|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.6.2007 9:32:29   
cv105
Oblacenje ponoci - :)) zgleda, da je brina kot mami - ima schiesserjevo pizamo z dolgimi hlacami in rokavi,,nogavicke, pokrita je z bombazno deko in tudi se flis cez noge In spi kot polh Pol ko berem kok mal jih vi pokrijete, me kr malo skrbi hehehe saj ne, pac so razlicni, zgleda a je res po meni, ki se tud zdaj z mojim koutrom zaguzvam in glumim medvedka

Ja, ampak mi pa vodimouser posted image user posted image . Maks ima body z dolgim rokavom in žabice do pasu in v žaklju je (žakelj je prešit) in še malčk pokrit z eno dekico. Pa nogavice ima tudi. In ga hodim tipat in ni nič prevroč. Jaz sem pa tud pod koutrom celo leto. In bojda sem edina, ki ima poleti in pozimi štumfe na nogah. Moja mama in dragi piz....., da bom še otroka tako razvadila. Ampak njemu paaaaaaaaaaaaaaše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ne vem. mogoče res pretiravam ampak se ravnam po sebi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
21.6.2007 9:34:14   
erna14

kdaj se zacnejo poletni popusti.. bom pocakala z nakupi do takrat.. akatera ve za At in It? 
[/quote] user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no coment

drgac se pa zacnejo mislm da pre dni v jul.v slo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
21.6.2007 9:40:10   
erna14
jaz sem za ob 10 tko da supr.a je mozno da me kaka lj kje prej pocaka k zna pot do arburetuma pa da za njo vozm da se jaz ne lovim kje okrog pa se zjutraj k bl megleno vidm?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
21.6.2007 9:41:15   
amy26
amy ti si tud moja prijateljica

ANJA, seveda semuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
21.6.2007 9:42:32   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
ahko se itak tko zmenimo - se dobimo ok 10, pa gre prva runda notri, tiste, ki pridejo kasneje pa se po telefonu slisimo,kje smo..

Kok časa se pa voziš do tja iz Lj (z obvoznice pri Smeltu) user posted image  POa to greš proti Kamniku, pol pa nekje tam desno, kaj pa pol user posted image
Hvala!

na tis.telekom.si si lahko naredis nacrt poti... od doma do ARBORETUM VOLČJI POTOK

user posted image VOLČJI POTOK 3

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
21.6.2007 9:49:56   
amy26
Pot do Arboretuma, še po domačeuser posted image

Greš na avtocesto proti MB, Kamniku in Domžalah, z avtoceste dol ko vidiš tablo Kamnik, Domžale, Arboretum. Prva desno in potem na semaforju naravnost. Pol pa ko vidiš prvi odcep na levi strani kar zavij, to je neka lokalna cesta, po njej se voziš cca 1km, skos naravnost in prideš do semaforja. Na semaforju kar naravnost in skos pelješ po glavni cesti, potem prideš do stopa in na stopu greš levo proti Radomlju. Čez kak km je že Radomlje, na krožnem toku kar naravnost po eni ozki cesti pa vmes bodo 4-je ležeči policaji, pol je pa že Arboretum Volčji potok torej od krožnega toka cca 2km.

ni tako zakomplicirano kot je napisano, če se le držiš navodiluser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
21.6.2007 9:52:12   
tinaaja
amy, carica si.. jaz sem enkrat ze tam okol lutala :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
   [Brisano sporočilo]
21.6.2007 10:07:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
21.6.2007 11:09:05   
Anonimen
Vse najboljše današnjim slavljencem:Brina, Anej, Zala, Mija in moj Jure.

Jure še vedno spi... pa veliko manj prdka, tako da mu očitno pašejo une kapsule (niso kapljice) proti krčkom, kii jih je dobil in mami srčno upa, da bo sedaj konec tega sranja.

oblačilo ponoči - bodi in zelo tanka dekica (pa okno na V), sedaj je pa samo še s pleničko pokrit, ker je že vroče (roleta dol in okno zaprt).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
21.6.2007 11:11:12   
sezam
Čestitke današnjim slavljencem za 4 oziroma 3 mini svečke user posted image user posted image

tinajaa - ni samo vaša zmrznjenček. Naš je oblečen v body brez rokavov, čez pa še pižamo z dolgimi rokavi in nogavičke, ter pokrit s kovtrčkom user posted image . Pa mu ponoči ni nič vroče. Spi ko polh.

Pikca - tudi naš Žiga je imel prešnji teden enkrat malo krvi med kakcom. Verjamem, da si se ustrašila, kot sem se jaz pri Ani. In ko sem klicala P, mi je takrat povedala isto kot tebi. Rekla je, da se to lahko zgodi tako malim, kot se zgodi pri odraslih, ko včasih ko se "useknemo" pride malo krvi. Če je to enkratno in se ne ponavlja, ni panike. Pri nas se k sreči pri nobenem ni več ponovilo user posted image . Želim, da bi bilo tako tudi pri vas user posted image user posted image user posted image

arboretum - če se zmenimo za ob 10h, pridemo še mi za kako uro in gremo potem na cepljenje (če ga bomo imeli) in upam, da se ne pojavijo norice. Možno je še do ponedeljka user posted image

Vročina - danes je pa res huda. Mi ne bomo šli nič ven pred večerom. Pa še obiske dobimo popoldan, tako da moram malo pripraviti in pospraviti user posted image . Pridejo nas pogledat iz službe user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
21.6.2007 11:22:26   
skačica
midva sva bile zunaj, zdaj smo pa že notri, kjer je spejemljiva temperatura. Se ne maknem nikamor do poznega popoldneva, ko gremo k mami. Iza je danes malo tečkana-sva plesale, pele, se pogovarjale,se igrale...in ni nič pomagalouser posted image , zdaj mi je zaspala v lupinci. Pri nas jo v skrajni sili, ko ji nič ne paše damo v lupinico za pol ure, kjer takoj zaspi in jo potem prestavim v posteljo.

arboretum- meni paše bolj zgodnja ura, da se ne bova v najhujši vročini spravljale od doma. Torej lahko že ob 10-ih.

žabika- morda si že napisala pa sem spregledala, zato me zanima, kje si kupila tisto fino mrežo proti komarjem za Hano, ki se je videla na fotki. Bi jo jaz tud kupila za na morje.

Naša je ponoči v bodiju s kratkimi rokavi in v žabicah, pokrita s tanko odejico samo po nogah. Če ji je pa vroče, ji pa žabice slečem in je v samem bodiju, pokrita. Drugače se ves čas zbuja.

Danes ne kuham nič, tašča včeraj prinesla sarme.user posted image
Grem nad lubenicouser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
21.6.2007 11:56:05   
Taya85
En lep sončen dan vsem!

Čestitke user posted image  za dopolnjene mesece.

skačica jaz sem videla to mrežo proti komarjem v lesnini na brdu, cena je bila pa okoli 20-30 eur, kar drago.

Midve se tudi ne misliva premaknit iz stanovanja do ene 18-h popoldne, ker je že notri dost vroče, kaj šele zunaj.

Zdele je Linika lepo zapančkala samo v bodiju, tko da mislim da bom imela 1h miru..., drugače je pa ful dobrovoljček, se samo smejčka (včasih tudi naglas), jokca bolj malo, včasih zvečer, ko je zaspana.

arburetum se bova midve tud oglasile, če bo prevoz, pa upam da resne grizete, ker jaz tudi nobene ne poznam

Uživajte in en lep sončen pozdrav!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
21.6.2007 11:58:05   
simonka
Joj babike komaj sem vas prebrala..........user posted image user posted image user posted image

Na hitro pozdravčke ker grem spet po trgovinah.... še zadnji nakupi pred morjem.

Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image .

Včeraj smo imeli zaključek v vrtcu in spet sem bila tako ponosna na mojega Timončka. Tudi Jakec je bil legenda , so ga vsi občudovali kako je oh in sploh pa nič ne joka in kako je velik, kar špeh mi je rastel pa tako ga že imam preveč.

Da veste da vas bom pogrešala in čez teden ko se vrnemo se takoj javim, Seveda pa vas še obvezno danes in jutri berem.

Tejčica tudi jaz sem trmasti oven in tudi jaz moram najmanj 20 kg spaviti dol. Zdaj še kaj ne upam zaradi dojenja pol pa na polno paro. Bomo pogruntale skupaj kakšno dieto in se spodbujale?

user posted image  zaenkrat še pohvalim, saj veste nikoli ne reci nikoli... Je res priden in mi pomaga pri vsem. Zjutraj Timončka uredi in pelje v vrtec tako da se z Jakcom fajn naspiva, ob sobotah in nedeljah zjutraj vzame Jakca in na sprehod tako da se naspiva z Timončkom user posted image user posted image  ja res je zlat, vendra ima včasih tudi takšne finte da znorim iste kot pač vsi dedci...Je pa res da je dosti z nami doma in ne hodi okoli beri nanorel se je že prej - pol pa včasih doma zganja tečnobico. Bom rekla 6 dni zlati in perfektni e dan pauser posted image , jaz pa tri dni user posted image  štiri pa zlata princeska user posted image user posted image user posted image .

Proti komarjem zakon helpic junior in roll onod chicco. Hvala mamice za nasvete.

Mi je ravo dragi javil, da smo dobili nekaj evrčkov in da naj si kaj fajnega kupim za na morje. Ja no kako kikloco H&M št. 46 user posted image user posted image user posted image . ..pa seveda za moje zlate fante nekaj malega.  Kako lepo je zapravljati...

Pozdravčke vsem

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
21.6.2007 12:16:50   
erna14
kuku kje ste a pancate

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
21.6.2007 12:17:48   
*sonchek*
V City Parka ne grem več!!!  user posted image Pa kaj je s folkom - sploh še kdo hodi v službo?!?! Vglavnem gužva, pa vroče za popuser posted image Bi pa neki osebkov kar  user posted image

V H&M-u imajo znižanje na otroške cunje, ampak so cvetke marjetke od prodajalk samo zimsko robo ven privlekle, poletnih pa je zelo malo. Vglavnem, mulc je bogatejši za 5 bodijev, ene poletne hlače, en poletni kompletek, dvoje nogavičke, dve ropotuljici, pa za spiralo za na voziček, mami pa za modrc za dojenje (vav, blagor meni user posted image ), na očija sva pa pozabila user posted image

Mulc je doživel še en histeričen izbruh - saj ni blo nič čudnega, ko pa v H&M-u še niso slišali za klimo, pa prenavljajo ga in sem komaj kolovratila z vozičkom med obešalniki, pa polulan, pokakan in dehidriran je bil - skratka, sem skor za na socialno prijavit user posted image

No, saj zdaj je lepo previt, pa sit in se veselo igra z novimi ropotuljicami, medtem ko mami pridno pere cunje user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 21.6.2007 12:18:20 >

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
21.6.2007 12:17:59   
erna14
taja ti poznas mene pa jaz tebe

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
21.6.2007 12:35:46   
tejčica
Pa to ni res, kakšno je danes zunaj!Ob desetih ko sva prišla ven je bilo že 30.user posted image Sploh ni bilo za hodit. Po trgovinah pa imajo tako močno klimo, da te šok ko prideš spet ven.

Sem si pa sedaj kupila novo vago. Smo imeli še tisto staro na cagar in sem sedaj kupila digitalno, da bom lahko točno spremljala kolko shujšam.user posted image

V Okaidiju imajo znižanje določenih artiklov od 20-50%. Jaz moram rečt da nisem nič pametnega najdla (znižanega). Večina cotk je z dolgimi rokavi. Za naprej pa jaz za Vida ne upam nič kupovat, ker sem že dosti za brezveze zapravila. Sem kupila in sedaj ko naj bi nosil mu je pa vse premajhno.

Sem se danes zjutraj hvalila kako Vid vsako jutro kaka, da ima že prav urnik, pa mi je takoj kontra šel.user posted image  Danes ni bilo še nič, ful pa prdka.
Jjasna, user posted image  da Juretu kapsule pomagajo. Si boš tudi ti malo oddahnila.user posted image

Simonka, verjamem da si bila na zaključku ponosna na Timona, jaz bom pa danes na Tajo.user posted image  Z dieto pa jaz štartam v ponedeljek in sicer z ločevalno. Mi narobe hodi ker zaradi križa že kak teden ne morem telovadit in moram najprej z dieto kakšen kg dol dat da križ razbremenim in bom spet lahko migala. Pa uživajte na dopustu.

*sochek*, seveda so vsi v šoping centrih, ker zunaj se ne da živet. Saj smo me iste.user posted image

Sedaj pa šibam slike v album dajat.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
21.6.2007 12:42:25   
tinaaja
sva z roznika. je pasalo, a glavobol se vedno tu, tko da je padu lekadol :) matr je vroce,komaj cakam tus, je brina zahtevala svoj obrok prej user posted image

aja, kreme s faktorjjem za otroke - P pravi, do pol leta nic, pol pa mehanska zascita faktor 15.

sonchek - kje si kupila modrc? cena? ni bil svoh nakup user posted image

a ste morda opazile da ze dolgo nisem nic kupila user posted image sem kar pridna user posted image

simonka, uzivajte na morju user posted image

to bo lustno v arboretumu user posted image
Kdo zdaj pride - ANJA, Zabika, skacica, erna, taya, sezam, amy, kati, .. javite katero sem pozabila (urla, meaa, gio, dajadada, draja..????)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
21.6.2007 12:46:40   
skačica
tejčica, tale tvoj Vid je pa res že pravi dec. Naša bo tok kg imela verjetno pri pol letauser posted image .
Zunaj sploh ne vem kako je, ker se skrivamo v bajti, Iza spi, jaz bom šla pa zraven, ker se mi nič ne ljubi, itak pa nimam kaj za počet. No, kaj bi se že našlo, ampak men se ne da.

sonchek- ti si tud ena ta prava zapravljivkauser posted image . Pa še nase nisi pozabila, čeprav z modrcem za dojenjeuser posted image . Kje sioga pa kupila. Jaz zase ne najdem nič lepega, logično s tako košaro si lahko dam gor samo žakljeuser posted image user posted image  user posted image

Grem počivat, sem zmatrana od lenarjenjauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
21.6.2007 12:48:19   
skačica
pikca mislim, da tud pride.  Jaz sem hotla še LP sabo pripeljat pa se uči za zadnji izpit in pravi, da pride drugič

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
21.6.2007 12:56:22   
tinaaja
Arboretum: ANJA, Zabika, skacica, erna, taya, sezam, amy, kati, pikca, tinaaja - JAVITE :)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.6.2007 12:57:48   
*sonchek*
Modrček sem kupila Sparu - črnega, z malo tanjšimi naramnicami. Mi je kar žal, da nisem vzela še svetlo modrega user posted image
Cena je bila pa malo čez 15€.

Zdaj pa čakam dajadado, da neha nakupovat v Pikapolonici, pa pride k meni na pivo

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.6.2007 13:08:23   
Pikca
pikca mislim, da tud pride.

ja, pridem! v sredo ob 10h pred vhodom, ane?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.6.2007 13:09:49   
Anonimen
zobki - evo, spodaj desno ima že najčkerno škrbino od zobka in je še dodatno siten... pa ima že proti 7 kg (kolikor nam kaže osebna tehtnica), pa vroooče je, on bi bil pa po rokah...user posted image in ker mu rastejo zobki ga srbijo dlesni, in ker ga srbijo dlesni, si rine roke v usta, zato pa je nastal spodnji problem...

sesanje palca
- sedaj ga že en teden stalno rine v usta, pa mu ga dajem vn, pa dudo notr... sem probala že skor vse, pa brez vidnega učinka. Je ugotovil, da je sesanje palca zakon in konec, on ga bo sesal. Prej je obe pesti tiščal notr, sedaj pa palec (in sam levi je dobr-sicer skoraj vse dela, prijemlja z levo roko)... in če mu ga vzamem vn in mu dam dudo se naredi kot da se z dudo davi, kot da bo ravnokar bruhu...user posted image

noče piti z desnega joška - ja, to je pa naš drugi (no, recimo drugi) problem. Ponoči ni razlike, levi, desni - sam da teče. Podnevi s hudo muko, z vmesnim kričanjem, jokom, včasih pa sploh ne in konec - mu dam levega, ni problema.

Oh, če niso krčki, pol je klop, če ni klopa, pol ga komarji popikajo, če niso komarji, potem ima vneto ritko, če ni tega, potem ima drisko, če ni driske potem ne more kakat, če je vse to ok, potem... pa nikoli ne bo bolje... pol bo pa šola, pa še kakšno smotano snaho naj mi pripelje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
21.6.2007 13:22:17   
Pikca
jjasna, naš je tudi začel sesat palecuser posted image . dudo pa takoj ven pljune... tud ne vem, kaj naj naredim, Živa ni nikol tega delala (pa tudi ni marala dude), zanjo je (še vedno) zakon "dodika"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!