viv_
|
Čer! Javlja se ponosna 7-mesečnica Torej, moji dve punčari sta, kar se motorike tiče, ko dan in noč. Mirna je pri 7 mesecih hodila za eno roko, stala ob vsaki opori, pobrala se je ob vsaki opori... Itak je sedela in se sama posedla. Tako da sem imela tudi hojico, ker druge variante ni bilo. Saj ni sama "laufala" okrog in mi padala. Zarja pri tej starosti samostojno sedi, pa še to jo zmanjka, to je pa tudi vse. Noge ne ve čisto točno, zakaj jih ima... Enkrat bo že pogruntala Zato je tudi ne dajem v hojico, ker itak nima smisla. Je še preveč "statična". Ne rečem pa, da hojice ne bom nikoli uporabila, samo pač ne zdaj, ker ni nobene potrebe. Drugače je pa zlata punčica Zvečer jo zmanjka ob 18:30. Kakšno noč nam uspe prespati do 7h zjutraj, običajno se pa vmes enkrat zbudi, včasih je dovolj duda, včasih sokec, včasih je pa treba malo mleka. Sem jih pa zadnjič skupaj kopala... Joooooooj, kakšen žur. Zarja se je tako smejala, da sem mislila, da je bo konec. Mirna je imela šov program, od Zarje je tekla voda, pa se je vseeno smejala... Obe sta njami moji! Drugače so si pa mama viv omislili novo frizuro, puščam zdej mal daljše Sem se mogla polepšat, ker grem v petek z altati na Tošeta Pa junija mam sploh ene par zadev... Konec meseca greva pa še s soprogom prvič povsem sama, brez punc, za 4 dni v London. Komaj čakam... Punci gresta pa ta velika k tašči2, tamala bo pa pri moji mami. Tako, mal novičk od mene... A ste videle, da je v Barbarigi en model napadel Slovensko družino. Mi smo imeli tudi bližnje srečanje z njim, ampak nas je pustil primeru, skupil jo je pa naš avto - je dobil eno črto s ključem okrog in okrog