urška76
|
Oj! Danes sem pa tud jaz neprespana. Pa ne zaradi Špele, ampak mi ga je Miha biksu ponoči. Najprej je jokal, da ga trebušček boli, pa vsakih deset minut se je zbudi, potem okoli ene je še Žiga k njemu spat (ma mali luxus pojstlo 120x200), potem okoli enih pa kašelj in bruhanje. Mali je bil čist bogi, jest pa čist paf, k sem mogla sred noči tisto pospravljat. No po kaki uri bedenja me mali prosi, če spim pri njemu in sem se vlegla, čez pet minut pa jovo na novo. Kriza. No potem se je pa umiril in zaspal, jest pa še mal čiščenja in spiranja tistih pobruhanih cunj, da nam ni celo stanovanje smrdelo. Tako, da sem bila vmes vsaj dve uri pokonci, ostalo pa ušesa na pecljih. No vsaj Špela je spala in to do šestih. No danes zjutraj je bil pa mali ko rožica, kot da se ponoči ni čisto nič zgodilo. Upam, da ostane tako, ker baje da v vrtcu razsaja ena črevesna viroza. Zdajle me je pa ata klical in pravi, da se naša mati slabo počuti in si ne želi obiskov. Me je kar mal stisnilo. Sploh po tem, ko naj bi bila včeraj ona prva na vrsti za operacijo, (vsaj tako je dr. rekla ravno takrat, ko sem bila na obisku), potem pa ob pol dveh, ko sem klicala v KC niso še nič vedeli in je še ni bilo gor iz operacijske. Tolaž me edino to, da je naša mati en izredno trmast človek in se ponavadi ne vda kar tako. Zdej pa šibam hitro še kaj naredit, predno se otroc zbudijo. No mala že kašlja in se buni v pojstli.
|