@lina
|
nimam energije za nič drugega...samo javim vam, da je moj mali fantek bolan, ponoči nismo nič spali, oz. jaz nisem, mali mi je od 00.00 do 3h zjutraj spal na rokah, jokal (srce trgajoč jok) je takoj ko sem ga spustila dol, tako da sem se podložila s blazinami, bila v polsedečem položaju na postelji in sva malo dremala...ob 2.30 sem mu dala svečko, ker je gorel...ko je svečka prijela je končno malo zaspal, vsaj mislim da je, ker ga je ob 3h oči vzel k sebi, da sem malo zaspala... zjutraj je bil spet jok... sva šla še kri dat, na izvidu je bilo skoraj vse odebljeno (torej prenizko ali previsoko) in je rekla da naj greva še vodo dat...pa je bil sonček kar priden, v slabe pol ure se je polulal v vrečko... izvidi bodo jutri in jutri greva spet zdravnici... sicer se mi zdi, da je malo bolje sedaj, ni tako zelo vroč, je pa še vedno... ne želim si še ene take noči...saj ni problem, če jaz ne spim, samo da moj mali mirno spi aja, zdravnico bi pa najraje zatolkla: veste kaj mi je babji rekla: hemoglobin ima nizek...vi mu še nič ne dodajate? ja, bo treba meso začet jest... Halo? Nazadnje ko sva bila tam, je rekla, da do 6. meseca ne rabite nič dodajat, samo dojit, dojit, dojit...zdaj pa kar meso, pa še 6 mesecev ni star Pa sem bila samo tiho, ker res nisem imela energije za razpravo... pravzaprav še zajtrkovala nisem, prvič danes sem jedla ob 14h... kasneje odgovorim še glede srečanja in ostalega... ne morem več...
|