|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
30.4.2007 10:54:23   
max81
a mate povsod sonček ko nikjer ni nobeneuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
30.4.2007 11:15:54   
Anonimen
Da nas malo pokažem:

Tole je moj škrat preden sem ga oblekla v slavnostna (navadna) oblačila:
user posted image

Tole je v slavnostni obleki:
user posted image

Tole ga župnik križa:
user posted image

Tole smo mi trije in botrček (botrček je tamočen v črni majici):
user posted image

Tole so še babice in dedki zraven:
user posted image

Tole je gasilska pred cerkvijo:
user posted image

Tole vam delam lušte (pol je jagodne, pol čokoladne):
user posted image

Tole smo pa na pikniku, kjer naš škrat sedi in se igra:
user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
30.4.2007 12:16:16   
krfjolca
U, lepe slikice, Barby84. Prav fensi je bil škratek! Mi pa vidimo, po kom je podedoval velikost user posted image  user posted image . Torta zgleda njamsi.

Mi smo se ravno spokali spat. Je bil tako tečen, sva ravno pojedla kašico iz cvetače in brokolija, pa se je ful bunil vmes - pol sem pa videla, da je v stolčku kar kinkat začel, in sem ga dala spat.

Tudi jaz mu ponoči ne dam nič bodija, samo pižamico. Še vedno je vroč zjutraj, čeprav vse zbrca s sebe, še celo zg. del pižame si gor potegne, da bušija kaže user posted image . Sem pa res že jezna na te njegove nočne fore! Mater sem vam fovš tistim, ki jim otroci spijo ponoči! Po eni strani bi kar čimprej zrihtala še enega user posted image , da bo prej mir ponoči. Predvidevam, da bo sranje vsaj par let, pa če bo mala razlika, bomo toliko prej mimo, če ne je pa potem jovo na novo - enega naučiš po recimo 3 letih spat, pa prijoka novorojenček in je spet 3-4 leta štala.

Pa nimam blage, kako bi mu ukinila nočne obroke. Spet je začel jest 2x in ga na noben, ampak noben način ne morem prelisičit. Pa sem probala vse, kar svetujejo. Če mu mleko razredčim, je čez 2 ure lačen. Pa ponoči sem tako razpi**ena, da se pol kar jezim nanj in robantim - ko ga vsa zaspana hodim mirit. Danes sem vstala 11x. (toliko se spomnim, pa še verjetno ene 5x v spanju) user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
30.4.2007 13:14:39   
urška76
Ojla čveke. Se mal javim, da me ne pozabite. user posted image  Zunaj je tako vreme, da sam španciramo, pol pa ni časa za RR. Ponavad zvečer sam mal gor skočim, da pogledam na ZS.
Naš mali prejšni teden ni hotel na tečaj rolanja. Oz. se je po petih minutah zbunil. Pa tako rad je na rolerjih in v bistvu mu je prav dobro šlo.user posted image
Špela bo pa čez dan očitno počasi ritem naštimala. Zjutraj okoli devetih zadrnjoha za pol urice, pa potem okoli dvanajstih za urico in pol. In to je to. Zvečer je pa ena velika tečka, ki ji manjka spanja. Pa sedaj jo očitno že luna daje in mi ga sračka že dve noči.user posted image  Mah sej bo. Ne smem preveč jamrat.
Punce lepo kresujte, pa uživajte čez praznike. Se do konca tedna še kaj javim, potem bom pa en teden brez računalnika, ker gre moj v Ameriko, pa mi odnese prenosnika sabo. In bom mama samohranilka cel teden. user posted image  Mi je že zdej hudo, k ne bo mojega lubika doma. V bistvu bo to prvič (če odštejem porodnišnico seveda), ko ne bova skupaj spala. user posted image  

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
30.4.2007 14:24:13   
Aja1
Atanja, Neja je imela in ima še vedno suho kožo, zato jo kar pogosto mažemo. Na morje bomo šli in sicer junija in potem konec avgusta, ko naj ne bi bilo več tako vroče, pa v senčki bomo, čerav jaz obožujem sonce user posted image  V domačem bazenu ga verjetno pa lahko kopaš, ker je tudi voda bolj čista in ni toliko klorirana. Ta občutljivost kože naj bi minila do cca 1,5 leta (v 90%).

Barby, lušne slikice. Ste bili vsi lepo zrihtani user posted image user posted image user posted image  Mali je pa itak frajerček user posted image

Urška, žlim ti, da ti ta teden čimprej mine, ko boš sama z otrokoma. Jaz bom tud večino časa sama z Nejo, ker moj od četrtka do ponedeljka dela vsak dan popoldan (torej bova sami od 12h do 22h user posted image ).

No, mi smo se šli slikat za osebno. Komaj jo je slikal, ker je tako skakala. No, ampak naredil je pa lepo sliko, ko se smejčka user posted image

Pa še ena slikica iz novega stočka (noge že na mizi user posted image )
user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
30.4.2007 15:28:35   
Anonimen
Mater sem vam fovš tistim, ki jim otroci spijo ponoči! Po eni strani bi kar čimprej zrihtala še enega , da bo prej mir ponoči. Predvidevam, da bo sranje vsaj par let, pa če bo mala razlika, bomo toliko prej mimo, če ne je pa potem jovo na novo - enega naučiš po recimo 3 letih spat, pa prijoka novorojenček in je spet 3-4 leta štala.

Pa nimam blage, kako bi mu ukinila nočne obroke. Spet je začel jest 2x in ga na noben, ampak noben način ne morem prelisičit. Pa sem probala vse, kar svetujejo. Če mu mleko razredčim, je čez 2 ure lačen. Pa ponoči sem tako razpi**ena, da se pol kar jezim nanj in robantim - ko ga vsa zaspana hodim mirit. Danes sem vstala 11x. (toliko se spomnim, pa še verjetno ene 5x v spanju)

A sem to jaz napisala? Točno to mi hodi po glavi...sicer se mi zbudimo 2x-3x in sem kar navajena, tako da mi ni hudo, ampak je pa tečno, ko se ne moreš naspat...user posted image

Tudi za naju krfjolca bo enkrat sonček posijal...mogoče bo pa drugi user posted image  kmalu celo noč prespal...

Mi smo šli pa prej pogledat Guinessov kres (do njega imamo cca. 2km) in vam povem, da je res veličasten...pa se že kar nekaj dogaja...bomo šli zvečer na kratko si ogledat dogajanje...

Naša tečka je šel pa pred pol ure spat in upam, da bo spal nekaj časa...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4556
30.4.2007 15:50:01   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lp

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
30.4.2007 15:54:29   
Nogavica
Jaz pa čakam, da se mala zbudi, da greva še malo ven. Sem pa medtem dodala dodala nekaj novih fotk v album (v podpisu).

Prej sem jo pa šla pogledat in sem jo najprej zavohala user posted image , potem pa še videla flek na trenirkici, ji je kakec skozi prišel, ona pa spi, kot polh.

Aha, se je zbudila, hvalabogu!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
30.4.2007 16:21:14   
atanja
evo midva sva od zdravnika. Sicer je danes res zelo boljš ampak sem ga  šla vseeno pokazat. Nama je napisala napotnico za dermatologa. In napisala pod nujno tako da se zna zgodit da bova kakšen dan ostala notri. Ampak sam da mu pogruntajo zakaj ma to. Rekla pa mi jeda sumi da je alergičen na mlekouser posted image  

Mi bomo pa doma kurili kres. pride družba pa še malega bom lahko v posjtlico dala in bo pančal lahko.....
zdaj greva pa z mami rožce kupit sem jo za roza bršlinke navdušlauser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
30.4.2007 16:42:12   
ircica
krfjolca, hvala, spet lahko šumimuser posted image
jaz se tudi veselim cele noči spanja... nekoč.
danes je mali sedel 15 minut sam na tleh, kar je dvojni rekord - za sedenje in za osamo.
zdaj pa pleza po meni, ker hoče stat. ojoj za handling, če ga ne postavim na nogice, da lhko opleta z rito, tako tuli, da je joj.izpade pa ima take, da ga moja mama še kar ne upa sama pazit. sva se zmenili vsaj za jutri, da pride k meni ibn se bom lahko čez dan učila.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
30.4.2007 16:50:17   
Anonimen
Punce, a ima katera hojico...jaz jo imam, vendar imamo še vedno spodaj takšen podstavek, da ne doseže z nogicami na tla in ni na koleščkih, tako da je bolj gugalnica...da bi dala pa to na koleščke in da bi škrat lahko hodil notri mi pa še ni...

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
30.4.2007 16:54:26   
Anonimen
Kje ste spet vse? Saj ko bo pa naslednji teden dež, boste pa klofale kot nore, a ne?

user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4562
30.4.2007 16:55:40   
MALINČICA
Ojla punce, samo na brzino, ker smo danes ultra sitni, bomo počasi nujno morali kako varstvoporihtat za kake dve ure...
Pa še slikice prvih znakov, da se bomo počasi kobacali...

Sem že na vseh štirih
user posted image

user posted image

user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
30.4.2007 17:25:21   
ircica
na[ pediater je precej proti hojici, tako, da je ne bomo imeli. malo stanovanje pa polno ovinkov pac ni dobra kombinacija.
na[ bi samo stal v naro;ju, pa da ga na glavo obrnjenega nosim še milostno pusti, druače pa je danes razdren ko jesihar.mora za 2 dni neznoisti spravit noter.
potem pa mi položi glavo na ramo pa zajamra in se mi stopi srce

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
30.4.2007 17:34:24   
ema79
Najprej čestitke moji žabici in pa eveda Zarji za pol leta.user posted image user posted image user posted image user posted image

In da vam še povem, da se je danes naša lenčina končno uspela prevrnt iz hrbta na trebušček. Ji je očitno krtačka za lase na previjalni šla tolk na živce, da jo je mogla dosežt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ok, dost aplavza!

Ja vreme je za nikamor!

Zvečer gremo na kres, če bo babi doma, bova žabico doma pustila, če pa ne, bo pa pač šla zraven. Sem rekla, da ne grem nč babi prej vprašat, kukr pol ure preden gremo, ker če ne bo hotla sam zaradi tega doma ostat, da jo pazi!  Včeraj smo mel en piknik, pa sva medve ob osmih že pršle dam, oči je ostal tam. Ob devetih pa babi kliče, da naj grem jaz nazaj, da bo že ona pr njej. Kak je fajna! pa sem šla še za eno urco nazaj.

Jutri gremo pa mal na primorsko, v Ankaran k enim kolegom na obik, pa mogoče se bomo šli še kopat!

barby ful ste luštni, komaj čakam, da gre tudi naša h krstu!

atanja bogi Ted! Nič ni važno, če boš mogla kej not ostat, glavno, da bo tvoj sonček uredu.

Življenje je lepo....

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
30.4.2007 17:50:38   
Anonimen
Ema79 a v Boštanj greš na kres? Bi te pa rada videla...user posted image  Julija, ker si se obrnila iz hrbta na trebušček...naš tega še ne zna....

user posted image  Maj za prve poskuse kobacanja...naš jih še ne kaže...

Mi se bomo pa sedaj počasi zrihtali in gremo na kres...upam, da škrat ne bo siten...itak bomo kmalu šli nazaj domov...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
30.4.2007 19:16:21   
viv_
Jaz tudi na brzino, da me ne pozabite user posted image

Ja, smo ponosni, a ne Ema. Že pol leta user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli  v ta namen danes v Kavala na kosilo. Njami! Prav dobro je bilo. Tiste, ki imate še mal večje otroke se jih splača peljat, majo igrala zunaj, pa en mini živalski vrt (zajčki, hrčki, ptički). S puncami sem bila v soboto v arboretumu, ful luštno - za vozičkat in za mal večje otroke, majo fajn igrala, trampolin... Res fajn! Jutri gremo gledat pa opice v Avstrijo.

V sredo mava pa mami&ati frej user posted image user posted image user posted image . Prvi plan je bil izlet v Verono, pa je napovedano slabo vreme, tako da gremo verjetno proti Salzburgu. Avstrija bo imela bojda sonce user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
30.4.2007 19:23:00   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Mater sem vam fovš tistim, ki jim otroci spijo ponoči! Po eni strani bi kar čimprej zrihtala še enega , da bo prej mir ponoči. Predvidevam, da bo sranje vsaj par let, pa če bo mala razlika, bomo toliko prej mimo, če ne je pa potem jovo na novo - enega naučiš po recimo 3 letih spat, pa prijoka novorojenček in je spet 3-4 leta štala.

Pa nimam blage, kako bi mu ukinila nočne obroke. Spet je začel jest 2x in ga na noben, ampak noben način ne morem prelisičit. Pa sem probala vse, kar svetujejo. Če mu mleko razredčim, je čez 2 ure lačen. Pa ponoči sem tako razpi**ena, da se pol kar jezim nanj in robantim - ko ga vsa zaspana hodim mirit. Danes sem vstala 11x. (toliko se spomnim, pa še verjetno ene 5x v spanju)

A sem to jaz napisala? Točno to mi hodi po glavi...sicer se mi zbudimo 2x-3x in sem kar navajena, tako da mi ni hudo, ampak je pa tečno, ko se ne moreš naspat...user posted image

Tudi za naju krfjolca bo enkrat sonček posijal...mogoče bo pa drugi user posted image  kmalu celo noč prespal...

Pa zame, upam da tut user posted image user posted image user posted image  
Jaz bi tut rada že enkrat prespala celo noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
30.4.2007 19:57:54   
krfjolca
Bravo, Maj! Bravo Julči!!! user posted image user posted image user posted image

Našemu se na kolena še ne ljubi - se raje na bok zvali in se z eno nogo odriva. Kakih 20 cm ima že kilometrine za sabo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
30.4.2007 20:47:52   
Aja1
Maj, še malo, pa boš hodil user posted image user posted image user posted image  Pri nas še veliko manjka do takega položaja user posted image user posted image user posted image  
Julija user posted image user posted image user posted image  za obrat user posted image

Nogavica, lepe slike simpatične Žive user posted image user posted image user posted image

Sem vam pozabila napisat - v četrtek zjutraj grem po sedmih mesecih k frizerju. user posted image user posted image user posted image  Končno. Moj bo pa sam z Nejo..malo že cvika user posted image

Kje ste čveke????

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
30.4.2007 20:55:14   
ircica
Tako, mali me je prežvečil in zaspal, zdaj pa še malo po RR pregledam in se grem učit. Mislila sem, da bo kar mrknil, ker so se mu v bani kar oči zapirale. Pa ima novo finto in me gloda, gloda, ko pa se hočem umaknit, se zbudi in tako joka. Ko pa hočem uturit dudo pa samo odpre oči, pogleda, kaj ima v ustih, in vrže proč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
30.4.2007 21:05:50   
Anonimen
Jaz sem že doma...škrat že spi, jaz izpod tuša, ati je šel pa nazaj na kres, da bo poslikal, ko bo gorel...je bil škrat ful priden in je dobil balončka...pa eno igračo je čisto zgrizel, potem pa pogledam, ko se je kolegici ful smejal in vidim, da ima dlesen krvavo...pa namažem s calgelom in začutim še drugi zobek...user posted image

Aja1 saj ti pravim...tudi me bomo enkrat spale...če ne pred penzijo, po njej pa baje spet ne (to mi je zadnjič neva6 rekla)... enkrat bomože prišle na svoj račun...

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
30.4.2007 21:07:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Tako, mali me je prežvečil in zaspal, zdaj pa še malo po RR pregledam in se grem učit. Mislila sem, da bo kar mrknil, ker so se mu v bani kar oči zapirale. Pa ima novo finto in me gloda, gloda, ko pa se hočem umaknit, se zbudi in tako joka. Ko pa hočem uturit dudo pa samo odpre oči, pogleda, kaj ima v ustih, in vrže proč.

Naš tudi vleče in vleče, pa čeprav že ful spi zraven, ampak ko se odmaknem že išče in odpira oči...mu pa za hec dudo uturim pa itak da znori, ker je sploh videt ne more...jo imam za spomin, ker jo je imel menda samo 2x v ustih pa še to samo za sekundo...

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4573
30.4.2007 21:14:33   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Še čestitke Emi79 in Juliji ter Viv in Zarji za pol leta! user posted image

...se tudi jaz pridružujem... Ne morem verjet-res že pol leta ...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
30.4.2007 21:16:01   
Anonimen
Še utrinek s kresa:

Valu vežem zajčka na vozička:

user posted image

Tole je pa že od doma, ko se naš škrat reži na vsa usta (samo, da se še ne gre spat):

user posted image

user posted image

user posted image

Če ful pogledate se na zadnji sliki malo vidi zobek (spodnja leva enkica), drugi zobek se pa vidi čisto malo, ampak ne na sliki.

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!