|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.3.2007 20:57:59   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

mojmu otroku se trga, vriska cvili,...... spat nima niti najmanjšega namena. Le kaj pr hudiču sta ji Maks in jaša dans naredilauser posted image .

Zdaj se ati spopada z njo, mala se mu pa reži na vsa ustauser posted image pa cvili zravenuser posted image

Mspi, Jaša spi.....hm, fanta jo sanjata, punca, pa naglas razmišlja o njijuuser posted image

ne vem če ne, ker mali res dogaja sto na urouser posted image . jah kaj čem, se grem pač povezno starševstvo in jo bom puistila da bo pokonc do kadar pač hoče bit user posted image user posted image user posted image . (ane altati pa pikabu)

ja, ja, prava AP-jevka postajašuser posted image

O, čveke. Ja, pomojem res Jaša in Maks sanjata Gajo, njej se pa takole dogaja. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11251
30.3.2007 20:58:12   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Nekaj me zanima, kolikokrat še kaj jeste čez dan? So se vam podoji že kaj raztegnili npr. da jeste na 4 ure ali kaj podobnega?

Jaz sem ravno danes o tem razmišljala, midva sva zdaj kar uredila obroke. Na dan ima približno šest obrokov, od tega 4 dojenje in 2 GH. Kosilo sva ravno v torek zamenjala, tisti večerni z riževo kašico je pa kar sam od sebe prišel. Sprva sem mu urivala med dva obroka, dokler ni prišlo na tako količino, da je bilo za cel obrok in se nama je malo prestavilo dojenje. Zgleda pa približno takole: zjutraj dojenje odvisno kdaj se zbudi, okoli desetih, pol enajstih dojenje, okoli enih pol dveh kosilo GH, dojenje spet okoli štirih, ob pestih GH. ob osmih dojenje. Čez noč pa odvisno, načeloma enkrat na noč, prejšnjo noč celo brez, danes bomo še videli.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11252
30.3.2007 20:58:22   
Pikabu

Pikabu- samo zate user posted image . Ti si itak ena velika user posted image .

Altati, hvala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kontra: user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11253
30.3.2007 20:58:33   
Pikabu

Punce, a ve veste da Ema od Pikabu doji svojo Ano preko trebuha. poskusite še ve! Njej gre prav super user posted image !

Hvala, bom probala pol, ko se mi bo Lan spet zvijal na joški. Lepo ga bom dala na trebuh. Poročam kasneje.user posted image

Maxica, kako ti gre? user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11254
30.3.2007 20:58:41   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina
Evo nas, pa ga imamo - antibiotik namreč. Danes spet celo dopoldne okol dohtarjev. Pismo, da mam tako zdravnico, da hodim okoli nje tri dni, pa še vedno ne vem kaj je mojemu otroku. Pa tolk se mi je fajn zdela, odkar Jure k njej hodi, zdaj pa kar ne vem... Včeraj kri in vodo, danes spet kri... A mi zna katera razložit, kaj pomeni če CRP raste - iz 25 včeraj, danes na 50? Urin tudi ni v redu, ima bakterije... V pondeljek se gremo spet pokazat...

@lina, držim pesti, da boste čim prej zdravi. Naj gredo že tele bolezni vse stran. Aja, na izvide se pa ne spoznam. Mogoče dohtarca altati kaj ve....

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 30.3.2007 20:59:12 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11255
30.3.2007 21:09:18   
Pikabu

1.a že oblačite svoje user posted image v pižamce oziroma v druga oblačila, kot jih imate čez dan?

Že skoraj od začetka ga za ponoči preoblečem v drugo, navadno kar v pajacke.

2. kakšne sekljalnik uporabljate za kašice? Jaz imam palični mešalnik, ampak tistih pet kolutkov korenčka je z njim nemogoče dovolj sesekljati, tako da moram pod nujno nekaj novega nabaviti.

Jaz imam eno tako zelo visoko, ozko, plastično posodo in lepo zmiksam s paličnim mešalnikom. Me pa skrbi, ja, kako bo s koščki, ker enkrat sem mu samo z vilico pretlačila, pa se je kar davil zraven. user posted image Emi skoraj nič nisem pasirala, je vse jedla pretlačeno z vilico, Maksu pa ne gre. Pa Ema je zgodaj dobila zobe in jih je hitro znala uporabljati, Maks jih pa še nima.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11256
30.3.2007 21:09:28   
Pikabu
@lina - pozdravite se! Veš kaj me čudi- da so akr dali antibiotike, diagnoze pa ne. Saj, če je dala antobiotike, mora ja imeto bolezen, za katero jih je napisala. Kaj pa je rekla?

To je nam zdaj nazadnje pri Emi naredila, kar dala antibiotike, s tem, da pri nas se še videlo ni, da bi bilo kaj narobe, samo predoglo je kašljala. Saj mogoče se katera spomni, da sem takrat spraševala, oz. sem se bala, da bi se takole navadila na antibiotik, ko bo pa zares kaj narobe, ji pa ne bo prijel. No, kašljati je pa res nehala. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11257
30.3.2007 21:10:13   
Pikabu
No, kje pa ste vse zdaj? A bom sama napolnila stran? U, to bi bilo zabavno. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11258
30.3.2007 21:10:43   
Pikabu
Upam, da sem pokomentirala vse, zdaj pa lahko čvekamo. Še kakšna?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11259
30.3.2007 21:11:39   
gaya

nč bat ne boš sama, Gaja je ravnokar omagala, jst moram pa še mal tle bit pa počakat da se možek pribaše iz kopalnice user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11260
30.3.2007 21:13:03   
gaya

Prejle nas je Gajina babi peljala na pico, ker ma njena vnukinja pol leta. Jah se pozna da je prva vnukinjauser posted image . Fajn smo se meli, mala je pa očitno žurerka po mamici in je šele zdaj omagala, ponavad pa spi že ob sedmih. Me prav zanima kolk bo danes prva runda dolga user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11261
30.3.2007 21:13:07   
Pikabu
Vidim, da niste za stvar. user posted image user posted image user posted image

Samo še malo se pohvalim. Naš Maks pa zna sedeti. Sicer vem, da je pravo sedenje takrat, ko se zna sam posesti, ampak če ga dam jaz sedet, kar dolgo že zdrži, brez opore. Mu je pa to v veliko veselje, ker lažje doseže igrače, na eno roko se tudi že lepo lovi in se popravi nazaj, ampak ko ima pa dovolj, se pa samo vrže. Zato mu dam kovter okoli njega, pa igrače, mu naredim kot en bazen in mali uživa, mami pa tudi, ker ga ni potrebno imeti ves čas v naročju.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11262
30.3.2007 21:15:06   
Pikabu
O, Gaya, pa si pokvarila mojo stran. user posted image user posted image user posted image Ne, saj ni panike, da se le ne pogovarjam sama s sabo.

Super, da ste si privoščili praznovanje. Gaja bo pa itak obvladala take in drugačne scene. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11263
30.3.2007 21:28:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

tina ma po hrbtu take čudne pikice. zgledajo kot mozoljčki. tko ene 10 jih je. pa eni so rdeči okroguser posted image  ne deluje mi kot alergija.
mi jih tut imamo občasno... bolj ob strani no... pa ponavadi samo na Jaševi levi strani... tko do 5 pikic, pol pa kr same zginejo?

- pidžame še ne uporabljamo, zvečer ga sveže oblečem po kopanju, potem je pa zjutraj kar v tem dalje...
- palični - hrane ne miksamo, ker smo še na joški... pa tut kasneje bom verjetno bolj vilico uporabljala, ker mi je patronažna svetovala, da ne vse miksam in ne bo kompliciral glede koščkov kasneje

kopalke za tamale - mi imamo une plenice za kopanje, pa mi niso všeč... jutri gremo spet v Snovik in bomo še zdržali, potem bom pa tut nekaj drugega mogla nabavit.. Pikabu, na fotkah opazila Maksove in Emine (očitno že stare) - so te iz DMa in kako je s številkami?

stopala v ustih - sicer še nism videla, da bi jih imel v ustih, sem ga pa danes mogla 1x preoblečt, ker je imel mokra stopala pajacka (se pa da mau potegnit dol in ni nujno, da je imel stopala v ustih)... pa nogavičke si tut takoj dol potegne in v usta vtakne... na previjalni je pa kr blizu in potem je ves ponosen, se mu smeje do ušes user posted image prav smešen mi je user posted image

aja, Maxica, Pikabu - js imam enak sindrom kot Ema in Max, saj Jaši tut med previjanji čistim umazanijo med prstki user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
pa vreme je za cel dan v pidžami bit user posted image user posted image

A sta bila cel dan v pižami? Mene tudi kdaj prime, da bi bila, ampak danes ne. user posted image user posted image user posted image Mogoče jutri, če bo spet takole.
nisva, sva šla vmes do babice, ker je na palačinke klicala... pa v trgovino sem skočila medtem, ko sta se Jaša in očka kopala in pripravljala za spanje

kolikokrat jemo - v ponedeljek začnem pisat vse - kdaj vstanemo, kdaj jemo, kdaj se previjamo, kdaj gremo na sprehod... nč ne vem, ker se prilagajam Jaši in ne gledam kaj preveč na uro... če hočemo preit na GH, bi lahko vsaj vedela kdaj imamo kosilo user posted image no, pol bom pa 14 dni vodila evidenco in našla en okviren termin za kosilo, da lahko 3./4. teden v aprilu začneva kaj preizkušat...

sedenje - mi smo še vedno tolk neodločeni, da ga raje še kr držimo... fant naglo spreminja smer in je bolj varno user posted image dokler preideva na obroke GH, bo že... rižolino tut v ležalniku gre dol...

danes me je pa Jaša presenetil s stranskim vzdigovanjem... je spal na boku in bil pokrit... pa pridem v sobo po pol ure (namreč mali ima v sebi uro in se po pol ure VEDNO zbudi) in je imel cel zgornji trup telesa dvignjen, ter me gledal... sem prišla do njega, ga odkrila in šele potem se je spustil, ker očitno ni mogel držat in se smehljat hkrati user posted image

ti naši cukri res vsak dan nekaj novega pokažejo... noro... pa tolk je zanimivo, ko se mu uzegne in kakšno besedo za mano ponovi... včeraj je nekaj cmevkal med oblačenjem, pa sem mu rekla: a dej no dej... on pa nazaj: dej no user posted image
ne vem ali sem vam povedala, da ima posneto njegovo izpoved ljubezni do mamice user posted image sem ga na smučariji spraševala kolk me ima rad, pa je s prstki tk mau pokazal... pa js njemu a tolk me maš rad in mu s prsti pokažem... on pa men nazaj: velko user posted image sej vem, da to slučajno take zvoke uporabi, da se sliši pač tko, ampak je pa vseeno luštno...

zdej grem pa seznam dokončno uredit in vam ga pošljem...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11264
30.3.2007 21:34:00   
@lina

Evo nas, pa ga imamo - antibiotik namreč. Danes spet celo dopoldne okol dohtarjev. Pismo, da mam tako zdravnico, da hodim okoli nje tri dni, pa še vedno ne vem kaj je mojemu otroku. Pa tolk se mi je fajn zdela, odkar Jure k njej hodi, zdaj pa kar ne vem... Včeraj kri in vodo, danes spet kri... A mi zna katera razložit, kaj pomeni če CRP raste - iz 25 včeraj, danes na 50? Urin tudi ni v redu, ima bakterije... V pondeljek se gremo spet pokazat...

Spali smo pa sicer dokaj v redu, če vzamem bolezen v zakup...

@lina - pozdravite se! Veš kaj me čudi- da so akr dali antibiotike, diagnoze pa ne. Saj, če je dala antobiotike, mora ja imeto bolezen, za katero jih je napisala. Kaj pa je rekla?

Ni imenovala bolezni, največ se je vtikala v te bakterije v urinu, tako da predvidevam da zaradi tegauser posted image  Imela sem občutek da je ful cincala a bi dala al ne bi dala... nisem pa videla urinskega izvida (krvnega sem), da bi se še kje pozanimala kaj je tu na stvari...S tem, da se je meni zdelo logično da sva dobila antibiotik, ker gre za bakterije, ne za viruse...

Mali je zaspal ob 20h, pa se je že 3x zbudil, tako hripavo zajoka, čisto potiho, mali moj revček user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11265
30.3.2007 21:34:45   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

tina ma po hrbtu take čudne pikice. zgledajo kot mozoljčki. tko ene 10 jih je. pa eni so rdeči okroguser posted image  ne deluje mi kot alergija.

jaz bi tudi rekla, da mogoče od vročine

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11266
30.3.2007 21:40:39   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
kopalke za tamale - mi imamo une plenice za kopanje, pa mi niso všeč... jutri gremo spet v Snovik in bomo še zdržali, potem bom pa tut nekaj drugega mogla nabavit.. Pikabu, na fotkah opazila Maksove in Emine (očitno že stare) - so te iz DMa in kako je s številkami?

Ja, te so iz DM-ja, iz blaga. Pa take so, da jih prišneš z ježkom, kot plenice, potem pa še s trakci zavezeš okoli. Meni so fajne, številke so pa kot pri oblačilih (62, 68, 74,...) ali pa po mesecih. Ko sem Emi še v DM-ju kupovala večje, sem gledala, da bi kakšne drugačne, pa sem se na koncu kar za iste odločila. Nekatere so namreč narejene prav na hlačke, pa se mi je zdelo, da ni tako praktično. Tele so predvsem dobre, ko prideš iz vode, samo odvežeš in potegneš dol.

aja, Maxica, Pikabu - js imam enak sindrom kot Ema in Max, saj Jaši tut med previjanji čistim umazanijo med prstki user posted image

Pa ti pusti? Našega Maksa preveč žgečka, ni šans, da bi mu to delala. user posted image

sedenje - mi smo še vedno tolk neodločeni, da ga raje še kr držimo... fant naglo spreminja smer in je bolj varno user posted image dokler preideva na obroke GH, bo že... rižolino tut v ležalniku gre dol...

Pri nas je to pogruntavščina zadnjih par dni. V torek je za dlje časa prvič obsedel, včeraj in danes pa sedi tako, da ga lahko dlje pustim, pa da mu dam kovter okoli in da pokaže, da mu je tako ful všeč. Sicer pa GH tudi midva še vedno jeva v ležalniku (čeprav obožuje sedenje v trip trapu, pa ne zalgamo ga več), ker se mi meče na žlico in mu je ful težko nositi v usta.

sej vem, da to slučajno take zvoke uporabi, da se sliši pač tko, ampak je pa vseeno luštno...

Mamice smo pa najbolj ponosne na svetu.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11267
30.3.2007 21:50:59   
piskot
cer.

koncno. danes je bil nas decko pravi tecko. spal je cez dan natanko 20 minut. zdaj pa spi kot top.

amazona mi smo ga tudi kupili.

moci mi ga bomo kupili, ampak kasneje. zdaj je itak se prezgodaj. pa kupili bomo vsekakor tistega, kjer sedi otrok spredaj, pred tabo, da ga vidis. meni so te na prtljazniku cisto mim, ko gledam kako malci spijo zadaj.

alina CRP kaze na vnetje oziroma ce je povisan gre obicajno za kaksno virozo. vsaj tako so meni laiku razlozili enkrat. ce je pa zraven se kaj drugega povisanega, na primer levkociti je pa bakterijsko vnetje. lahko pa tud da sem si kaj narobe zapomnila, pa bi me kaksen dohtar zdajle ene dvakrat okol uses, ker bedarije kvasim. prvi stavek vsekakor drzi.

Maxica mi smo v pizami ze par mesecev. Za sekljanje pa ne uporabljam drugega kot vilice, ali pa tisto stekleno cudo ... hmmmm, ne spomnim se ta prave besede ... samo ribezn mi hodi po glavi ... ce slucajno ves kaj je to user posted image . Patronazna mi je rekla, da rajsi ne s palicnim, ker pride med hrano ful zracnih mehurckov in to jih zdaj na zacetku lahko se napenja. Sam po mojem prevec komplicira.

sedenje ... zdrzimo kaksne pol minute, potem pademo vstran.

grem pocas se pospravit.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11268
30.3.2007 22:03:40   
@lina
kaj pa je zdaj to? dva dni me ni zvečer tle gor, pa je čista tuga, nobenga večernega čvekauser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11269
30.3.2007 22:05:29   
@lina
moj starejši sine in oči sta bila popoldne na eni fešti, kamor smo bili vabljeni sicer vsi 4, pa sva midva z Matjažem doma ostala zaradi bolezni. Se pa zato zdaj bašem z dvema kosoma torte - ena ledena in ena sadna.... fuuuulllll dobri obe... a ste mi fouš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11270
30.3.2007 22:06:59   
Pikabu
Mmmmmmm, @lina, si mi naredila lušte...

Ja, res ne vem, kaj se zdaj zvečer dogaja, da ni nobenega čveka več. Bomo postale podpovrečne.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11271
30.3.2007 22:07:29   
nanica
zgleda, da so vse oktobrke popadale v postle s šocli
za eno mislim, da tarokira, kje pa so ostale, pa ne vem
jaz moram počakati program, da pošlje slike v dm na razvijanje, sem jih poslala 130 kom, pa bo nekaj časa trajalo. imajo akcijo, so samo po 7 centov
in rada bi gledala polnočni klub, bo o neplodnosti, a ne vem, če bom zdržala, ponavadi mrknem med odmevi

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11272
30.3.2007 22:09:29   
@lina
lej, lej, Pikabu, a ti tudi deluješ (pišeš) pod krinko?user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11273
30.3.2007 22:10:32   
@lina
nanica, polnočni klub - bo jutri dopoldne ponovitev - vsaj zdi se mi, ker ga skoraj vsako soboto en delček ujamem

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11274
30.3.2007 22:15:26   
Pikabu

lej, lej, Pikabu, a ti tudi deluješ (pišeš) pod krinko?user posted image

Aha.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

ime
ela23

Katero ime vam je lepše?

Gal (25%)

Filip (34%)

Luka (41%)

Število vseh glasov: 138

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!