MALINČICA
|
Dobro jutro! Midva s polhcem sva spala do zdajle!! Jeeeeeeej!!!!!!! Zdaj pa nori po svoji posteljici in se občuduje v ogledalcu, ki ga ima namontiranega na letvice. Kar hoče "okusit"sebe v ogledalu oz. svojo podobo, pa se kar nekaj ljubčka in sam sebe nagovarja. Prav navdušen je sam nad sabo. Hvala vam vsem za lepe želje. Sem že dost boljše. Edino zastoji pa so mi še zmeraj ostali v prsih, pa si masiram, po podoju pumpam, stiskam vozle, topli obkladki, mrzli obkladki... Pa še kar. Ne vem več kaj še lahko naredim, naj da katera kako idejo... Zamima, jaz ga pobrišem kar s "magično krpo", drugače pa sva prej imela eno razpršilo za nesijoče ekrane, pa je bilo ful v redu, kupila pa sva ga v comtronu, če se ne motim, ampak že fuuuul dolgo nazaj. Aja pa že uživa na morju. Joooj, tud jaz komaj čakam da gremo. Ampak ne upam prej it, kot pa konec avgusta, še raje bi šla septembra, ampak je takrat že konec počitnic in letos bomo najbrž vzeli s sabo tudi tavelikega, čeprav nam že zdaj govori, da noči it z nammi na morje. Bomo videli. Se bojimo malo vročine, ko se že zdaj tako hitro spoti. Ok, grem zajtrk jest in se umit, pol pa kar ven, da bomo še kaj jedli danes, hehe!