krfjolca
|
U, lepe slikice, Barby84. Prav fensi je bil škratek! Mi pa vidimo, po kom je podedoval velikost . Torta zgleda njamsi. Mi smo se ravno spokali spat. Je bil tako tečen, sva ravno pojedla kašico iz cvetače in brokolija, pa se je ful bunil vmes - pol sem pa videla, da je v stolčku kar kinkat začel, in sem ga dala spat. Tudi jaz mu ponoči ne dam nič bodija, samo pižamico. Še vedno je vroč zjutraj, čeprav vse zbrca s sebe, še celo zg. del pižame si gor potegne, da bušija kaže . Sem pa res že jezna na te njegove nočne fore! Mater sem vam fovš tistim, ki jim otroci spijo ponoči! Po eni strani bi kar čimprej zrihtala še enega , da bo prej mir ponoči. Predvidevam, da bo sranje vsaj par let, pa če bo mala razlika, bomo toliko prej mimo, če ne je pa potem jovo na novo - enega naučiš po recimo 3 letih spat, pa prijoka novorojenček in je spet 3-4 leta štala. Pa nimam blage, kako bi mu ukinila nočne obroke. Spet je začel jest 2x in ga na noben, ampak noben način ne morem prelisičit. Pa sem probala vse, kar svetujejo. Če mu mleko razredčim, je čez 2 ure lačen. Pa ponoči sem tako razpi**ena, da se pol kar jezim nanj in robantim - ko ga vsa zaspana hodim mirit. Danes sem vstala 11x. (toliko se spomnim, pa še verjetno ene 5x v spanju)