|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.7.2007 13:05:06   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

user posted image user posted image user posted image
Urška, jaz še zdaj ne vem kdaj bo dan D.

hi hi he he, jest pa vemuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jest zdej tut vem,kerje Urška še 1x napisala za tiste, ki smo to spregledale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11426
24.7.2007 13:06:13   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Zala za stanje.
Val, prav simpatičen dečko si...pa tudi že velik user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11427
24.7.2007 13:16:02   
Anonimen
Naš že počiva...upam, da bo vsaj 1 uro, da malo počivam...mi kar dol teče, ko ga ves čas lovim...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11428
24.7.2007 13:20:46   
urška76
Oj!
Midve sva imeli pa zdele obisk. Sta bila moja starša pri nama. Zdej pa po mukah spi. Prav grozna mama sem, ker jo uspavam, takrat ko že zase ne ve več. Grrr.
Zdej pa mal počitka, se mi čisto nič ne da. Pa soparno je danes, da sem spek kar mal klimo vžgala, čeprav ni tok vroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11429
24.7.2007 13:23:52   
max81
naša  pikica je tudi že končno omagala, je bla že čist zoprna, ampak ne in ne zaspat, jest delam kosilo, še ene 10 minutk pa gremo jest, ker sem že sestradanauser posted image
komi čakam da se končno že ulije ta dež, ker sem danes ful čudna, mam en tak čudn prtisk u glav, pa mal se mi vtri, ampak sej bo bolje a ne?user posted image

in drage moje čveke, a se bo danes tud kej čvekal....moj gre v nočno in bova do petka morale spati sami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11430
24.7.2007 13:29:33   
urška76
max a niste mel še nč dežja tam gori pri vas. Drgač pa bejba počivat. Zdele pojej, potem pa v horizontalo, dokler te tvoja bejbika pusti. Pa tud pol lahko tvoj mal nanjo popazi, da boš imela ti za ponoči energijo in moč. Sej čist priročen zgleda, tko da se verjetn dobr znajde s pleničkami.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11431
24.7.2007 14:29:41   
Aja1
Naša je zdaj pojedla porcijo špagetov z bučkami in paradižnikovo omako user posted image user posted image user posted image . Seveda sem to jedla tudi jaz. Bilo je njami user posted image  Mogoče je še upanje, da bo enkrat normalno jedla tudi kosilo (ne samo jogurte).

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11432
24.7.2007 16:09:19   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Zamima, a se dobiva kar jutri dopoldan??Kaj praviš?

OMG kako sem pa to spregledala???user posted image user posted image user posted image

sem bla cel dan do zdaj v mestu!! user posted image

Malinčica se ti javim na ZS user posted image .

Hvala za čestitke user posted image ,.... Zala stoji tudi, če se samo prime za moj prst na roki user posted image , prava je user posted image .

Kje kaj kupujete šuhece, copatke za vaše user posted image  ?

Mi nimamo še nobenih ortopetskih user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11433
24.7.2007 16:20:54   
max81
max a niste mel še nč dežja tam gori pri vas. Drgač pa bejba počivat. Zdele pojej, potem pa v horizontalo, dokler te tvoja bejbika pusti. Pa tud pol lahko tvoj mal nanjo popazi, da boš imela ti za ponoči energijo in moč. Sej čist priročen zgleda, tko da se verjetn dobr znajde s pleničkami.

ja evo ravno zdej pada, hvala bogu, ja naspala sem se pa tud žeuser posted image user posted image user posted image user posted image , smo kr vsi lepo vlekli dreto, al kako se že rečeuser posted image
ja sej je kr, sam pleničke pa res ne vem kdaj je nazadnje zamenjal, ponavad jest to že vse tko zrihtam, da njemu ni treba, če gre pa v popoldansko pa itak pride dam ob polnoči, takrat pa mišek tako ali tako že spi

user posted image user posted image user posted image Neja, otrok že ve kaj je dobro, ja mami bo treba kr tisto kuhat, kar jesta vi2user posted image

Kje kaj kupujete šuhece, copatke za vaše user posted image  ?

Mi nimamo še nobenih ortopetskih user posted image .

jih trenutno sploh še nismo kupli, ker je itak zdej poletje, pa noon stop ful vroče, zakaj bi ji zdej še čevljčke tišala na nogico....se ji že tako ali tako ful nogice potijo, tako da bomo šli na lov za čeveljčki, ko pridemo iz morjauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11434
24.7.2007 16:50:37   
Anonimen
Dam prejle škrata spat, grem v dnevno, se pogovarjam po telefonu in slišim kako se pogovarja...pridem v sobo in sedi ter se pogovarja z medvedkom...se je tako resno držal (me je menda tožil, da mu ne dovolim predale odpirat in copatov jest)...no potem je pa zaspal...

Smo pa v NE fazi...odpira predale, grize copate, puli rože, v glavnem je vse NE...in zdaj celo razume...ampak naredi takšno faco, da dol padeš...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11435
24.7.2007 16:51:20   
Anonimen
Mi smo kar bosi...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11436
24.7.2007 16:55:25   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Smo pa v NE fazi...odpira predale, grize copate, puli rože, v glavnem je vse NE...in zdaj celo razume...ampak naredi takšno faco, da dol padeš...user posted image

LP

in potem se čudimo zakaj je njihova prva beseda NE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11437
24.7.2007 16:56:51   
Zamima
Ja, saj bosa je moja zdaj tudi, še zoknčkov ji ne obujem, kaj pa ko bo postalo malo hladneje, pa glede na to, da bojo kmalu šibali ob opori? user posted image

No, ja to bo verjetno šele v pozni jeseni,... do takrat si pa jaz želim predvsem, da ji nogica zrase, ker ima res tako ozko in nizko, da ne vem kakšne šuhe bova midve dobile user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11438
24.7.2007 16:57:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

LP

in potem se čudimo zakaj je njihova prva beseda NE user posted image user posted image user posted image

Ja naš reče ne in potem odkimava, da se mu glava skoraj sname...potem se pa reži zraven kot pečen maček...hecko tale moj lumpek...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11439
24.7.2007 16:57:58   
Anonimen
Zamima, zdaj sem se pa ob tvojem podpisu nasmejala....user posted image  mogoče si pa le? user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11440
24.7.2007 17:01:11   
Zamima

Zamima, zdaj sem se pa ob tvojem podpisu nasmejala....user posted image  mogoče si pa le? user posted image

LP

user posted image
GA-GA,  GA-GA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11441
24.7.2007 17:08:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO mi smo pa že pokonci...se mu še spat ne da...toliko energije ima...jaz pa že čisto paf...komaj čakam, da pride dragi domov, da ga malo prevzame...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11442
24.7.2007 18:09:39   
krfjolca
Jaz ne bom kupovala ortopedskih čevljev, ker je to nekaj najbolj škodljivega, kar lahko daš otroku na nogo. Priporočajo se čim mehkejši čeveljčki, adidaske, brez opetnikov, ker ovirajo naravni razvoj nogice. Od Cicibanovih čevljev so primerni edino iz linije Softi, ostali so vsi pretrdi. Za po stanovanju hodit so najboljše nogavičke z bremzicami ali pa usnjeni copatki ala Robeez.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11443
24.7.2007 18:24:32   
Zamima
ampak meni ni jasno zakaj so potem ortopedski, če so škodljivi?user posted image

Potem so boljši z ravnim vložkom ?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11444
24.7.2007 18:35:33   
Zamima
Ja, saj za po stanovanju me ne skrbi, ker po moje si bo copatke tako ali tako sezula,..

Ah, saj bom pri pediatrinji vprašala kaj priporoča za njeno nogico, ker ima zelo nizko in ozko ampak dolgo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11445
24.7.2007 19:09:04   
krfjolca
Jah, precej starejših pediatrov še kar priporoča ortopedske - včasih je namreč veljalo, da noga potrebuje oporo. Po novejših raziskavah to sploh ni res, če je takšna opora, se mišice nimajo možnosti razvijati. Lahko pobrskaš po starih temah na RR, ali pa na MONU.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11446
24.7.2007 19:47:35   
urška76
Oj!
V Lj je pa neurje. Se tok bliska, pa piha k pr norcih. Vmes pa še mal dežuje, ampak se mi zdi, da z dežjem ni kake pretirane panike.
Naša bejba je bila pa tako sitna čez dan. Je opoldne samo pol ure spala, pol ji je pa manjkal.
Zamima, za notr ji kar bremzice obuj (copatki s tisto plastiko spodaj), za ven boš pa videla kako bo vreme. Se ti ne splača nič v naprej kupovat, ker te male noge tako hitro rastejo.
Aja otroci itak raje jedo tisto, kar vidijo jesti odrasle. Ko se naša zbuni, da ne bo več jedla, je dovolj da ji enkrat nesem z mojo žlico v usta, pa jih spet odpira. Sam ne vem kako da se ne naje GH. Zdele je pojedla vso kašico (tok je še ni noben večer), ki sem jo naredila v 120 ml mleka, pa je potem še tako zizala, kot, da je čist sestradana. Upam, da bo vsaj spala kaj dlje. Sam pri naši sreči, se je prenajedla, pa jo tiščalo.user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11447
24.7.2007 20:10:02   
urška76
Evo pa je nevihta mem. Zdej sam še mal dežuje. Mamo pa full lepo dvojno mavrico.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11448
24.7.2007 20:38:37   
ema79
urška a ni fulll lepa mavrica, se mi zdi, da se jo olhk kr dotaknem...

Mi smo pa zadnji čas krompir pospravil. Sam not sem stopila čez deset minut je pa bla živa norija. Oleandre nam je metal okol ipd....

Mi smo tudi brez čevljev, po pravici povedano še sploh nisem nič študirala nanje, ker je tko lepo vroče. Imela je nekaj unih za afnat, ta pravih pa še ni.

Življenje je lepo....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11449
24.7.2007 20:42:52   
max81
pri nas je nehalo deževati in pihati, drugače pa ni bilo sile, važno je le, da se je shladilouser posted image user posted image , grem še hitr spalnico mal prezračit

naša miška je v posteljici, smo do sedaj imeli obiske in je bila naspedirana 300na uro, kaj ne bo, če je pa popoldan spala 3 ure, zdej pa veselo obrača ograjicouser posted image , ati je zaspal na kavču in je spet slabe vole, zaradi mami....je baje na morju zbolela in sedaj bomo seveda mi krivi za touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dejte mi prosim povedat, kako jo dati na ignore, ker mi ne uspeva najboljeuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Formula za uspavanje jokajočega dojenčka v...
Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?