frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: frrrr men je vseeno za datum srečanja... 17., 18. vam ne ustrezajo... torej 16. al 19.? btw mi še nimamo termina za cepljenje, in pol nam bodo slučajno glih ta dan dali, zdej pa tu pametujem ura 11? predlagam ZOO... dojenje na klopcah, očki starejše peljejo mau okol, mamice pa z vozički... v primeru grdega vremena pa Kolosej... očki lahk gredo v šoping, starejši otročki se lahk igrajo, mamice klepetajo in jedo tortice, mali pa imajo tut blazine za kotalenje, prostor je za previt in za podojit... kakšni očki? a bojo očki tudi? moj je ful navdušeno spraševal, če gre on tudi pa sem ga skenslala... a pol ga prekenslam -> ta oddaljene bodo verjetno še očke zravn pripeljala... še posebej tiste, ki imajo kakšnega starejšega otročka... se motim? nanica, nič še ni dokončno... se mi zdi, da bi Jaša Zojo tut kr mel sicer, pa itaq 2 dedca na eno princesko prideta... torej moci, najbolje da še nanico preučiš kakšna tašča bo a zdej se pa zmišljujeta, a? tale jaša je tapravi pobič. on bi mel harem ja z nanico greva na zmenek, samo se tok obirava, ker sva cele 3 kilometre narazen -> mah, pustimo jim veselje... nej mau preizkušajo prej, preden se dokončno samo za enega odločijo... sej imajo še čas, bodo pol celo življenje enega v postelji gledali
|