Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in tudi če se sproži porod...je tak že po 37t, ne vem zakaj bi blo to problematično, po tem času itak lahko rodiš kadarkoli
naj se ti dobro izteče, kakorkoli že
Mislim ko da nimam bolj pametnega dela... recimo 500 tetra plenic pa cotic za likat
zaključle
Nazadnje sem ji morala sama rečt naj vsaj pogleda kako je obrnjen. Njej se ne zdi tak problem da je v medenični vstavi. Menda sploh ni problem rodit z ritko naprej (to pravi moja G). Naslednji teden ko imam pregled, je itak na dopustu in bom čist pri eni drugi, tako da SPLOH ne vem kaj naj od ta druge pričakujem.
ni ostal v trebuhu in nočem galame delat. Najbolj mi je grozno to, k nekatere k mate že popadke pošiljajo domov iz P. Tako da mene še povohal ne bodo tam.