viv_
|
Ojla punce! Ooooooooooo, kok luštne slikce Najprej: ZAPRAVLJANJE! kriza! meni kar kopni! res! zdej morm mal varčevat... no, sej mam neki namensko varčevanje, pa za počitnice dajemo vsak mesec (ker to mi kar precej porabimo), ampak vseeno. Dnar imava pa ločen, vsak svoj, pa vsak nuca svoje kartice. Poližnice pa plačam jaz, razen Mercatorja in vrtca, ki ga plača moj. Če so pa tko kakšni večji nakupi, pa moj ponavadi plača... Ma konec koncev je itak en in isti žakelj A ste dohodnino zrihtale? Jaz sem ravno zdele poračunala... Še dobro, da mam otroke, če ne bi plačevala ko pri norcih. No ja, sej ne da za njih ne porabim 10x tok, kot bi mogla plačat, ampak fino je pa, če dobiš kaj nakazano, he he... MORJE - odločitev je, da gremo Urška - držim pesti za mami. Dej mi prosim povej, kolk časa si mela ti še izcedek po vstavitvi Mirene. Pa naša Zarja je že vpisana v vrtec, no, prijavljena. Čakamo odločbo, ampak mislim, da bo. Upam, da bo! A ste ve tudi že tako lepo zagorete? Jaz sem po obrazu in rokah že ful rjava...