tasha23
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr Tako, zdaj pa resno! kdaj srečanje? Katere ste za: 1. 16.april ob 11h Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23 2. 19.april ob 11h Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci Psaša lokacija: ZOO Lj, ali kolosej (v primeru dežja) Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok??????? tako, jaz sicer ne vem kako bo, ker sama na tako dolgo pot z Gaelom se ne upam, moj pa pravi, da se mu ne da. Sicer pa sva o tem govorila včeraj ko sva bila na bojni nogi V bistvu jaz sem še vedno malo out, nos zabašen, malo vročine, nič hujšega. Gael spi samo v vozičku zunaj, kar pomeni, da danes bo štala, ker imamo dež Včeraj pa kot sem zasledila, da je že ena pisala, sem se z mojim spičla: v bistvu kljub temu, da je vedel, da sem švoh in se ne počutim dobro, se je odločil, da gre obrezovat sadno drevje kar še ne cveti , vrnila pa se je CELIH 15 minut pred prihodom njegove mame k nam... potem pa še vpraša: Ja kja pa ti je danes??????? , Pa kaj je tem tipom danes? Kaj je kakšna luna, ki se bliža? Gael je že tečen a noče spati (mami pa se počasi meša)