|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
30.5.2007 20:11:40   
majas
Tako mi že spančkamo.
Jaz pa grem malo pred Tv, potem malo pospravim da se ne bom zjutraj zbudila v bombi user posted image

Joj zdaj pa mi je že res prav grozno biti sama user posted image   komaj čakam jutri da pride domov

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7951
30.5.2007 20:22:52   
MALINČICA
Maj tud že ovčke štejeuser posted image , me zanima kolikokrat se bo danes prebudil.  Čez dan je spal ene štirikrat, dvakrat po več kot dve uri.
Ponoči ne spi dobro, pa podnevi not spravlja, pol pa spet ponoči ne more spat. Začaran krog.user posted image
Ma saj bo bolje, tud jaz sem danes smuknila z njim spat, pa včeraj...
Danes je še ati bil ves čas doma, si je prosto vzel, pa smo vsi trije spali kot hrčki. Mmmmm je bilo fino!!

Majas nič ti ne zavidam, da si sama, čeprav meni kar paše včasih, da sem sama, ampak ne za dolgouser posted image .

Danes sem se skupaj s polhcem kopala, je tako užival, ko je skropil okoli sebe. Potem pa se je tako obračal, ke je MORAL videt kam se steka voda.

Doma imam dvd halloween vstajenje, pa že ene štri dni odlašam da si ga pogledam. Moj user posted image  itak noče gledat grozljivk, pol pa ga nameravam čez dan pogledat, pa me kar zanese v posteljo poleg malega, ko počiva čez dan.

Nič, grem počasi pred tv, pol pa spat!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7952
30.5.2007 20:26:59   
viv_
Čer!

Javlja se ponosna 7-mesečnica user posted image user posted image

Torej, moji dve punčari sta, kar se motorike tiče, ko dan in noč. Mirna je pri 7 mesecih hodila za eno roko, stala ob vsaki opori, pobrala se je ob vsaki opori... Itak je sedela in se sama posedla. Tako da sem imela tudi hojico, ker druge variante ni bilo. Saj ni sama "laufala" okrog in mi padala.

Zarja pri tej starosti samostojno sedi, pa še to jo zmanjka, to je pa tudi vse. Noge ne ve čisto točno, zakaj jih ima... Enkrat bo že pogruntala user posted image  Zato je tudi ne dajem v hojico, ker itak nima smisla. Je še preveč "statična". Ne rečem pa, da hojice ne bom nikoli uporabila, samo pač ne zdaj, ker ni nobene potrebe.

Drugače je pa zlata punčica user posted image  Zvečer jo zmanjka ob 18:30. Kakšno noč nam uspe prespati do 7h zjutraj, običajno se pa vmes enkrat zbudi, včasih je dovolj duda, včasih sokec, včasih je pa treba malo mleka.

Sem jih pa zadnjič skupaj kopala... Joooooooj, kakšen žur. Zarja se je tako smejala, da sem mislila, da je bo konec. Mirna je imela šov program, od Zarje je tekla voda, pa se je vseeno smejala... Obe sta njami moji! user posted image

Drugače so si pa mama viv omislili novo frizuro, puščam zdej mal daljše user posted image  Sem se mogla polepšat, ker grem v petek z altati na Tošeta user posted image  Pa junija mam sploh ene par zadev... Konec meseca greva pa še s soprogom user posted image  prvič povsem sama, brez punc, za 4 dni v London. Komaj čakam... Punci gresta pa ta velika k tašči2, tamala bo pa pri moji mami.

Tako, mal novičk od mene...

A ste videle, da je v Barbarigi en model napadel Slovensko družino. Mi smo imeli tudi bližnje srečanje z njim, ampak nas je pustil primeru, skupil jo je pa naš avto - je dobil eno črto s ključem okrog in okrog user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7953
30.5.2007 20:58:43   
majas
Viv res lepo..zdaj vidimo kako so si otroci različni...

In kaj se je zgodilo z to družino? Nisem nič slišala za to user posted image a joj joj...pa zakaj??

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7954
30.5.2007 21:00:50   
Nogavica
Živa tudi že spi, jaz sem si pa zdaj po dolgem času privoščila avokado. Se mi je že ful luštal in nisem mogla iti mimo njega v trgovini.

user posted image  ima ful lep tatu user posted image ! Je prej priletel iz službe, da ga pokaže (tatu, da ne bo pomote user posted image ), pa da Živo polubčka, ker potem ko pride domov, mala že spi. Se je tetovator spomnil, da sva bila predlani tam in ga je vprašal, kaj pa zdaj Živa pomeni user posted image . Dragi mu je rekel, da pride tetovirat še drugo roko, ko bo naslednji user posted image .

viv, kaj prav ta tip vam je "oskrunil" avto user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7955
30.5.2007 21:03:58   
Nogavica
majas, nič jim ni bilo, na srečo. Je pa menda nek psihopat user posted image . Če sem prav slišala se je tip pred kratkim priselil tja in je baje občasno po mestu hodil s čelado na glavi user posted image . Upam, da ne trosim zdaj kakih lažnih informacij user posted image .

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 30.5.2007 21:07:09 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7956
30.5.2007 21:15:36   
majas
Oh hvalabogu..groza...potem pa očitno nima rad slovencov... Joj groza!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7957
30.5.2007 21:22:13   
majas
Nogavica joj vedno pozabim rečti kako imaš lep nov avatarček, pa slikice so tudi luškane user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7958
30.5.2007 21:22:20   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
viv, kaj prav ta tip vam je "oskrunil" avto user posted image

Ja, v današnjem Glasu istre je fotka njegova. Fora je to, da smo mi klicala na policijo v ponedeljek zjutrej in so rekli, da bodo nekoga poslali tja, kjer je bil... Ampak očitno niso. Če bi, ne bi prišlo do drugega dogodka s to družino...

Mi imamo zraven Barbarige parcelo, 30 m od morja, do morja gre pa potka skozi gozd. Ko smo se sparkirali na parceli je Mirna rekla, da gre kar na obalo. OK... Potem pa prilaufa nazaj, da je na obali nekdo parkiran. Najprej sem mislila, da spet kdo "na črno" tabori, kar ne bi bilo prvič, sploh kakšni Čehi so pogosti... Pa pridemo dol in je bil tam ta tip s kombijem pa še jadrnico je imel, ampak tudi na kopnem. Pred nami se je skril v avto, res videlo se je, da se hiti skrivat. Potem je pa pospravil svoje stvari v kombi in se odpeljal. Vmes je pa še naredil postanek pri našem avtu in ga je opraskal okrog in okrog... Pa za pleh me ne gane... Ampak, če pomislim, da je šla Mirna sama naprej dol. Kaj če bi ji kej naredil. No, konec dober, vse dobro...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7959
30.5.2007 21:25:34   
Nogavica
Svašta, kaki čudaki nas obkrožajo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7960
30.5.2007 21:26:11   
majas
A joj joj... Res samo da je bilo vse vredu... Preveč je tega se mi zdi nikejr več nisi varen...
Kaj vam gre avto poškrabat, mislim brezveze

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7961
30.5.2007 21:27:10   
majas

Svašta, kaki čudaki nas obkrožajo user posted image .

Ja saj...to sem mislila pa nisem vedela kako se naj izrazim

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7962
30.5.2007 21:29:21   
majas
Kaj zdaj punce tiste ki bi lahko? Bo kaj z srečanjem z 7.6. Ali bomo počakale na krfjolco da ona organizira?
Jaz bi vas vseeno rada spoznala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7963
30.5.2007 21:33:29   
**Petra**

Je prej priletel iz službe, da ga pokaže

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o, nogavička, kok sem se pa temu nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7964
30.5.2007 21:36:20   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Je prej priletel iz službe, da ga pokaže

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o, nogavička, kok sem se pa temu nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 7965
30.5.2007 21:38:22   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: majas

- barby84 + user posted image

- majas + user posted image

- petra + user posted image + veliki user posted image

- Nogavica + user posted image

- urška76 + user posted image

- ema79 + user posted image

- MucaMaca + user posted image

- atanja + user posted image

- max81 + user posted image

- Malinčica + user posted image

- Aja1 + user posted image

- krfjolca + user posted image

- ircica + user posted image

- Zamima + user posted image

- melita73 + user posted image

- marella1 + user posted image

- viv

< Sporočilo je popravil majas -- 30.5.2007 21:41:26 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7966
30.5.2007 21:44:25   
viv_
Kaj sem to na enem seznamu? Če je kakšno srečanje pol meni tudi user posted image  zraven prosim user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7967
30.5.2007 21:47:14   
Aja1
Nogavica Živa je res pravi srček user posted image user posted image user posted image

Pa daj nalimaj sliko tatuja...no, upam, da ni na kakšnem takem mestu.... user posted image user posted image user posted image

Viv...konec dober, vse dobro. Ja, čudakov je na žalost čedalje več user posted image user posted image

Viv...slabo slediš user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7968
30.5.2007 21:47:30   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Kaj sem to na enem seznamu? Če je kakšno srečanje pol meni tudi user posted image  zraven prosim user posted image

Ja za srečanje se menimo ja... zdaj pa vidim kako ti nam slediš user posted image čakaj ti razložim...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7969
30.5.2007 21:50:27   
majas
Smo se menile da bi imel srečanje 6.7. in smo ugotovile da nam je najbližje nekje celje.
No smo mislile da nas bo veliko, zdaj pa jih je na žalost kar veliko odpovedalo user posted image tako da še zdaj vedno nevemo kako in kaj,..

Naj bi še malo počakale pa bo krfjolca organizirala kako in kaj in takrat bi bilo lepo da se udeležimo  v čim večjem številu...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7970
30.5.2007 21:52:29   
viv_
Celje... u mater... No ja, pridem tudi ke. Sej je sam ena urca od nas...

Dejte mi prosim poslat en zs, ko bo dogovorjeno...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7971
30.5.2007 21:53:23   
Aja1
Maja, da te popravim 7.6. user posted image
Pa rdeče so tiste, ki naj bi prišle, modre tiste, ki ne morejo in črne še tiste, ki se niso odločile.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7972
30.5.2007 21:53:48   
krfjolca
Ma saj se lahko tiste, ki lahko, ravnotako dobite v četrtek, če želite. Tisto konec junija bo pa malo večja zadeva. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7973
30.5.2007 21:55:17   
Zamima
Tako Zala je skopana in že drnjoha, jaz pa sem še prišla malo med vas,...
Prej me je tako glava bolela, da sem misla, da me bo konec user posted image , še dobro, da je Zala zaspala, pa še jaz z njo,...
Potem pa šok, ko sem se zbudila user posted image  user posted image ... v stanovanju pod nami so na novo lakirali parket in nam celo stanovanje smrdi, kot bi mi lakirali user posted image user posted image user posted image user posted image . me je prav skrbelo, da se Zala ne bi preveč nadihala tega - ma niso normalni, res ne!!!user posted image

Jutri imava 2. cepljenje. user posted image  Bom končno lahko povedala koliko točno meri in tehta,... je bolj med suhimi ampak bolj kot jo gledam se mi sploh ne zdi preveč suha tako, da mislim, da ne bova kregani user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7974
30.5.2007 21:55:48   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Maja, da te popravim 7.6. user posted image
Pa rdeče so tiste, ki naj bi prišle, modre tiste, ki ne morejo in črne še tiste, ki se niso odločile.

Hvala Aja user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (16%)

Betka (20%)

ali Blažka? (63%)

Število vseh glasov: 359

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!