MALINČICA
|
Ojla punce, da vam povem kak je danes bil. Deset do enajstih se odpraviva ven in ko sem odprla vhodna vrat je začel taaaako tulit, da groza. Sem se najprej vstrašila, če ga kaj boli, pa sem šla nazaj v stanovanje, pogledat če ga je kaka osa zbodla ali kaj mu je... pa nič, je nehal jokat. Lačen ni bil, ker sva se pred tem podojila, kupček je podrl, zobki tud niso... No, pa greva še enkrat ven, pa spet tuljenje. Doma smo pri Magdalenskem parku, pa je tulil vse do sredine mosta, pa ni in ni nehal, nakar sem samo obrnila voziček in odšla domov, kjer je spet nehal, nakar je zaspal za dve ure. Ne vem kaj mu je bilo. Je pa tako siten že cel dan, niti ne ve več, na kaj bi se razjezil. Mi je bilo ful hudo, ker nisem mogla k vam, ma eh... Bomo se že spoznale enkrat drugič. Smo mu športni del dali gor, mogoče ga je to motilo, sej ne vem. Sem že čisto izmozgana danes, še dobro, da je dragi zdaj doma, da mi ga je malo odvzel, čeprav imam malo slabo vest zaradi tega(je star komaj 5 mesecev, pa že rabim oddih od njega), ampak paše malo predaha . Pa ravno danes, ko je star cwelih pet mesecev!!!!!!! Lubček moj mali, upam da ne bo zbolel.
< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 18.4.2007 17:49:17 >