Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in mamice!
Kako lep sonček je tu pri nas. Ko pa bom jaz rodila, pa ne bo več mile in tople jeseni...
Annie, Lemavrica, Cuma in Emm, v mislih smo z vami!!! Držimo pesti za lahek in hiter porod in seveda zdravega
.
. Upam, da bo datum držal,. če ne pa pač ne, kot da je od mene odvisno kdaj se bo dete odločlo da ga rodim
Ali je katera že danes dobila izplačilo za pomoč ob rjstvu otroka? Jaz sem svojo odločbo dobila že konec julija, pa denarja 10.8. nisem imela nakazanega, pa so mi rekli, da bo v septembru, če se ne motim bi to moralo biti danes. Resno razmišljam, da bi ta naš center prijavila ministrstvu, ker sumim da obračajo naš denar, ki ga dobijo pravočasno nakazanega. Sem slišala že od drugih, da so ful zamujal z izplačili ali pa jih niso hoteli izplačati. Kaj pravite?
psihično pripravljala na vse skupaj...sedaj pa tole...sem kar razočarana nad vsemi, nad svojo G, ker me je včeraj čisto iz tira vrgla, danes v porodnišnici pa tole...
. Moram pa res priznat da je vedno manj gibov, pa še ti so strašansko redki in leni, tako da tak dobro da se grem jutri pokazat, da vidimo kaj zdaj to pomeni......