frrrr
|
@lina - pošiljam ti koš zdravja za Matjaža! mis - tebi pa zate! nanica... zakaj je pa moci slikice Zoje lepila, če sta se pa z Blažem ujela? se mi zdi, da je hotla mau Jašu lušte nardit... še sreča, da spi in ni videl fotk, ker bi mel zihr mokre sanje je bla pa res sreča, da je bil odtok v umivalniku prazen in ste jo odnesli brez poplave Maxica, lahk prideš sama... altati je neki o možičkih govorila js mam tut sam tebe rada piskot, men se zdi, da je kr bolje no... bom pa mau povečevala dozo drug teden, pa bomo videli... v petek nameravam it na Bajago na Gospodarca in more bit Jaša že tolk vpeljan, da bo mirna noč vreme - cel teden je bila grda napoved, pa sm vsak dan šetkala mogoče so premau plačani punce, kako naj Jašo navadim pit? po žlički mu menda ne bom dajala tekočine? še to gre mogoče četrtina vsebine v grlo, ostalo pa mimo prav zmrduje se zraven ne glede na to, ali je voda ali čaj magic cup - ni čist vedel kaj naj z njim sem kupila uno Aventovo zadevco, ki je za učenje pitja za prehod iz joške na flaško... včeraj magic cup ni šel, pa sm danes poskusila s cucljem, da bi vsaj vedel zakaj je ta flaška... ročaji so mu blazno všeč... ko mu nastavim v usta, pa potisne cuc vn kot dudo pls, HELP!!! gaya, uživaj!!! moci, se mi zdi, da je Zoja Blaža kr mau napadla... ni ga za plenice šlatala, ampak je mau čekirala kaj se tam nahaja, ha? altati, muki, gaya - katere sorodnike imate v zoo? za moci, amazono in mene vem kje so kletke - tam, kjer je najbolj glasno sej se nam kr pozna kake opice smo, a ne Maxica - js sm dobila obroč v roku treh dni Lu, sm dopisala mere... jutr vam pošljem tabelce na mail, ker se mi danes ne da! midva sva pa danes po prvi rundi spanja šla na mojo firmo se mau pokazat... pol je pa Jaša zaspala doma drugo rundo... in ob treh sva šla še na en sprehod za 2 urci... je blo prav luštno toplo in sončkasto aja, punce Jaša je v ponedeljek našel svoje noge... jih je ujel in zdej se vsakič full smeje, ko jih ujame... za v usta mu pa manjka še kak centi... js mu nič ne pomagam, ker itaq sam dost odkriva in nima smisla prehitevat... zdej pa vprašanje: kolk časa so vaši (tisti, ki jih že cuzajo - prstke na nogah mislim ) potrebovali za noge v usta oz. kolk časa so se prej z njimi igrali, preden so jih okusili?
|