|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  445 446 [447] 448 449   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.3.2007 8:58:18   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci Psaša

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

tako, jaz sicer ne vem kako bo, ker sama na tako dolgo pot z Gaelom se ne upam, moj pa pravi, da se mu ne da.
 Sicer pa sva o tem govorila včeraj ko sva bila na bojni nogi user posted image
V bistvu jaz sem še vedno malo out, nos zabašen, malo vročine, nič hujšega. Gael spi samo v vozičku zunaj, kar pomeni, da danes bo štala, ker imamo dež user posted image
Včeraj pa kot sem zasledila, da je že ena pisala, sem se z mojim user posted image  spičla: v bistvu kljub temu, da je vedel, da sem švoh in se ne počutim dobro, se je odločil, da gre obrezovat sadno drevje kar še ne cveti user posted image , vrnila pa se je CELIH 15 minut pred prihodom njegove mame k nam... potem pa še vpraša: Ja kja pa ti je danes???????user posted image user posted image user posted image user posted image ,  Pa kaj je tem tipom danes? Kaj je kakšna luna, ki se bliža?

Gael je že tečen a noče spati user posted image  (mami pa se počasi meša)

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11151
30.3.2007 9:00:46   
mis
še jaz se javljam. včeraj katastrofa, zvečer sem šla k zdravniku, vročina 38,8. paq sem popenila, eno ro in pol čakala, malo tam dojila... nič. viroza, zbijat vročino, pit... sej to že vemuser posted image  no, noč super. mala jedla ob 3h in 6h in je potem do pol osmih pri meni ostala. zdej mam pa že uro in pol tamalo, pa sem še ok. ge na bolje.

čestitke gaya ikn gajauser posted image user posted image user posted image

več kasneje

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11152
30.3.2007 9:00:57   
tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vprašanje: kolk časa so vaši (tisti, ki jih že cuzajo - prstke na nogah mislim user posted image ) potrebovali za noge v usta oz. kolk časa so se prej z njimi igrali, preden so jih okusili?

kaj pa so to noge??

Gael je v roku tedna, tedna in pol ugotovil kaj so nogice in kako dobra so stopala , zdaj je fino copatke si sezut in sprobat okususer posted image

Sicer pa če gremo z njim v trgovino moram pazit, da ni preblizu kaki polici, ker je takoj vse na tleh ali vnjegovih ustihuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11153
30.3.2007 9:22:33   
muki1
Dobro jutro.

A dons pa Gayčke praznujejo? Mali sanšajn: vse najboljše za pol svečke, zdaj si stara že pol leta in si že prava baba, torej:

user posted image
Pa povej svoji mami Gayi, da mukica ni kravica, ampak veverička user posted image .

Mis, drži se, hitro naj gre preč.
Zelo močno upam, da bo tudi @lina javila, da so sanes že dosti boljši in so mirno prespali noč.

Mi smo včeraj preživeli krasen dan. Malo smo se družili, po dolgem času. Pa še k frizerju smo hodili, so se gospa Neža stigli. Moram vam pokazat slikico, meni je tak posrečena. Bila je prav pridna, potem smo šli še na kosilo in se je tudi zelo lepo obnašala. Naročila nam je pijačo, pa hrano,  natakarica je komaj zadrževala smeh, tudi zelo lepo je jedla. Iva je tudi pridno ležala v svoji lupinici, sva se z atijem kar topila od ponosa.
No, na koncu je Neža polila pijačo po sebi in po mizi in ko smo se pakirali je za nameček še prav grdo rignila user posted image .

Evo še slikce:

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11154
30.3.2007 9:32:03   
Maxica
Dobro jutro.
Čestitke princeski Gaji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pol poti do prve svečke, in njeni seksi mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Adijo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11155
30.3.2007 9:53:48   
piskot
jutro. al je ze dober dan.

GAJA, CESTITKE!

no noc je bila spet z mnogo prekinitvami. martina je zvijalo. mogoce je kriva vreca cipsa ki jo je mami zvecer stresla vase. bomo delali poskuse. al pa je imel samo slabo noc. sva pa potem do pol devetih se valjala po postelji. menda so nama nekateri fous user posted image .

frrr a zdej mi je jasno. ti planiras koncert, zato otroka navajas na GH. aj aj aj, mama user posted image . me pa veseli, da ostaja upanje tudi za nas. drugac pa tudi martin ne dojame tegale magic cup. pol se pa ful razburja ker ne gre nic ven.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11156
30.3.2007 10:04:35   
muki1
Mater, pa povejte no, kaj bo s teh otrok zraslo user posted image

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11157
30.3.2007 10:28:55   
beki24
Muki- koncertni pianistuser posted image

jutro!

čisto potiho---Mi smo pa danes prvič jedli ob 6.55 in potem nadaljevali spanje do 9.30user posted image  Uf, kako bo danes hitro dan miniluser posted image

Gaya- Tinkara ponavadi je ob 20.00zvečer, gre spat in nato enkrat okoli 4.00 zjutraj spet je in spi potem do okoli 7.00-7.30!

Jst verjamem, da je včasih lačna, ker mi ponoči spije 130ml mleka( to sigurno ni samo žejauser posted image ), ampak včeraj je nazadnje jedla ob 19ih in danes šele ob 7.00- aja, pa ob 3.00 sem jo k sebi v posteljo vzelauser posted image - to se bomo morali tudi  začet odvajat!!

Zdej grem pa čufte delat, omaka paradižnikova je pa že narejena (od včeraj)!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11158
30.3.2007 10:30:47   
beki24
muki še en taleuser posted image  pri koncertnemu pianistu manjka

pa še tole da ne pozabim

Mala Gaja in velika Gaya čestitke za 6 mesecevuser posted image

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11159
30.3.2007 10:32:34   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mater, pa povejte no, kaj bo s teh otrok zraslo user posted image

user posted image

Računalniški friki!
Naša je ista (Ajda in tipkovnica tudiuser posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11160
30.3.2007 10:36:50   
moci
čestitke gaji in gayi za pol leta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11161
30.3.2007 10:39:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

mi poznamo kolena in kako se hlačnico gor povleče, da kolena kaže ( že zdej jauser posted image )
Mi imamo Magic cup- tist aventov lonček- ene 3x ni vedla kako in kaj- zdej je pa pogruntala- ne obupaj!
jp, mi imamo tut čist popraskana meča in stegna... no, zdej pa stopala zabaše, pol je pa vesel kot user posted image user posted image
hvala za spodbudo... torej kr pustim nastavek, nč cuclja?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11162
30.3.2007 10:40:58   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Greva pa v LJ danes. Jaz moram nujno v City PArk. A katera pride na coffee???

sva brez avta, pa vreme je za cel dan v pidžami bit user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11163
30.3.2007 10:57:56   
frrrr
gaya, odkar smo na rižolinu, Jaša noče več joške za vsako finto... mamica je bedarije cel dan (beri: piškote za zajtrk, sladoled in carski praženec za kosilo ALI čips+sir+kumare, čokolado za večerjo, pa kake gumi bombone vmes za prigrizek... user posted image katastrofa sm... aprila se bom poboljšala!!!) in pol tamaučka kaj zvija, pa joška ne pali... včasih sm ga pa sam priklopila in sva spala... zdej pa jokca in ga je treba dvignit, pol pa spi dalje user posted image skinit bedarije... skrajni čas, da začnemo z GH, bom še js bolj zdravo jedla user posted image

ČESTITKE Gaji in gayi za pol svečke! user posted image
ČESTITKE Zarji in viv za 5 mesecev! user posted image

muki, sm te hotla že vprašat, če je povezan tvoj nick z veveričkami user posted image v Radencih imajo odličen sladoled v slaščičarni Muki... tortice pa pri Tamari user posted image luštna Neža in lepo vzgojena, da podre kupček user posted image le zakaj opna ne bi smela, Iva pa lahko oz. celo mora user posted image zrastli bodo virtualni manijaki user posted image  user posted image  user posted image

piskot, midva sva se pa ob 8ih zbudila in tut valjala do pol 9ih user posted image zvijanje pa - beri pod prispevek gaya user posted image katastrofa sm! koncert - mau cvikam... verjetno bom odpovedala... pr tretjem bo lažje, prvega je pa kr težko komurkoli razen očku zaupat user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11164
30.3.2007 11:05:19   
Maxica
Ćestitke Zarji in Viv za pet mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11165
30.3.2007 11:29:33   
muki1
o šment, a Zarja tudi slavi ? user posted image  ona je še itak šele 5 mesecev...ne morem ji nekaj perverznega lepit user posted image .
Viv, Maxica....se še rpomnite Zarinega podpisa v času, ko smo imele PDP? V dramatični tekmi polni preobratov je Muki prehitela Viv in Maxico user posted image . Pismo, takrat se mi je zdelo, da nikoli ne bom rodila user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11166
30.3.2007 11:32:49   
Maxica
Ja, Muki, mene je bilo pa najbolj groza, da me še Viv prehiti. Pol pa verjetno od same togote res še zdaj ne bi rodila.user posted image  Pet mesecev je že od takrat...user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11167
30.3.2007 11:41:27   
piskot
uf, a smo zarjo spustili.

viv se globoko opravicujem, in vama cestitaaaaaam za obmesecnico.

mi pa danes spet ne bomo nic spali cez dan.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11168
30.3.2007 11:56:47   
moci
jejhata, jaz tud spustila zarjo in vivuser posted image

čestitke zarji in viv za 5 mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11169
30.3.2007 12:04:36   
štorkljica
Pardon Zarja & Viv, vaju nimam na seznamu...KJE JE SVEŽI SEZNAM???

ČESTITKE:

VIV & ZARJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11170
30.3.2007 12:09:52   
LEA27
oj punce mene pa že res ni blo dolgo-študiram in imam te dneve polno izpitov in je ta tempo zelo naporen-nahitro sem prelistala da se nekaj dogovarjate za srečanje-kje pa?naj mi kira napiše

lp vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 11171
30.3.2007 12:11:19   
moci
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci Psaša

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 11172
30.3.2007 12:57:29   
tasha23
pa kje ste vse?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No pa čestitke Gaji in Gayi ter VIV in Zarji
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11173
30.3.2007 13:07:06   
beki24
ups

Čestitke Zarji  in Viv za 5 mesecevuser posted image

user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11174
30.3.2007 13:18:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

pa kje ste vse?

evo mene. vsake tok časa pokukam in ugotavljam, da se nič ne dogaja

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  445 446 [447] 448 449   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  445 446 [447] 448 449   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?
gagaga

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?

10 € do 20 € (9%)

30 € do 50 € (7%)

50 € do 100 € (15%)

100 € do 150 € (10%)

več (18%)

nič, vse naredim na koncesijo (41%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!