|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.6.2007 13:29:06   
erna14
sam tok da javm da sem dala nove slikce v album.GESLO AMG

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.6.2007 13:39:31   
Sibil_
Dan!

Patrik je zaenkrat brez vročine, je dobil pa neke pikice in sumim na 6. otroško bolezen.Nisem pa prišla na kavico da ne bi koga nalezli, pa tudi za Patrika je boljše, da je doma.Tašči ne zaupam preveč-moj mož ima še sedaj travme o soku rdeče pese za zbijanje vročine-pese ne more niti videt od daleč.user posted image

Sem pa šla danes na hitro k dermatologu (samoplačniško seveda, če ne bi bila na vrsti konec avgusta), ker sem imela eno znamenje, ki mi je med nosečnostjo zrastlo.Je bilo pa tako čudno, malo črno malo vijola in kot bi se lupilo.Sem bila takoj na vrsti in mi ga je zažgala-baje je to pogosto zaradi nosečniških hormonov, nevarno naj ne bi bilo ampak zelo rado krvavi, ker je polno žilic.No, zdaj sem rešena tega in zadovoljna.Je pa malo peklo, ni bilo glih prijetno.user posted image

Čebriček-mi imamo Shantalo in je res ok, jaz sem ful zadovoljna.Ima pa ful dobro narejen rob, ker je na eni strani višji in ima otrok glavico tam, na drugi pa nižji in ga lažje miliš in pereš.Tudi Lukas uživa ko nor, pa šprica naokorg in si gleda in lovi nogice.user posted image

Je pa začel ekstra hitro in učinkovito se premikat.Se nekako zvija in ime neke posebne premike in v dveh minutah prešiba celo posteljo-pa je dolga 140 cm.Ga daš na enem koncu na sredo in po dveh minutah je na drugem koncu z glavo zarito v vogal.MA ni za verjet.Pol se pa dere, ko je ujet v vogalu in ne gre naprej-hehe.

Vožnja v avtu-jaz imam glede tega pridne otroke, se rada vozita oba, ampak če sem v avtu je mlajši otrok spredaj, ni dileme.Čeprav ne poliva in bruha ga imam spredaj in izklopljen airbag.Tako ga kontroliram in me lahko gleda, jaz pa ga tiudi pobožam in mu kaj povem.Mu ful paše tako, meni pa tudi.In pri prvem je bilo enako.user posted image

LP zaenkrat, pište še kej no,user posted image
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.6.2007 13:56:36   
erna14
sonchek:a take bele pikice ma na dlesnih?
rokice;pr nas se ziga noce smejat ce jih dam vn,mu ni zabavno ampak rata kar nervozn pol se pa dere dokler jih ne spustim in jih ima lahko spet v ustihuser posted image
jezik:nas tamal zadnje case skoz k neha jest jezik vn kaze k da bi ga neki motil na jezicku pa nima nc gor tako dauser posted image user posted image
lasje:tamal je cist nor na moje las,pomoje ce bo tako nadaljeval bov v roku 1 meseca plesastauser posted image
no tako zdaj sva pa mislna it vn pa se nama je dz uscal pa ne bo nic,tako da sibava pospravljat in malo se pocivat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.6.2007 14:04:33   
Gio
draja...moja ima bodije iz spara in so super, fajn material, po pranju ostanejo enaki. Ima pa jih 6 user posted image

Penasta kakica po moje ni nič takega, ker ima tudi Elica včasih tako ko jo previjem takoj ko se pokaka, je pa rumeno-oker barve. Drugače pa veliko user posted image user posted image user posted image za tvojo pikico.

Vožnja z avtomobilom...jaz si ne upam sama, sem pa brala o tej žabici na pikapolonici ali sončku?? in se mi zdi pametna rešitev. Vsaj vidiš kaj dela otrok...poleg tega pa se še zabava z ribicami.

lep dan vsem!!!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.6.2007 14:15:23   
tinaaja
draja...moja ima bodije iz spara in so super, fajn material, po pranju ostanejo enaki. Ima pa jih 6

Ja so kul,ampak moras kupit eno stevilko vecje, ker so ful male cifre. brina nosi 62-68, so ji cist prav, pa je nasa mala pri bolj drobnih user posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.6.2007 14:15:39   
tejčica
Draja, tudi jaz sem z bodiji iz Spara zadovoljna, je pa res da imajo malo manjše številke. Vidu so 74/80 kot uliti.

Erna14, mali je prav luštkan.user posted image

Barči78, a Žan se pa že kar na trebuh obrne s hrbta!?! Bravo mali!

Sibil, pri katerem dermatologu pa si bila? Jaz sem v sredo naročena pri dr. Voku, tudi zaradi znamenj.

Hvala vsem za podatke in navodila za čebričkanje. Če bom jutri brez vročine grem v BC in da ga zvečer sprobamo.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.6.2007 14:15:46   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

sonchek:a take bele pikice ma na dlesnih?

Pravzaprav ima malo večjo belo piko - samo eno, pa kar fino trde dlesni (prej je imel mehkejše). Je tudi pediatrinja pogledala in je rekla, da bo to zobek, le vprašanje časa je, kdaj bo ven pokukal - je rekla, da lahko že naslednji teden ali pa čez 3 mesece. user posted image Jaz upam, da čim kasneje...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.6.2007 14:21:24   
Sibil_
Tejčica-Lazar Nastja, v novem ZD v Kopru.Res super-lahko samo pohvalim.Ima celo kao nek zavod, tu je link:http://www.dermoestetika.net/

Upam, da dela.Vglavnem je ok.user posted image
LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.6.2007 14:34:25   
draja
Punce hvala vam za vse nasvete. Zlate ste!!!! user posted image user posted image user posted image

Sem že klicala na renojev servis in ostala z dolgim nosom, saj se da airbag izklopit samo pod pogojem, da se cel varnostni pas zamenja, pa neka izjava podpiše, pa bla, bla, bla,... Tako da s tem zgleda ne bo nič. Sem prav žalostna, najraje kar ne bi šla na morjeuser posted image .

Zdaj bom šla pa v lov za žabico z ogledalom, pa da vidimo, če je to rešitev.

Gio in Jjasna hvala za pojasnilo glede kakca in lepe želje.

Čestitke Hana Re in Lan!!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.6.2007 14:35:02   
A-N-J-A
Evo mene nazaj,nam je strela udarla v računalnik in smo bli brezuser posted image ,je bil pa vsaj stanovanje spucanuser posted image .
Zdaj  moram prebrat kaj sem zamudila,upam da nisem kakšnih razprodaj zgrešilauser posted image .
tinaaja  moj predragi je dal zeleno luč za nakup Zapp-auser posted image

Aja Borči je dobil danes prvo pikico,nič jokaluser posted image -pazi zdaj teža 7950guser posted image ,velikost 65,5cm.Velik je isto kot je bila Ela pri 3 m,težek pa kot Ela pri 8 m(pri 3m je bila 5815g)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.6.2007 14:37:26   
Žabika
Hvala za čestitke! Ja danes imamo tri mesece. Hana se noro smeji že cel dan; no ja do sedaj je že dvakrat spala, pa sva šele ob 9:30 vstali. Jaz sem pa kot že velikokrat do sedaj spet jokala - joj kako sem srečna, da jo imava.

Naomi: vsi viški gredo v Frogmilk in v prodajo, tako da najem dojilje žal ni možen!

pakiranje za morje: res ne pretiravat. Moj nasvet: dovolj velik bazenček, da zleze še mami notri (Hana sama še ne more biti notri, z mano pa uživa, no jaz pa tudi), samo tanke oblekice (Hana je čez dan samo v plenici) in nekaj seveda tudi toplega, čeprav mi še nismo nič rabili, mrežo proti komarjem, previjalne podloge, Vanish (če gre slučajno kaj čez, se hitro namoči in spere), kozmetiko, ki jo uporabljate doma, igrače, kremo za sončenje za otročka (mi je še nismo uporabili, ker se ravno ob 12h ne vlačimo po soncu, ostali čas pa se kakšnega sončnega žarka ne branimo, saj moramo celo po nasvetu P Hano vsak dan malo sončiti, ker nimamo kapljic). Glede zdravil, pa jaz nimam nič s seboj. Če bi šlo karkoli narobe, je vedno kje kakšen zdravnik in lekarna. Pa sej dojeni otroci naj ne bi zboleli. No ja, tole na hitro. Verjetno boste rabile še kaj, ampak res ne se preveč obremenjevat.

vožnja: jaz imam Hano zadaj, in to zato ker imamo tam Iso-fix, spredaj pa ne. Hana večinoma na vožnji spi, največ kar je je da sesa prst ali roko; to pa rešim tako, da dam radio fino na glas. In če se rola Eros sem zelo vesela! No itak pa ne bi mogla nič ji pomagat med vožnjo, ker dude nimamo, dojit jo pa ne morem. No, na srečo se rada vozi in vožnjo izkoristi za počitek.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.6.2007 14:39:33   
Žabika
Bravo ANJA in seveda Bor! Naomi - najemi raje Anjo!user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.6.2007 14:48:58   
tinaaja
Hana Re - samo zate user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
15.6.2007 14:49:10   
tejčica
Sibil, sploh nisem vedla da je v Kp tudi dermatolog. No, saj za Voka ( ZD Izola) sem slišala ful priporočil, čakalna pa tudi ni dolga. Je pa vprašanje če mi bo lahko on vse odstranil, bom najbrž mogla do kirurga. Bomo vidli naslednji teden.

Draja, mi imamo isti šmoren zaradi airbaga, ga tudi ne moremo sami in brez izjav izklopit. Tudi mene je motilo da je obrnjen stran od mene, ves čas je jokal v avtu, Vid pa še ful poliva in me je bilo kar groza. Sploh vožnje na Gorenjsko. Zato smo lupinico zamenjali z avtosedežem. Avtosedež je za od rojstva naprej, se fino poleže, res pa je obrnjen v smeri vožnje, kar ni ravno najboljše. Vidu pa ta sprememba zelo koristi, saj odkar gleda naprej in tako vidi mene, sploh ne joka več v avtu.

A-N-J-A, vidim da imate tudi vi težkokategornika.user posted image Sta si Bor in Vid v teži kar enaka.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
15.6.2007 14:51:53   
tinaaja
tinaaja moj predragi je dal zeleno luč za nakup Zapp-a

user posted image user posted image user posted image zdaj je se v akciji v bc, se mi zdi, samo barve so ze kar sle..
mi3 gremo verjetno na izlet naslednji teden, pa bomo morda do trsta zavili in sli v io bimbo (obalke predlagajte se kaksno trgovino - veeelikoo otrosko)

sibam, dragi mi je v garazo pripeljal darilo user posted image (ni avto user posted image user posted image )

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.6.2007 14:53:28   
dskubin
Najprej čestitke za obmesečnice Hani Re (Žabika) in Lanu (dolgolaska) in vse naj naj tudi user posted image od Draje - lepo praznujte!

Vožnja midve bova na poti na morje sami v avtu...Jaz Živo vozim zadaj, ker imam spredal airbag. Zdaj me je pa ful strah vožnje...To, da se mi v avtu dere je pa sploh zgodba zase. Zdaj me pa zanima, a je še katera, ki je šla že na kakšno daljšo turo, pa da vozi malega zadaj? Kako se obnese?

Jaz sem šla že 2x sama domov (130 km v eno stran) z obema. Kaj pa čem, al smo šli sami, ali pa ne bi šli. No, sej navadno gre očka z nami, ampak smo ga pustili 2x po 1 teden samega, da se je učil za zadnji izpit (btw, ga je naredu user posted image , zdej samo še magistrsko sklofa, pa bo). Oba se vozita zadaj in ne vidim, kaj počneta. No, tavelik je pol poti prespal, pol poti sva pa prepevala, za tamalo pa niti ne vem dobro, kaj se je z njo dogajalo. No, večino poti se je drla - torej za takrat zagotovo vem, da je bila budna in ji ni nič manjkalo (vem, da je bila sita in suha - sem na pol poti še 1x preverila, jo previla, podojila..). Takrat, ko je bila tiho, pa ne vem, kaj je počela - al je spala, al pa okrog gledala. Sej, ko je bil Draž buden, sem ga vprašala, kaj počne sestrica, če spi,.. pa mi je povedal, ampak sej veste, kolk lahko verjamete 1,5 letniku. V glavnem, sem/smo preživela/i - je pa res, da njen jok lahko dosti bolj uspešno ignoriram, kot sem jok prvorojenca. Okoli njega smo vsi skakali, čim je dal glas od sebe. Zdej, če se tamala slučajno dere npr. med kosilom in vem, da lačna ni, jo kar malo pustim - sej se mi srce trga, ampak jaz mam pa tudi svoje potrebe. Najprej pojem (sicer vseeno bolj zmečem vase, kot v miru pojem), šele potem jo dvignem. No, taprvi tudi ni maral vožnje in se mi zdi, da ne bi bilo nič boljše, če bi izklopili AB in ga imeli spredaj, kajti večinoma sem se jaz zraven njega zadaj vozila, pa je vseeno tulil, kot da ga iz kože dajemo. No sedaj gremo na pot takrat, ko vemo, da bo spal (po kosilu ali zvečer) in je tako vsaj z njim mir, no, pa tudi drugače se ne dere več, samo ga je pa treba celo pot animirat (beri najraje prepevat), kar pa 130 km oz. 1,5 do 2 uri ni mačji kašelj. Če pa zaspi, se zbudi takoj, ko se avto ustavi - torej mu je postala vožnja nekako všeč. Aja, pa veliko bolj varno se mi zdi, da je otrok zadaj - jaz sledim prometu ves čas, pa tudi ob morebitnem trku (ki pa ga itak nikol ne bo, a ne) - je statistično najvarnejši sedež za voznikom, sovoznikov pa menda najmanj.

bila v chiccotu v centru...pazte to.. kupila NIC

A a si mogoče zbolela? Maš kej vročine? user posted image

ima morda katera stolček Bumbo in kako se obnese?

Mi smo za taprvega pred kakim letom al pa malo več (ne vem več, kolk je bil star, se mi zdi, da se je ravno začel nekaj vlečt po tleh) mal firbcali po trgovinah za stolčke, ker je mel naš poper v riti, niti sekunde pri miru, pa nam reče prodajalka, da ja to bi pa pol blo za njega. Da ni šans, da bi otrok sam ven prišel. Naj kar probamo - in smo ga dali not. Pol pa jo jst še vprašam za razliko v blagu med dvema avtostolčkoma in ko se obrnemo, našega divjaka nikjer več - samo ubogi Bumbo je sameval - seveda je ostal v trgovini.

draja...moja ima bodije iz spara in so super, fajn material, po pranju ostanejo enaki. Ima pa jih 6
Ja so kul,ampak moras kupit eno stevilko vecje, ker so ful male cifre.

res je, res je

IZVIRNO SPOROČILO: tejčicaSibil, pri katerem dermatologu pa si bila? Jaz sem v sredo naročena pri dr. Voku, tudi zaradi znamenj.

Jaz mam tudi vse polno enih pikic, pa nekakšnih bradavic, pa oh in sploh vsega - ampak moti me samo 1 taka bradavica, pa sem jo že hotla enkrat stran dat, samo mi je pa rekla zdravnica, da se tega poleti raje ne dela, ker naj potem ne bi bilo izpostavljeno soncu bla bla bla. A mogoče ve kera kaj o tem, al je vseeno, kdaj se greš rezat, žgat,..

...pa bomo morda do trsta zavili in sli v io bimbo (obalke predlagajte se kaksno trgovino - veeelikoo otrosko)

ej, da ne boš slučajno razočarana, ker veeeeeeeeeeeelikaaaaaaaaaaa pa NI!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.6.2007 14:56:55 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.6.2007 15:01:07   
Taya85
No čveke, da še jaz malo počvekam!

Berem itak redno ampak me glih na koncu Lina ujame.........tko da...zdele spi in upam da bom uspela kej naklofat!

Ful zavidam tistim ki ste na morju oz. greste v kratkem, mi bomo vrjetno šli avgusta-septembra, še tuhtamo ali toplice ali morje.

Tudi jaz bi kupila kakšno marelo-voziček, saj imamo traxxa in je katastrofa ga v avto tlačit (....pa kolesa dol, pa voziček skup, na naslonjalo gor... - bogi moj punto)user posted image

Linika je super pridna, papa pridno, smo na Novalacu, samo ga ful manj poje, kot pa piše na škatli 180-210 (6-7) obrokov, ona pa komaj 150 poje, ampak je še vedno mala bucika (k mami user posted image )
U sej res dieta.....user posted image ....sem glih prejle medenjake jedla....kok sem smotana, k pa na vago stopm je pa katastrofa!

Vse najboljše slavljencem!!!!

Uživajte v dežju!!!- kva sm žleht

uuu morm eno fotko prlimat je res za nasmejet, sam da jo najdem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.6.2007 15:05:55   
Taya85
Evo sem jo že najdla, da nebo katera misnla da našo bebo kej matramo, gospodična si je kar sama tako rokico nastavlauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.6.2007 15:12:59   
tejčica
Taya85, Vid tudi ne poje toliko kot piše na šklatli da naj bi. Pripravim mu 150 ml in redkokdaj poje vse. Kljub temu pa smo že na 8kg in 70cm. Otrok bo pojedel toliko kot pač rabi.

Tinaaja, v Trstu pojdi pogledat še v Prenatal, Oviesse, Iano, Upim, pa še kaj bi se najdlo. Najbolje da si kar prenočišče zrihtaš, ker v enem dnevu ne boš skozi.user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.6.2007 15:14:37   
tejčica
Taya85, mala je pa prava pozerka. Pa res se ne morem nagledat njene frizurce.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.6.2007 15:26:32   
Pikca
vau Anja, kakšen velikan, res zasluži ime sumo borecuser posted image .
bi pa moglo tud nam mal treščit v računalnik, je stanovanje že zelo potrebno pucanjauser posted image

bumbo stolček - mi smo ga tudi takrat pri Živi sprobali v trgovini, pa je tudi takoj ven zlezla. po mojem brez veze kupovat.

Dskubin, mi je od nekod znano tole o animaciji med vožnjouser posted image , pa o tem, da pri prvem otročku takoj skočiš, pri ta drugem pa pač ne moreš...

A a si mogoče zbolela? Maš kej vročine? - sej je dodala "šeuser posted image ", tko, da najbrž ni tok hudouser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.6.2007 15:32:00   
erna14
sem v reviji mama prebrala tole sem se res nasmejala

o kobilici
odhajali smo na morje,CRIS PA NI ZELEL ZAPUSTITI SVOJE KOBILICE.MAMI JO LAHKO ODNESEM SABO?ME JE VPRASAL.NE ,KER ZIVALI NE SMES NOSITI CEZ MEJO,SEM SE POSKUSALA IZGOVORITI,DA BI SE IZOGNILA KOBILICI,KI BI VESELO SKAKLJALA PO AVTOMOBILU.KAJ PA SE ZGODI,CE SKRIJES ZIVAL IN JO NESES CEZ MEJO?GA JE ZANIMALO.PLACAS KAZEN SEM MU RAZLOZILA.POTEM PLACAS KAZEN TUDI CE JE V AVTOMOBILU MUHA?KER KOBILICA JE LE MALO VECJA OD MUHE,JE VZTRAJAL.BOLJSI JE OD MENE.DOBIL ME JE IN KOBILICA JE SLA ZRAVENuser posted image user posted image user posted image

KOK SO PREBRISANI

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.6.2007 15:33:42   
tinaaja
Tudi jaz bi kupila kakšno marelo-voziček, saj imamo traxxa in je katastrofa ga v avto tlačit (....pa kolesa dol, pa voziček skup, na naslonjalo gor... - bogi moj punto)

pol razumes, zakaj pri nas kupujemo marelo user posted image k lino pogledam, se mi zdi brina cist plesasta user posted image user posted image user posted image

no, dobila sem... ze od kar imam senica sploh ne poslusam vec muzike, ker sem imela kasetar not user posted image no in dragi mi je kupil en hud mp3 player, da bomo lahko skupaj z brino otroske pesmice not peli user posted image user posted image user posted image me je cist presenetil, ker tega res nisem pricakovala :) koncno lahko cdje dam v avto in testiram svoje glasilke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
15.6.2007 15:36:25   
tinaaja

A a si mogoče zbolela? Maš kej vročine? - sej je dodala "še ", tko, da najbrž ni tok hudo

user posted image user posted image user posted image kupila nisem,ker zelenega klobucka niso imeli v nasi velikosti in ker ima vecina oblek nete na hrbtu in sem rekla, da preverim z vami - a to otrok ne moti, ker ta net je za moje pojme lahko bolec user posted image ce lezi na hrbtu na netu user posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
15.6.2007 15:36:28   
Gio
punce, svetujte mi katero dudico naj uporabljam? Katere so dobre? Sedaj imamo nukovo s silikonskim cucljem, vendar ima Ela od une plastike vedno krogec okoli ust in je cela zažuljena zaradi ličk. Od aventa pa ima plastiko okoli ust preveč ravno in sploh si je ne more prisesat tako, da bi j obdržala v ustih..non stop jo je treba popravljat. user posted image ??? Taya85...katera je ta, ki jo ima tvoja pikica na slikici????

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

ime za punčko
smeja2

Mia (52%)

Mija (28%)

Nia (16%)

Nija (4%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!