skuštrana
|
No, mi smo bili 3 dni na morju in vam moram povedat, da če se bo takšnole vreme nadaljevalo ga bomo naje ... poleti, ker vročine so že sedaj poletne, kaj pa šele bo Drugače je pa full pasalo 3 dni počitka, namakanja nog in delanja nič Zarjica, mene tudi full boljio prsi, no ne cele, ampak samo bradavice..Blizu ne sme nihče prit, že vreščim. Je pa bilo v prvi nosečnosti podobno in je trajalo celo nosečnost. Ampak potem v blažji obliki. Pa držim pesti za NS Drugače je pa pri meni nekakšno zatišje, trebuščka ni in ni (sedaj nisem več napihnjena), tako da , če bo tole naše srečanje kmalu za mene majčka ne pride v poštev - bom ravna kot deska pa imela oblečeno majčko Pridem oktobra ..Bodo ljudje mislili, da sem malo za luno.No, hvalabogu, da imam slikco z UZ, drugače bi mislila, da nisem več noseča . No, edino utrujena sem pa full bolj kot v prvi nosečnosti. Uživajte v vremenu, pa se vidimo - kmalu (dajte kak datum predlagat, sedaj ko imamo lokacijo)