|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.3.2007 22:11:12   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mis

noč, grem. možek prišel. se bova po cca 1 tednu stisnla.user posted image

uživajta user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11001
28.3.2007 22:12:28   
Maxica
Predlagam, da se za srečanje kar reče, ta pa ta datum ob tej in tej uri. Ker če bomo gledale na to, kdaj bomo vse lahko stoprocentno, se ne bomo nikoli dobile. Upam, da se nam vendarle uspe dobiti v celotnem številu, ampak če ne bo šlo tokrat, se bomo pa še naslednjič dobile. Kaj pravite?
Pa malo moramo vseeno imeti odprto varianto, kaj pa če bo slabo vreme? Velja potem za Kolosej ali odpade?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11002
28.3.2007 22:13:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image Aja, še to, sem se prej nekaj igrala in si inštalirala msn. Ampak zdaj pa ne vem, kaj moram še narediti, da lahko s kakšno od vas poklepetam.user posted image user posted image

imaš isti naslov kot si ga dala za seznam?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11003
28.3.2007 22:16:01   
moci

Predlagam, da se za srečanje kar reče, ta pa ta datum ob tej in tej uri. Ker če bomo gledale na to, kdaj bomo vse lahko stoprocentno, se ne bomo nikoli dobile. Upam, da se nam vendarle uspe dobiti v celotnem številu, ampak če ne bo šlo tokrat, se bomo pa še naslednjič dobile. Kaj pravite?
Pa malo moramo vseeno imeti odprto varianto, kaj pa če bo slabo vreme? Velja potem za Kolosej ali odpade?

itak bo še piknik, ane lu?
meni se živalski vrt ne zdi najboljši, ampak, če je drugim všeč, ok. potem bi samo še bolj zakomplicirala...
a bo v koloseju dovolj prostora? da ne bo slučajno ravno takrat 5 avtobusov šolarjevuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11004
28.3.2007 22:17:01   
Maxica
Ne, sem preko hotmaila šla.
danijela46@hotmail.com
(a to je tudi pomembno?)user posted image  Pojma nimam, se bom morala en dan bolj poglobiti v to.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11005
28.3.2007 22:20:29   
muki1
A jaz pa sem zrak? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11006
28.3.2007 22:22:13   
moci
maxica, naslov potrebujemo, da te dodamo med klepetalčke user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem te že, zdaj mi moraš to samo še dovoliti...
če imaš msn prižgan, se ti je pokazalo obvestilo...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11007
28.3.2007 22:23:05   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A jaz pa sem zrak? user posted image

muki, zakaj si zrak?
ne jokat, no. kdo te je razjezil?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11008
28.3.2007 22:26:55   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Arabela sem te hotla vprašat kolikokrat na dan daš Katarini GH? Se ji GH kaj pozna pri prebavi? Je mogoče kaj zaprta ali malo teje kaka? Ker Ajda ma ful probleme, prej je kakala 3-4x na dan, zdaj pa 1x pa še to se zraven muči kot da bi rodila!

Ma kera kako idejo kako to popravit!??!

Skuhaj mu janežev čaj. Zavrr vodo, recimo 2 dcl in daj notri mogoče 1 žličko janeža. Prekuhaj. 100% ti ga bo odprlo. Vsaj pri nas je bilo tako.

Lu mi mamo punčko user posted image

joj kaj mi je pa bilo user posted image user posted image user posted image user posted image Sorryyy. Sta že probali?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11009
28.3.2007 22:27:44   
Lu
Sem pa danes nekaj hin tako da vam samo zaželim lahko noč in lepe sanje.

Več jutri. Grem kar v mižule.

srečanje. sem za 16.user posted image user posted image

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11010
28.3.2007 22:28:10   
viv_
Čer... lih tok se pofočkam, da vidim, do kam sem prečekirala...

Naša se je do sedaj uspela samo ene parkrat prekucnit iz hrbta na trebuh - ena roka ji je pri tem čist v napoto. Iz trebuha na hrbet ne zna. Cel žur je ležat na hrbtu in noge molet v zrak user posted image  Upam, da jo bo do pubertete to minilo user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11011
28.3.2007 22:29:17   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

meni se živalski vrt ne zdi najboljši, ampak, če je drugim všeč, ok. potem bi samo še bolj zakomplicirala...
a bo v koloseju dovolj prostora? da ne bo slučajno ravno takrat 5 avtobusov šolarjevuser posted image user posted image

moci res je. Povej kdaj se dobiva na kafetu, da rečeva kakšno v tej smeri???user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11012
28.3.2007 22:35:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

moci res je. Povej kdaj se dobiva na kafetu, da rečeva kakšno v tej smeri???user posted image user posted image

uf... ammmm. ne vem, no. kdaj boš kaj v lj? jaz nimam planov. ta teden nimam preveč časa, v nedeljo imamo žuruser posted image
naslednji teden?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11013
28.3.2007 22:38:49   
Pikabu

user posted image he he pikabu sem najdla user posted image

moci, tisočkrat hvala...... user posted image user posted image user posted image user posted image Iz zelo podobne fore je nastal moj nick. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11014
28.3.2007 22:39:54   
moci
lahko noč čveke, mirno noč user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11015
28.3.2007 22:43:12   
muki1
Grem jaz tudi. Pikabu, sem spraznila predal.

Nočko.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11016
28.3.2007 22:44:22   
viv_
Pikabu - jaz sem pa mislila, da si po uni smukačici Pikabu Strit (piši kao što govoriš) user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11017
28.3.2007 22:44:34   
Anonimen
halo vsem....moj mali je ravno zaspal..jz pa sm mal tlele..čeprav sem rekla da ne bom tolk..ah ja...ne morem itak več brez rr-ja

ah bo že..mali je prehlajen in je vsak večer težko mu zaspati..no vsako noč gre spat ob destih....bo že..upam da se kmal pozdravi.-...božec...

pa ve  je še kera tle gor ali že vse spite???

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 11018
28.3.2007 22:51:32   
Anonimen
ok vidm da ste vse šle pa-pa bom šla jz tud počasi..nč lepo se mjte pa veliko se smejte...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11019
28.3.2007 22:53:35   
Pikabu
Za vse, ki niste dobile maila, tole priporočam za naše malčke, ko se bodo plazili:

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11020
28.3.2007 22:55:31   
Pikabu
viv, ne, ne. Ena fora z enim kolegom je bila. Sem hotela biti Kaja, po skavtih, ker sem bila takrat kača Kaja, pa je bilo že zasedeno, potem mi je pa ta fora prišla na misel (takrat aktualna pri skavtih), pa sem bila to.

Zdaj grem pa tudi jaz spat. Možek je doma, le še spred televizije ga moram spraviti. Mislim, da ne bo težko....

Lepe sanje, mirno noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11021
28.3.2007 22:57:27   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Grem jaz tudi. Pikabu, sem spraznila predal.

Nočko.

Muki, sori, se mi ne da še enkrat pošiljat. Bom pa jutri, a je prav? Čav, čav.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11022
28.3.2007 23:09:27   
beki24
jst pridem ko boste rekle ( na srečanje), pediatra imamo 12tega, plavanja nimamouser posted image , avto tudi mislim, da bo že popravljenuser posted image ..........ampak jst bi se tam okoli 11h dobila, ker v Lj imamo zjutraj meglo in nič zelo lepo sončno kot na gorenskem........user posted image , pa lahko se pozanimamo kdaj je hranjenje, mislim, da tam okoli 10.30, 11ih??

za Kolosej pa mislim, da nas bo malo veliko, vozički in vse ostalo..........bi mogle že eno dvorano najetiuser posted image

aja, avto sem pa ful razbila, speštala......user posted image ,premaknila zadnji L del za 4cm naprej......., tko da ga zdej skup sestavljajo, punce ne tega delat.......jst tud ne bom več!!!!!

lahko noč!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11023
28.3.2007 23:19:19   
frrrr
ujej, @lina - Matjažek samo 100g pridobil - to je pa res mau malo... upam, da Jureta ne čaka res kakšna operacija, da se bo zadevca sama uredila... držim pesti za jutri, da bodo izvidi dobri!

mis, hvala za mere... jutri uredim tabelco mer dokončno in vam pošljem!

men je vseeno za datum srečanja... 17., 18. vam ne ustrezajo... torej 16. al 19.?
btw mi še nimamo termina za cepljenje, in pol nam bodo slučajno glih ta dan dali, zdej pa tu pametujem user posted image ura 11?
predlagam ZOO... dojenje na klopcah, očki starejše peljejo mau okol, mamice pa z vozički...
v primeru grdega vremena pa Kolosej... očki lahk gredo v šoping, starejši otročki se lahk igrajo, mamice klepetajo in jedo tortice, mali pa imajo tut blazine za kotalenje, prostor je za previt in za podojit...

Maxica -  Max je res car! user posted image kri iz nosu - te probleme pa js tut poznam, sem imela v nosečnosti kr probleme s tem... ni prijetno... zgleda pa grozno, bi mene verjetno tut kr pribilo, da bi moj otrok prišel tk krvav user posted image

psaša user posted image za Mikov obrat!
vozičkanje - Jaša med vozičkanjem mene gleda... očitno mu ne paše družba na sprehodu, ker je firbčen preveč... ponavadi sama vozičkava al pa skupaj z možem in ni nikoli problem... v košari je bil do 5. meseca, pa ni bilo jokca... zdej ima naklon dvignjen, pa vseeno premau vidi... no, v dru voziček ni videl male princeske, pa je skoz živčnega fasal user posted image eh, sej bo... se bo moral tut na te zadeve navadit... ga bom mau trenirala user posted image

mis - obračanje... priporočam, da jo daš na blazino (trdna podlaga) in samo eno ali dve igrački okrog... če jih je preveč, ne potrebuje kam plezat ali se kotalit, da bi prišla do njih... pa počakaj kaka dan, dva... mislim, da je Jaša po veh dneh na tleh začel plezat vzratno, po 4ih al 5ih se je pa začel kotalit... sej se ji ne mudi... bo sama preizkušala, ko se ji bo zazdelo... če še ne bo šlo, jo pa z igračko mau zafrkavaj, da se bo stegovala za njo... in enkrat ji bo definitvino ratalo

piskot - tole prenašanje stvari mi je pa znano... rože se hitro prevrnejo in pol je en kup dela user posted image je pa posrečen, ko si sam vzame pleničko, ko se greva dojit user posted image no, pol ga pa položim na posteljo in noge v luft, pa na nos kot vaš Martin user posted image

nanica, nič še ni dokončno... se mi zdi, da bi Jaša Zojo tut kr mel user posted image sicer, pa itaq 2 dedca na eno princesko prideta... torej moci, najbolje da še nanico preučiš kakšna tašča bo user posted image

to je to... zdej pa tuš in spat... skrajni čas, da se pred 2, spravim spat... upam, da bo ratalo... še perilo je za obesit...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11024
29.3.2007 7:21:57   
frrrr
prvaaaa user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

otroci
Siana

Koliko otrok si želite

1 (7%)

2 (40%)

3 (37%)

več (16%)

Število vseh glasov: 57

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!