|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
20.3.2007 14:06:56   
Kati81
Nogica,  oglasi se mi na mail, zasebno sporočilo jaz ti lahko dve kodi posredujem.

LP K

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
20.3.2007 14:08:15   
FLASK_A
oj punce!

Na kratko, ker me vleče v vodoraven polžaj... Nogica, prosim recept za učenje! Nikakor mi ne uspevauser posted image  Ti pa tolk pridna- kar tako naprej!

Sandra85- hm, kolikor jaz vem, je morfologija obvezen in neplačljiv UZ nekje po 21.T nosečnosti. Torej ni na željo, ampak ti ta UZ pripada, saj g. temeljito pregleda otročka. Saj ti bo g sam določil datum tega pregleda. Spol pa se vidi- ampak samo, če je tvojuser posted image  pripravljen razkriti, kaj ima tam spodajuser posted image user posted image  Če ne, pač ne. Če želiš bolj podrobno stopiti v svet svojega malčka, pa premisli še o 3D UZ, ki pa JE plačljiv, tam pa naj bi se spol nedvoumno videl (če le imaš dovolj plodovnice, da se dobro vidi slika).
Pa lepo nosečnost še naprej!

Špela, hvala za infouser posted image user posted image user posted image  Si se prav potrudila, hvala res!

Ronja, ti pa si kar zginlauser posted image  Kaj napiši, da vidimo, kje si- da ni še kaj hujšega zdaj s tabo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  POZDRAVI SE!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
20.3.2007 14:34:13   
Anonimen
Sandra morfologijo sem jaz imela v 21. tednu. Ne stane te nič, ker je to reden pregled pri tvojem ginekologu. Je pa morfologija nekaj podobnega kot nuhalna, ki pa si jo ti že morala imeti. Vse ti pogleda. Na morfologiji lahko vidiš spol - no jaz nisem vprašala, zato ti bodo o tem povedale druge. Mogoče pa si ti mislila na 3D UZ, ki pa je samoplačniški. Na to nisem šla zato ti bodo tudi to povedale druge. Je pa baje full lepo, ker vidiš user posted image kot v resnici. Jaz nisem šla ravno zato ker nočem vedet kaj je.user posted image

Punce tiste, ki imate ean kode bi vam samo povedala da rabim izrezane iz škatlic, ker jih moram poslat 20. Pa hvala.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
20.3.2007 14:45:41   
Anonimen
nikica da ne boš mislila, da mi je v veselje, ampak ko pomislim na svojega user posted image se kaj hitro pripravim v to. Naslednje roke imam namreč ravno v začetku junija, ko bom jaz kje v user posted image , tako da se moram zdaj prisilit. Bi res rada to končala. Ti pa kar počivaj, če ti ni nujno za učenje user posted image . Imam špa še tako srečo, da imam dva izpita na en dan pa še ure se mi prikrivajo, tako da zdaj prosim profesorice, da bi mi vsaj ena prestavila uro. Bomo vidli. Drugače bo pa moj user posted image moral prej znat angleško in nemško kot pa slovensko, saj se že celo user posted image učim samo to user posted image . Aja pol sem pa včeraj še brala, da imaš tam v 32. in 33. tednu probleme s spominom - no jaz imam pa takrat glih izpite. Ma probat ni greh. grem na vse ali nič user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
20.3.2007 14:56:19   
Kati81
Probleme s spominom, jaz jih imam že sedaj, mi kaka stvar kar uide iz glave, pol se pa full sekiram, ampak baje da tudi to mine.

LPK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
20.3.2007 15:01:12   
FLASK_A
Hehe, nogica, ja super si! Ja jaz se bom tudi kar zavzela, ni kaj. Pol se res ne bom mogla več učit, najbolš je zdaj čimveč. Tri bom pospravla do mojga roka, pol bom pa dala fax mal na stran.

In za 3D- jaz sem bila pri Pušenjaku. Mene je takoj vprašal, če želim vedet spol in sem rekla da ne. In se sploh ni motovilil tam okrog in ga še zdaj ne vemuser posted image user posted image  Tako da to tudi ni ravno razlog, da ne bi šla pogledat tvoje male pikice- če si želiš. Je pa res noro lepa izkšnja, kot si rekla. Videt svoj zakladek v taki dimenziji je čudovitouser posted image user posted image user posted image  Pogledal in izmeril mi je tudi otročka, vse mere so bile v mejah normale. Tako da naredi v bistvu še eno morfologijo in pregleda, če je vse vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
20.3.2007 15:21:43   
Anonimen
A to pa nisem vedela, da se ne vidi spol  user posted image kar vedno. Sem si 3D UZ predstavljala, da user posted image vidiš full lepo kot v živo. No zdaj itak ne grem več, ampak sem se pa že na začetku odločila, da v drugo bom pa šla, ker takrat bom pa želela  vedet za spol, pa ne vem zakaj taqka odločitevuser posted image .
Joj nikica zdaj se je pa še meni začelo user posted image , tako da ne vem kako bo šlo dalje. Se bom malo potrudila, sicer pa vidiš kako se učim z vmesnimi pavzami user posted image user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
20.3.2007 17:53:35   
ronja
Ojla, nikica, kaj pljučnica ni dosti?user posted image Ma prav kaj več si pa res ne želim... No, še živa, doma, kaj pa drugega, sedim in čakam, da mine. Grrrrruser posted image

Mal me skrbijo tile antibiotiki, so zelo močni, drugi najmočnejši sploh, pa piše, da prehajajo skozi posteljico in da se jih v user posted image ne sme dajat, razen če res ni drugih zdravil in je nujno... Pa nobenih raziskav na brejih miškah... No, saj prav dosti izbire nimam... Ampak skrbi me pa vseeno. Vročino še mam.

A je možno dat samo februarsko plačo v izračun za porodniško, pa marčevske ne več?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
20.3.2007 18:01:58   
ŠpelaP
Ronja - ne! Preveri si na strani SCD Šiška, tam ko si lahko informativno izračunaš višino porodniškega nadomestila. Vnesi svoj PDP, pa ti bo ven vrglo, katera je prva oz. zadnja plača, ki jo moraš vpisati!
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
20.3.2007 18:08:19   
ŠpelaP
Na koliko časa imate od zdaj naprej preglede? Ali že tudi na 3 tedne ali še vedno čez 4 tedne? Jaz imam od zdaj (včeraj bila na pregledu) dalje preglede že na 3 tedne in ne več na 4 kot do zdaj. 

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
20.3.2007 18:30:06   
Anonimen
Špela jaz imam še vedno na štiri tedne, ta petek imam le pregled za urin - ker premalo pijem. Sem tudi jaz mislila, da bom imela na manj kot 4 tedne. Mogoče se mi bo drug mesec spremenilo.

Ja uboga Ronja. Jemlješ  Sumamed, kot sem zasledila in to so res zelo močni antibiotiki. Ma to je pa res že groza kaj delajo s tabo. Upam, da čimprej okrevaš, na službo pa kar lepo pozabi za letos.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
20.3.2007 19:15:25   
ronja
Jaz mam preglede še vedno na 5 tednov! Moji g. se ne zdi potrebno, da bi me kaj več videla...
Špela, meni vrže ven, da moram tudi aprilsko plačo vpisat! je to nujno ali bi lahko nekak samo marčevsko - pred nosečnostjo namreč še nisem bila nič na bolniški... Nikoli...

< Sporočilo je popravil ronja -- 20.3.2007 19:16:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
20.3.2007 19:18:27   
FLASK_A
OJLA!!

Ronja- sploh nisem mislila tko, sej veš da neuser posted image  Sem se zbala zate da nisi u bolnici ker se nam nisi javila pa sm mogla neki rečt. Veš, da si vse želimo zate samo tega, da KMALU OZDRAVIŠ IN KONČNO UŽIVAŠ V SVOJI NOSEČNOSTI! Niti slučajno ne privoščim nobeni niti najmanjšega prehlada, kaj šele kaj več... Počivaj, počivaj in še enkrat počivaj- smrt zate hiperakivko najbrž ampak res se poskusi zdaj tega strogo držat... user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  

Špela, jaz imam na 4T preglede, po 35.T pa na 2. Tko mi je rekla g. Bom pa videla, naslednji teden, ko imam pregled, sem v 33.T pa sporočim, kdaj me bo naročila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
20.3.2007 19:31:29   
ŠpelaP
Ronja- mislim, da bi ti moralo ven vreči od aprila 2006 (izplačano maja 06) do marca 2007 (izplačano aprila 07)

Sem šla gledat staro materinsko knjižico iz prve nosečnosti. Sem takrat tudi imela od 28. tedna dalje na tri oziroma pozneje na dva tedna preglede. Sem pa že skozi pri istem ginekologu. Pa tudi v raznih knjigah in revijah piše, da bodo zdaj pregledi že pogostejši. Čudno a ne, kako je to različno?

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 20.3.2007 19:34:48 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
20.3.2007 19:40:55   
ŠpelaP
A ima katera probleme z hemoroidi? Meni je danes poknil zunanji hemoroid, mi je ful kri tekla. Me zanima, če ima katera tovrstne probleme, s čim si kaj pozdravite, te zunanje ranice pri ritni lu... Jaz sem si samo umila in  razkužila ter pustila, da se je kri ustavila. Zdaj se pa kar malo bojim naslednjega kak... user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
20.3.2007 20:26:18   
Drnula
Joj punce, ste me čist prestrašile s temi papirji? Kdaj pa naj se ukvarjam še s tem user posted image . Upam, da nisem v kakem zaostanku - ?? prav nič nisem še pogledala in se bom tudi težko spravila. Sem računala, da greš 1x na csd in ti tam vse dajo kar rabiš in razložijo in to je to... torej na hitro rešiš vse. Sicer se bi mi zdelo logično, da to delaš v času, ko se že začne porodniški, ko bom imela čas user posted image
Mava pa čisto zmešnjavo. Vsak ima stalno bivališče v drugi občini, živiva v tretji, kjer nimava prijavljenega, gradila bova v četrti user posted image

Danes sem se kar malo zdrznila, ko sem dobila na mail, da me čaka samo 73 dni .... še kratkih deset tednov ali manj... Sploh ne vem kam leti ta časuser posted image ?? Zjutraj sem se gledala v ogledalo in videla, da imam resnično ogromen trebuh. Gibi so se tudi spremenili. Močni so, izboči se trbuh, navzven vidiš potovanje nogice, morda rokice -?- Večkrat me suva pod rebra in kdaj pa kdaj je kar malo neprijetno, se mi zdi, da mi kar rebra vleče narazen. Včasih jo s prstom počasi pahnem navzdol in začutim orng premik nogice. Prav sune ven, verjetno z nogico in ... noro. user posted image Res bo kmalu. Tudi vam tako leti čas???

Ah pa še ti papirji user posted image user posted image user posted image . Je res tako komplicirano kot zgledauser posted image ?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
20.3.2007 21:30:37   
ŠpelaP
Punce, pa saj ta papirologija sploh ni tako grozna! Jaz sem že včeraj zvečer izpolnila vse papirje v caa. pol ure. Samo še v službo jih nesem, da mi naša računovodkinja izpolne, kar mora izpolniti z njihove strani (podatki o zaposlitvi in podatki o plačah), pa bom lahko vse nesla na CSD. Čakam le na ustrezen datum - torej po 9.4.07 (60 dni glede na moj PDP). Na obrazcih sem izpolnila vse, razen datumov - te bom pripisala tisti dan, ko bom nesla papirje na CSD. In to je to!

Lahko noč vsem!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.3.2007 9:54:45   
Anonimen
Kje ste zaspanke???

Jaz se spet piflam user posted image .
Me zanima če imate že čisto vse nabavljeno? Jaz sem ugotovila, da imam vse najnujnejše, le še tiste male drobnarije potrebujem kot so škarijce, kozmetika, termometri... No najbrž bom mogla še po kakšno cunjco.
Zadnjič sva z mami kupile plenice v BC - tiste njihove ENO. Mami jih je vzela za prah brisat, pa še krpice ENO. Moje so še zapakirane mami pa jih je oprala pa pravi da kar razpadajo user posted image . Kaj mislite, da bi jih meni zamenjali in bi kupila raje Tosamine? Res mi jih je škoda dat prat, če je tako.

No drugače pa morva kupit še ležalnik pa ne vem katerga. Glede varuške bova počakala, da se user posted image rodi, vrtiljak za nad posteljico bom kar kupila (čeprav mi je ronja dala idejo da ga naredima sama), no pa tud še ne vem katerga.

Moram it........

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
21.3.2007 9:58:56   
Kati81
Plenice imam jaz še svoje tko da jih ne bom kupovala. so še čist ok.
Kupiti moram samo še dudice, kozmetiko, škarjice, termometre, pa seveda ležalnik in voziček.
Ležalnik sem se že odločila kateri bo ga imajo v Bušiju McLaren, stane 90E, se da čist zložit, lahko mali čisto leži ali pa sedi kot v stolu, zraven dobiš še sončno strehico, tko da bo poleti lahko ležal tudi na balkonu in most z igračkami.
Voziček greva pa pogledat začetek aprila da se dokončno odločiva.
Aja pa še kako posteljnino bom kupila ampak to kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.3.2007 10:28:17   
FLASK_A
Dobro jutro punceuser posted image  Ah, jaz vedno potegnem do takele ure, hrbtenica prav uživauser posted image  

Evo, nek ležalniček (sem pač vidla reklamo): http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160504
Ima tri položaje- spanje, počivanje, igranje. No, ker vas pač zanima in je tema ravno o tem... Se mi pa zdi, da je Kati kar dobro zvohala- glede na opis se mi zdi njen ležalniček kar kul...

Nabavljeno? Jaz imam za malega samo za oblečt za iz porodnišnice, vse ostalo čaka na apriluser posted image  Takrat pa akcija, v materinski šoli bodo še velik povedali tako da bom takrat začela z mojo mami pa mamo (babico) okrog po nakupih hodituser posted image  Ko bi mi pa tako rade že kaj kupile hehehe. Seznamček se dopolnjuje, pol bomo pa samo črtali user posted image

Nogica, ti kar bodi pridna, pa pridi še mal počvekat- Jaz ti grem pa družbo za knjigami delat, bom pa itak čekirala na compu kaj je kej novega user posted image user posted image  Učenje ni niti pol tolk zabavno kot čvekanje tu gor ... In kakšno varuško si mislila?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
21.3.2007 10:49:38   
Kati81
Nikical, evo ta ležalnik ki si ga prilepla notri poznam od kolegice in je full slab. To pa zato ker  ima res tri položaje sam, ko je otrok večji se ležalnik avtomatsko nazaj nagne in potem je otrok v polležečem položaju, ne da se ga čist pokoncu, preverjeno, aja pa ves čas je gugalnik, ni tko da bi ga lahko postavil v položaj za mirovanje ali položaj za guncanje, skoz se gunca, kar pa ni praktično ko bi otroka rad nahranil, mi bomo to s seboj vzeli na dopust (poleti, pozimi) da bomo imeli še stolček za hranjenje.

Aja naš ima notri nastavek še za novorojenčka, ki ga kasneje odstraniš, pa vibro lahko priklopiš da otroka trese in zaspi, čeprav mislim, da to ni bistveno. Je pa res full dober.
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=0&artikel=138
Je pa še v drugih barvah, zloži se pa čist na malo, priročen za potovanja. Midva sva že čist odločena za tega sam se morva še tja spravit da ga kupiva.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
21.3.2007 10:56:21   
FLASK_A
No, super, hvala za info! Torej punce- moj link kar pozabite ker me boste potem skos preganjale po RRju kaj vam ponujam user posted image user posted image user posted image  Je pa ful škoda, da prodajajo take izdelke, ki so slabi- nekdo pa mora bit poskusni zajček in ga probat, da vidi da je za en k*

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.3.2007 12:08:54   
Kati81
Še bolj žalostno je to, da ta izdelek v BCju hvalijo kot enega izmed najboljših stvari in full kvaliteten in oh in sploh. Tko da pri nakupih je treba bit kar previden, jaz se za vsako stvar full pozanimam, zato pa še nimam kupljenega vozička.

LP

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.3.2007 12:47:18   
Anonimen
Kati jaz sem tudi taka kot ti, da se za vsako stvar full pozanimam preden kupim - glede uporabnosti, udobja, cene... Si me pa s tem tvojim ležalčnikom full navdušila in mislim, da bo to to, ker do sedaj mi ni še noben tako v oči padel. Tisti ib BC so pa men tako zelo grdi user posted image user posted image user posted image (pa sorry nikica user posted image , si ne morem pomagat), pa naj jih hvalijo kolikor hočejo, men že tko na ven delujejo kar nekaj. Torej kati hvala za ta tvoj link. Seveda pa še sprejemam ponudbe user posted image , ker grem v ta nakup šele aprila.

Danes sem pa dobila 5 EUR bona za v Pikapolonico - no to ste dobile vse ki imate njihovo kartico. Gre pa za trgovino v Ljubljani. Bom šla kar izkoristit pa še kaj drugega bom kupila user posted image .

A ostale čveke pa še kar spite user posted image user posted image user posted image Blagor vam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.3.2007 12:55:14   
Anonimen
Aja za varuško sem pa mislila na to:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166195

No kati če tud to najdeš kaj pametnega kar povej. Ti pa tudi nikica. Je pa danes ta v akciji, ampak je ne bom še kupovala.

Joj punce a vidte kolk sm danes pridna z učenjem user posted image , pa malo prej sva s sosedo ob čajčku klepetale tako da user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!