moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr nanica... zakaj je pa moci slikice Zoje lepila, če sta se pa z Blažem ujela? se mi zdi, da je hotla mau Jašu lušte nardit... še sreča, da spi in ni videl fotk, ker bi mel zihr mokre sanje moci je slike lepila, ker ji je blo dolgčas pa je hotla celo stran pomocat punce, kako naj Jašo navadim pit? po žlički mu menda ne bom dajala tekočine? še to gre mogoče četrtina vsebine v grlo, ostalo pa mimo prav zmrduje se zraven ne glede na to, ali je voda ali čaj magic cup - ni čist vedel kaj naj z njim sem kupila uno Aventovo zadevco, ki je za učenje pitja za prehod iz joške na flaško... včeraj magic cup ni šel, pa sm danes poskusila s cucljem, da bi vsaj vedel zakaj je ta flaška... ročaji so mu blazno všeč... ko mu nastavim v usta, pa potisne cuc vn kot dudo pls, HELP!!! kaj pa iz kozarčka? zoja pije iz kozarčka. pa ji kar gre. bolje kot po žlički. pa mogoče mu moraš pa mal mir dat, da pogrunta zakaj je flaška, on je šele do ročajev prišel, pa mati že obupajo moci, se mi zdi, da je Zoja Blaža kr mau napadla... ni ga za plenice šlatala, ampak je mau čekirala kaj se tam nahaja, ha? no, jaz sem pač to malo lepše povedala, no altati, muki, gaya - katere sorodnike imate v zoo? za moci, amazono in mene vem kje so kletke - tam, kjer je najbolj glasno sej se nam kr pozna kake opice smo, a ne jah, sam moja sorodnica je po vrhu še moja soimenjakinja Lu, sm dopisala mere... jutr vam pošljem tabelce na mail, ker se mi danes ne da! da te sram ni! mi ti dva tedna pošiljamo, zdej se ti pa ne da. jaz bom pokonci dokler jih ne dobim, potem bom pa celo noč analize delala pa preračunavala vprašanje: kolk časa so vaši (tisti, ki jih že cuzajo - prstke na nogah mislim ) potrebovali za noge v usta oz. kolk časa so se prej z njimi igrali, preden so jih okusili? kaj pa so to noge??
|