|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.3.2007 18:50:25   
altati
@lina - smilita  se mi ti in tvoj mali mucek Matjaž!Tole je za vaju user posted image user posted image ! Pozdravite se user posted image user posted image ! Zdravnico pa pošlji nekamuser posted image , saj ne ve kaj govori, očitno! Najbolj da mu daš en fejst krvav zrezekuser posted image !

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11101
29.3.2007 19:02:23   
piskot
cer.

alina, mis posiljava vam eno goro zdravja! no pa vsem ostalim tudi, pa posteno si ga razdelite user posted image

frrr potem pravis da mogoce kasica deluje? ravno danes sem govorila s sestricno. ima septembercka, pa na umetnem mleku, pa se ji ravno tako zbuja po 7× na noc. ampak za nas ostaja upanje ane.

altati kako pa kaj vase zdravje? danes vas ni bilo nic v mestu videti.

spet teli vremenarji ... kako naj jim sploh se kaj verjamem ... za danes so napovedali dez, pa je cel dan sijalo sonce. me prav zanima kaj bo jutri. napovedan je ze zjutraj dez.

midva sva pa atija poslala na rekreacijo, spat pa po mojem se nekaj casa ne bomo sli, ker sta martin in ati ravno prisla z enournega spalnega sprehoda. no bomo videli kako bo. trenutno se prekopicuje tukajle zraven, macek pa leta gor in dol po stanovanju kot bi ga kdo podil. no saj kmalu ga bo en user posted image .

gledam zdajle ven, pa ne vem kako bomo martina uspavali ko bo zunaj se svetlo. imamo samo ene bolj zalostne zaluzije, tako da teme ne moremo narest sploh. no ja, s tem problemom se bomo pac ukvarjali ko pride.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11102
29.3.2007 19:08:54   
altati
Piskot- jaz in Tia sva v redu, mene baše en manjši prehlad, pa začenja me ful basat seneni nahid, ampak tu pa tako ni pomoči...vsa zafiksana bom hodila po svetu, pa bouser posted image . Sem videla Martina in ateka, sta šetala takrat kot mi. Kar vprašaj ju, če sta nas videlauser posted image .  Z Jašem sva pa danes po Kokrici šetala 3 ure, sva malo spremenila destinacijo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11103
29.3.2007 19:18:49   
piskot
altati ja ati je prej peljal martina ven, da sem sla jaz po fasngo, pa mal skup zmetala doma.

ej gorenjke, a katera ve, zakaj so nam ariel zaprli? a ga bodo kam selili, al je to zakljucena zgodba?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11104
29.3.2007 20:06:57   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Kaj pomeni PEEK A BOO ??

ku ku

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11105
29.3.2007 20:07:38   
moci
se javim in nalepim fotke, samo da dam zojo spat

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11106
29.3.2007 20:11:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati ja ati je prej peljal martina ven, da sem sla jaz po fasngo, pa mal skup zmetala doma.

smo se srečali ravno tu v našem križišču (ko greš čez cesto proti stadionu)

ej gorenjke, a katera ve, zakaj so nam ariel zaprli? a ga bodo kam selili, al je to zakljucena zgodba?

menda da ga bodo popolnoma prenovili. saj je bil že čas, a ne? mislim, da mi je to Viv povedala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11107
29.3.2007 20:15:29   
gaya

O čveke, jst se ne bom nikamor pisala za srečanje, ker me ne bouser posted image , ne hecam se, ker mi je za enkrat vseeno mam obaa datuma frej, pa se bom prilagodila. Itak sem pa baje znana partybrejkrka, ane altatiuser posted image .

Zdaj sem Gajo dala v flike, sama grem pa po pol leta prvič ven s prijateljico. Že napedenana sedim in čakam, da se mož-varuška privleče domov user posted image .

mis sej si še dost dolg zdržala, k si bla tolk po bonicah. Vrjetn si kaj pobrala v bolnici, pa še mal je vse skupaj za tabo prišlo. Pozdravi se čim prej.

@lina bogi piščanlček mali, a še ne bo konec teh bolezi med oktobrčkiuser posted image user posted image , šččččč vse stran.

Nč zdaj grem pa v lajfuser posted image , lep večer

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11108
29.3.2007 20:15:56   
moci
bom najprej slike nalepila user posted image user posted image

zoja se zanima za ... blaževe plenice:

user posted image

kva je frajer, a
user posted image

a nista dober par?
user posted image

zdej grem pa res zojo spat dat user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11109
29.3.2007 20:18:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

O čveke, jst se ne bom nikamor pisala za srečanje, ker me ne bouser posted image , ne hecam se, ker mi je za enkrat vseeno mam obaa datuma frej, pa se bom prilagodila. Itak sem pa baje znana partybrejkrka, ane altatiuser posted image .

se bova skupaj peljale, tako da mi definitivno ne uideš...tudi ti imaš namreč nujno nekaj sorodnikov za obiskat v zoouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11110
29.3.2007 20:48:13   
nanica
moci, hvala za slike

Blaž je danes šele zdaj zaspal, so k sosedu zdajle pripeljali žerjav, ker gradijo novo hišo. včasih se je gradilo podnevi, zdaj pa očitno ponoči. seveda svetijo kot zmešani z utripajočimi lučmi in to ravno nam v spalnico

no ja ...

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11111
29.3.2007 20:54:20   
Lu
Čer!

Danes sva se z mojim spet mal spičla. Sem kar slabe volje in jezna na user posted image user posted image user posted image Mah klinc in tej deci. Amapk sej bo. Jutri je nov dan,...

Danes sva bila z Tianom pri zdr. Revčku je potem tako začelo iz noska tečt, da je joj. Je čisto zabasan in seveda zaradi tega siten, pri meni bolj švoh je. Za en klinc vse skupaj. Naše revše ima 6.900g in 67 cm je velik. Frrr kar dopiši. ok? Se pozna ko smo bili bolni in so šli očitno g kar dol. Ampak je šel 500g v 1 mesecu gor in tako je predpisano in je ok. Ni podhranjen. V torek kontrola z obema in močno upam, da se mali res čimpreje pozdravi. Čimveč morava biti zunaj. Na zraku.

Maxica ti imaš voziček od PP. Me samo nekaj zanima. Zdaj imam malega obrnjenega stran od mene in ker se ne da čisto ležečki, zaščite proti vetru pa tudi ni ne vem kakšne kaj narediš ti? Ali pa še katera če ima tak voziček???? Bi ga najraje kar nazaj obrnila, da bi me gledal samo pa nogice že dol visijo. user posted image

@lina držim pesti, da bo današnja noč čimmirnejša. pri nas bo verjetno tako kot pri vas včeraj. mis ti se tudi čimprej pozdravi.

Glede srečanja. Jaz pridem z Tianom, za Majo še ne vem. Čeprav bi bilo fajn, da bi videla ZOO. Lani ko smo šli v ZG je bila še premajhna. Jo živali niso nevem kako zanimale. Zdaj bi jo bolj. Tiste ki imate 2 sporočite, če jih boste imele s seboj.

Zdaj grem pa še psa peljat ven potem pa kar spat.

Spet sem čisto hin. Jaz ne vem kaj je to. Čisto brez energije.

lahko noč

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11112
29.3.2007 21:01:55   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Danes sva se z mojim spet mal spičla. Sem kar slabe volje in jezna na user posted image user posted image user posted image Mah klinc in tej deci. Amapk sej bo. Jutri je nov dan,...

Welcome to the club. Tudi pri nas je bilo danes vojno stanje.user posted image

Maxica ti imaš voziček od PP. Me samo nekaj zanima. Zdaj imam malega obrnjenega stran od mene in ker se ne da čisto ležečki, zaščite proti vetru pa tudi ni ne vem kakšne kaj narediš ti? Ali pa še katera če ima tak voziček???? Bi ga najraje kar nazaj obrnila, da bi me gledal samo pa nogice že dol visijo. user posted image

Midva sva šla prej ob 18h šele ven, pa je bilo sonce že ful nizko, pa tako čudno je nekaj pihalo, da sem ga pokrila kar še z eno dekico, pa tisto zimsko vrečo, ki pride zraven, sem dala čez. Dekico sem pa potem tako nekak vzdignila, da mu je ščitila obraz. Ja, to tudi mene ful moti, ker direkt vanj piha, tako da ga zmeraj skrivam kar z eno dekco ali pa tisto vrečo malo bolj dvignem. Nekak improviziram, no.

Glede srečanja. Jaz pridem z Tianom, za Majo še ne vem. Čeprav bi bilo fajn, da bi videla ZOO. Lani ko smo šli v ZG je bila še premajhna. Jo živali niso nevem kako zanimale. Zdaj bi jo bolj. Tiste ki imate 2 sporočite, če jih boste imele s seboj.

Max bo gotovo z mano.user posted image  Naj pride tudi Maja. Bosta lahko šla na vlakec, pa po toboganu se bosta lahko spuščala, če ju živali ne bodo zanimale.

Gaya, uživaj še namesto nas.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11113
29.3.2007 21:12:16   
beki24
Maxica ti imaš voziček od PP. Me samo nekaj zanima. Zdaj imam malega obrnjenega stran od mene in ker se ne da čisto ležečki, zaščite proti vetru pa tudi ni ne vem kakšne kaj narediš ti? Ali pa še katera če ima tak voziček???? Bi ga najraje kar nazaj obrnila, da bi me gledal samo pa nogice že dol visijo.

Midva sva šla prej ob 18h šele ven, pa je bilo sonce že ful nizko, pa tako čudno je nekaj pihalo, da sem ga pokrila kar še z eno dekico, pa tisto zimsko vrečo, ki pride zraven, sem dala čez. Dekico sem pa potem tako nekak vzdignila, da mu je ščitila obraz. Ja, to tudi mene ful moti, ker direkt vanj piha, tako da ga zmeraj skrivam kar z eno dekco ali pa tisto vrečo malo bolj dvignem. Nekak improviziram, no.
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

jst plenico naštimam čez strehico, pa potem nič notri ne piha, drugače pa če Tinkara skoraj sedi, se strehica spusti skoraj do nog dol

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11114
29.3.2007 21:16:41   
Maxica
Še eno vprašanje, ene se mi zdi, da ste naročale fredov obroč preko tiste spletne strani, plavanje dojenčkov. A ste ga že dobile? Sem jaz za Maxa oranžnega naročila, po moje že ene tri tedne nazaj, če ne več, pa ga še zdaj nisem dobila.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11115
29.3.2007 21:19:48   
moci
nanica, jaz varčujem z vodo, ti pa takole jejejejuser posted image

@lina, mis, sočustvujem z vami, res. upam, da bo danes mirna noč user posted image

maxica, te jaz vzamem. brez možauser posted image

gaya, uživaj. mal sem ti nevoščljiva

lu, maxica, nehajta se no z desci kregatuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11116
29.3.2007 21:20:38   
moci
midve sva šli pa popoldne še dojenčico pogledat. kok je micenauser posted image ne vem če je bla zoja tok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11117
29.3.2007 21:30:16   
Arabela
Dober večer!

Me smo bile danes spet malo v mestu v shoppingu.. sem spet zajadrala v HM user posted image ... dala na stran vetrovko za malecko pa se ne morem odločiti med zeleno ali temno pinki barvo user posted image ... mi ta roza barva že malo gre na živce.. saj vem da je pupika, ampak težko najdem kaj v rumeni, rdeči, oranžni, pa tudi modri barvi... pa špeglčke sem ji kupila iste kot ima Gaja user posted image ....
Potem mi je zaspala v avtu, po kosilu pa smo hoteli iti v gozd s pesiko.. pa je mala tako jokala v vozeku, da nisem imela srca pa sem jo odnesla nazaj domov.. tam pa je mala frača zaspala user posted image ... ko pa se je zbudila je bila spet en velik sonček... sva odšli še kupiti darilo za njeno sestrično v pikapolonico... sem ji kupila hama perlice in pa plastelin...  tako da jutri pa kupim še tašči darilo, sem se odločila za kakšen pomladni pulover ker se ful rada lepo oblači...

Tudi jaz imam PP vozek in si pomagam z pleničko... ampak če fejst piha raje kar doma ostanem, ker zaenkrat se mi zdi da mala še ni čisto ok, še vedno tu pa tam kašlja... predvsem zjutraj user posted image

Amazona, saj 37 ni vročina, je le malce povišana temperatura.. meni so rekli da tja do 37,5 lahko nastane vročina od zobkov, kar je više pa je posledica česa drugega... pa če je mala drugače ok, mislim da se ni treba sekirat..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11118
29.3.2007 21:31:11   
Pikabu
Samo na hitro ali pa tudi neuser posted image . Smo imeli krasen družinski večer. Maks je šel že ob osmih spat, potem je pa Ema z mano sestavljala puzzle, z atijem je risala, vmes telovadila, prav luštno smo se imeli. Da vam povem, kaj se je zgodilo, da boste videle tudi drugo plat "prisrčnosti" otrok. Sva sestavljali, pa sem jo nekaj kregala in gre na svojo posteljo, pa sama pri sebei reče: "Zoprna mami".... Meni so skoraj oči ven padle. Le od kje ji to? user posted image Potem sem jo pa malo ignorirala, pa se je smukala okoli mene in ji končno le rečem, saj sem zoprna, pa me ona vpraša: A si še zoprna? Sem ji rekla, da ne vem, da naj one pove, pa pravi, da nisem več, da bi se naprej igrala z mano. In me je objemala, pa lubčkala.... user posted image user posted image user posted image Saj mi je bilo hecno, po drugi strani sem se pa kar malo zamislila....

Glede srečanja: jaz pa nisem preveč za živalski vrt. Zagotovo bom morala priti sama z obema, ker ni šans, da mož dobi dopust. Zato pa se bojim, da bom imela ogromno dela z Emo, pa verjetno tudi z Maksom, ki ne bo hotel sedeti v vozičku in od srečanja z vami ne bom imela nič, ker se bom ukvarjala z njima, namesto, da bi lahko z vami čvekala. Drugače mi pa ustrezata oba datuma, se pravi, mi je vseeno ali 16. ali 19, glede na to, da jih je pa več za 19., sem mogoče bolj za ta datum.

Vsi bolni, pozdravite se čim prej. Tole je pa res že noro, kako zbolevate. Držte se!!!!!

Zdaj se grem pa posvečat možku.

Pa lahko noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11119
29.3.2007 21:31:15   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

midve sva šli pa popoldne še dojenčico pogledat. kok je micenauser posted image ne vem če je bla zoja tok user posted image user posted image user posted image

Kako hitro pozabimo takšne stvari a ne, pa je komaj pol leta minilo user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11120
29.3.2007 21:31:17   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Še eno vprašanje, ene se mi zdi, da ste naročale fredov obroč preko tiste spletne strani, plavanje dojenčkov. A ste ga že dobile? Sem jaz za Maxa oranžnega naročila, po moje že ene tri tedne nazaj, če ne več, pa ga še zdaj nisem dobila.user posted image

ja čez 2 ali 3 dni je prišel

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11121
29.3.2007 21:36:13   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: moci

Kako hitro pozabimo takšne stvari a ne, pa je komaj pol leta minilo user posted image

jst sem šla tudi prejšnjo soboto gledat dojenčico staro 11 dni! Pa se ne spomnim, da je bila Tinkara kdaj tako majhna-oz. je bila še 5cm manjša in 1kg lažjauser posted image - pa že tisto bitjece v soboto je bilo malo- moj komentar je bil: Ja Tinkara kolk si mogla bit ti pol majhna, če je že ta tolk micenauser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11122
29.3.2007 21:54:10   
frrrr
@lina - pošiljam ti koš zdravja za Matjaža!

mis - tebi pa zate!

nanica... zakaj je pa moci slikice Zoje lepila, če sta se pa z Blažem ujela? se mi zdi, da je hotla mau Jašu lušte nardit... še sreča, da spi in ni videl fotk, ker bi mel zihr mokre sanje user posted image
je bla pa res sreča, da je bil odtok v umivalniku prazen in ste jo odnesli brez poplave user posted image

Maxica, lahk prideš sama... altati je neki o možičkih govorila user posted image js mam tut sam tebe rada user posted image

piskot, men se zdi, da je kr bolje no... bom pa mau povečevala dozo drug teden, pa bomo videli... v petek nameravam it na Bajago na Gospodarca in more bit Jaša že tolk vpeljan, da bo mirna noč user posted image
vreme - cel teden je bila grda napoved, pa sm vsak dan šetkala user posted image mogoče so premau plačani user posted image

punce, kako naj Jašo navadim pit?
po žlički mu menda ne bom dajala tekočine? še to gre mogoče četrtina vsebine v grlo, ostalo pa mimo user posted image prav zmrduje se zraven ne glede na to, ali je voda ali čaj user posted image
magic cup - ni čist vedel kaj naj z njim
sem kupila uno Aventovo zadevco, ki je za učenje pitja za prehod iz joške na flaško... včeraj magic cup ni šel, pa sm danes poskusila s cucljem, da bi vsaj vedel zakaj je ta flaška... ročaji so mu blazno všeč... ko mu nastavim v usta, pa potisne cuc vn kot dudo user posted image user posted image
pls, HELP!!!

gaya, uživaj!!!

moci, se mi zdi, da je Zoja Blaža kr mau napadla... ni ga za plenice šlatala, ampak je mau čekirala kaj se tam nahaja, ha? user posted image

altati, muki, gaya - katere sorodnike imate v zoo? za moci, amazono in mene vem kje so kletke - tam, kjer je najbolj glasno user posted image sej se nam kr pozna kake opice smo, a ne user posted image

Maxica - js sm dobila obroč v roku treh dni

Lu, sm dopisala mere... jutr vam pošljem tabelce na mail, ker se mi danes ne da!

midva sva pa danes po prvi rundi spanja šla na mojo firmo se mau pokazat... pol je pa Jaša zaspala doma drugo rundo... in ob treh sva šla še na en sprehod za 2 urci... je blo prav luštno toplo in sončkasto
aja, punce Jaša je v ponedeljek našel svoje noge... jih je ujel in zdej se vsakič full smeje, ko jih ujame... za v usta mu pa manjka še kak centi... js mu nič ne pomagam, ker itaq sam dost odkriva in nima smisla prehitevat... zdej pa vprašanje: kolk časa so vaši (tisti, ki jih že cuzajo - prstke na nogah mislim user posted image ) potrebovali za noge v usta oz. kolk časa so se prej z njimi igrali, preden so jih okusili?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11123
29.3.2007 21:59:29   
frrrr
punce nč ne kopirate altati za srečanje... to bo besna user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11124
29.3.2007 22:01:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Spontani splav, nato pa...
MioBambino

Po prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...

ponovno splavila (18%)

rodila nedonošenčka (5%)

rodila donošenega in zdravega otroka (49%)

rodila donošenega in bolanega otroka (4%)

še nisem zanosila (24%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!