frrrr
|
ujej, @lina - Matjažek samo 100g pridobil - to je pa res mau malo... upam, da Jureta ne čaka res kakšna operacija, da se bo zadevca sama uredila... držim pesti za jutri, da bodo izvidi dobri! mis, hvala za mere... jutri uredim tabelco mer dokončno in vam pošljem! men je vseeno za datum srečanja... 17., 18. vam ne ustrezajo... torej 16. al 19.? btw mi še nimamo termina za cepljenje, in pol nam bodo slučajno glih ta dan dali, zdej pa tu pametujem ura 11? predlagam ZOO... dojenje na klopcah, očki starejše peljejo mau okol, mamice pa z vozički... v primeru grdega vremena pa Kolosej... očki lahk gredo v šoping, starejši otročki se lahk igrajo, mamice klepetajo in jedo tortice, mali pa imajo tut blazine za kotalenje, prostor je za previt in za podojit... Maxica - Max je res car! kri iz nosu - te probleme pa js tut poznam, sem imela v nosečnosti kr probleme s tem... ni prijetno... zgleda pa grozno, bi mene verjetno tut kr pribilo, da bi moj otrok prišel tk krvav psaša za Mikov obrat! vozičkanje - Jaša med vozičkanjem mene gleda... očitno mu ne paše družba na sprehodu, ker je firbčen preveč... ponavadi sama vozičkava al pa skupaj z možem in ni nikoli problem... v košari je bil do 5. meseca, pa ni bilo jokca... zdej ima naklon dvignjen, pa vseeno premau vidi... no, v dru voziček ni videl male princeske, pa je skoz živčnega fasal eh, sej bo... se bo moral tut na te zadeve navadit... ga bom mau trenirala mis - obračanje... priporočam, da jo daš na blazino (trdna podlaga) in samo eno ali dve igrački okrog... če jih je preveč, ne potrebuje kam plezat ali se kotalit, da bi prišla do njih... pa počakaj kaka dan, dva... mislim, da je Jaša po veh dneh na tleh začel plezat vzratno, po 4ih al 5ih se je pa začel kotalit... sej se ji ne mudi... bo sama preizkušala, ko se ji bo zazdelo... če še ne bo šlo, jo pa z igračko mau zafrkavaj, da se bo stegovala za njo... in enkrat ji bo definitvino ratalo piskot - tole prenašanje stvari mi je pa znano... rože se hitro prevrnejo in pol je en kup dela je pa posrečen, ko si sam vzame pleničko, ko se greva dojit no, pol ga pa položim na posteljo in noge v luft, pa na nos kot vaš Martin nanica, nič še ni dokončno... se mi zdi, da bi Jaša Zojo tut kr mel sicer, pa itaq 2 dedca na eno princesko prideta... torej moci, najbolje da še nanico preučiš kakšna tašča bo to je to... zdej pa tuš in spat... skrajni čas, da se pred 2, spravim spat... upam, da bo ratalo... še perilo je za obesit...
|