**Petra**
|
Čer punce!! Današnja noč - katastrofa, današnji dan - katastrofa... jst brez energije... Skratka, korenček je ukinjen do nadaljnega. Zdej so se vetrovčki malce umirili, je pa začel smrkat in ne more dihat. Komi se pozdravimo, spet nekaj novega... Naš pa ima rad kuhano in surovo jabolko. Jst kupljenih zelenjavnih kaš nisem nikoli kupovala, ker so bljak... sadne pa kar precej, samo Nik pa kupljenih sadnih kašic ne obožuje ne vem kako Midva nič ne pasirava, vse dobi pretlačeno in zelo lepo je, se nič ne davi. Joj, Malinčica, se mi kar smiliš... upam, da bo kmalu vse skupaj za tabo. Punce, a mleko kaj vpliva na nastajanje mleka? Uf, kok se smešno sliši Namreč danes sem po kar dolgem času spila 2 kozarca mleka in moje mlekarne pooolneee kot že dolgo ne. SEj lahko ni od tega, samo vprašam Verjetno se pozna, da že kaka 2 dni ne dobi nič drugega od GH kot ml. kašo in banano in zelo veliko ziza. Joj, kar strah me je it spat, ker mislim, da bo ponoči spet.... pa tak revček je, ko ne more dihat, pol pa kar zajokca vmes, ko ne more čez nos vdihnit... Danes sva oba pri moji mami pri nas doma (joj, danes take čudne pišem) pustila, ker sva mela ene opravke, pa ko sva pršla domov je tak tulil, ko pa sem ga vzela v naročje je pa samo vzdihnil, prov tko, ko da se je oddahnil, češ končno si doma Ampak pol ni k nobenem hotu, je takoj začel jokat Le kaj se mu je pletlo po glavi, ko me kar ni blo Aja, lepo se imejte na morju, pa "nečestitke" za M!!! Jst je pa še nimam Pa upam, da ne pride še kmalu - PROSIM Maja, upam, da internet kmalu poštimajo.... Jutri me pa ni, gremo na birmo - glejte, da ne boste preveč naklofale... Joj, danes pa jst zasedam 1. mesto!!!! Prvič 1. mesto No, pa lahko noč
< Sporočilo je popravil **Petra** -- 3.6.2007 0:16:40 >
|