|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.3.2007 15:55:25   
moci
midve sva tudi danes imeli visok obisk, zoja je spoznala novega fanta in od navdušenja je tako utrujena, da spiuser posted image user posted image
mati pa koj na rruser posted image
kosila pa niuser posted image bo jutri. mami jogurt, atija pa ne bo. user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11076
29.3.2007 16:01:00   
moci
altati, pikabu, a vidve imata pa zmenek?
user posted image samo sta se preveč v naprej zmenili, zdaj ima pa pikabu preveč dela.
jaz nisem imela časa pospravljatuser posted image sem samo ščurke skrila user posted image user posted image user posted image
včasih me skrbi, da mi bo kdo poklical socialno, ker moje user posted image odrašča v svinjakuuser posted image
eh, glavno, da se mi kolikor toliko dobro počutimo, ane,user posted image ? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11077
29.3.2007 16:02:16   
moci
samo še tegale smešota moram pokazat, to je zoja danes: user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11078
29.3.2007 16:04:55   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

DOBRO JUTROOOOOOOO user posted image .
Spali, vstali, računalnik takoj prižgali, malo RR brali, vidim, da niste kaj prida čvekali, zdaj se bomo pa pobrali, se mali zunaj pokazali, preden dež navali   YO YO.

Ah, sem smotana. Moram vam povedati, da sem SREČNA IN VESELA, ker smo včeraj dali pod streho dva nadzorna sveta in je vse štimalo, tak da se je zdaj uradno tudi zame končalo sranje od zaključnih računov. Jupijej...neke obrazce še oddam, ampak vse to je mačji kašelj proti tem mojim organom user posted image  user posted image  user posted image .

GO MUKI, GO MUKI, GO user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11079
29.3.2007 16:06:19   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

moci sej maš rruser posted image

Pa še sama sem goruser posted image ja vem, kot da nebi mela nobenega delauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11080
29.3.2007 16:08:34   
moci
ooooooooooo vidim, da sem brez konkurence. a bo moja stran?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11081
29.3.2007 16:09:05   
Pikabu
Hej, moci, link prosim do teh smajlijev. Pa za mojega sem te tudi hotela prositi, če mi poveš, kje si me najdla. Res je dober, pa še z našo foro povezan. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11082
29.3.2007 16:09:40   
Pikabu
He, he.... pa sem te zafrknila....user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11083
29.3.2007 16:11:08   
moci
vam eno fotkico pripopam:

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11084
29.3.2007 16:11:19   
Pikabu
Toliko o projektu uspavanja, najmljaši je že pokonci, zdaj pa hoče razturati po tipkovnici, pa noče se dojit. user posted image Je nazadnje jedel ob pol enih, zdaj bi bil že čas, da spet kaj poje, pa noče. user posted image Aha, nekaj se buni, gremo poskusit znova.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11085
29.3.2007 16:14:10   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

He, he.... pa sem te zafrknila....user posted image user posted image user posted image

user posted image ti ti

smajlije sem z neta potegnila, iz isohunta, naloženi so na računalnik, ker se mi ni dal zmer iskat unih, ki smo jih prej uporabljale...

http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?&spu=true&partner=ZNxdm824&mtid=1&acid=664480507

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11086
29.3.2007 16:15:23   
moci
user posted image

user posted image

če sem se že matrala s shrani.si vam vseeno popamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11087
29.3.2007 16:16:33   
moci
user posted image , to pa ne velja, da si skritauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11088
29.3.2007 16:17:15   
moci
zdej bom pa nehala težit, sem slike poslala in grem od računalnika. sem čakala, da se mejli spokajouser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11089
29.3.2007 16:26:27   
nanica
moci, hvala za slike, nisem še razpakirala, moram najprej RR prebrati. če hočeš. lahko kakšno objavišuser posted image , da bodo tudi ostale povprečne RRjevke spoznale novi parček
katera se je že grebla za tvojo Zojo? a Frrr? bo morala pa pohiteti, sine je navdušen, je tako jokal, ko sva odšla, šele mamina ziza ga je potolažila
prav fino dva se naklepetali, pa socialne prav nič ne rabiš, mislim, da socialno bolj rabijo tiste mame, ki imajo sterilno okolje, že od nekdaj so mi bila všeč stanovanja, v katerih se vidi, da ljudje živijo in uživajo življenje

mali je že zaspal kot Zoja, mami pa kuha kosilo (pri nas pa bo, riž z zelenjavo in tofujem)

pa še nekaj: kmalu bi povzročila katastrofo. ko sem odhajala na visoki obisk, sem očitno pustila odprto pipo, ker smo bili brez vode, a če bi bil lijak v kuhinji kaj prekrit z lonci ali pa slučajno zaprt odtok, bi imeli celo hišo poplavljeno, ker so medtem odprli vodo. jejhata jejhata

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11090
29.3.2007 16:28:02   
@lina
nimam energije za nič drugega...samo javim vam, da je moj mali fantek bolan, ponoči nismo nič spali, oz. jaz nisem, mali mi je od 00.00 do 3h zjutraj spal na rokah, jokal (srce trgajoč jok) je takoj ko sem ga spustila dol, tako da sem se podložila s blazinami, bila v polsedečem položaju na postelji in sva malo dremala...ob 2.30 sem mu dala svečko, ker je gorel...ko je svečka prijela je končno malo zaspal, vsaj mislim da je, ker ga je ob 3h oči vzel k sebi, da sem malo zaspala... zjutraj je bil spet jok...
sva šla še kri dat, na izvidu je bilo skoraj vse odebljeno (torej prenizko ali previsoko) in je rekla da naj greva še vodo dat...pa je bil sonček kar priden, v slabe pol ure se je polulal v vrečko... izvidi bodo jutri in jutri greva spet zdravnici... sicer se mi zdi, da je malo bolje sedaj, ni tako zelo vroč, je pa še vedno...

ne želim si še ene take noči...saj ni problem, če jaz ne spim, samo da moj mali mirno spi user posted image

aja, zdravnico bi pa najraje zatolkla: veste kaj mi je user posted image  babji rekla: hemoglobin ima nizek...vi mu še nič ne dodajate? ja, bo treba meso začet jest... Halo? Nazadnje ko sva bila tam, je rekla, da do 6. meseca ne rabite nič dodajat, samo dojit, dojit, dojit...zdaj pa kar meso, pa še 6 mesecev ni staruser posted image  Pa sem bila samo tiho, ker res nisem imela energije za razpravo... pravzaprav še zajtrkovala nisem, prvič danes sem jedla ob 14h...

kasneje odgovorim še glede srečanja in ostalega... ne morem več...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11091
29.3.2007 16:47:15   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11092
29.3.2007 16:50:13   
mis
katastrofa...kako sem švoh. zjutraj 2x driskala, vročina naraščala, zeblo... norooooooooo slabo mi je blo, bruhala, jem in pijem skoraj nič. čist sem švoh, male še previt ne morem. sem jo hotla, odvijem plenico in pokličem moža če lahko on ker tud stat ne morem. noro. vročina mal padla, zdej jo vsaj držim lahko... noro.

@lina... te čist razumem. držte se!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11093
29.3.2007 17:08:46   
@lina

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11094
29.3.2007 17:17:41   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Altati, jaz se ne bom dajala na seznam, ker sta mi načeloma oba datuma prav, zaenkrat je logistika malo pod vprašajem. Bom vidla, zadnji teden pa vam tudi sporočim, kako se nama bo izšlo.
Juha ala Muki je bila dobra?

Juha the best! Zate logistični problemi ne obstajajo, ne bluzi, maš da prideš v ZOO, bova skupaj spoznavali najine sorodnikeuser posted image ...Vsi ostačli, razen naju, so po kloetkah, tako da jih morava obiskatuser posted image ...Ni izgovora zate! Ok? Če te logistika zjebe, ti še vedno najdemo prenočišče (tebi in otrokom)!
altati, sm ji že js ponudla previjalno... pa eno bolj burno zakonsko posteljo tut imamo viška... celo računalnik z netom bi ji mau posodla, da ne bi imela bogica take krize user posted image

Frrrr - imam predlog...ti vzemi Muki + njena dva otroka na nočitev, jaz pa njenega moža. Predvidevam da za vse nimaš prostora in mislim, da se ne motim, a neuser posted image !!! (ugovora ne sprejemamuser posted image )
altati, še zate mam prostor... user posted image tut Maxico bi lahk kam dali, če moža s sabo pripelje user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11095
29.3.2007 17:43:40   
Maxica
Frrrr, kaj zdaj to, a če pridem pa sama, pa kr ni prostora zame al kva?user posted image  Sicer ne vem, zna biti, da res sama pridem, ker mi smo bili lani v zooju, pa je bil mož precej nenavdušen nad njim, tako da ga bom težko prepričala. Sicer imam pa itak tako pridne otroke, da bom zlahka oba popedenala.user posted image
Zdaj sicer čakam, da se starejši sin zbudi, da gremo še malo ven. Nisem vedela, da bo danes tako lepo vreme. Sem prav vesela. Lan se sicer nekaj buni na dojki, bi jedel, pa ne bi, pa bi pil čaj, pa kr neki. Tako da jaz sem najbolj vesela, če smo lahko zunaj, pa se ne ukvarjam s tem, a je kaj pojedel ali ne.user posted image
@lina, ja kaj je pa vas zdaj doletelo? Upam, da bo današnja noč veliko veliko boljša.user posted image
Mis, tudi ti, upam, da si kaj bolje. Si se kaj zastrupila s kakšno hrano?
Nanica, še dobro, da ni bilo poplave, res.user posted image  Porodniška skleroza bi jaz temu rekla. Zelo znan pojav.user posted image
Muki, bravo naša pesnica.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11096
29.3.2007 18:13:04   
štorkljica
Mis kaj pa če maš ti rotavirus? Taki so simptomi se mi zdi, bruhanje, driska, vročina...splošno slabo počutje...

@Lina kaj pa je to matjažeka doletelo, bogec mali. Mene je tega ful strah, ma Ajda zdaj že dva dni tudi nekaj vročino, pa nevemo kaj je.

Ja torej Ajda ma danes spet vročino, zaenkrat še 37,2 po rdeča lička. Ampak: ona ne kiha, ne kašlja, ne diha težko in se ne počuti slabo. Kaj so lahko mogoče zobeki?? Upam res upam, da ne bo bolana in da so zobeki, ker nevem zakaj ma pol vročino. Altati tukaj očitno teorija o slabi prebavi pogori, ali kaj praviš? Ker pol bi jo danes tudi moglo šroufat pa jo ni, je zelo lepo kakala!

Za mis pa @lininega Matjažeka user posted image  GET WELL SOON

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11097
29.3.2007 18:14:25   
štorkljica
Kaj pomeni PEEK A BOO ??

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11098
29.3.2007 18:45:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

katastrofa...kako sem švoh. zjutraj 2x driskala, vročina naraščala, zeblo... norooooooooo slabo mi je blo, bruhala, jem in pijem skoraj nič. čist sem švoh, male še previt ne morem. sem jo hotla, odvijem plenico in pokličem moža če lahko on ker tud stat ne morem. noro. vročina mal padla, zdej jo vsaj držim lahko... noro.

mis- saj ti kar gre, na rr prideš, to je pa bistvo, a neuser posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11099
29.3.2007 18:48:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ja torej Ajda ma danes spet vročino, zaenkrat še 37,2 po rdeča lička. Ampak: ona ne kiha, ne kašlja, ne diha težko in se ne počuti slabo. Kaj so lahko mogoče zobeki?? Upam res upam, da ne bo bolana in da so zobeki, ker nevem zakaj ma pol vročino. Altati tukaj očitno teorija o slabi prebavi pogori, ali kaj praviš? Ker pol bi jo danes tudi moglo šroufat pa jo ni, je zelo lepo kakala!

Amazonica moja draga, kje si ji merila vročino in s katerim termometrom? Ušesni, pri tako malih radi lažejo.Daj ji zmeri v ritki, z digitalnim ali živosrebrnim in 0,5 stopinje odštej. ok? potem pa nam sporoči rezultat!
a oblečene nimaš preveč? ji ni vroče?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!