|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
29.9.2007 11:26:51   
lumpa6
včeraj sva z našim Žigom imeli prvi pregled


sedaj je težak 4400g, meri pa 54cm, obseg glavice 38 cm





(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 13476
   RE: Septembrke
29.9.2007 11:46:51   
jst86
jupi,končno mi je uspel slikco pomanšat da ni prevelika in sem si lahko avatar spremenila.user posted image  sem se trudla sigurno cel teden pa ni šlo.na slikci je Leon star malo več kot 5 uricuser posted image

taček še enkrat čestitke!

Leon je bil tud v zatilni okcipitoanteriorni vstavi.pol se lahko tolažim da je bil porod težji zaradi tegauser posted image .super,v drugo bo lažje.

tajda boš rodila v Kranju?kako si se odločila?jst lahko osebje zelo pohvalim.zdravnike,sestre,babce...vse.

tajda in taja srečno,naj se vajina user posted image  čim prej odločita priti na svet,da bomo pol lahko vse čvekale o njih.user posted image

lumpa user posted image  za 1. pregled!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 13477
   RE: Septembrke
29.9.2007 12:14:34   
Anonimen
Danes pa je Žanu odpadel popek, 8 dan po rojstvu.
Zgleda pa da mu je ob prihodu iz P ratalo menjat dan za nočuser posted image in tako spi podnevi tudi do 8 ur, ponoči pa se zbuja na 1.5 ure, bi se igral, čebljal in hranil, ja pa komaj gledam. Ko je zjutraj zaspal za 3 ure sem bila tako srečna kot da bi 10 ur spal. Sedaj ga skušam čim bolj zamotit da nebi preveč spal, samo pade med spanjem v tako komo da ga nič ne zbudi več.
Dodala sem mu pa samo 1x ponoči, sem upala da bo po tem spal kaj dlje, pa se je že čez dve uri zbudil.
In priznam, da spi ponoči kar pri meni, ker sem tako utrujena, da se še dvignit ne morem iz postelje, kaj šele da bi ga skoz dvigala iz posteljice in ga uspavala nazaj. Precej me še boli rana od CR in ga težko dvignem. Upam da se ne bo preveč razvadil in ga bom kmalu lahko dala v posteljico, ker slabo spim z njim ob sebi, sem vsa zaležana ker se premikat ne morem.
Je pa po moje CR zakon proti raztrganinam in šivanju tamale. Mene boli res samo šiv, nimam pa od 1 dne nobenih težav z veliko ali malo potrebo, tudi tamala je ohranjena kot je bila prejuser posted image .
Mi je patronažna včeraj potegnila dol prevezo in je rana suha, dali so mi sponke in me niso šivali, tako da ne bom imela tračnice, samo tanko črto na zgornjem robu dlak, še pod najbolj mini hlačkami se ne bo nič videlo. Če bom imela še kakega user posted image se bom definitivno poskušala dogovorit za CR.

Po dojenju si z eni predpotopno črpalko izčrpam do konca, pa zgleda da dojko lepo izprazni, ker ne ostane niti za 10ml. No, ali pa imam tako malo...

Žan se precej lupi po rokah in nogicah, mažem ga zjutraj z oljem, patronažna je rekla da nekateri tudi z hladilnim mazilom namažejo kožo. Važno da je mastno.

Mož pridno pomaga, mene pošje spat in se on ukvarja z njim, samo kaj ko ga ponoči sploh ne sliši, 1 m zraven njega se otrok na ves glas dere, ona pa smrči zraven. Ni mi jasno kako je to mogočeuser posted image . Mož se šele okoli 6h zjutraj zbudi, ko odspi svoje potrebe in ga šele takrat malo prevzame če je treba. Jaz pa sem do takrat že kot zombi.

Tiste ki še čakate verjemite da bo tudi vaš trenutek prišel. Mene je vsaj 10 dni šraufalo kot pred M, pa nisem imela nobenih popadkov. Ko sem jih pa imela na 5 min pa jih še čutila nisem. Meni je to bilo ščipanje kot pri M. Ampak ko mi je voda začela odtekat sem zelo dobro vedela da je to to, ne moreš z ničemer zamenjat, ker kar nekontrolirano teče iz tebe, ne moreš nikakor ustavit, čeprav avtomatično začneš stiskat mišice za zadržanje urina. Meni se je to zgodilo med sprehodom okoli P in sem se še po gsm z mamo med tem pogvarjala in šla na priprave dobre tričetrt ure kasneje, tako da verjemite da imate čisto dovolj časa za priti do P ko se to zgodi. Pol si še celo uro na pripravah preden prideš do porodne. Tako da se stvari res ne dogajajo tako hitro kot to vidimo v filmih, preden gre sploh zares še nekaj ur vmes mine.
Jaz sem se ves čas spraševala če bom sploh vedela kdaj bo pravi čas, pa res VERJEMITE, da boste zelo dobro vedela kdaj je pravi čas.
Pa res zanimivo, da čisto pozabiš porodno bolečino, vem da boli ko hudič, ampak da bi lahko bolečine podoživela pa ni variante. Ni čudno, ker potem nihče nebi imel več kot enega otrokauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu taček)
  Neposredna povezava do sporočila: 13478
   RE: Septembrke
29.9.2007 12:43:16   
CUKRČEK
no, jaz sem se pozdravila...no ja, vsaj mastitis sem pozdravila. Sem si fajn zmasirala in mi ni bilo treba k zdravniku, ker je bilo bolje. Me pa še nekaj daje...kar naprej se mi vrti in mi je slabo. Ponoči sem danes komaj zdržala....ful mi je bilo slabo. Sploh ne vem, kaj mi je. ČE se ne bo čez vikend zboljšalo, bom šla k zdravniku in zahtevala preiskave krvi in ostalega. NEkaj že mora bit...brez nič sew ne bi tako slabo počutila.

Hvala vsem za nasvete.

Je pa edino mož še zdrav...maladva sta prehlajena, MAnca tudi, ponoči je skoraj zgorela od vročine.   PA še krst imamo jutri. ČE bo slabše, bo seveda vse šlo k vragu. Ampak mislim,d a bo bolje...vsaj z otroci. JAz bom pa že potrpela.


lp


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13479
   RE: Septembrke
29.9.2007 13:38:03   
*tajda*
Mamice in sonsečke pozdravljeneuser posted image

Hvala za vzpodbudne besede,vem da bo tud moj user posted image  moral enkrat ven pridet ampak je tako zoprno čakat.Tiste ki ste šle ćez rok že veste kako je to.
Lepo se cartajte s svojimi user posted image  pa čimmanj težav z krčki pa dojenjem pa odvajanjem...

Vsem novopečenim mamicam čestitkeuser posted image

Taja83 tud jst se ne obremenujem več,ko bo pa bo.
Jst 86 rodila bom pa v Kranju.Je lepo slišat pohvale,si me kar potolažila.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 13480
   RE: Septembrke
29.9.2007 14:12:35   
cuma
Dober dan!

Malo se oglašam, da vas pozdravim in vam poročam ,kako smo. Tinkara je pridna, je eno uro in potem tri ure spi. Včasih jo kaj zašraufa in se joka par minut, potem pa se sliši šus v plenico user posted image  .... človek bi pomislil, da je pol kg pridelala, pa je potem v plenici le majhen kupček ... user posted image . Malo se še loviva in spoznavava...je zelo drugače kot pri Emi. Ona je bila zaspanček in je na dojki kar zaspalapo par minutah, Tinkara pa vleče in vleče dokler na izprazni ene, potem kupček, potem vleeeeče drugo, potem kupček, potem malo pogleda naokoli, se greva prvit in pred spanjem spet ene 10 minut vleeeče ...
Jah, če bi imela tri joške, ona sploh ne bi imela nič proti user posted image .
Na srečo sem tokrat pravočasno začela dojiti z nastavki in sem si pozdravila ragade, tako da lahko sedaj dojim brez bolečinuser posted image . Med dojenjem včasih jem kosilo, berem Emi knjigico, kuham kosilo, si delam sendvič ... (itak non stop jem, da to sploh ni več normalnouser posted image ).
Je kar naporno, ker sva z možem ena na ena, on ima Emo(ki je trenutno š prehlajena), jaz pa Tinko in včasih imam jaz obe (če on kam skoči...). Pri Emi smo kmalu začeli dodajati in jo je lahko on nahranil, zdaj pa ni šans. Se pa jaz skušam čimveč igrati in ukvarjati z Emo, ko tinkara spi in se mi zdi prav fajn. Zelo pogrešam naše skupne sprehode in letanje za Emo na igrišču ...user posted image  ampak prej ali slej bo tudi to spet aktualno. V stresu sem tudi, ko me ponoči skrbi, da bo Tinkara z jokom zbudila Emo ... pa saj vem, da je neizbežno ...čeprav se ne zgodi tako pogosto kot bi jaz pričakovala, pa sva s tinko komaj štiri dni doma.

Rana me ne boli več in nimam nobenih težav zaradi operacije, le utrudim se precej hitro, sploh če me popade kako pospravljanje ...

Kako je pri vas s podiranjem kupčka? Tinkara včasih med dojenjem zaspi in potem jo kupčkanje tako predrami, da se po eni uri dojenja spomni, da pa bi ona še malo in potem seveda sldi še eno kupčknje ....torej sva pokonci po dve uri in pol sredi noči .... user posted image user posted image user posted image  Če pa ga ne podreva, se včasih kmalu prebudi z jokom, včasih pa kar spi. ... user posted image A vi vedno in redno po vsakem dojenju podirate kupček?
 

Zunaj je lep sonček, zato ga le izkoristite - tiste, ki ga lahko!

Lp cuma


(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 13481
   RE: Septembrke
29.9.2007 15:01:03   
nana 27
Cuma, to vprašanje bi pa tudi jaz postavila. Pri nas je prav pestra noč ali dan, če ne gre podiranje kupčkov. Če zaspi, jo nepodrt kupćek čez pet minut predrami v posteljici in nato to lahko traja tri ure dokler znervirana na zaspi. Poskušam vse možne položaje za podiranje pa ne gre user posted image  Zaradi tega smo ponoči bedeli od pol polnoči do štirih zjutraj user posted image  in nato vsi skupaj z Mihom spali do 10h zjutraj. Miha pa Majin jok k sreči ne prebuja. On lepo spi in tok tok..naj tako ostane.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 13482
   RE: Septembrke
29.9.2007 15:07:05   
surya
Pozdravček vsem mamicam in tistim, ki vas to še čaka. No, končno sva kupila računalnik user posted image user posted image user posted image  in bom od sedaj naprej malo več na linijiuser posted image . Tako sem pogrešala te vaše pogovore, nasvete. Ko sem si pri starših vzela par minut za računalnik, sem imela čas prebrati le par strani in nič napisati. Upam, da me boste vzele nazaj!user posted image

Rodila sem 24.08., sinčka Izaka, ki je imel 52 cm in 3440g. Prvih štirinajst dni je bilo napornih. Res je velika sprememba. Ostalo pa napišem sproti (zdej sem spet pri starših, drug teden dobim internet).

Aja, pišem pa, ker sem želela Cumi odgovoriti: Moj zelo velikokrat noče podreti kupčka in sem se od začetka full bala. Sploh, ko sem ga dala spat. Saj veste, da ne bi med spanjem zaradi tega bruhnil in bi mu kaj bilo. Me je pa potolažila ena kolegica, ki ima sedaj eno leto starega sina. No, njen je imel ful krčov in so cele noči prebedeli zaradi tega. Potem, ko se je končno umiril, ga je nahranila in podirala kupček (tudi po eno uro), da se je revež spet zbudil... No, to je kar nekaj česa trajalo, dokler se ni razpi... Je rekla, da nikoli več. Če ga ni podrl v 5 min, ga je dala spat. Res se je včesih zaradi tega prej zbudil. Pa ga je podrl takrat. In jaz se kar po tem ravnam. Če lepo zaspi, se nič veliko ne sekiram. Priznam, da sem prve dni slabo spala zaradi tega, ker sem ga poslušala. Zdej je pa že o.k. Če ga res fejst tišči, tak ne zaspi. Evo, to je moja izkušnja.

Se beremo!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 13483
   RE: Septembrke
29.9.2007 16:08:45   
Anonimen
Nama ne rata vedno kupčka podret. Ko pa ga pa je to tao glasno da ga čisto predrami in potem noče zaspat nazaj. Včasih ga kar sam med spanjem podre in je mirno naprej, včasi pa ga moram zaradi tega vzeti iz postelje in dojit.
Zdi se mi da cel dan samo še previjam, ga nosim, uspavam, dojim.....in čisto nič drugegauser posted image .

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13484
   RE: Septembrke
29.9.2007 16:22:43   
dorotea
Cuma in nana27. jaz glede kupčkov delam tako: Podiramo jih po vsakem dojenju, sam če ga ne podre v 10 minutah, pol ga pač ne in jo dam spat...tako so menda patronažne povedale. Ponoči ji tud redno podiram kupčke, pa jih ne vedno podre...običajno kar zaspi...tko da jo dam spat...mislim da ni nobene nevarnosti zanjo zaradi nepodrtega kupčka, saj spi na boku in tudi če bi se kaj pocedilo bi se ven. Včasih se zaradi kupčka zbudi, sam če jo takoj ko slišim dvignem, ga podre in zaspi kot top. Ma običajno se sploh ne zbuja. Meni so rekli, da na začetku sploh ni nujno, da ti vsakič uspe podret kupček, pol ko malo zrase pa je bolj požrešna, pa je to bolj pogosto. Naša ima danes 3 tedne in vsakič drugič podre kupčka. Včasih ko se ji podre kasneje, pa se ji začne kovcat...to pa je tečno ponoči, ker ne more zaspat. Ma mi nimamo veliko težav ponoči...se podoji in zaspi nazaj običajno. Tok, tok! Danes je spala od 23h do 4h, se podojila in spala še do 7h...pol sem jo spet podojila in je ninkala lepo do 10h...prav lepo je tako...zvečer pač si mal bolj pozno zbujen(ma sem itak navajena), ponoči pa sam 1 krat, maksimalno 2x vstaneš za 20 minut...prav cukrček je.

Sedaj je šla z očkom na sprehod...jaz bolj počivam, ker sem bla bolana, čeprav sem sedaj fajn. Naj uživata na svežem zraku in lovita sončka kolikor ga še je. V ponedeljek pa gre moj nazaj v službo in bova same...me prav zanima kako bo. Zdaj je tud moja mama pri nas, ima neke opravke tu, sam vam povem, da imam več dela z njo kot koristiuser posted image kuhava midva, spraviva po zajtrku in kosilu tudi, stanovanje čisti mož,s tamalo pa sva večinoma midva...ma to je že druga zgodba...pač kakšne none ne znajo bit none.

Surya dobrodošla nazaj!In čestitke!
Tajda , taja83 stiskamo pesti za vaju!
Srček, še mal pa bo ta hujše mimo...ko se ti bo mali prvič posmejal, se boš tud ti sam še smejala...na začetku so pač mali parazitkiuser posted image user posted image user posted image , ki sam pijejo, kakajo lulajo in spijo! tud mi smo bli taki!user posted image
Bodte lepo!

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 13485
   RE: Septembrke
29.9.2007 16:26:27   
PBJ
surya jaz se tudi ne sekiram zaradi kupčkov. Če ga podre, ga podre takoj, če vmes zaspi, pa ga ne podre, pa se lahko trudimo 10 minut...
Tudi patronažna je rekla, da če v prvih 5. minutah ne podre, potem ga verjetno ne bo in da se nimam kaj bat.

Saj v bistvu nima kaj biti. Važno je, da ima novorojenček ponoči vzglavje dvignjeno, pa na bok mora biti obrnjen,...

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 13486
   RE: Septembrke
29.9.2007 16:38:17   
nana 27
Ne, saj ni problem, da bi se bala, da bi se ji kaj zgodilo, ampak njo nepodrt kupček čisto zbudi user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13487
   RE: Septembrke
29.9.2007 17:24:13   
andreja32
 
dan!


Evo mene,....včeraj so me s porodnišnice poslali domov, odprta sem sicer 3 do 4cm,user posted image  se še dobro počuti,....danes mi je odletel še čep.popadki me sicer že dajejo od včeraj, ampak niso redni.Če ne bo čez vikend nič, grem v ponedeljek nazaj.Hvala vsem ki ste držale pestiuser posted image .

en lep pozdrav

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 13488
   RE: Septembrke
29.9.2007 17:39:15   
ašun
Haloo bejbe, da se javim. Danes sva z malo Žano prišli domov.user posted image user posted image user posted image

Žana se je rodila 25.9. 0b 6.50, težka 3660g in dolga 51 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13489
   RE: Septembrke
29.9.2007 17:51:09   
nana 27
Andreja, super...držim pesti, da se začne samo od sebe. Če bo pred ponedeljkom mala ven prišla, bo še septembrka user posted image user posted image user posted image  Ašun, še enkrat čestitke user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 13490
   RE: Septembrke
29.9.2007 18:14:43   
lumpa6
user posted image ašun čestitke,




se mi je kar kamen odvaliu od srca

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 13491
   RE: Septembrke
29.9.2007 18:19:32   
Anonimen
Pozdravljene,

da se še jaz malo javim.

Vsem, ki potrpežljivo čakate želim, da bi čimprej dobile svoje štručke. Jaz sem ena izmed tistih, ki se je načakala +13 dni, ampak zdaj sem srečna, ko imam v rokah tega malega "knedlčka".user posted image

Mi zaenkrat pridno jemo in spimo, še zmeraj smo v pričakovanju krčkov - patronažna je povedala, da začnejo cca po 14 dneh. V tem trenutku pa ponoči spimo več, kot sem jaz spala v nosečnosti, ker sem bila ves čas na stranišču.
Naš Matija ima že nekaj dni tak ritem, da čez dan je na cca 3 ure, zvečer se nahraniva okrog 22h, potm se zbudi med drugo in tretjo zjutraj (danes celo 03,30), naslednje hranjenje pa je že zjutraj med šesto in sedmo.
Kupčke čez dan podirava kar redno. Enkrat med hranjenjem inše enkrat ko končava (včasih nam tudi ne uspe), ponoči, kopa sesa v pol snu in zelo počasi pa ne podirava kupčka. Zaenkrat še ni bilo težav. Dojim ga eno dojenje na eni dojki, naslednje na drugi in za enkrat ga uspem previjat pred hranjenjem.

Upam, da ne bo prehudo, ko (če) bodo krči. Čez cel dan pa pridno pijem moj čaj za dojenje, pa še njegovega. (izmenoma)

Moram pa priznat, da imam manj dela z njim, ko so otroci doma. Prej sta norela in se smejala v dnevni in je mali v tej galami spal kot ubit. Tisti trenutek, ko so za seboj zaprli vrata (ati jih je odpeljal ven), je ime oči kot dolarje in 1 uro je že pri meni na rokah.
Zdaj ga grem previt, ker smrdi, potem pa bo čas za hrano.

Jutri bova poskusila it malo ven, ker bo toplo. Mislite, da je še prehitro, star je 10 dni?

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 13492
   RE: Septembrke
29.9.2007 18:24:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Haloo bejbe, da se javim. Danes sva z malo Žano prišli domov.user posted image user posted image user posted image

Žana se je rodila 25.9. 0b 6.50, težka 3660g in dolga 51 cm.



ČESTITAM ZA ŽANO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšno naključje tudi naša Žana (rojena 13.1.1999) je bila 3.660, in 51. BRAVO ŽANE!user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 13493
   RE: Septembrke
29.9.2007 18:26:53   
lumpa6
Jutri bova poskusila it malo ven, ker bo toplo. Mislite, da je še prehitro, star je 10 dni?



čist komot gresta vn,pa še lepo vreme bo jutri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13494
   RE: Septembrke
29.9.2007 19:03:34   
nora
ašun, iskrene čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 13495
   RE: Septembrke
29.9.2007 19:42:02   
Anonimen
Živjo nosečke in mamice.

Vsem novim mamicam iskrene čestitke.

Mi preko dneva jemo na 1,5-2 uri, ponoči vstajamo pr. 3-4x. Z lubijem sva utrujena, jaz sem psihično majčkeno zmedena. Želim si, da bi bila dobra mama, da bi mi vse gladko teklo (prevelik perfekcionist pač), strah me je, kako bo, ko bo bolan,... Mi je dragi kar v veliko oporo. Zdaj sem že boljše volje, bomo že zmogli nekako. 

Kar se tiče kupčkov, imamo mi kar podoben problem. Sploh ga ne podira oz. zelo diskretno. Na začetku je bilo tudi mene strah. Če sva ponoči predolgo podirala kupček, se je takoj predramil in že smo imeli težave. Se pa trudim, da ga res dolgo podirava, ko ga prestavljam z ene na drugo dojko.

user posted image  Moje vprašanje pa je naslednje. Kako vi skrbite oz. čistite črpalke in flaške? Jaz flaške kar vsak dan prekuhavam, črpalko pa sem danes prvič uporabila in me zanima, kako moram ravnati.

T. 

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 13496
   RE: Septembrke
29.9.2007 20:50:46   
helenav
jaz pa sem se danes tako zelo PRESTRAŠILA......

S Klaro sva se kopali, kot vsak večer,nakar ona z roko v usto, roke pa seceda od milnice. Začela se je penit, jokat, bila je vijola v obraz. mislila sem da bo nehala dihat.,jaz pa sama doma. Joške ni hotela primit...potem ko jo je končno zgrabla pa je pila in pila in pila in prišla k sebi.....

sedaj ne vem..al bo kašna driskica zaradi tega ali bruhanje....

Tako me je bilo strah....in strah me je ponovnega kopanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13497
   RE: Septembrke
29.9.2007 21:02:42   
PBJ
Ojoj, helena. Pa saj verjetno ni bilo toliko mila, da bi ji lahko škodilo. Mogoče je samo vodo dobila v dihalne poti pa ni mogla takoj k sebi...
Naši se mleko večkrat zaleti pa potem kašlja, pa kašlja...

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13498
   RE: Septembrke
29.9.2007 21:09:50   
lemavrica
user posted image  Eno mal trapasto vprašanje. Kaj počnete z svojimi malčki čez dan ko ne spijo in se ne dojijo. A mu kaj pojete, berete,...

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13499
   RE: Septembrke
29.9.2007 21:21:46   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Ojoj, helena. Pa saj verjetno ni bilo toliko mila, da bi ji lahko škodilo. Mogoče je samo vodo dobila v dihalne poti pa ni mogla takoj k sebi...
Naši se mleko večkrat zaleti pa potem kašlja, pa kašlja...


Ne ne, prav milnica jo je namantrala, ker ni hotela požret sline ( slab okus-valda), pa še proti koncu kopanja sva bilem tako, da je bila voda že motna.user posted image

Zdej me je mož že potolažil, seveda ji ne bi moglo bit nič,,,,ampak tisti trenutek, je bil grozen, jaz pa tam nemočna in prestrašena,z občutki krivde ji peštala bradaviso v usta, na vodo pa sploh pomislila nisem tisti tenutek.Usta bi ji mogla z čisto vodo sprat, pa bi bilo bolje.
Jaz sem še vedno malo otožna, mož pa se skoraj smeje, ko mu povem, da sem bila ko kup nesreče, na tleh sredi kopalnice in dojila Klaro, medtem pa nisem vedla kdo se bolj trese,ona ali jaz.

Upam, da bo drugič bolje. Se pa bojim, ker je mala začela ful dajat rokice v usta, ko jo pa z milom kopam je normalno da voda ni čista.



(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?