Magi*
|
čer babe! danes je bil naš mali precej miren. sem se kar malo ustrašila. popoldne sva imeli z Zaki spet fajt pred vrtcem. sem jo morala z asfalta spraskat in namontirat v avtosedež. uf, trebuh trd ratal. pred bajto mamo vse razkopano, ker nam asfaltirajo na novo. posledično sem morala parkirat nekaj ulic stran in mulo vlečt čez pol Bežigrada. kicking and screaming. to je bil sajt za vse stare sosede. sem prav čutila njihove očitujoče poglede na mojem hrbtu pa kaj naj nardim? se do večera z njo pred avtom pregovarjam? no saj se je doma hitro pomirila. sam res ne štekam zakaj ji je bilo tega treba? pol sem skuhala na hitro, pojedla. popoldne sem presedela za kompom, ker pospešeno pripravljam petkovo predavanje. kr neki. 3 ure mam, pa nimam kaj povedat sem pa našla na youtube-u neka fajn predavanja z MITa in bom malo to notri vkomponirala. znajdi se, kdor se more. Zaki spi, mož je šel ven na drink. JUPIIIII, mam cel večer čist sam zase, zato se mi tudi škoda zdi iti spat aja, mali pa je tudi začel svojo žurko po trebuhu!!! BTW, danes so me klicali iz babycentra, da majo našo zibko zdaj moramo pa samo še avto dočakat. majko jim so rekli, da bo konec septembra, zdaj pa kaže, da ga vsaj še 14 dni ne bo. se bomo načakali na to našo kočijo, kot Alice na vozek bom šla prej na porodniško, preden se bom lahko pred sodelavci pohvalila sam kaj bi se stem hvalila. majo študentje take makine, da je maj litl tenk prav ubogi proti tistim BMWjem in Mercedesom. od kje jim tok dnarja??? ma ja od atijev in mamic, sam od kje pa njim tok dnarja? a mislite, da bomo me tudi mele tolk velik dnarja, ko bodo naši otroci študirali? jutri preživite en lep dan. menda bo še sončno. Zaki ima pa prvi kros jutri (z vrtcom). glejte, da boste navijale!