frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis tina ma po hrbtu take čudne pikice. zgledajo kot mozoljčki. tko ene 10 jih je. pa eni so rdeči okrog ne deluje mi kot alergija. mi jih tut imamo občasno... bolj ob strani no... pa ponavadi samo na Jaševi levi strani... tko do 5 pikic, pol pa kr same zginejo? - pidžame še ne uporabljamo, zvečer ga sveže oblečem po kopanju, potem je pa zjutraj kar v tem dalje... - palični - hrane ne miksamo, ker smo še na joški... pa tut kasneje bom verjetno bolj vilico uporabljala, ker mi je patronažna svetovala, da ne vse miksam in ne bo kompliciral glede koščkov kasneje kopalke za tamale - mi imamo une plenice za kopanje, pa mi niso všeč... jutri gremo spet v Snovik in bomo še zdržali, potem bom pa tut nekaj drugega mogla nabavit.. Pikabu, na fotkah opazila Maksove in Emine (očitno že stare) - so te iz DMa in kako je s številkami? stopala v ustih - sicer še nism videla, da bi jih imel v ustih, sem ga pa danes mogla 1x preoblečt, ker je imel mokra stopala pajacka (se pa da mau potegnit dol in ni nujno, da je imel stopala v ustih)... pa nogavičke si tut takoj dol potegne in v usta vtakne... na previjalni je pa kr blizu in potem je ves ponosen, se mu smeje do ušes prav smešen mi je aja, Maxica, Pikabu - js imam enak sindrom kot Ema in Max, saj Jaši tut med previjanji čistim umazanijo med prstki IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: frrrr pa vreme je za cel dan v pidžami bit A sta bila cel dan v pižami? Mene tudi kdaj prime, da bi bila, ampak danes ne. Mogoče jutri, če bo spet takole. nisva, sva šla vmes do babice, ker je na palačinke klicala... pa v trgovino sem skočila medtem, ko sta se Jaša in očka kopala in pripravljala za spanje kolikokrat jemo - v ponedeljek začnem pisat vse - kdaj vstanemo, kdaj jemo, kdaj se previjamo, kdaj gremo na sprehod... nč ne vem, ker se prilagajam Jaši in ne gledam kaj preveč na uro... če hočemo preit na GH, bi lahko vsaj vedela kdaj imamo kosilo no, pol bom pa 14 dni vodila evidenco in našla en okviren termin za kosilo, da lahko 3./4. teden v aprilu začneva kaj preizkušat... sedenje - mi smo še vedno tolk neodločeni, da ga raje še kr držimo... fant naglo spreminja smer in je bolj varno dokler preideva na obroke GH, bo že... rižolino tut v ležalniku gre dol... danes me je pa Jaša presenetil s stranskim vzdigovanjem... je spal na boku in bil pokrit... pa pridem v sobo po pol ure (namreč mali ima v sebi uro in se po pol ure VEDNO zbudi) in je imel cel zgornji trup telesa dvignjen, ter me gledal... sem prišla do njega, ga odkrila in šele potem se je spustil, ker očitno ni mogel držat in se smehljat hkrati ti naši cukri res vsak dan nekaj novega pokažejo... noro... pa tolk je zanimivo, ko se mu uzegne in kakšno besedo za mano ponovi... včeraj je nekaj cmevkal med oblačenjem, pa sem mu rekla: a dej no dej... on pa nazaj: dej no ne vem ali sem vam povedala, da ima posneto njegovo izpoved ljubezni do mamice sem ga na smučariji spraševala kolk me ima rad, pa je s prstki tk mau pokazal... pa js njemu a tolk me maš rad in mu s prsti pokažem... on pa men nazaj: velko sej vem, da to slučajno take zvoke uporabi, da se sliši pač tko, ampak je pa vseeno luštno... zdej grem pa seznam dokončno uredit in vam ga pošljem...
|