|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.3.2007 9:59:07   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Za vse, ki niste dobile maila, tole priporočam za naše malčke, ko se bodo plazili:

user posted image

naročam 1 kos user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11051
29.3.2007 10:02:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

men je vseeno za datum srečanja... 17., 18. vam ne ustrezajo... torej 16. al 19.?
btw mi še nimamo termina za cepljenje, in pol nam bodo slučajno glih ta dan dali, zdej pa tu pametujem user posted image ura 11?
predlagam ZOO... dojenje na klopcah, očki starejše peljejo mau okol, mamice pa z vozički...
v primeru grdega vremena pa Kolosej... očki lahk gredo v šoping, starejši otročki se lahk igrajo, mamice klepetajo in jedo tortice, mali pa imajo tut blazine za kotalenje, prostor je za previt in za podojit...

kakšni očki? a bojo očki tudi? moj je ful navdušeno spraševal, če gre on tudi pa sem ga skenslala... a pol ga prekenslam user posted image user posted image user posted image

nanica, nič še ni dokončno... se mi zdi, da bi Jaša Zojo tut kr mel user posted image sicer, pa itaq 2 dedca na eno princesko prideta... torej moci, najbolje da še nanico preučiš kakšna tašča bo user posted image

a zdej se pa zmišljujeta, a? tale jaša je tapravi pobič. on bi mel harem user posted image user posted image user posted image
ja z nanico greva na zmenek, samo se tok obirava, ker sva cele 3 kilometre narazen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11052
29.3.2007 10:06:50   
moci
moram vam sporočit še naše najnovejše vragolije:
zoja je pokahontas. se je naučila indijanskega (kakosepatemureče) vpitjauser posted image ona dela aaaaaaaaaaaaaaaa, mi ji moramo pa po ustih udarjat, da se sliši kot indijansko oglašanjeuser posted image user posted image user posted image in to je potem hotela pri zdravnici, jaz sem se pa delala, da ni nič. pa pravi zdravnica: a si ti levček, boš mamico pojedlauser posted image user posted image user posted image

a vaši med hranjenjem tudi nagajajo? meni tlači roko v usta, pa slinček, cele borbe imavauser posted image in med pitjem čaja po novem udarja po steklenički, med dojenjem pa brcauser posted image vedno bolj živahni so, teli naši oktobrčki (a veste, da jaz večkrat napišem napačen datum rojstva, ker imam v glavi, da je zoja oktobrčekuser posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11053
29.3.2007 10:10:02   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Arabela sem te hotla vprašat kolikokrat na dan daš Katarini GH? Se ji GH kaj pozna pri prebavi? Je mogoče kaj zaprta ali malo teje kaka? Ker Ajda ma ful probleme, prej je kakala 3-4x na dan, zdaj pa 1x pa še to se zraven muči kot da bi rodila!

Ma kera kako idejo kako to popravit!??!

Skuhaj mu janežev čaj. Zavrr vodo, recimo 2 dcl in daj notri mogoče 1 žličko janeža. Prekuhaj. 100% ti ga bo odprlo. Vsaj pri nas je bilo tako.

Lu mi mamo punčko user posted image

joj kaj mi je pa bilo user posted image user posted image user posted image user posted image Sorryyy. Sta že probali?

Nič hudega user posted image   No včeraj je pok kakala ko zmešana sicer že spet z težavo ampak je pa pokakala celo konfenkcijo. Tega čaja pa ji še nisem skuhala, bom ga danes kupila pa pol poskusim. Hvala za nasvet!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11054
29.3.2007 10:10:11   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki

2. 19.april ob 11h

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11055
29.3.2007 10:20:19   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

DOBRO JUTROOOOOOOO user posted image .
Spali, vstali, računalnik takoj prižgali, malo RR brali, vidim, da niste kaj prida čvekali, zdaj se bomo pa pobrali, se mali zunaj pokazali, preden dež navali   YO YO.

Ah, sem smotana. Moram vam povedati, da sem SREČNA IN VESELA, ker smo včeraj dali pod streho dva nadzorna sveta in je vse štimalo, tak da se je zdaj uradno tudi zame končalo sranje od zaključnih računov. Jupijej...neke obrazce še oddam, ampak vse to je mačji kašelj proti tem mojim organom user posted image  user posted image  user posted image .

Mukica kaj si MC HAMMERuser posted image  user posted image user posted image  Super repaš!   user posted image bravo za nadzorne svete, pa valda da sem se pofočkala za prekmurski piknik, nevem kaj mi je blo da sem tuhtala da se sploh nebiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11056
29.3.2007 10:28:07   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, Psaša

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11057
29.3.2007 10:30:14   
štorkljica
Dobro jutro!
Pikabu jaz se tudi prijavljam za en kos, bi bil lahk tut 100€ vreden, sam da deluje!

Piknik jaz sem najprej razmišljala, da sploh nebi prišla ker me je strah se sama z malo tak daleč peljati, če pa so očki tudi vabljeni pa bi mogoče celo prišla!

Psaša user posted image  za Mihov obrat!

Maxica Max je pa res super otroček, skrbi za Lanovo zdravje, svojo čistočo pa še anatomijo študira user posted image user posted image  Si predstavljaš kako bo šele zgledu ata lego kockauser posted image

Naja no pa ni blo tako težko nekaj napisat, to lahko narediš vsaj 1x tedensko, pa ti ne vzeme več kot 5 minut! WB

Darila za tašče če bi blo po moje si sploh nič ne zaslužijo! Zarad ljubega mira pa če drugo ne vsaj neko rožo, pa bonbonjero zraven. Pa če smo še dobre volje momentalno, lahko še kako čestitko z lažnimi željami!  Mater sem žlehtuser posted image

Darila za 5 let stare otroke PUZZLE!!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11058
29.3.2007 10:44:21   
Arabela

Piknik jaz sem najprej razmišljala, da sploh nebi prišla ker me je strah se sama z malo tak daleč peljati, če pa so očki tudi vabljeni pa bi mogoče celo prišla!

Z mano lahko gre ena od maribora dalje user posted image , saj meni tudi se ni sami za vozit do Lj... ampak pridem v vsakem primeru...

Darila za 5 let stare otroke PUZZLE!!
Kaj pa hama perlice?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11059
29.3.2007 11:03:39   
moci
altati, a pri vas tudi ne dela simobil? sem jezna kouser posted image odrezana od svetauser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11060
29.3.2007 11:51:26   
beki24
moci sej maš rruser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11061
29.3.2007 12:59:10   
frrrr
mis, čimprej se sestavi, zunaj je pomlaD user posted image

Arabela, iz obvoznice zaviješ pr tabli Brdo-Vrhovci-ZOO... vse označeno... bomo pa še pred srečanjem kak zemljevid prpopali.
darila: tašči orhidejo, nečakinji knjigo ali puzzle

tasha, zate velja enako kot za mis.. glej zgoraj user posted image

piskot, bolje buška od prevračanja po tleh kot pa od padcev po stopnicah user posted image grozna mamica, js... Jaša že čez 5 minut pozabil, js pa verjetno ne bom kdaj user posted image jih bo pa verjetno še cel kup, samo prvo si najbolj zapomnemo...

muki, si v elementu user posted image user posted image bravo za uspešno opravljeno delo user posted image carica si! user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11062
29.3.2007 13:02:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

men je vseeno za datum srečanja... 17., 18. vam ne ustrezajo... torej 16. al 19.?
btw mi še nimamo termina za cepljenje, in pol nam bodo slučajno glih ta dan dali, zdej pa tu pametujem user posted image ura 11?
predlagam ZOO... dojenje na klopcah, očki starejše peljejo mau okol, mamice pa z vozički...
v primeru grdega vremena pa Kolosej... očki lahk gredo v šoping, starejši otročki se lahk igrajo, mamice klepetajo in jedo tortice, mali pa imajo tut blazine za kotalenje, prostor je za previt in za podojit...

kakšni očki? a bojo očki tudi? moj je ful navdušeno spraševal, če gre on tudi pa sem ga skenslala... a pol ga prekenslam user posted image user posted image user posted image

-> ta oddaljene bodo verjetno še očke zravn pripeljala... še posebej tiste, ki imajo kakšnega starejšega otročka... se motim?

nanica, nič še ni dokončno... se mi zdi, da bi Jaša Zojo tut kr mel user posted image sicer, pa itaq 2 dedca na eno princesko prideta... torej moci, najbolje da še nanico preučiš kakšna tašča bo user posted image

a zdej se pa zmišljujeta, a? tale jaša je tapravi pobič. on bi mel harem user posted image user posted image user posted image
ja z nanico greva na zmenek, samo se tok obirava, ker sva cele 3 kilometre narazen user posted image user posted image user posted image user posted image

-> mah, pustimo jim veselje... nej mau preizkušajo prej, preden se dokončno samo za enega odločijo... sej imajo še čas, bodo pol celo življenje enega v postelji gledali user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11063
29.3.2007 13:16:21   
altati

Altati, jaz se ne bom dajala na seznam, ker sta mi načeloma oba datuma prav, zaenkrat je logistika malo pod vprašajem. Bom vidla, zadnji teden pa vam tudi sporočim, kako se nama bo izšlo.
Juha ala Muki je bila dobra?

Juha the best! Zate logistični problemi ne obstajajo, ne bluzi, maš da prideš v ZOO, bova skupaj spoznavali najine sorodnikeuser posted image ...Vsi ostačli, razen naju, so po kloetkah, tako da jih morava obiskatuser posted image ...Ni izgovora zate! Ok? Če te logistika zjebe, ti še vedno najdemo prenočišče (tebi in otrokom)!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11064
29.3.2007 13:27:16   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11065
29.3.2007 13:31:30   
frrrr
moci, jaši js z eno roko njegove ročice držim tko dol, z drugo mu žlico zraven nosim, pa z očmi ga pribijem na stolček in ne more nagajat user posted image drgač bi pa tut prste zraven tiščal ja user posted image med dojenjem pa tut ima kdaj dneve, ko brca na polno al pa mi modrc nateguje tolk, da prav boli, ko ga spusti potem user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11066
29.3.2007 13:33:02   
frrrr

Altati, jaz se ne bom dajala na seznam, ker sta mi načeloma oba datuma prav, zaenkrat je logistika malo pod vprašajem. Bom vidla, zadnji teden pa vam tudi sporočim, kako se nama bo izšlo.

Juha the best! Zate logistični problemi ne obstajajo, ne bluzi, maš da prideš v ZOO, bova skupaj spoznavali najine sorodnikeuser posted image ...Vsi ostačli, razen naju, so po kloetkah, tako da jih morava obiskatuser posted image ...Ni izgovora zate! Ok? Če te logistika zjebe, ti še vedno najdemo prenočišče (tebi in otrokom)!
altati, sm ji že js ponudla previjalno... pa eno bolj burno zakonsko posteljo tut imamo viška... celo računalnik z netom bi ji mau posodla, da ne bi imela bogica take krize user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11067
29.3.2007 13:34:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a pri vas tudi ne dela simobil? sem jezna kouser posted image odrezana od svetauser posted image user posted image

aha, tudi pri nas ni delal. Kakšne pol ure! odrezani od sveta!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11068
29.3.2007 14:15:23   
Pikabu
Danes se pa ne morem nič oglašati, ker sem dobila za jutri napovedane zelo visoke obiske user posted image in hitim s pospravljanjem.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11069
29.3.2007 14:31:22   
altati

Danes se pa ne morem nič oglašati, ker sem dobila za jutri napovedane zelo visoke obiske user posted image in hitim s pospravljanjem.... user posted image

Pismo, a dobiš taščo na obiskuser posted image user posted image ??????
Ti še mojo pošljem, če bo na sveže pospravljeno...moja vidi vsako sramno dlako na postelji, da o prahu pod posteljo ne govorimuser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11070
29.3.2007 14:32:25   
altati

altati, sm ji že js ponudla previjalno... pa eno bolj burno zakonsko posteljo tut imamo viška... celo računalnik z netom bi ji mau posodla, da ne bi imela bogica take krize user posted image

Frrrr - imam predlog...ti vzemi Muki + njena dva otroka na nočitev, jaz pa njenega moža. Predvidevam da za vse nimaš prostora in mislim, da se ne motim, a neuser posted image !!! (ugovora ne sprejemamuser posted image )

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11071
29.3.2007 15:03:52   
Pikabu

Ti še mojo pošljem, če bo na sveže pospravljeno...moja vidi vsako sramno dlako na postelji, da o prahu pod posteljo ne govorimuser posted image user posted image user posted image .....

Ne, ne.... user posted image Ne bo tašča. A tvoja, da je tako natančna? Upam, da njena snaha ni.... user posted image user posted image user posted image Tipi top pa ne bo pospravljeno, ker ne bo zneslo. user posted image Saj še nič ne pospravljam, imam preveč zahtevna otroka, ni šans, da kaj naredim zraven, zdaj grem oba uspavat, mogoče mi potem kaj uspe.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11072
29.3.2007 15:12:09   
altati

Ne, ne.... user posted image Ne bo tašča. A tvoja, da je tako natančna? Upam, da njena snaha ni.... user posted image user posted image user posted image Tipi top pa ne bo pospravljeno, ker ne bo zneslo. user posted image Saj še nič ne pospravljam, imam preveč zahtevna otroka, ni šans, da kaj naredim zraven, zdaj grem oba uspavat, mogoče mi potem kaj uspe.

Ti kar še sebe uspavaj in se raje malo naspi. Pospravljanje vedno počaka.....meni se še ni samo pospravilouser posted image . Pri nas je pa tako, da če že pospravim, se čez 10 minut več ne vidi...le zakaj bi potem pospravljalauser posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11073
29.3.2007 15:27:12   
Pikabu
Ti kar še sebe uspavaj in se raje malo naspi. Pospravljanje vedno počaka.....meni se še ni samo pospravilouser posted image . Pri nas je pa tako, da če že pospravim, se čez 10 minut več ne vidi...le zakaj bi potem pospravljalauser posted image user posted image

To je pa res. Čez deset minut, kot da ne bi bilo nič pospravljeno. user posted image user posted image Ah, malo na hitro moram.

Sebe pa ne smem uspavati, sem potem preveč tečna, pa zoprna. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11074
29.3.2007 15:51:24   
Pikabu
Projekt uspavnja uspel. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res hitim kaj narediti. Za kosilo sem celo prej že na pol pripravila, zdaj moram pa malo dnevno in kuhinjo v red dati. Saj jutri bom tako morala vse še enkrat, od danes ne bo nič ostalo tako kot bo pospravljeno. user posted image user posted image user posted image

Punce, a imate reklamo od Hoferja? Poglejte med otroškimi CD-ji, katerega se bo dalo dobiti? user posted image Če slučajno niste dobile ali pa če rabite za kakšno darilo....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!