|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  446 447 [448] 449 450   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.3.2007 13:44:05   
gaya

evo mene, midve z malo Gajo sva se pustili dopoldne razvajat naši predragi Pikabu in seveda sva mogli mal tud našo mamo pogledatuser posted image , je že dolg nisem vidla in smo se prav fino mele otroci so se igrali, pa spali, mi smo pa prav fino poklepetale. Tole bomo pa večkrat ponovile, sam da bo vsakič druga gostiteljica, da ne bomo skoz Piakbu težileuser posted image . Škoda k ste ene tako daleč. Jst bi kr skoz čvekala z vami, mi je prav fino.

O muki kake ti učiš mojo hčiuser posted image , a veverička mukiuser posted image , se opravičujem, amapk zame bo kr po kravici, ker ma Gaja to črno kravico in jji jest skoz pravim naj mukico vzame in vedno se nate spomnimuser posted image .

Hvala lepa za čestitke. Sem ravno s Pikabu obujala spomine kako je blo pred pol leta ko se me okol 11 prtransportiral k njej v sobo, vso zadeto in nič jasno da sem mamica prekrasni punčki. Kako hitro mineva čas, prav škoda. Včasih si zaželim, da bi sio vse trenutke lahko vtisnila v spomin, pa žal to ne gre. Sicer pridno zapisujem, ampak še vseeno. Sem že pozabla kako je imeti čisto miceno štručkouser posted image . Plus tega mi je pa spočetje Gaje prineslo še vas v moje življenje, drage moje virtualne prijateljice, za vsako posebejuser posted image

Aja pa čestitke Zarji in Viv za 5 mesecevuser posted image user posted image

Zdaj grem pa kuhat, pa se pol še kaj javim, dan je itak namenjen čvekanju, ane

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11176
30.3.2007 13:47:21   
štorkljica
Včeraj smo hoteli kupiti tisti avtosedež od Romerja, ki je v akciji v Bejbi centru, pa ko smo bli tam sem se spomnila, da mamo doma za 68 € bonov, ki smo jih seveda pozabili vzeti. Tak da smo ga dali na stran do ponedeljka. Akcija pa se baje izteka v četrtek.
Je še kera kupila tale avtosedež?
Ja to glede bonov....za 60€ bonov sva dobila za Ajdo od mojih kolegic, 8,34€ bona pa ob Bejbi centra ker sva lani tolko pri njih nakupila. in ko so nama to poslali je tam pisalo za koliko sva lani tam nakupila...za 550€!!! Noro, midva sva bla kar paf, najprej ker sva toliko pri njih potrošila potem pa še zaradi tega, ker to še zdaleč niso edini stroški ki sva jih mela za Ajdo. Sploh si ne upam predstavljat koliko za user posted image je tega blo vse skupaj...in koliko le še bo tega..ojoj

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11177
30.3.2007 13:50:03   
beki24
Amazona- jst sm dobila od BC bon za 12,50 eur- pol pa veš kolk smo zapravili tamuser posted image , pa še zdaleč ne toliko kot kje drugjeuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11178
30.3.2007 14:13:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

no noc je bila spet z mnogo prekinitvami. martina je zvijalo. mogoce je kriva vreca cipsa ki jo je mami zvecer stresla vase. bomo delali poskuse. al pa je imel samo slabo noc. sva pa potem do pol devetih se valjala po postelji. menda so nama nekateri fous user posted image .

ja res je, zelenimo od fovšije, priznam...ker mi nismo spali nič. Je nos zabasan in ne da spati. Bili smo pokonci od 2h zjutraj, pa vse do 5h.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11179
30.3.2007 14:21:10   
altati
pozdravček še od mene!
Pikabu je super gostiteljica, me pa itak velike čveke!
Prihodnjič smo ob dežju pri meni na kavi in čveku!
Grem otrok previt in kosilo kuhat.
aja, moja draga Tara mi je zrihtala v Lidl-u slikico od mojega Zahota z njegovim podpisom, in ker Tia ni hotela biti slabša, mi je Zahota kar narisalauser posted image ...Tako da imam zdaj kar dve slikiciuser posted image ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11180
30.3.2007 14:24:56   
mis
Joj punce, zdejle ko je Tina zaspala sem se spravla mal mejle pucat in sem našla slike s srečanja ko smo ble še nosečke in slike ki nam jih je frrrr poslala po rojstvu malega Jaše. Noro!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11181
30.3.2007 14:37:21   
moci
jaz pa razmišljam, da bi šle malo ven. saj bolj malo pada. pa mi je dolgčas doma cel dan sva sami user posted image

sama mini srečanja imamouser posted image user posted image user posted image
midve z nanico sva se tudi imeli fino včeraj, zoja je pa itak na novo zaljubljena user posted image punce, a veste kok lepe učke ima blažuser posted image
a ni zanimivo, da se popolne neznanke v sekundi razumemo in klepetamo, kot bi se poznale že 100 letuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11182
30.3.2007 14:39:45   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pozdravček še od mene!
Pikabu je super gostiteljica, me pa itak velike čveke!
Prihodnjič smo ob dežju pri meni na kavi in čveku!
Grem otrok previt in kosilo kuhat.
aja, moja draga Tara mi je zrihtala v Lidl-u slikico od mojega Zahota z njegovim podpisom, in ker Tia ni hotela biti slabša, mi je Zahota kar narisalauser posted image ...Tako da imam zdaj kar dve slikiciuser posted image ...

na, zdej mu pa lahko oltar postaviš
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11183
30.3.2007 14:46:02   
Pikabu
Še enkrat, iskrene čestitke za pol svečke:

user posted image Gayi in Gaji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11184
30.3.2007 14:46:50   
Pikabu
Pa čestitke za pet mesecev:

user posted image viv in Zarji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11185
30.3.2007 14:54:59   
Pikabu
Čakam, da mi Maks zaspi, potem grem pa kosilo do konca pripravit. Pacam že vse od takrat, ko sta altati in Gaya šli, pa mi še ni uspelo spacati skupaj. Vmes Maks ni hotel jesti, je bilo očitno prehitro, pa Emo je petkrat kakat, pa Maks ne bi ležal na tleh, pa.... No, zdaj sem ga dala spat in grem izkoristit, da čim več naredim ta čas.

En velik HVALA altati in gayi za današnji obisk. Ne vesta, kako sta mi polepšali dan, pa kako se dobro počutim. Je kar prehitro minili, ko sta odšli, sem imela občutek, da sem vama toliko pozabila povedat., tako da: kdaj se spet vidimo? Res vama hvala, da sta prišli.
user posted image

Pa hvala, ker sta mi pomagali ugotoviti, da imam celo hišo lahko v grobem pospravljeno v dveh urah. Prej sem namreč vedno mislila, da to ni mogoče, da lahko pospravim največ en štuk, zdaj pa vidim, da mi lahko uspe vse. user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak v grobem, od blizu pa ne bib ilo dobro gledat. user posted image

Zdaj pa grem, bolj obširno poročilo pa kasneje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11186
30.3.2007 14:59:40   
gaya

Pikabu user posted image  upam, da ti to vse pove user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11187
30.3.2007 15:11:28   
Maxica
Vidim, da ste imele spet eno zelo prijetno srečanje, sem vesela za vas.user posted image  Pri nas sicer dežuje, prav gnilobno vreme, tako da zabušavamo, kaj pa naj?user posted image  
Nekaj me zanima, kolikokrat še kaj jeste čez dan? So se vam podoji že kaj raztegnili npr. da jeste na 4 ure ali kaj podobnega? Pri nas se vidi, da prihaja polna luna, saj Lan ful grdo je, bi pa ne bi, pa kdaj vidim, da je že ene štiri ure, kar je nazadnje zares jedel. Sicer ga kr skoz nekaj priklapljam, pa je ves živčen na joški. Bom morala res en dan probat, da mu niti ne ponujam med temi podoji, po moje bo ful lepše jedel. Kaj mislite? Sem pa lih prej brala, da pri tej starosti naj bi dobili 150ml na kilogram telesne teže. Če to pomnožim s cirka 7,5 kg, kar ne morem verjeti, da bi Lan od mene dobil skoraj 1l mleka.
 Mah, ne vem, to dojenje meni nikoli ni bilo čisto jasno, od kje dobi dovolj.user posted image  Ah, kr neki spet kompliciram, saj vem.. Druzga nimam namreč trenutno nič aktualnega.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11188
30.3.2007 15:15:01   
altati
Pikabu- samo zate user posted image . Ti si itak ena velika user posted image . Punce, a ve veste da Ema od Pikabu doji svojo Ano preko trebuha. poskusite še ve! Njej gre prav super user posted image !

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11189
30.3.2007 15:17:02   
Maxica

Punce, a ve veste da Ema od Pikabu doji svojo Ano preko trebuha. poskusite še ve! Njej gre prav super user posted image !

Hvala, bom probala pol, ko se mi bo Lan spet zvijal na joški. Lepo ga bom dala na trebuh. Poročam kasneje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11190
30.3.2007 15:20:30   
altati
Maxica- pri nas je Jaša na 2-3 ure. Redkeje skoraj nikoli. Ampak kot sta danes lahko videli Gaya in Pikabu, je naš Jaša t.i. Joško Visnik (beri odvisnik). Zanj sem jaz res mama dudauser posted image , joško ima za uspavanje, crkljanje, hranjenje, nategovanje, praskanje, igranje in še kaj....Sem že mojemu user posted image  povedala, da tisti moment, ko bo Jaša vsaj približno začel jesti GH (trenutno ne je še nič in niti ne kaže da bo začel) in bom presodila, da ima čez dan dovolj hrane, se ponoči selim stran od njega za 1 teden. Upam, da mi res to uspe narediti.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11191
30.3.2007 15:21:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Punce, a ve veste da Ema od Pikabu doji svojo Ano preko trebuha. poskusite še ve! Njej gre prav super user posted image !

Hvala, bom probala pol, ko se mi bo Lan spet zvijal na joški. Lepo ga bom dala na trebuh. Poročam kasneje.user posted image

Garantiram, da je uspeh zagotovljen. Ana je bila videti ful zadovoljna, sita in je samo zaspalauser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11192
30.3.2007 15:50:18   
beki24
aha 1L mleka /dan- pri nas že ne, ene 600-700ml to že več pa ne! Sej sm že rekla, da ne vem od česa se rediuser posted image user posted image

Danes je jedla korenček in jabolko ( meni je bilo ogabno), ona je pa mnjam zraven delala in usta odpirala, očitno ji je še bolj všeč kot banana in jabolkouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11193
30.3.2007 16:18:27   
gaya

Pikabu- samo zate user posted image . Ti si itak ena velika user posted image . Punce, a ve veste da Ema od Pikabu doji svojo Ano preko trebuha. poskusite še ve! Njej gre prav super user posted image !

Sem probala Gajo prej prek trebuha, pa njej se to ne dopadeuser posted image user posted image user posted image , je probala tud lic že podojit, pa ji tud ni kaj dost všečuser posted image user posted image

In ja Jaša je resnično odvisnik, potrjujemuser posted image , kaj more če ma pa mama tko fajn joškeuser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11194
30.3.2007 16:19:21   
moci
ali katera namerava kupiti sedež za na kolo?
sem gledala reklamo od bc, pa ne vem, če ga ne bom kar naročila. na jetra mi gre edino, ker ga ne morem pogledat. v bc se mi pa ne dauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11195
30.3.2007 16:23:07   
gaya
A pol mi hočeš rečt maxica da jst proizvedem 1,2 l mleka na danuser posted image  u jebela, to je pa hujš k simentalkauser posted image . Ne resno, a Gaja tud tolk potrebuje, če ma že en obrok GH. Se pravi zvečer rižolino k ma notri tud adaptirano mleko? Sicer pa kar gospodična prešpica čez da, definitivno dobi ponoč notr s crkljanjemuser posted image . Jeva pa midve 5 obrokov, zadnji obrok je večerja GH, vmes pa ji ponudim joško če sitnari, sam tolk da vidim, če slučajno ni lačna oz takrat kadar neodgovorna mama pozabi doma čajuser posted image . Pa med kosilom pred dojenjem uvajava novo hrano,.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11196
30.3.2007 16:23:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ali katera namerava kupiti sedež za na kolo?
sem gledala reklamo od bc, pa ne vem, če ga ne bom kar naročila. na jetra mi gre edino, ker ga ne morem pogledat. v bc se mi pa ne dauser posted image

kakšnega pa prodajajo?
mi ene dva imamo....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11197
30.3.2007 16:25:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

A pol mi hočeš rečt maxica da jst proizvedem 1,2 l mleka na danuser posted image  u jebela, to je pa hujš k simentalkauser posted image

hudirja, kolk ga pa pol jaz proizvedem, glede na to kak debelinko in velikan je Jaša, pa se samo dojiva? 1.5 l??? nič čudnega da imam joške do koroškeuser posted image user posted image !

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11198
30.3.2007 16:26:49   
altati
Gaya, Jaša sprašuje Gajo kaj je to čaj??? Mi tudi do tega še nismo prišliuser posted image ....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11199
30.3.2007 16:33:55   
gaya

Gaya, Jaša sprašuje Gajo kaj je to čaj??? Mi tudi do tega še nismo prišliuser posted image ....

Gaja bi Jašu ogovorila da če je pameten naj se kr jošk drži user posted image , ker zanjo je že prepozno k je mami pokazala da ma rada tud še kaj druzgauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  446 447 [448] 449 450   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  446 447 [448] 449 450   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!