|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj mal zatežim in neki vprašam:)
7.10.2004 21:34:34   
vesna fž
sem grozn slabe volje:(.
Namreč ko sem rodila9nebesa sma z možekom kupila baby siter-varuško dala za njo 20.000 in je tri mesece delala ok,nato čez noč crkne in grem v trgovino in jo zamenjam za novo vse ok do...treh mesecev -si lahk zamislite po treh mesecih spet crkne-Ok mam smolo grem nazaj in mi jo spet zamenjajo in glej ga zlomka po treh mesecih spet crkneeee-znorela do konca:((.Naslednji dan ga nesem nazaj in zahtevam denar nazaj,ker je bil šef prijazen sem ga dobila brez problema.Jst vsa vesela:) šibam po novega Philipsovga ki sem si ga skos želela dala za njega 32.000 vzela najdražjega kar jih je bilo v trgovini z upanjem da je pač najboljši.PA ne spettttt po 14 dneh ga nesem nazaj ker me slišijo sosedje kaj se mi pogovarjamo:ups:.Spet dobim novega in danes tut ta crkno :((jst sem čist obupana klicala v trgovino da hočem nazaj svoj denar ker si bom kupla najcenejšga kar jih obstaja:zmeden:.

:zmeden:Zdaj pa vprašanje če kera ve ali mi je trgovina dolžna vrniti moj denar če ga zahtevam???


Upam da ne zamerte ampak sem tak žalostna,jezna,da bi lahk znorela.Človek da velik denarja za eno stvar ker misli da bo najboljša ampak vedno ni tako.

lep večer:) vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   naj mal zatežim in neki vprašam:)
7.10.2004 21:46:25   
Teni_
Kolikor jaz vem, če imaš račun in je v garanciji, ti morajo izdelek ali zamenjati, ali pa vrniti denar.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   naj mal zatežim in neki vprašam:)
7.10.2004 21:50:01   
vesna fž
:zmeden:a misliš,da če mi ga hočejo oni zamenjat in jst vztrajam za vrnitev denarja da ga bom dobila ????:zmeden:

lp

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   naj mal zatežim in neki vprašam:)
7.10.2004 21:59:14   
Lepa Ana
Mislim, da lahko v trgovini zahtevaš vračilo denarja v 8 dneh, ne glede na razlog. Kasneje pa, če zadeva ni OK, dejansko komuniciraš (ti ali zate trgovina) s proizvajalcem. Ta ti je dolžan v garancijskem roku izdelek popraviti ali zamenjati, denar pa ti je dolžan vrniti le, če ti ne prvega ne drugega ne more zrihtati v doglednem času (ponavadi je to 45 dni, ne vem pa, če je to ravno določeno s kakšnim predpisom - zagotovo pa piše v garancijski izjavi). Vse ostalo je prijaznost trgovine!

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   naj mal zatežim in neki vprašam:)
7.10.2004 21:59:49   
lutka
Samo en majhen nasvet.Obrni se na pisarno za varstvo potrošnikov,tam ti bodo vse povedali.Z možem sva tudi imela problem z neko trgovino in so me tako razjezili:hudicek:,da sem poklicala v pisarno in dobila kup koristnih informacij.Če ne rešiš sama ti lahko pomagajo oni.Poskusi:hudicek::hudicek:
lp

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   naj mal zatežim in neki vprašam:)
7.10.2004 23:19:05   
frutka_
Če si plačala z gotovino in nisi kupila na razprodaji potem bi denar morala dobiti nazaj. Vsaj po mojih informacijah!:bravo:



(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   naj mal zatežim in neki vprašam:)
7.10.2004 23:44:13   
vesna fž
ja sem preverla oba adapterja pa ne dela.Kar se tiče pa vtičnic je prej bil mali v drugi sobi kot je zdaj tak da mislim da ni to krivo.
Hvala vam za odgovore grema jutri ko se zbudima takoj tja in se boma zmenla kako in kaj seveda pa upam na denar,da si kupim čist drugega-spet.

lp pa vam sporočim kaj bom zrihtala:)

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   naj mal zatežim in neki vprašam:)
8.10.2004 7:30:34   
Jutra
Jaz bi pa še tole dodala: v takšnih primerih, ko poteče 8 dnevni rok za pritožbo (vrnitev, zamenjavo izdelka), se še vedno lahko sklicuješ na "skrite napake" izdelka. Če reklamacijo urejaš pisno, bodo trgovci takoj bolj resno jemali tvoj primer, ker postanejo zakonsko vezani na določene roke in "pravila igre".

Pa uspešno reševanje problema.
LP, Barbars:sloncek:

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?