alenkica
|
Sem že upala, da bom brala, da se je Jure rodil. Očitno Jureti radi zamujajo. Naš je zamujal kar 8 dni. No, Taši, upam da boš jutri že mamica . Naš Jure pa zdaj tri dni sam zaspi v pojstli. Ko je zaspan, me prime za roko in me pelje do sobe, kjer se uleže kar na našo posteljo. Potem ga božama lai pojem in v par minutkah zaspi. Se mi zdi tako fajn, ker je res težak, da ga pestvam in še hodim z njim. Spet prihaja en zobek ven. V pet. pa se je ful udaril v ustnico, mu je prav kri tekla in je kar precej časa jokal. To je bilo prvič, da se je prav do krvi ranil, se mi je kar srce trgalo, ko je tako jokal. Kje je pa Myflower, pa Kornelija? Že zelo dolgo ju ni bilo tle gor. Čestitke vse za fotke, sploh tvoje Tašonka, ker ne vem če sem videla že kako Špelino slikico. No, jaz pa predlagam, da bi naredile spet en album, tako kot na začetku: slikico naše družinice, ali pa vsaj otroka in mame. Vsaka bi dala eno in bi imeli tako lepo vse na kupu, da si malo predstavljamo o kom govorimo. Ste za? Bi ga jaz naredila. Lep vikend vsem skupaj!!!
|