dskubin
|
Uffa, kap. Kol ste uspele naklofat v pol dneva, se vidi, da je slabo vreme. No pa vseeno čestitke vsem sodelujočim Jaka, čestitke za 3 mini. meaa men pp stolček ni všeč,ker ima na sedežu med nogicami prečko.Chicco ima to na mizici,se mi zdi bolj praktično.Sploh pa meni ta stol dela samo napoto,pri Eli je bil čist neuporaben,res pa je da je Ela zelo neješča.Bom vidla če bo pri Boru kej drugač,čeprav se mi zdi da ne bo,ker so te mizice tako visoke,da otrok ful težko je al pa pol riše gor Mi imamo PP še od taprvega, ampak sama ga ne bi nikoli kupila - imamo ga izposojenega od svakinje, ker se mi zdi absolutno previsoka cena glede na uporabnost (pri kvaliteti nimam kaj rečt). + otroka lahko privežeš in je dovolj stabilen, da ga pustiš in skočiš npr. na wc + ima različne naklone (resnici na ljubo jih nismo nikoli uporabljali, ker ko smo začeli jest, smo začeli v dvignjenem ležalniku) + lahko ga znižaš in mlajšega otroka posedeš notri, da starejšega gleda pri igri ipd. (ampak jaz niti tega nisem nikoli uporabila, sem absolutno za plazenje in igranje na tleh in ne neko sedenje po stolih) - zavzame oh in sploh prostora, - otrok je daleč od mize - oziroma ni pripraven, da bi ga (ko odmakneš mizico) privlekel prav do mize, da bi lahko jedli skupaj - mizica na stolčku je absolutno previsoka (težko se nauči jesti, težko kaj dela na njej) - če (ko) otrok rad sam je, je cel za to sčistit, enih knofov je za to prevleko dol pobrat, pa spodaj spucat, da ni res (pa sem to naredila samo enkrat samkrat, ker je naš res lepo jedel in ni packal in hrane metal okoli), sem pa brala, da nekatere to vsakodnevno stran jemljejo in pod tušem perejo (meni bi se strgalo, ker sem bla ful v strahu, da kaj strgam) - otrok dolgo ne more sam gor in dol lezt, ga je treba dvigovat - cena aja btw - uno prečko med nogicami pa lahko tudi odstraniš V glavnem, mi smo ga uporabljali res samo za hranjenje in za nič drugega. Sem pa glede stolov velikoooooooo bolj zadovoljna s Stokkejevim tip-trapom. Tu mi je edini minus cena (čeprav se ga da dobit ful poceni) in pa to, da verjetno ne moreš dat not tako majhnega otroka kot v PP. No, seveda je to samo moje mnenje. Sibil - mi gremo verjetno ju3 v LJ (no, če bomo dovolj zgodaj vstali in se zrihtali), za petek bi se mogoče lahko zmenla (ampak nisem sigurna). Ampak če bo dež, me gotovo ne bo - parkirišče je predaleč, pa še placa ni ne vem kolk tam za vozičke. Tudi meni bolj ustreza na plaži. IZVIRNO SPOROČILO: skačica Pa rečte da nimam krasnega moža. in sem mojga atija za foro vprašala, če bi mi dal parcelco za bajtico, če bi jo gradila in valda je rekel, da mi jo da takoj carja sta oba sonchek, groza, kaj ne poveš. Iskreno sožalje vsem. Niti pomisliti ne morem, kako je staršem. Fantom pa .
< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.6.2007 11:41:15 >
|