Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kako je bilo v Logarski?
Ko me boste imele dovolj, kar povejte

, mali je dve noči celi prejokal, nisva ga mogla nikakor potolažit, čez dan mu je pa tudi tolk dogajal, da ni imel časa spat......tako, da smo jo tretji dan, hvala bogu, takoj po zajtrku ucvrli domov. Dete je seveda že v avtu takoj zaspalo, jaz sem pa tudi rabila dva dni, da sem prišla k sebi
Pa glavno da je zdaj ok, doma je spet vse po starem.
odpade. Se vid, da je dol grede poleg Špele na hrbtu še Miha nosil. Bomo šli kar spat počasi se mi zdi.
, smo delali kot norci danes.
, pa kako pridno copate pospravlja.
odstranit en štor od drevesa, ki je bil napoti, potem pa je začel postavljat bazen. Potem smo šli kupit črpalko in filter, popoldne pa nam ga je sosed/gasilec napolnil. Ne morem verjet, kako hitro je bil poln. Je priključil cev na hidrant pred našo hišo in bazen je bil poln v 10 minutah. Če bi ga polnili sami, bi menda morala voda teči še celo noč. Zdaj pa upam, da se bo voda čimprej segrela, da začnemo čofotat. Fotke bom dala jutri, ker nisem danes nič slikala.
, povej atiju, da smo zelo zadovoljni.
.