Maxica
|
Eh, še zdaj se nisem skidala na steper. Sva z Maxom povečerjala, zdaj pa še kr tu visim. Moram še to napisati. Sem že Pikabu prej pisala, da ne vem, če bi 2,5 letniki že morali narisati npr. punčko in kaj podobnega. Ker Max še ne. Se je pa prej igral z lego kockami in naredi pač nekaj (v tem je pa res maček ), pa naredi - mama - kao, da je mamo naredil. Pa pogledam, pa res - hehe, je naredil iz ene kocke glavo, pa trup potem, noge, pod glavo je pa dal dve rumeni kocki na vsako stran in to naj bi bile dojke. Je mož prav slikal, ker je bilo res simpatično, bom prilepila ob priliki. Tako da očitno že ve, kakšno je telo, samo nariše ga ne, ga pa sestavi iz kock. Joj, pa kri se mu je spet ulila iz noska. Sem likala, mož je imel Lana, nakar pogledam skozi okno (likam na zastekljenem balkonu), pa vidim Maxa čist krvavega od nog do glave. Sem mislila, da me bo kap. Je očitno tudi to po možu, ki se mu kar tja v tri dni, vsake tolk časa ulije kri iz nosa. Zdaj grem pa res telovadit. Kdaj potem rečemo srečanje v zoo? 17.4. torej ne. Koliko jih lahko 18, koliko raje 19.? Meni je vseeno, ker pediatra imamo 24.4., drugega pa mislim, da nimamo ničesar takrat v planu.