|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.3.2007 22:02:37   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

gaya, altati - nista se zjasnili za datum!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11126
29.3.2007 22:03:56   
frrrr

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, Psaša

smo psašo pozabile nekje vmes... moja napaka user posted image

pa muki in naja78 sta rekle, da jima je vseeno... sm ju kr dopisala...
moci
, kaj si pa ti rekla? smo te kje izgubile?

< Sporočilo je popravil frrrr -- 29.3.2007 22:06:29 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11127
29.3.2007 22:04:37   
moci

nanica... zakaj je pa moci slikice Zoje lepila, če sta se pa z Blažem ujela? se mi zdi, da je hotla mau Jašu lušte nardit... še sreča, da spi in ni videl fotk, ker bi mel zihr mokre sanje user posted image

moci je slike lepila, ker ji je blo dolgčas pa je hotla celo stran pomocatuser posted image

punce, kako naj Jašo navadim pit?
po žlički mu menda ne bom dajala tekočine? še to gre mogoče četrtina vsebine v grlo, ostalo pa mimo user posted image prav zmrduje se zraven ne glede na to, ali je voda ali čaj user posted image
magic cup - ni čist vedel kaj naj z njim
sem kupila uno Aventovo zadevco, ki je za učenje pitja za prehod iz joške na flaško... včeraj magic cup ni šel, pa sm danes poskusila s cucljem, da bi vsaj vedel zakaj je ta flaška... ročaji so mu blazno všeč... ko mu nastavim v usta, pa potisne cuc vn kot dudo user posted image user posted image
pls, HELP!!!

kaj pa iz kozarčka? zoja pije iz kozarčka. pa ji kar gre. bolje kot po žlički. pa mogoče mu moraš pa mal mir dat, da pogrunta zakaj je flaška, on je šele do ročajev prišel, pa mati že obupajouser posted image user posted image user posted image

moci, se mi zdi, da je Zoja Blaža kr mau napadla... ni ga za plenice šlatala, ampak je mau čekirala kaj se tam nahaja, ha? user posted image

no, jaz sem pač to malo lepše povedala, no user posted image

altati, muki, gaya - katere sorodnike imate v zoo? za moci, amazono in mene vem kje so kletke - tam, kjer je najbolj glasno user posted image sej se nam kr pozna kake opice smo, a ne user posted image

jah, sam moja sorodnica je po vrhu še moja soimenjakinja user posted image

Lu, sm dopisala mere... jutr vam pošljem tabelce na mail, ker se mi danes ne da!

da te sram ni! mi ti dva tedna pošiljamo, zdej se ti pa ne da. jaz bom pokonci dokler jih ne dobim, potem bom pa celo noč analize delala pa preračunavala user posted image user posted image user posted image user posted image

vprašanje: kolk časa so vaši (tisti, ki jih že cuzajo - prstke na nogah mislim user posted image ) potrebovali za noge v usta oz. kolk časa so se prej z njimi igrali, preden so jih okusili?

kaj pa so to noge??

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11128
29.3.2007 22:06:29   
moci

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, Psaša

smo psašo pozabile nekje vmes...

jaz sem se zjasnila, pa ste me nekje vmes izgubileuser posted image
no, zjasnila sem se da mi je vseeno. pol pa tud če ste me izgubile...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11129
29.3.2007 22:07:26   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, Psaša

smo psašo pozabile nekje vmes...

jaz sem se zjasnila, pa ste me nekje vmes izgubileuser posted image
no, zjasnila sem se da mi je vseeno. pol pa tud če ste me izgubile...

ne ne ne ne... kako ste me lahko pozabile??
a se mi samo zdi al me ne marate. a??user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11130
29.3.2007 22:08:29   
frrrr

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci Psaša

mislim, da je zdej ok

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11131
29.3.2007 22:10:36   
frrrr

vprašanje: kolk časa so vaši (tisti, ki jih že cuzajo - prstke na nogah mislim user posted image ) potrebovali za noge v usta oz. kolk časa so se prej z njimi igrali, preden so jih okusili?

kaj pa so to noge??

mislila sm stopala user posted image
hvala za vse odgovore! bom upoštevala in ne bom še obupala pri pitju s flaško user posted image
se opravičujem, ker sm te izpustila s seznama user posted image ne bom več!!! obljubim!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11132
29.3.2007 22:12:30   
moci

kaj pa so to noge??

mislila sm stopala user posted image
hvala za vse odgovore! bom upoštevala in ne bom še obupala pri pitju s flaško user posted image
se opravičujem, ker sm te izpustila s seznama user posted image ne bom več!!! obljubim!!!

no sej, tud stopala. mi tega ne poznamouser posted image

a ti si me spustila? jej jej jejuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11133
29.3.2007 22:28:23   
beki24
mi poznamo kolena in kako se hlačnico gor povleče, da kolena kaže ( že zdej jauser posted image )
Mi imamo Magic cup- tist aventov lonček- ene 3x ni vedla kako in kaj- zdej je pa pogruntala- ne obupaj!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11134
29.3.2007 22:37:30   
gaya

Gaya nazaj, sveža, spočita, z deci refoškega v ritiuser posted image , sem kr mal blesavauser posted image . Zdaj se grem pa k mojima stisnit in srečna zaspatuser posted image .

Nisem se vpisala ker mi je vseeno, se bom prilagodilauser posted image

Sladke sanje

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11135
30.3.2007 6:54:10   
Arabela
dobro jutro!

Naša mala je spala od 20ih, nato se je pa zbudila le ob 24ih (takrat se je dobesedno zbudila in se pogovarjala z atijem user posted image ), nato pa ob 4ih in 6ih.... uau... to je napredek punce... zato pa mami že po RR skače tako zgodaj...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11136
30.3.2007 6:54:36   
Arabela
P R V A!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11137
30.3.2007 8:06:02   
altati

punce nč ne kopirate altati za srečanje... to bo besna user posted image

BESNA SEM KOT RISuser posted image user posted image user posted image user posted image ! čE NE BOSTE SE KOPIRALE, VAS BOM DALA NA IGNORE!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11138
30.3.2007 8:08:59   
altati

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, altati

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, altati

mislim, da je zdej ok

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11139
30.3.2007 8:26:02   
Lu

BESNA SEM KOT RISuser posted image user posted image user posted image user posted image ! čE NE BOSTE SE KOPIRALE, VAS BOM DALA NA IGNORE!

NE PA NAS NE BOŠ DALA NA IGNORE. NE PA NE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KER NAS IMAŠ PREVEČ RADA, RADA Z NAMI ČVEKAŠ, KER.... NE MOREŠ BREZ NAS. TRALALA HOPSASA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11140
30.3.2007 8:30:51   
gaya

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, altati,gaya

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, altati,gaya

mislim, da je zdej ok

sem se mogla hitr vpisat, da me ne bi mama butnla na ignore, mama I LOVE YOUuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11141
30.3.2007 8:32:13   
Lu
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gaja čestitke za 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč minilo dokaj mirno. Ene dvakrat se je mali zbudil in neutolažljivo jokal. Ene 30 min je trajalo, da sem ga pomirila, da mu je ratalo malo pojesti in nato je spal dalje. Danes stanje še vedno isto. Iz noska mu prav gnoj gre. No, naj gre čimveč še z sluzjo ven.

Greva pa v LJ danes. Jaz moram nujno v City PArk. A katera pride na coffee???

Srečanje.
Pikabu sem čisto isto pomislila kot ti. Po vsej verjetnosti bom tudi jaz Majo lovila še pa še. No mogoče jo bosta pa Ema in Max  bolj zabavala kot jaz in obratno. Da se bomo mamice lahko malo pogovarjale.

Voziček PP. No sej s pleničko tudi jaz rešujem zadevo. Saj še malo pa bo bolje ko bo toplo. Pri Maji ker je bilo poleti sploh nisem imela problemov s tem user posted image user posted image

Zdaj pa se greva počasi pripravit.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11142
30.3.2007 8:39:14   
gaya

Jutro

noč minila ok, se pravi jst spala, Gaja je mela samopostrežnouser posted image .

Dajte mi zdaj nekaj povedat. Sem brala na temi dojenje in dodajanje kolkrat na noč dojijo. In me je resno zaskrbel, da moje dete čist prevečkrat zizka, pa vem da ni lačna. No prvo rundo mogoč ja, pol do zjutraj pa je samo crkljanje. Zdaj me pa zanima, čem to skinit zdaj, al kasnejuser posted image , k mama duda pa res ne bi rada postala. Ker meni dojenje pomeni zgolj prehranjevanje, crkljava se midve na druge načine. Dajte mi tiste k mate user posted image  na flaši povedat kako je z nočnim hranjenjem?
Hvala za odgovore.

Zdaj grem pa hitr v kopalnico, mam danes zmenek in se moram spedenat. Pa baje se mi obeta nov možuser posted image (ane viv) moram bit sploh lepauser posted image

muki  tukaj je pa Gaja s svojo mukicouser posted image , je tale slikca sam za tebeuser posted image

user posted image

Tko, zdaj pa res grem.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11143
30.3.2007 8:43:07   
štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ja torej Ajda ma danes spet vročino, zaenkrat še 37,2 po rdeča lička. Ampak: ona ne kiha, ne kašlja, ne diha težko in se ne počuti slabo. Kaj so lahko mogoče zobeki?? Upam res upam, da ne bo bolana in da so zobeki, ker nevem zakaj ma pol vročino. Altati tukaj očitno teorija o slabi prebavi pogori, ali kaj praviš? Ker pol bi jo danes tudi moglo šroufat pa jo ni, je zelo lepo kakala!

Amazonica moja draga, kje si ji merila vročino in s katerim termometrom? Ušesni, pri tako malih radi lažejo.Daj ji zmeri v ritki, z digitalnim ali živosrebrnim in 0,5 stopinje odštej. ok? potem pa nam sporoči rezultat!
a oblečene nimaš preveč? ji ni vroče?

Merjeno z navadnim živosrebrnim termometrom pod pazduho! Najprej sem merila z digitalnim, pa mi je pokazal 36 stopinj pa mi ni dalo mira ker sem videla da ma vročino.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11144
30.3.2007 8:43:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

NE PA NAS NE BOŠ DALA NA IGNORE. NE PA NE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KER NAS IMAŠ PREVEČ RADA, RADA Z NAMI ČVEKAŠ, KER.... NE MOREŠ BREZ NAS. TRALALA HOPSASA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sej, zato ker je to tako, pa to izkoriščateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11145
30.3.2007 8:44:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

sem se mogla hitr vpisat, da me ne bi mama butnla na ignore, mama I LOVE YOUuser posted image

I love you too, frau Pittuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11146
30.3.2007 8:45:58   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

gledam zdajle ven, pa ne vem kako bomo martina uspavali ko bo zunaj se svetlo. imamo samo ene bolj zalostne zaluzije, tako da teme ne moremo narest sploh. no ja, s tem problemom se bomo pac ukvarjali ko pride.

Jaz mam tudi problem, sicer nimamo žaluzij mamo rolete, ki dobro temo naredijo, sam kaj ko je pa Ajda občutljiva na vsaki zvok ko se uspava, pa nevem kako bo poleti zaspala ob 20h ko tedaj še nekateri tu okrog najbolj delajo, pa traktorji, pa motoristi....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11147
30.3.2007 8:51:22   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Še eno vprašanje, ene se mi zdi, da ste naročale fredov obroč preko tiste spletne strani, plavanje dojenčkov. A ste ga že dobile? Sem jaz za Maxa oranžnega naročila, po moje že ene tri tedne nazaj, če ne več, pa ga še zdaj nisem dobila.user posted image

ja čez 2 ali 3 dni je prišel

Pri nas isto!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11148
30.3.2007 8:54:35   
štorkljica

zdej pa vprašanje: kolk časa so vaši (tisti, ki jih že cuzajo - prstke na nogah mislim user posted image ) potrebovali za noge v usta oz. kolk časa so se prej z njimi igrali, preden so jih okusili?

3x jih je prijela, nekajkrat se z rokami prijela za njih, pa so bli že v ustih. Boš videla, hitro bo to skužil!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11149
30.3.2007 8:57:27   
štorkljica
ČESTITKE:

GAYA & GAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Prvi zobek
klitia

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

pred 3 meseci (4%)

med 3 in 6 mesecem (34%)

po šestem mesecu do enega leta (62%)

po prvem letu (0%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!