Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sem pa izginila iz sporočila zato, ker me je lahko samo tako spremenila v anonimno. Nočem da drugi vejo, dokler ni vsaj prvi pregled mimo. No nekaj jih že ve, moja družina, pa še nekaj zraven. Ne znam zadržat zase.
. Pa saj bo že. To pomeni, da
raste in se razvija.
držte se, pa vsem eno
za srečo.
, po drugi strani se mi pa dnevi vlecejo v nedogled!! Poleg tega je moz proc z doma ves teden in se vec ali manj sama, razen, ko me tast pride iskat za kosilo.
Ceprav se vedno upiram in hocem vse naredit sama, sem cedla in sem nesla prat in likat k tasci (raje bi mami, vendar je posta italija slovenija malo predraga in prepocasna
). je treba priznat, da je vsaka pomoc v tej prvi fazi dobrodosla. Upajmo, da bo kmalu vse za nami in bomo uzivale s svojimi trebuhi!!
. Moj je bil kar nesrečen, ker ni bil zdravne in se je že odločil, da gre na prvi pravi pregled z mano.
, ker pazim na prehrano. Rekreiram se še ne, čeprav sem pred nosečnostjo 5x na teden tekla 8-10km. Moram začet vrtet orbitek. Slabo mi še ni, to še pričakujem, upam da ne bo prehudo.
. Ali samo na koncu vidi slikico. Meni niti slučajno ni nihče ponudi, da bi mož lahko bil zraven na pregledu, pa čeprav mi je bil nonstop za petami.
, načrtovano, a precej nepričakovano. Po mojih izračunih imam PDP 26.1.2007.