Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Se pri vaših
že "čisti" koža maminih hormonov in so zato polni mozoljev po licih in čelu. Ne mislim na milije, ampak na prave mozolje. Pri nas se je že začelo - prava pubertetnica je
...
.... naslednji pregled čez 2 dni
No ja, saj vem, da bi raje, da bi ti rekli, da boš zelo kmalu rodila ali pa da so te kar zadržali, ampak tako vsaj veš, da je s tvojo štručko vse v redu.
. Včeraj mi je non stop sesala in sem bla zvečer že čist brez mleka. Danes je moj prnesel Novalac za vsak slučaj, če se slučajno zgodi, da ostanem brez. Pa Sab Simplex pa še nek Gas bibi..ampak ne vem, če glih to lahko skup dajem tamali. A je katera sprobala oboje..katero je bolj pomagalo? One iz SG so nama zmanjkale, ker mi jih je kolegica dala samo za vzorec. No, upajmo danes, da bo šlo na bolje s krčki.