|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.4.2007 21:41:02   
majas
Ja viv kar nekaj jih ni, pa ***petre***... nevem ... mogoče ve katera drugauser posted image

Luškana slikica viv user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
5.4.2007 21:46:23   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Kje je Kaja, že 100 let je nisem zasledila?

Danes sem jo videla na plavanju, je v skupini za nami, pa sem jo pozabila vprašat, kje se potika. Njen Gašper je res cuker.
Pa kar nekaj jih še fali, pa so se prej redno javljale.

Aja   Miha se je že odrezerviral user posted image , tako da se lahko kaj zmenimo. user posted image   Glede na razliko v letih bo glih ok, samo ne vem kako bosta oven in škorpijonka skupi funkcionirala. user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
5.4.2007 22:02:09   
majas
                                    user posted image

POTEM PA ŠE VAM JAZ ZAŽELIM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE, KI SE BLIŽAJO IN POLNO PIRHOV

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.4.2007 7:51:14   
MALINČICA
PRVA!!! Aja1 tu imaš, ko zamujaš!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali miš me je zbudil že ob pol sedmih, ko je dragi še delat, zdaj pa drnjoha!!! Čaka me cela hiša za pospravit, pa bi tako prijalo z malim spančkat pod odejo in se stiskat.

Ravno danes zjutraj sva se z user posted image  pogovrjala, kako sva se včasih drug drugemu posvečala, pa kako sva imela čas zase in eden za drugega. Zdaj pa kljub zelo pridnemu dojenčku ni več tistega, da bi se intenzivno ukvarjala z nama.... Me kar malo žalosti. Sej je res veliko nežnosti, ko se z Majem crkljamo.....
Moram si zvečer malo drugače organizirat, ko pa tako, da zvečer mali gre spat, midva pa skupaj kak film pogledava.... ampak tako paše v brezdelju buljit v tisti ekran in imet možgane na off, ko sva oba izmučena....
Ma, danes se bom potrudila, da se malo bolj stisneva eden k drugemu, kot včasih!!!!

Uf, sem zabluzila za navsezgodaj zjutraj, se vidi, da rana ura ni moja ura!user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.4.2007 8:57:45   
kaja11
Dobro jutro čveke!!! Jaz vam sploh ne sledim večuser posted image . Z Gašperjem skos okoli bluziva, ko sva pa doma, me niti slučajno za računalnik ne spusti. Zdaj ga je v ležaniku zmanjkalo, tako da lahko nekaj napišem. Upam, da bom ta vikend za nazaj nadoknadila in bom lahko tudi kaj "v kontekstu" napisala.

Začela sva z uvajanjem GH... karfjolca, bučke, krompir-bljak, bljak... banana-mljask.... ni neumno to moje deteuser posted image .

Če se boste za kakšno srečanje menile, mi prosim za ZS pošljite!!!!

Včeraj sem Urško na plavanju videla.... Špelca je fuuul cute.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.4.2007 9:03:42   
majas
Dobro jutro vsem!
Druga user posted image ha ha spet smo te šišnile Aja user posted image

Jo malinčica zdaj pa si mi dala milsiti veš. Tudi pri nama je tako! Ampak takrat ko gre mala spat je še tolko drugih stvari za narediti...

Midve sve spale vso noč, ob 8ih pa jo je že sam smeh, tako da sem danes tudi jaz vstala prej, bom pecivo pekla, pa še sonček je zunaj. Cote se že perejo.
Sem pa šla včeraj malo prej spat in se takoj pozna.

Lep dan! Mi danes zvečer jajčka barvamo! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.4.2007 9:05:25   
majas
Ah tretja, serm se preihtro pohvalila.
Ja kaja11 zdravo! Smo te že pogrešale veš...le poskusi se večkrat javiti!!! Nas je že tako tukaj malo

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.4.2007 10:05:25   
MALINČICA
Jeeeej, kako zunaj sonček sije, malo še, pa gremva za pingvinom ven!Pa malo € zapravljat...
Kje ste danes vse? Se martinčkate ali kaj?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.4.2007 10:08:39   
Aja1
Četrta user posted image user posted image user posted image

Mi ponoči že od une naprej full slabo spimo. Neja bi kar vsake dve ure jedla user posted image user posted image user posted image  Sem že čist neprespana. Sem jo pa zjutraj pustila v posteljici, ko se je nekaj oglašala in premetavala in je zaspala nazaj od 7.30 do 9h. user posted image  Vsaj nekaj dobrega, če že medalje nimam user posted image

Urška76, zmenjeno. Sicer dva taka, ki bi rada bila šefa...no ja, se bosta že Miha in Neja sama znenila, kdo bo šef user posted image user posted image user posted image

Kaja11, večkrat se javi. Te kar pogrešamo...še posebno jaz, ker zdaj samo še jaz pišem o neprespanih nočeh...rabim družbo user posted image user posted image user posted image  Pa tako lepo smo že spali en teden, ko se je zbujaa samo ob 3h.... user posted image user posted image

Glede posvečanja user posted image . Pri nas je tudi bolj švoh. Čez dan je skoz delo z Nejo, zvečer pa tudijaz kar padem v posteljo. Upam, da bo kmalu boljše. 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.4.2007 10:19:50   
max81
ojla

včeraj sem vas samo na hitrco prebrala, napisla pa nič ker se mi sploh ni nč več dal....
zjutraj smo šli mal po trgovinah, pol hitr kosilo narest pa moj je šel popoldan na šiht, mi2 pa še za 2 urce venuser posted image , madona kolk je pasal it mal na svežžžž zrak,pol je blo pa treba mal pospravt, tamala je pa zaspala že okol 19 in je spala do 23, če je ne bi zbudila bi verjetno spala še naprej, ampak sva se mogle zrihtat in nafutrat. Pol je pa sledilo spanje naprej do 6huser posted image user posted image
srček je prišel ob 24 iz slubže, na mizi ga je seveda čakala večerja in jaz seveda sem se mogla prislint zraven namesto da bi šla spat, ampak kaj ko je bil sveže pečen kruh tako dooobbeerr, kupila sem že narejeno  moko za pečt kruh in je res ful dober, tako da sedaj kupujemo samo še touser posted image

no ker pa je user posted image  tako pridno pančala mi je uspelo skuhati že kosilo za danes, naredila sem boranjo, seveda brez mesa, krompirček bomo po še skuhali, sem bla bridna a ne?user posted image

sedaj pa kofetkam, jajčka se kuhajo sem ravno pošpegala v pisker in so že razpokalauser posted image
pol  gremo pa hitr en giro, pa na kosilo in spet bova ostali sami ker gre moj spet na šiht

no pa lp iz sončne gorenske

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.4.2007 10:20:56   
Nogavica
Punce, če še niste vse pobegnila ven, mi povejte - kaj naj oblečem zdaj žabi za ven? Rada bi ukinila zimsko torbo, pa sem čisto zmedena user posted image . Ko greva ven, se mi zdi hladno in je o.k., da je v torbi, potem se pa segreje in ji je vroče. Torej, kako naj jo oblečem, če je zunaj 12 stopinj, potem se pa segreje na 16 in več???

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.4.2007 10:27:27   
max81
Nogavica jaz sej ji včeraj dala žabe, 2 majčki, tenek pajacek, kapico in nogavičke, pokrita pa je bila z tenko dekico in tudi mi jo imamo še v košari

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
6.4.2007 10:38:36   
Anonimen
Vesele in lepe velikonočne praznike vsem! user posted image

Slikice pa ne znam pripopat. user posted image  user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
6.4.2007 10:40:51   
Anonimen
Midve danes ne vem če bova šle kaj ven, ker je Ana cela nekaj prehlajena. Ma ful bogi nosek pa kašlja tud kar hudo. user posted image

No, nič se moram dol z računalnika spravit, mam goro opravkov!

Doei doei! ( malo nizozemščine za vas ) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
6.4.2007 10:57:33   
Zamima
Ojla ,... Zala je veliko boljše, še malo pa greva ven, čakam, da se zbudi, jo bom nahranila in beživa na sončka user posted image .

Lepo bodite ve in vaši user posted image , ter user posted image  in user posted image  ali user posted image    user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
6.4.2007 11:04:30   
Nogavica
Zdaj mi je pa zaspala med dojenjem in nimam srca, da bi jo šla oblačit in jo zbudila. Bom počakala, da se zbudi in greva potem ven.
Sem pa torbo dala ven iz vozička, pa bova videli, kako bo - jo bom dobro zadekala in jo potem samo odkrijem, itak je zunaj že 16 stopinj - sodeč po najini vremenski postaji user posted image .

max81, kje kupiš moko za kruh? Kaj je gor na vrečki recept? Nisem še pekla kruha user posted image , ampak zveni slastno.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
6.4.2007 11:48:08   
Aja1
max81, a imaš to tisto moko iz Hoferja? Jaz sem tudi že pekla iz te moke in je full dober kruh. Moko zmešaš z vodo, vzhaja in v pečico. To je vsa umetnost user posted image

Midve sva bili že na pošti in na poti nazaj je Neja zaspala. Zdaj pa drnjoha v vozičku ob balkonu (še sreča, da smo tako nizko domauser posted image ).

Oblečena je pa v bodi, nogavičke, hlače, tanko jopico in tanko kapico...pa v letni vreči (ni kosmata) jo imam (samo nogice in ritko).

Mi se pa ne bomo postili.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
6.4.2007 12:05:49   
Nogavica
Aja1, imaš že kaj dvignjen naklon na vozičku, ali je še v čisto ležečem?

Midva z dragim se tudi ne bova postila.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 6.4.2007 12:06:16 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
6.4.2007 12:49:51   
Aja1
Nogavica, naklon ji včasih dvignem na prvo stopnjo, ko pa vidim da je zaspana, je pa kar ležečki. Pa full jo moti, če nima vreče user posted image  Ponavadi se vedno drži za vrečo in tudi lažje zaspi. No, do zdaj ni imela vreče samo 2x, ko ni nič pihalo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
6.4.2007 12:57:59   
majas
Joj kako je zuanj toplo. Midve sve imele bodi, hlačke in majčka. in to je to, pa če je pa tako lepo toplo.
Joj midve imave že dolgo dvignjen naklon gor, včasih ko je budna in sem na kavici jo maoram pa dati kar v deeč položaj, pa je vesela da vse vidi. Ko pa mi zaspi, pa jo dam v ležečega, prej pa ni šans.

Tako zdaj sve bile budne, zdaj je zaspala, jaz pa grem peciva pečt. V zgornjem nadstropju pa že potica diši. Joj spet ti prazniki ko se samo  user posted image   

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
6.4.2007 13:01:17   
MALINČICA
Jaz sem tudi kupila tisto moko v hofferju za kruh, pa se še nisem opogumila, da bi ga spekla... Mi tisto vzhajanje nič ne diši...user posted image

Sva bial zunaj z Majem, pa me je mami klicala, da pride, sem bila ful vesela, pol smo pa malo prešetali mesto, pa je bilo treba spet notri, da ga prikopim na ziziko.

Jaz ga imam v zimski vreči-še zmerajuser posted image , pa je oblečen v dva bodija, pa štramplčke, pa poletna kapica. Pa mu je čist dovolj, ker je vreča kosmata.

Midva nimava namerno posta, ampak sem čisto slučajno zjutraj iz zamrzovalnika potegnila postrvi, pa krompirjeva solata zraven, tako da niti ne vem če je to sploh postuser posted image

Aja, pa pecivo je za poobedek, tak da najbrž se ne postiv, hehe!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
6.4.2007 13:22:12   
urška76
Oj!
Danes sem pa tud jaz neprespana. Pa ne zaradi Špele, ampak mi ga je Miha biksu ponoči. Najprej je jokal, da ga trebušček boli, pa vsakih deset minut se je zbudi, potem okoli ene je še Žiga k njemu spat (ma mali luxus pojstlo 120x200), potem okoli enih pa kašelj in bruhanje. Mali je bil čist bogi, jest pa čist paf, k sem mogla sred noči tisto pospravljat. No po kaki uri bedenja me mali prosi, če spim pri njemu in sem se vlegla, čez pet minut pa jovo na novo. Kriza. No potem se je pa umiril in zaspal, jest pa še mal čiščenja in spiranja tistih pobruhanih cunj, da nam ni celo stanovanje smrdelo. Tako, da sem bila vmes vsaj dve uri pokonci, ostalo pa ušesa na pecljih. No vsaj Špela je spala in to do šestih. No danes zjutraj je bil pa mali ko rožica, kot da se ponoči ni čisto nič zgodilo. Upam, da ostane tako, ker baje da v vrtcu razsaja ena črevesna viroza.
Zdajle me je pa ata klical in pravi, da se naša mati slabo počuti in si ne želi obiskov. user posted image  Me je kar mal stisnilo. Sploh po tem, ko naj bi bila včeraj ona prva na vrsti za operacijo, (vsaj tako je dr. rekla ravno takrat, ko sem bila na obisku), potem pa ob pol dveh, ko sem klicala v KC niso še nič vedeli in je še ni bilo gor iz operacijske. Tolaž me edino to, da je naša mati en izredno trmast človek in se ponavadi ne vda kar tako.
Zdej pa šibam hitro še kaj naredit, predno se otroc zbudijo. No mala že kašlja in se buni v pojstli.

Neposredna povezava do sporočila: 3172
6.4.2007 13:25:02   
max81
Nogavica, moka je iz Lidla, lahko pa jo kupiš tudi Hoferju, navodila so na vrečki, samo vodo prliješ pa moko flikneš zraven in to je to simpl kt pasul, sam ker sem jaz komot, ga namesto mene zamesi kruhomatuser posted image , pa še  pocen je, dala sem 199 bivših tolarjev pa za dvakrat jo mam.......pa ful je dobr

Neposredna povezava do sporočila: 3173
6.4.2007 14:07:41   
max81
urška76 upam, da je z mami vse ok in da se vredu počuti
pa en user posted image za Miha in upam, da je že boljši in  da veselo nagaja mamici in atijuuser posted image

tko sedaj se pa samo še zrihtava in šibava na sončka

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
6.4.2007 14:47:45   
krfjolca
Jaz pa sploh še nisem uspela prit do Lidla. Danes smo šli malo do Kranja na sprehod, sprobat novi voziček, pa je res super. Čisti luxuz. Pol prtljažnika je še frej, en dva tri se zloži, pa še udoben je! Ima precej naklona, tako da ko zaspi, lahko skoraj čisto poležeš otroka. Pa strehica se spusti čisto dol, da ga čisto skriješ pred soncem.

Dobila sem tudi stolček za v banjo user posted image .

Zdajle sem pa dala jajčka iz hladilnika, da se malo ogrejejo, da ne bodo čisto popokala, ko se bodo kuhala. Imam pa fajn idejo, upam da bo mulc za to in bo uspelo ... Pirhke bova pobarvala s posameznimi barvami, potem pa bova mulcu namazala tačko s prstnimi barvami in mu dala (ohlajen) jajc v roko, da bo gor odtis. Me prav zanima, kako bo izgledalo ... user posted image

Drug petek imamo pa bioresonanco. Sem prijavila kar oba, Anžeta in dragega - ta ima pa tak seneni nahod, da te dni komaj živi ... Samo kihanje in stokanje. user posted image  Če bo kaj pomagalo, super, če ne se pa vsaj ne bomo sekirali, da nismo probali.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Spanje celo noč
xtinchy

Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč? (Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)

že kmalu po rojstvu (37%)

do 6. meseca (21%)

od 6. do 9. meseca (10%)

od 9. do 12. meseca (9%)

od 12. do 18. meseca (8%)

po 18. mesecu (16%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!