|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
18.4.2007 11:54:46   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem, ki ste praznovali včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image - sem pozabila čestitat in vsem malčkom danes za 5 mesecev - Zamimi in Zali, Malinčici in Maju ter Majas in Kajiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
18.4.2007 12:06:55   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Kje v mb majo kake Lampiončkeuser posted image user posted image user posted image

Lampiočkove igre (študentske).

Petra, pa dober tek user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zdaj hotela naredit pa bajedero, pa sem prredko maso naredila in moram še piškote it kupit. Mi je že žal da sem začela delat, ker bom itak vse sama pojedla...zdaj bo pa še več, ker bom dala še ene piškote zraven (to je pa tako, če delaš "na oko").

Neposredna povezava do sporočila: 3627
18.4.2007 12:18:54   
**Petra**
Aja, samo zakaj si tako žlehtuser posted image user posted image user posted image Zdj bi pa že lahko nehala o hrani, slaščicah... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da ne bom še jst začela kaj packat, ne, ne bom, ker se mi ne lubi, če boš mela pa kaj viška....... sej ni treba vse sama pojest..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
18.4.2007 12:21:24   
Aja1
Ajdi, pridi pomagat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3629
18.4.2007 13:06:26   
ema79
hajli, hajlo!

Po dolgem čau se še jst oglašam! Sej berem vas dokaj redno, no , vsega nisem uspela prebrat, za pisanje pa kr zmanjka časa, ku je tolk lepo vreme zunaj, da smo od jutra pa do mraka skoz veni.

Najprej čestitke vsem mesečnikom in urški in max za rojstni dan!

Naša žaba je še kar pridna, spimo cele noči, jemo čez dan bolj malo, se pa zato zvečer in ob šestih zjutraj napokamo do konca. Imamo en sadni obrok. Zmaže celega malega frutka, ali celo spasirano banano. Zvečer ji pa naredim gosti rižolino, ali ji pa kr v mlekeca v flaško dodam dve žlici rižeka.

Zobekov še nimamo, prevračamo se tudi še kr ne, samo do boka mo prišli.

Moram pa vam povedat, kako sem bila ponosna, ko je Julija v soboto dobila pošto in v njem obvestilo, da imamo 14. maja prvič zobozdravnika!user posted image user posted image user posted image

Kupila sem tudi že ta večje plenice 7-18kg, dude roza in vijolično za šest mesecev in naprej. Ne morem verjet da so tolk hiter naši malčki zrastli.

Za krst se še niva šla zmenit, upam, da kmalu.

Moj dragi je pa itak zakon, vse pomaga, se ful z njo ukvarja.....

Pa še zadnjič sva šla po dolgem času mal ven na večerjo, Bajago in pol še v Emonsko, da ga je mami mal ruknla in densala do jutra!

Imejte se lepo, zdej se grem pa še na srečanja pofočkat, da se kaj vidimo!

< Sporočilo je popravil ema79 -- 18.4.2007 13:08:47 >

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
18.4.2007 13:28:52   
Aja1
Ema, lepo, da si se spet malo oglasila user posted image  Smo te že pogrešale. Pa še nekaj je takih cvetk, ki se ne oglašajo...sa razumemo...ni časa, ker je zunaj tak lep sonček.

Ema so plenice 4 veliko večje od 3???

Jaz sem pa nažiram..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gremo zdej spet malo ven, da pokurimo kalorije user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
18.4.2007 14:22:01   
atanja
Halooo! Ej mogoče bo tudi men uspelo pridit v ponedeljek.
drugače mamo pa mi probleme zaspati čez dan. Ker smo ves čas ali na sprehodu al pa na terasi se mu ful dogaja in se prav upira za spanje. In pol ga moram kar prisilit da zaspi ke rdrugače je tako zoperen kot  je bil v soboto k sam da si ga pogledu je v jok padu. In mu ni blo nič všeč. Zaspat pa nikakor ne. ČE pa mi zaspi v vozičku je pa 20 min in potem ma že učke k sova. Sam je premal za njega. V pojstelci mi pa spančka po eno uro.

Sej jaz se usbistvu nimam kaj pritoževati čez mojga ker se vedno bolj ukvarja s tamlim-zdaj včasih še jaz ne pridem do njega. res da previjam hranim pa kopam ga jaz. On pa ga vzame in se igra z njim. hodita na sprehode, vse ostalo uglavnem in to mi največ pomeni.
Kar se pa dnarja tiče mam pa jaz akr slabo vest in razen planic vse on plačuje res da nimava stroškov ker živiva doma in nočejo nič dnarja sprejet, razen da hrano kupujeva. Ampak k bom šla v smotano službo bom lahko več dala ker sem pač tako zaposlena da dobim poleg plače zraven še kaj da mojih šefov ne koštam preveč. In tako pač gre vse al za faks, pa kakšne čistila in planice pa darila(pa eno varčevanje mam) pol pa se že neha kar se pri meni tiče. Res pa da si zse nič ne kupim. Sam me podpira kar se tega tiče in je to problem samo v moji glavi. ko pa bova šla v hiško bo pa druga zgodba in upam da boljša služba. Bom kar  začela prošnje pisat, čeprav mam faks še daleč od končanega. Mogoče se bo pa kaj izcimlo? user posted image
Pol ga bom pa jaz razvajala....in to komaj čakam.

Glede hrane je pa mali neješč ratu. na začetku nič noče jesti pol pa ga mal nahecam da proba in potem začne pa jesti.

Tako zdaj grem pa nazaj med knjige....Mi bo še všeč rataluser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
18.4.2007 16:04:16   
krfjolca
Oh, jaz bi pa prav rada videla, da bi se našemu kaj zmanjšal apetit. Zdaj je po 170 mleka čez dan, zvečer pa kar 200. Ima 5 mlečnih obrokov. Sadne kašice pa zmaže tavelik lonček (kuham sicer sama, ampak dam kašico kar v te lončke, pa v skrinjo, če je višek), zelenjavne malo manj. Riža mu sploh ne dajem, ker so samo še dodatne kalorije, pa ravnotako se zbuja ponoči za mleko. Mu pa zadnje dni vseeno malo bolj razredčim mleko, ker to je pa že tu mač. 9.300 gramov ima (po domači tehtnici) user posted image  Meni se bo zrolalo. Vsi mi govorijo, da sploh ni debel (je tudi dolg), pa da bo izgubil, ko začne hodit, pa to, ampak me vseeno skrbi.

Smo pa danes šli pregledat kolke, pa so A1 A1 user posted image

Sem se mu morala pa smejat, papiga mala. Njegov foter zadnje 3 dni ful kašlja. In zdaj kašlja tudi Anže. Ampak ne zares - samo afna se in spušča zvoke podobne kašljanju user posted image  In mu je tako fino, da to počne ceeeeel dan!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
18.4.2007 16:41:18   
Zamima
krfjolca, če te skrbi glede Anžetovih kg, pojdi k pediatrinji in vprašaj kako ga naj hraniš oz. s čim kar ne redi, ker ta adaptirana mleka ful redijo!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
18.4.2007 16:57:19   
krfjolca
Ja in s čim razen mleka bi ga lahko hranila? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
18.4.2007 16:59:33   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ema so plenice 4 veliko večje od 3???

Jaz sem pa nažiram..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gremo zdej spet malo ven, da pokurimo kalorije user posted image

Sj sm ti rekla, da ni treba vsega pojest sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdj se pa le veselo španciri, da bojo šle kalorije ven user posted image user posted image user posted image user posted image .

Plenice 4, vsaj meni se tako zdi, da niso veliko večje po dolžini. Pozna se pri "objemu" stegnc in trebuščka. Mi smo bili primorani kupiti večje, ker je bil buši na tesnem, nogice pa tudi.

Ema, kakšen zobozravnik user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo šli s Pio šele pri 1. letu mal zobke pokazat.  A ste ostale tud kej dobile???

Nik dobi dopoldne ml. kašo, popoldne pa banano, če pa sprobavamo kaj novega, pa zamenjamo vrstni red - kašo pop. in tisto "novo" dopoldne. Zvečer pa je še kar flaša, zaenkrat še ni težav s spanjem (trkam, trkam, trkam.........).

Vreme pa danes nadvse čudno, sonce, oblaki.... malo dežeka..... bljak, spet bo sprememba, pa taki lepi dnevi, ko so bili.....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
18.4.2007 17:05:59   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ja in s čim razen mleka bi ga lahko hranila? user posted image

ne vem, saj zato pa povprašaj kaj ti bojo rekli, ali pa pušenjaku piši,... aja, pa ne vem, če je vredu, če adaptirano mleko redčiš user posted image . Ne vem če je to zdravo za tamale user posted image .

Raje povprašaj, da en bo kaj škodilo Anžetu.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
18.4.2007 17:15:28   
krfjolca
Kaj pa bo Pušenjak vedu user posted image .
Mah, saj mu razredčim samo ponoči.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
18.4.2007 17:21:23   
Zamima
aja on je bolj za nosečnice, ne? user posted image  user posted image user posted image

Mene je pa Zala zdaj totalno prestrašla, še zdaj se tresem user posted image  user posted image  user posted image .... se je zbudila s čist zamašenim noskom, komaj dihala, jaz pa takoj pumpico pa fiziološko.... pol je pa tako hropela user posted image  user posted image ... Saj zdaj je boljše se igra v ležalniku user posted image  user posted image

Vaši tudi hropejo ko jim čistite noska s fiziološko ?  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
18.4.2007 17:29:38   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Kaj pa bo Pušenjak vedu user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image

Mogoče bi več vedela Tanč na pediatriji user posted image  - če se ti sploh zdi potrebno vprašat.

No, danes smo se dobile Zamima, majas in jaz, pogrešale smo MALINČICO, da bi Maj malo šarmiral naše babike user posted image . Bilo je ful lepo. Šle smo na sprehod v park, potem pa na pijačko. Zala je bila zelo zgovorna, Kaja pa tudi ni nič zaostajala, sta se ful gledali, potem pa je Kaja hotela cartat Zalo user posted image . Moja gospodična je večino srečanja prespala, tako da sem jo morala zbudit, da smo naredile par posnetkov. Ker sem jo zbudila, je bila temu primerno tudi razpoložena - se ni nič pogovarjala, kar pa je potem nadoknadila po poti domov - dokler ni spet zaspala user posted image . Smo jih vse tri dale skupaj in so se ful božale po rokicah, kako so bile srčkane user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
18.4.2007 17:32:34   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
Vaši tudi hropejo ko jim čistite noska s fiziološko ?  user posted image

Živa ne, ona ful sapo zadržuje, ko ji noter špricnem, potem pa v sebe vleče in kašlja.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
18.4.2007 17:35:15   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Smo jih vse tri dale skupaj in so se ful božale po rokicah, kako so bile srčkane user posted image .

Ja najbolj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
18.4.2007 17:37:33   
Nogavica
O, jaz pa imam že tri zvezdice user posted image user posted image user posted image , sploh nisem opazila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
18.4.2007 17:48:15   
MALINČICA
Ojla punce, da vam povem kak user posted image  je danes bil. Deset do enajstih se odpraviva ven in ko sem odprla vhodna vrat je začel taaaako tulit, da groza. Sem se najprej vstrašila, če ga kaj boli, pa sem šla nazaj v stanovanje, pogledat če ga je kaka osa zbodla ali kaj mu je... pa nič, je nehal jokat. Lačen ni bil, ker sva se pred tem podojila, kupček je podrl, zobki tud niso... No, pa greva še enkrat ven, pa spet tuljenje. Doma smo pri Magdalenskem parku, pa je tulil vse do sredine mosta, pa ni in ni nehal, nakar sem samo obrnila voziček in odšla domov, kjer je spet nehal, nakar je zaspal za dve ure. Ne vem kaj mu je bilo. Je pa tako siten že cel dan, niti ne ve več, na kaj bi se razjezil.
Mi je bilo ful hudo, ker nisem mogla k vam, ma eh... Bomo se že spoznale enkrat drugič.
Smo mu športni del dali gor, mogoče ga je to motilo, sej ne vem. Sem že čisto izmozgana danes, še dobro, da je dragi zdaj doma, da mi ga je malo odvzel, čeprav imam malo slabo vest zaradi tega(je star komaj 5 mesecev, pa že rabim oddih od njega), ampak paše malo predahauser posted image . Pa ravno danes, ko je star cwelih pet mesecev!!!!!!! Lubček moj mali, upam da ne bo zbolel.user posted image

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 18.4.2007 17:49:17 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
18.4.2007 18:05:45   
Zamima
MALINČICA naslednjič nam ne uideš user posted image ....

Hvala vsem za čestitke za Zalinih 5 mesecev user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
18.4.2007 18:24:38   
MALINČICA
Punce, a se vaši novemberčki tud že na kolena postavljajo in skušajo plazit? Sej ne vem a je to normalno?

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
18.4.2007 18:43:57   
Anonimen
No, da se vam malo javim.

Nisem imela računalnika, ker ga je user posted image  vzel na službeno pot. Prestali smo cepljenja, sicer smo zdajle malce sitni, druga pa ni.

Veliki smo 72, težki pa 8800g. Vse je ok.

Čestitke vsem, ki praznujejo.user posted image

Je kaj novega? Se mi res ni dalo brati za nazaj...se opravičujem user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3647
18.4.2007 18:44:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Punce, a se vaši novemberčki tud že na kolena postavljajo in skušajo plazit? Sej ne vem a je to normalno?

Mi smo oktobrski pa ne vemo kaj je to...znamo pa sedeti in se obračati iz trebuha na hrbet.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3648
18.4.2007 19:16:03   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Ko Živa pase kravice, si noge ful lepo naštima (skrči in na kolena), da bi se plazila. Če bi znala prestavljat rokice, bi ji menda celo uspelo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3649
18.4.2007 20:04:33   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Čestitke Zamimi in Zali, Malinčici in Maju ter Majis in Kaji za  user posted image mesecev!!!

se še jaz pridružujem čestitki za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image  pa punce, ki ste imele srečanje, prosim malo pokažite fotke, da vidimo te 3 princeske user posted image  kako so bile lušne user posted image user posted image

nekaj me zanima, je katerega user posted image  po banani zaprlo?

lp MOni

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!