|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
30.4.2007 21:17:06   
Anonimen
Ah nič se ne vidi...sem pozabila, da so potem čisto majhne in ful nerazločne slike, ko jih prilepiš...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
30.4.2007 21:19:55   
Aja1
Ja, res upam, da bomo enkrat tudi me, ki zdaj zelo slabo spimo, dobro spale....pa prosim pred penzijo, ker če bo tako malo spanca, penzije sploh ne bom dočakala user posted image .

hahaha, vidim da nas je kar precej "mama duda". Naša ima dudo samo v vozičku prdno zaspi, potem pa jo pljune ven.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
30.4.2007 21:21:29   
atanja
Halo! Evo kres kurijo, sam nimamo baby fhona kam priključit tako da sem jaz notri in čuvam mojega srčka. Se vsake tok časa mal zajoka.

Ema-sej men ni tok hudo da bi mogla it notri ampak mi je to ker bo mogel it čez preizkave. Pa ker sem jaz tok smotana in bi lahko več bla pozorna na to. tako sem pa ves čas miselna da bom z nego s ta pravo kremo to odpravla. Če bi prej zatežila se mali ne bi tok matru. Ampak po toči zvonit je prepozno....

Pa tok sem živčna da sem danes šla 1kg gor.... Joj ker nisem zdržale brez da bi nekaj sladkega še pojedla in glej sem se nabasala....
Pa se mi zdi da takoj v trebuh dobim....

Ja pa čestitke JULIJI in ZARJI za pol leta....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je kar malo dolgčas.... Upam da ne bom sitna ratala. AMpak vedno se nato tako zgodi, da sama ostanem.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
30.4.2007 21:26:09   
majas
Zdaj pa ko sem vas prebrala pa moram takoj povedati da ej Kaja danes prvič pojedla na f-l-a-š-k-o rižolino. Se apmonite kako sem bztrajala pa ni hotela danes pa sem ji za hec dala in je tako pojedla vse. Pa bi še...potem ap sem jo še malo na zizo dala in zdaj ej sita zaspala.

danes oz.to noč pa smo spali od 20ih-6ih zjutraj. Sem bila tako vesela ko sem pogledala na uro user posted image pa se je najedla in sem jo dala nazaj v posteljico potem pa nama je nagajala in pritiskala na svojega metuljčka ki igra in sveti. Vstanem jaz sem mi smeji, vgasnem, ko se vležem ona spet. Potem vstaen ati, vgasne, se vleže ona spet potem pa zaslišiš tak smeh user posted image pa vstanem spet jaz in jo dam čisto h krajo da ne bo doeegla potem je le zaspala nazaj a je čez eno uro bila spet budna in pritisnila spet-je rekla zdaj pa dovolj spanja. user posted image Lumpa mala...

Kdaj pa prideta Zamima pa MucaMaca nazaj iz morja? Imata že dovolj kaj mislite user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
30.4.2007 21:28:03   
atanja
user posted image A vse lahko hodte s tamalimi okrog proti večeru. Naš je tak zaspanko da je tako tečen. Ne vem no ampak mislim da je najrajši doma

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
30.4.2007 21:29:48   
atanja
Majas-se je pa mala mal hecala. user posted image

Kar naj uživajo na morju še zame. Jaz tako al tako ne bi šla ker bi moj hotu it z družbo pa se ne obnese to. Bomo pa meli najlepšo teraso zase...user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
30.4.2007 21:30:15   
majas
Atanaja tudi jaz bom sama, gre moj tudi ven, sem prav jezna da mora iti pit, jaz pa bom spet sama.
No imam vsaj nečakinjo tukaj da mi dela družbo. Ampak sedime vska za svojim računalnikom.user posted image

Aja1 si gledala danes BB in Tjašo? A joooj...

Ja Nogavica Živa pa je cela mamica

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
30.4.2007 21:30:16   
Aja1
Atanja, ni nujno, da je to od hrane! Nam je dermatolog rekel da alergoliški testi niso smiselni (kožni), ker velikokrat pokažejo lažno pozitivno. Teh pikic se morate rešit in potem boš ob pravilni negi videla, če se bo še pojavljalo. A še dojiš? Meni so tudi najprej rekli, da je verjetno alergija na KML in sem imela dieto, ki ni ni pomagala...je bilo čedalje slabše. Zdaj sem brez diete (no, razen jajc se izogibam (prav jajc, kakšen košček biskvita pojem), ker je na krvi pokazalo, da je malo alergična na jajca). Držim pesti, da čimprej odkrijete, kaj se dogaja, ker vem, kako hudo je gledat takega otročka, ki trpi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
30.4.2007 21:30:36   
atanja
Ah vse ste pobegnile

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
30.4.2007 21:31:38   
majas
Atanja ne Atanaja-oprosti user posted image spet sem nekja zabrkljala user posted image
Ja res se je hecala kot da je zanalašč to delala user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
30.4.2007 21:32:53   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Sem gledala, ja. Pa ravno ona je morala striptiz plesat user posted image user posted image ...boga revca. Svaka ji čast, da se ne obremenjuje s postavo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
30.4.2007 21:33:54   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

user posted image A vse lahko hodte s tamalimi okrog proti večeru. Naš je tak zaspanko da je tako tečen. Ne vem no ampak mislim da je najrajši doma

Ne jaz ne morem nikamor, je njena ura ob 20ih in takrat treba spat in pika če ne je sam joč pa še zmedena je vsa. Jaz sem tu, nisem šla nikamor user posted image

Joj ja Barby84 mali je tak luškan v svečani obleki-ampak veš torte pa ne bi trebala dati gor in mi lušte narediti ker res izgleda njami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
30.4.2007 21:35:19   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Sem gledala, ja. Pa ravno ona je morala striptiz plesat user posted image user posted image ...boga revca. Svaka ji čast, da se ne obremenjuje s postavo.

ja res...ampak veš kaj bodo spet vse slovenci govorili ne... res boga

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
30.4.2007 21:36:47   
Anonimen
Zdaj sem vam pa najbrž že malo tečna s tem kresom...saj bo kmalu zagorel in bo boljše user posted image

http://24ur.com/naslovnica/svetkanala/temadneva/20070430_3096302_60010727.php

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4589
30.4.2007 21:38:00   
atanja
O niste.

Aja-sej zato bojo ga pa dal na preiskave. P mi je danes sam omenla ker odkar sem nehala dojit se mu pojavla. SAm da je blo na začetku v tako blagi obliki da se sploh opaziol ni takoj. Ma sej še to sem jezna nase k sem mlek zgubla. Sam sem od poroda ba tok izčrpana da sem bla z zdravjem zelo na dnu in sem dva meseca skoz bolana bla. Pol pa še živčna ker se je mali tokrat prehladu od mene.

Majas-pr men se je pa zmenu da pridejo k nam, in potem ful na glas govorijo. Tamalga pa že tako vse mot k ga tok srbi. In je Kar mal nervozen-jaz pa tudi. Še dober da so šli na travnik. Ma sej jih mam čist rada sam mal uvidevnosti sem pričakovala. Bojo že vidli ko bojo imel oniuser posted image .

Pa se bi šla tuširat pa glavo umit pa se ne upam k se mali ful velikrat zajoka v spanju.
Danes sva spet rožce sadila. Sm mami prepričala da je kupla roza rože letos namesto rdeče.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
30.4.2007 21:39:50   
Anonimen
Joj ja Barby84 mali je tak luškan v svečani obleki-ampak veš torte pa ne bi trebala dati gor in mi lušte narediti ker res izgleda njami

Da te potolažim...smo jo že pojedli...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
30.4.2007 21:43:39   
atanja
Ampak je res luštkan. Mi pa je še bolj všeč od danes zvečer ko se smeji pred spanjem...Ga kar ne bi dal spat. Sam kaj ko vsaj pri nas čez deset minut pa tak jok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
30.4.2007 21:44:39   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Ne jaz ne morem nikamor, je njena ura ob 20ih in takrat treba spat in pika če ne je sam joč pa še zmedena je vsa. Jaz sem tu, nisem šla nikamor user posted image

Mi tudi ne moreo zvečer nikamor ker je isto njena ura 20.00. takrat mora bit zrihtana in že na zizi. Ob 19h je zadnji čas, da se spokamo v stanovanje. Ne vem, kako bo to šlo poleti user posted image , ko bo ravo ob 19h najbolj luštno zunaj.

Pa prej sem pozabila user posted image user posted image user posted image  Kaja za flašo. Samo prava vsebina mora bit, pa gre. user posted image  Jaz dajem Neji pa rižolino kar z žličko. Koliko je pa pojedla? jaz ji dam samo malo (tako, da se malo učimo jesti z žlico) 60 ml in ene 4 žličk rižolinota notr (naredim tako gostoto, kot napr. jogurt).

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
30.4.2007 21:48:53   
Anonimen
Babe men je pa mal dolgčas...sem čisto sama...punce a je katera kadila pred nosečnostjo? pa že zdaj katera kadi? Jaz sem kadila prej cca.6 let in sem nehala 2 meseca preden sem user posted image ...pa sem odkar sem rodila naredila par dimov pri mojem...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4594
30.4.2007 21:51:25   
atanja
Nisem kadila. a te spet mika.

Ja kaja res bravo za flašo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
30.4.2007 21:52:26   
atanja
;em je tud dolgčas.
Moj mi je pa reku da nja ga počakamuser posted image . Pa učke mi skup vleče.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
30.4.2007 21:52:33   
ircica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

[
Mi tudi ne moreo zvečer nikamor ker je isto njena ura 20.00. takrat mora bit zrihtana in že na zizi. Ob 19h je zadnji čas, da se spokamo v stanovanje. Ne vem, kako bo to šlo poleti user posted image , ko bo ravo ob 19h najbolj luštno zunaj.

No, vsaj to imam srečo. Mali okrog 8 zaspi ne glede na to, ali je notri ali zunaj. Si pa težko predstavljam, kako bi zaspal brez joške. Še dobro, da jih njegovi mami tudi na 10. obletnici mature ni težko ven potegnituser posted image
Je pa zvečer zadnje čase tako siten. če ga ata kopa pred spanjem, da kar naprej poslušam:"Oooo, še dolgo ne greš nikamor zvečer."

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
30.4.2007 21:55:10   
Anonimen
Nisem kadila. a te spet mika.

Priznam, da me včasih, ampak sem sklenila, da se bom zadržala in itak je brezveze nazaj začet, sploh če mislimo imeti še enega user posted image , pa se bom potem morala spet odvajt, čeprav mi ni bilo težko, ker sem imela super motivacijo...ne razumem žensk, ki v nosečnosti kadijo....

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
30.4.2007 21:55:13   
atanja
Pri nas pa če tudi čez dan če ga ne nesem pančat v sobico se ful hitro zbudi k je tok ferbčen. In težko ga uspavam kje drugje. ko bi vsaj malo v vozičku zapal pa gleda k čuk pa če je zaspan zdaj po ta novem cvili-ampak to zeeelo na glas

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
30.4.2007 21:57:17   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Babe men je pa mal dolgčas...sem čisto sama...punce a je katera kadila pred nosečnostjo? pa že zdaj katera kadi? Jaz sem kadila prej cca.6 let in sem nehala 2 meseca preden sem user posted image ...pa sem odkar sem rodila naredila par dimov pri mojem...

LP

E to sem pa jaz. Pa ko sem zvedela da sem noseča, sem nehala kot da nisem niokli kadila. Pa nisem imela noben krize.. Zdaj pa me že en mesec tako matra da bi en cigaret ob kavico. Kot prej---Ah pa če sem zdržala zdaj eno več kot eno leto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

sam v sobici
TLF

Pri kateri starosti naj otrok spi sam v svoji sobici?

že od samega začetka (21%)

med 1 in 3 meseci (3%)

med 3 in 6 meseci (7%)

med 6 in 9 meseci (10%)

med 9 in 12 meseci (6%)

po dopolnjenem 1 letu (52%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!