Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ti pa tolk pridna- kar tako naprej!
pripravljen razkriti, kaj ima tam spodaj
Kaj napiši, da vidimo, kje si- da ni še kaj hujšega zdaj s tabo!
, tako da se moram zdaj prisilit. Bi res rada to končala. Ti pa kar počivaj, če ti ni nujno za učenje
učim samo to
, tako da ne vem kako bo šlo dalje. Se bom malo potrudila, sicer pa vidiš kako se učim z vmesnimi pavzami
. Upam, da nisem v kakem zaostanku - ?? prav nič nisem še pogledala in se bom tudi težko spravila. Sem računala, da greš 1x na csd in ti tam vse dajo kar rabiš in razložijo in to je to... torej na hitro rešiš vse. Sicer se bi mi zdelo logično, da to delaš v času, ko se že začne porodniški, ko bom imela čas
?? Zjutraj sem se gledala v ogledalo in videla, da imam resnično ogromen trebuh. Gibi so se tudi spremenili. Močni so, izboči se trbuh, navzven vidiš potovanje nogice, morda rokice -?- Večkrat me suva pod rebra in kdaj pa kdaj je kar malo neprijetno, se mi zdi, da mi kar rebra vleče narazen. Včasih jo s prstom počasi pahnem navzdol in začutim orng premik nogice. Prav sune ven, verjetno z nogico in ... noro.
Res bo kmalu. Tudi vam tako leti čas???