altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: moci jaz bi tudi morje. ampak nujno veliko sence. me je muki opogumila za kamp če katera želi, da ji popolnoma uničim dopust, naj me povabi v kamp ! altati, a greš z mano v kamp dame boš naslednji nekaj let klela in opravljala, kako sem ti uničila dopust????? če je odgovor na to vprašanje DA, POTEM: lahko, seveda! ajd povej, kaj boš naredila. a boš jamrala, da te žužki grizejo, hrbet boli, pa da ni prta na mizi pa da nimam svojega wc-ja, takšnega kot želim,svoje kopalnice zjutraj in zvečer, pa da nimam pomivalca, pa kuhinje takšne kot je treba, pa da me nekaj grize, pa da ropota ko veter piha, pa da so sosedi preglasni, pa oh in sploh....pa da dež pada in preveč ropota, da je mokro, hm, še in još....v tem sva si s Piskotom isti , pa da ni parketa na tleh...v glavnem res nisem kamp človek! meni že apartma ni vsak dober, sem res fulll zahtevna (pz. moj mož bi rekel scrkljana ). Možek bi ful rad kampiral z otroki, pa sem mu že povedala naj kar gre, jaz bom pa v istem kraju v apartmaju s 5 zvezdicami in bom hodila k njemu na kavo! In se strinja, ker ve, da bi mu drugače res vse pokvarila in zatežila v nulo ! Priznam! Kriva !
|