
ronja
janapan, super srčkano! Jaz tudi razmišljam, da bi šla vseeno na ta 3D, do kdaj pa se splača it? Sem videla, da si ti že 29. teden, torej če se hitro naročim... bi mogoče zneslo... Daj mi malo povej, kje si se ti pozanimala, kdaj je najboljši čas...
Aja, kaj pa če nam ne poveš, ampak pripopaš slikico, kjer se je malo videlo, kaj bi lahko bil/a tvoj user posted image , smo vse firbčne;)

Aja, sicer sem ravno od zdravnice, pljuča so boljše, jupiiii!user posted image Pljučnica se torej umirja, antibiotiki so očitno prijeli. Vročino sicer še imam, pa tudi čisto sem zdelana od tega obiska pri zdravniku (mislim, halo, včasih sem maraton prelaufala, zdaj sem pa čisto hin, ker sem šla nazaj od zdravnice peš - tja me je peljal fantov fotr)...Verjetno pa ne bom več smela v službo - sploh... NO, bomo videli, kako bo.

Zdaj grem pa pečt torto za fantova dva, mata obletnico. Včeraj sem pa naredila domače kremšnite z domačim listnatim testom. Kar ok za bolančiko;)

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
22.3.2007 15:44:39   
FLASK_A
Čau!

Ronja, jaz sem imela 3D v 27.T, lahko pa pokličeš pa vprašaš sestro Meto od dr. Pušenjaka, ti bo vse razložila: 051 321 224.

In punca, nisi resna! Pejt počivat hudiča no, ti pa še kar pečeš! Verjamem, da se počutiš bolš in čestitam za pljuča- da se stanje umirjauser posted image user posted image user posted image - ampak pomoje bi mogla zdaj res že enkrat začet počivat. Mislim, res nimam besed, vsaj na svojo maleno pazi... Kolikor berem, delaš prave mojstrovine s temi tortami in slaščicami, ki ti ziher kar nekaj energije vzamejo.. Kaj res ne moreš počivat in se do konca pozdravit?! Sm kr mal huda na take, ki se ne znajo čuvatuser posted image user posted image

No, zdej pa grem. Lepo se imejte!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!