|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.6.2007 19:52:44   
Anonimen
Evo moj škrat že spi...sva pravljico prebrala in se še malo crkljala, sem ga dala v posteljico, se je obrnil na bok in zaspal...ima zdaj novo finto in na boku spi...ko sem pa hotela, da bi, je pa vedno vse zrinil, kar sem mu podložila, samo da je lahko na hrbtu spal...

Smo bili pri tašči na vikendu in je skuhala kosilo - mmm, kako je pasalo...in je doma še vedno vse pospravljeno...zdaj grem pa pod tuš, potem pa. če bo katera za čvek, prosim javi se...vmes bom pa čekirala BB...me prav zanima, če bo šla Marina ven in bodo ostali sami dedci, kot v vsakem reality shovu...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 8201
2.6.2007 20:02:21   
krfjolca
Čer punce.
Mi smo pa danes probali brokoli pa krompir. Nisem imela časa kuhat, pa sem mu dala Hippovo kašico. Mu ful ni bilo všeč, ene četrt lončka je pojedel, pa kremžil se je. Potem je bil pa tako lačen, da sem mu morala dat mleko. Pa spije do polovice, potem se je pa ful umiril, sem mislila, da mi že drema v rokah, kar naenkrat pa PLJOF - bruhuhu do srede dnevne sobe user posted image . Ne vem, verjetno je bilo narobe, da sem mu dala mleko čez ali kaj ... Ali pa res ni bilo kaj v redu s kašico. Hippa ne kupim več.
Je bil potem takoj spet dobre volje, tako da kaj drugega ni. Edino apetita ni imel do večera.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8202
2.6.2007 20:05:50   
Anonimen
Krfjolca, ziher od Hippa...jaz mu zelenjavo samo doma narejeno dajem, ker se mi zdi čisto preveč umetna...pa kupila sem puranji obrok...sem samo odprla kozarček in je smrdelo, kot mačja hrana...sem vrgla v smeti...samo sadje je ok, pa še to ne vse...jaz mu dajem 95% doma narejene hrane, razen če kam gremo...še če gremo k tašči za dalj časa, si s seboj vzamem in pri njej skuham...danes sem mu npr. skuhala riž in korenček...pa je ful jedel...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8203
2.6.2007 20:12:10   
krfjolca
Ja, tudi jaz kuham, če se le da. No, te dni malo zabušavam, pa skoraj vsak dan je iz skrinje (ampak še vedno doma pripravljene obroke), ker skoraj ves čas namenim študiju. Sadne kašice pa večkrat dobi kupljene, sploh ker sva veliko od doma. Kupim pa vseeno raje Alete kot Hipp, še rajši pa Alnaturo v DMu. Pa zdaj uvajava jogurt in mu samo noter kako sadje naribam, ali pa zmešam s kupljeno kašico.
Je pa zanimivo, da ima kuhano jabolko ful rad, surovega pa nikakor. Ga moram čisto nadrobno naribat, pa še to ful male količine in zakamuflirano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8204
2.6.2007 20:12:35   
krfjolca
zdaj grem pa študirat user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8205
2.6.2007 20:18:45   
Anonimen
Pridna si, Krfjolca...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8206
2.6.2007 20:19:51   
Anonimen
Kje ste pa ostale čvekice? A vse po možekih skačete ali se še crkljate z user posted image ? Jaz pa ne morem ne eno, ne drugo...dragega še ni doma, škrat pa že spi....user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8207
2.6.2007 20:27:23   
Nogavica
Končno vam lahko pokažem našega smeškota user posted image user posted image user posted image :

http://www.youtube.com/watch?v=bjsW846JUnM

Posnetek je iz marca.

Jaz sem pa Živi skuhala bučko, brokoli in malo korenčka, pa je za prvič kar rada jedla. Sicer ne tako kot sadje, apmak dobro, bo že user posted image .

Živa ima pa raje surovo jabolko, ampak mora biti fajn sladko user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8208
2.6.2007 20:49:59   
atanja
ČEr!

Krfjolca- ni zaradi hippa ampak ker si dala mleko čez. Pri nas tudi bruha in to v loku če to naredim. Zdaj ful pazim in pač počakam ali pa zamenjam z uno kašico ki vem da bo pojedel.

Nogavica-kok je luštkanaaaa!!

Midva sva sama, ati ma s službo piknikuser posted image . Ah sej be nlo vse ok če bi bil juti vredi sam bo ves zleplen pa se mu nič ne bo dalo.
Midva sva pa šla pol k njegovemu bratu in punci na obisk. Pa smo se mel ful fajn. Ga masta tok rada pa ga mal vidta pol pa sem rekla da pridem na kavo pa sem še jedla....

ZDaj pa mali spi jaz pa moram tud za knjige sam se mi ne da.

Da še vas vprašam kaj ste si une naredile z prsi ki ste nehale dojit. k pr men so tok žalostne. PA ne vem a naj kakšne vaje delam?

Se grem probat učit

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8209
2.6.2007 20:53:21   
Anonimen
Joj, kok je pa Živa cortkana...pravi cuker...kako si pa dala na youtube...bi jaz tudi en filmček imela za tja...se moraš kaj registrirat...

Zdaj se bom pa poslovila, ker je moj dragi prišel in zahteval crkljanje...pa mu bom kar ugodila, ker bo meni tudi malo pasalo...user posted image

Lepo spite in pridne bodite...user posted image

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8210
2.6.2007 21:04:33   
krfjolca
ATANJA - pri meni so bile bolj žalostne že prej user posted image . Zdaj čakam, da zaključimo s produkcijo dojenčkov, potem grem pa malo na obisk k dr. Fabjanu. Sem jih pofotkala na tisti dan, ko sem imela naval mleka, da bo za model, kake hočem imet user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8211
2.6.2007 21:21:40   
Nogavica
barby84, ja registriraš se, potem pa imaš zgoraj desno opcijo upload video in to je to. Nek "obrazec" še izpolniš in naložiš video. Je pa omejitev 100 MB ali 10min.

Živa že spi, user posted image  gleda nogomet in pizdi zraven user posted image , jaz pa RR-jam, namesto da bi se zgledovala po vas in vzela kako knjigo v roke. Res ste pridne.

atanja, jaz sicer še dojim, ampak vse kaže, da bom morala, ko preneham, uporabiti kako zaponko, da si jih malo gor zapnem, ker bodo menda nekje pri popku user posted image .

max81, jaz bi tudi kak recept za juhice user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8212
2.6.2007 21:57:16   
atanja
No jaz sem med unimi ki niso pridni... sem se premislna, pa sem rajši po RR špegala...user posted image
PA še moja žaba se neki prematava pa joka.... Ne vem kaj je to. Sm glih mojmu rekla da k dam pride naj pazi da ne bom mela malega v pojstli pa je reku da bi blo bolš pol da sobo zaklenem k ne ve če  bo sposeoben se sponit...

Joj mene očitno eni hormoni dajejo ker men je tok lepo k sem mamica mojemu fanteku. Tok ga je lepo k sebi stisni pa v dobro voljo spravljat...
JE tak sonček pa se mi zdi da ga mam čezdalje bolje rada. Bom šla-upam da- njegovo knjižico mal izpovnit.
Ah moja mala žabica.....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8213
2.6.2007 21:59:25   
Aja1
Jaz sem danes čist crknjena... Cel dan sem nekaj pekla, pripravljala, potem smo imeli obiske.....

Jutri dopoldan pa pičimo na morje. Žal samo do srede, ker ima Neja v četrtek cepljenje.

Nogavica. Lep video in Živa glavna zvezdica user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa spat - upam, da bomo kaj spali user posted image . Nočko.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8214
2.6.2007 22:07:32   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Joj mene očitno eni hormoni dajejo ker men je tok lepo k sem mamica mojemu fanteku. Tok ga je lepo k sebi stisni pa v dobro voljo spravljat...
JE tak sonček pa se mi zdi da ga mam čezdalje bolje rada.
Ah moja mala žabica.....

Te čisto razumem. Jaz sem tudi vsak dan bolj raznežena. user posted image
Ko je pa najbolj popolno bitje na svetu user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8215
2.6.2007 22:38:58   
Nogavica
atanja in krfjolca, se vama kar pridružujem user posted image . Res je lepo... kar ne najdem besed, s katerimi bi opisala te občutke.

Aja1, lepo se imejte na morju, danes pa dobro spite!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8216
2.6.2007 22:45:33   
atanja
PA dajte mi povedat za prsa?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8217
2.6.2007 23:29:47   
MALINČICA
Ojla!
Po včerajšnjem dobrem počutju, sem danes fasala mastitis še na drugi joški. Kriza!!! Kljub antibiotikom nov mastitis in spet vročina 39! Pa smo se kar v bolnišnico na ginekološki odd. šli pokazat, kjer sem naletela na eno faj doktorico, ki mi je pomagala. Zdaj upam, da bo boljše!
Maj mi danes cel dan ni hotel nič pit mojega mleka, sem si črpala, pa ni nič teklo, čez cel dan sem mogoče 60ml iz obeh dojk napupmala. Mislim, sem bila že čist v badu, kako bo moj otrok naenkrat moral sprejert adaptirano mleko in hkrati uvajanje GH.user posted image Pa razmišljala sem kako dolgo bomo rabili, da se navadimo to skupaj delat, pa kako dolgo bomo ugotavljali kateo mleko mu odgovarja...
Sem se kar mami po telefonu razjokala, pa me je malo potolažila.
Pol sem se malo pomirila in se sprijaznila, da če ne bo šlo, pač ne bo šlo več, ker sem res bila čisto brez mleka. Potem pa sem še vseeno probala si črpat in je teeeeklouser posted image user posted image user posted image , jeeej, tudi potem sem morala podojit v bolnici, da je doktorica videla razliko med polno in izpraznjeno dojko, pa je mali pil.
Jeeeej!
Ne vem kaj me je cel dan jezil, pizdec mali! Tako, da zgleda ima psih velik vpliv na naše telo.user posted image
Zdaj pa bom RESNIČNO menjala ginekologa, res!!!!
Ko sem šla k njemu predvčerajšnjim, me ni niti potipal za dojko, semo od daleč pogledal in rekel-ja to je mastitis, najbolje da otroka zdaj osem dni ne dojite.
Kreten zagaman.
Eh, sem vas zamorila zdaj! Ampak sem morala ven to pihnit iz sebe.

Nogavica-ful kjut video, Živa je pravi srček!

Atanja- Jaz sem tud vsak dan bolj navdušena nad mojim sinom, pomeni mi več, kot cel svet. Dragega pa le stisni v objem, ko pride. Moj se takrat, ko nekaj spije še bolj rad carta.

Aja- pa poskusite cepljenje prestavit, pa si privoščite daljše počitnice.

Nič, grem kar spat, ker moj dragi dela, moj sine pa že spi. Falot mali je zaspal komaj pred pol ure.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8218
2.6.2007 23:33:15   
MALINČICA
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

PA dajte mi povedat za prsa?

Prsi ne moreš natrenirat, ker so maščobno tkivo, ni vmes mišice, ta je spodaj pod. Žal ne bo šlo. Mogoče bi malo pomagala kaka krema za učvrščevanje kože, ampak kakega drastičnega rezultata ne pričakuj. Za to so plastični kirurgi.
Tudi midva sva se pogovarjala, da ko bova nehala delat otroke, pa če ne bom zadovoljna s svojimi prsmi, grem na operacijo.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8219
2.6.2007 23:49:38   
atanja
Ah sej itak se bom stisnila z mojim sej jezna bom šele jutri k bo fertik....user posted image . Ma nič me ne moti da grejo ven pač služba. Sam zdaj je res ful mal z nama k se tok dela pa tud prejšni teden je mel nekaj. Pol pa nujno še k njim domov pa prijatli in valda mu energije zmanka...
Tako da jutri bom jezna na svojga......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8220
2.6.2007 23:51:52   
atanja
ZA prsi bi pa bla že zadovoljna sam da niso tok mahave-mi še v trdem modercu notr ne ostanejo kar mahajo nekaj...
To da so bolj dol potegnene sem pričakovala ampak naj bojo mal bolj trde če me štekate....

Joj kok včasih nisem zastopla kako lahko ene mamice jamrajo glede prsi pa strij-sem vedno mislena ja pa sej si rodila a ni to ful lepo.... Zdaj pa sem ista avša...................

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8221
3.6.2007 0:10:30   
**Petra**
Čer punce!!

Današnja noč - katastrofa, današnji dan - katastrofa... jst brez energije...

Skratka, korenček je ukinjen do nadaljnega. Zdej so se vetrovčki malce umirili, je pa začel smrkat in ne more dihat. Komi se pozdravimo, spet nekaj novega...

Naš pa ima rad kuhano in surovo jabolko. Jst kupljenih zelenjavnih kaš nisem nikoli kupovala, ker so bljak... sadne pa kar precej, samo Nik pa kupljenih sadnih kašic ne obožuje ne vem kako user posted image user posted image user posted image Midva nič ne pasirava, vse dobi pretlačeno in zelo lepo je, se nič ne davi.

Joj, Malinčica, se mi kar smiliš... upam, da bo kmalu vse skupaj za tabo.

Punce, a mleko kaj vpliva na nastajanje mleka? Uf, kok se smešno sliši user posted image user posted image user posted image Namreč danes sem po kar dolgem času spila 2 kozarca mleka in moje mlekarne pooolneee kot že dolgo ne. SEj lahko ni od tega, samo vprašam user posted image Verjetno se pozna, da že kaka 2 dni ne dobi nič drugega od GH kot ml. kašo in banano in zelo veliko ziza.

Joj, kar strah me je it spat, ker mislim, da bo ponoči spet.... pa tak revček je, ko ne more dihat, pol pa kar zajokca vmes, ko ne more čez nos vdihnit...

Danes sva oba pri moji mami pri nas doma (joj, danes take čudne pišem) pustila, ker sva mela ene opravke, pa ko sva pršla domov je tak tulil, ko pa sem ga vzela v naročje je pa samo vzdihnil, prov tko, ko da se je oddahnil, češ končno si doma user posted image user posted image user posted image Ampak pol ni k nobenem hotu, je takoj začel jokatuser posted image Le kaj se mu je pletlo po glavi, ko me kar ni blouser posted image

Aja, lepo se imejte na morju, pa "nečestitke" za M!!! Jst je pa še nimam Pa upam, da ne pride še kmalu - PROSIM user posted image user posted image

Maja, upam, da internet kmalu poštimajo....

Jutri me pa ni, gremo na birmo - glejte, da ne boste preveč naklofale...user posted image user posted image

Joj, danes pa jst zasedam 1. mesto!!!! Prvič 1. mesto user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 3.6.2007 0:16:40 >

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8222
3.6.2007 0:32:11   
ircica
Nad Hipp krompir in brokolijem naš tudi ni bil navdušen. Sem mu ga skrila med kuhano hruško in je hruško pojedel, k&b pa spljuval.
Z bratrancem sta se poštekala, sta kar nekaj vpila in si odgovarjala, pravi prepir je nastal.
Joške... eh... že prej so bile precejšnje in težke, zdaj pa so grozne. Včeraj sem v trgovini razložila, da iščem luškan C/D modrc, po možnosti ne trd (mi ven letijo) in me je astrokovno premerila in kar začela ven vlečt tiste šotore. Mi je šlo skoraj na jok (ja, potrpljenje ima Kostja po meni). Mislim, kaj je z zakonom prepovedano, da bi imele prsate ženske lepe, okrašene, barvne modrce?
Da o kopalkah niti ne začnem. Kot da se prav trudijo, da bi bile nagravžne barve pa vzorci.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 8223
3.6.2007 8:43:55   
krfjolca
Tudi naša noč je bila katastrofalna. No, najina ... Vstala sem najmanj 10x! Možek je prišel s špila šele ob 6h zjutraj, ob pol 7h je pa Anže vstal. user posted image  Zdaj sta pa sama doma, ker jaz delam. Bogi dragi, bo čisto izmučen. Popoldne bo itak spal, pa spet nimamo nič od vikenda.

Zdaj sem pa čisto adijo, niti razmišljat ne morem, niiiič!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8224
3.6.2007 8:57:26   
melita73
Krfjolca, se ti pridružujem glede spanja ponoči. Nebi še enkrat opisovala, ker zgleda enako kot pri vas. Je mogoče kriva zapoznela luna?user posted image
Mislim, da si ti zadnjič pisala, da uvajate jogurte. Katere pa mu daješ?

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!